• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.03.2022

10:03

Građani treba da glasaju ZA SEBE - za mir, stabilnost i budućnost!! Dačić: Naša koalicija veruje da će Aleksandar Vučić pobediti u prvom krugu izbora!

Printscreen You Tube/Novo jutro

Politika

Građani treba da glasaju ZA SEBE - za mir, stabilnost i budućnost!! Dačić: Naša koalicija veruje da će Aleksandar Vučić pobediti u prvom krugu izbora!

Podeli vest

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić kaže da srpska politika ima dva nacionalna stuba kojima se vodi. Jedan je, kako ističe nacionalni interes, a drugi bliskost i razumevanje običnog čoveka, kao i njegovih svakodnevnih životnih interesa

Govoreći o međustranačkom dijalogu koji je vodio za okruglim stolom, Dačić navodi da je jedna od tema često bila izveštavanje medija o izborima, kao i kampanjama koje vode sve stranke.

Kako je Dačić istakao, Aleksandar Vučić je zajednički predsednički kandidat, i da svi računaju i veruju da će predsednik odneti pobedu u prvom krugu.

- Mi smo se dogovorili i izračunali da je bolje da ne idemo na jednoj izbornoj listi za parlament i lokalne izbore. U tom pogledu smo tako definisali, jedna je pitanje odnosa sa Vučićem kao kandidatom, a sa druge strane, imamo i našu listu gde pozivamo da glasaju i za nas - dodao je Dačić, objašnjavajući funkciju liste Ivica Dačić, premijer Srbije.

Foto: Printscreen You Tube/Novo jutro

Kako kaže, SPS je sinonim za političku stabilnost, i to je jedan od najsigurnijih i najpouzdanijih partnera SNS.

- Danas je svako drugo pitanje rat i kriza. Sa jedne strane imate potrebu da kažete građanima da želite mir i stabilnost, i zato mislim, da smo dokazali na najtežim temama da to može da se održi, i da se nastavi ta koalicija - naveo je Dačić.

Kako je dodao, on ne vrbuje nikog da glasa za njega, već da svaki pojedinac treba najpre da vidi da li mu to što on odgovori odgovara, i da na taj način glasa za sebe.

- Da glasaju za svoju stabilnost, mir i budućnost. To podrazumeva nadu i da će na međunarodnom planu doći do boljih prilika - naveo je Dačić.

BONUS VIDEO




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija