• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.03.2022

18:35

I, ŠTA ĆEMO SAD? Hejteri, Vučić ipak nije pod brojem 1 - TOLIKO O NAMEŠTANJU!

Tanjug/Jadranka Ilić

Politika

I, ŠTA ĆEMO SAD? Hejteri, Vučić ipak nije pod brojem 1 - TOLIKO O NAMEŠTANJU!

Podeli vest

U Republičkoj izbornoj komisiji održan je žreb za redosled kandidata za predstojeće predsedničke izbore. Predsednik SNS i aktuelni predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uprkos zlim jezicima, ponovo je pod brojem šest

Na društvenim mrežama danima već traje zlobna kampanja usmerena protiv Vučića i spekulacije o tome da će žreb za redosled kandidata biti namešten, a da će kandidat SNS biti pod rednim brojem jedan.

Uprkos svim pričama o nameštaljci, Vučić ipak nije pod rednim brojem jedan. Isto kao i u žrebu održanom za prethodne predsedničke izbore 2017. godine, predsednik Srbije je ponovo pod rednim brojem šest.

Ovako je izgledao listić 2017. godine.

Foto: printscreen

Listić za predsedničke izbore 2017. godine

Toliko o izborima, nameštanju i izbornim uslovima. Sve što su hejteri po društvenim mrežama tvrdili ponovo je palo u vodu! 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Iki

pre 2 godine

Sve im smeta jer nece da priznaju sebi da narod podrzava predsednika.

Ana

pre 2 godine

Nema namestanja, nema potrebe jer narod zna ko gradi Srbiju i koga treba ponovo podrzati

Anabela

pre 2 godine

Ama ljudi, realno, ako ga ne podrzavate, to je vase pravo. Ali nemojte biti slepi kod ociju! Pogledajmo sta je sve uradio, za koga, ako ne za nas? Nije on od onih koji uzivaju u slavi, svili i kadifi. Koliko znam, jos ga ne vidoh na Maldivima, u Sen Tropeu. Sedi covek i radi, sastanci, guta knedle i gura napred. Za koga? Pa nece on ziveti doveka. Ej, moji gradjani...

Ivana

pre 2 godine

Narod podržava predsednika Vučića i nema potrebe za nameštanjem. Pobediće šestica opet!

Goran

pre 2 godine

Nema namestaljki nek se sad uvere svi zlonamernici, ali šestica je simbol pobede bice ko i na prošlim predsednickim izborima pobeda u prvom krugu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija