• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.03.2022

21:35

ĆE SE SNAĐEMO! VEĆ PLANIRAMO KAKO DA DOVEZEMO NAFTU SA BLISKOG ISTOKA! Vučić otkrio da Srbija uvek ima KECA U RUKAVU!

Printscreen

Politika

ĆE SE SNAĐEMO! VEĆ PLANIRAMO KAKO DA DOVEZEMO NAFTU SA BLISKOG ISTOKA! Vučić otkrio da Srbija uvek ima KECA U RUKAVU!

Podeli vest

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić gost je Radio televizije Vojvodine u emisiji "Signali"

-  Ne znam kako će sve ovo sa naftom da se završi, ja već razgovaram sa našim prijateljima sa Bliskog Istoka i planiram kako da dovezemo naftu od njih. Najbolje nam je preko Drača. Mi ćemo sve da pratimo i da uradimo šta je potrebno da svega bude dovoljno - rekao je Vučić.

Kriza u svetu

- Mi se nažalost nalazimo u izbornoj kampanji. Tada je ljudima koji su protiv vlasti sve dozvoljeno. Oni kažu da ja lažem kada kažem da imamo hrane, svega dovoljno. Nabavili smo i mleko u prahu. Prvo nam se javila fabrika sladoleda, tražili su pomoć države, nama su se smejali kada sam to rekao. Mleko u prahu je važno i za konditorsku industriju, naravno i za sve ljude. Naći ćemo i palmino ulje, ja ne znam zašto, ali i to nam je jako bitno - rekao je predsednik Srbije i dodao:

Foto: Printscreen

Tekst potpisa

- Želim da ljudi u Srbiji znaju, vidite večeras sve poruke Nemaca, kada vam oni kažu da imaju problema na rafovima... Mi smo postali centar automobilske industrije i svako čekanje i zastoj u Folksvagenu nama pravi problem. Bitumen je otišao u nebo. Asfaltiranje ulica biće preskupo. Naši partneri koji rade puteve i obilaznice kažu da to nije u redu sada jer kažu, mi smo napravili ugovor za novac, a sada je sve otišlo gore. Mnogo problema ima. Dvostruko i trostruko više će koštati asfaltiranje ulice. Nama je inflacija uvezena, a opet je manja nego svuda u Evropi.

Srbija ima keca u rukavu

- Svakako će biti teško, ali ja kad kažem da će biti i najteže, opet nešto imamo u rukavu. Svako se snalazi za sebe, ja nisam stručnjak da rešavam probleme u svetu, ali za našu zemlju, što bi rekli na jugu, "će se snađemo" - rekao je Vučić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Olja

pre 2 godine

Divno, će se snađemo i snaći ćemo se je isto dok smo jedinstveni u želji da sačuvamo mir i stabilnost i ekonomiju

Drina

pre 2 godine

Vučić vodi politiku mira i stabilnosti i preduzima sve mere da sa svim državama uspostavi što bolje odnose.

Ivana

pre 2 godine

Tako je, kao i uvek predsednik pronađe rešenje.

Milja R

pre 2 godine

Pa zbog toga mu građani najviše veruju i pružaju mu ogromnu podršku.

Ivana

pre 2 godine

Uvek se pronađe rešenje, kad je na čelu neko ko zna pametno i odgovorno da vodi zemlju.

Neda

pre 2 godine

Verujem da našoj zemlji i narodu ništa neće nedostajati, imamo jako odgovornog i savesnog predsednika , sve probleme rešava u hodu, rešiće i problem sa naftom!

Ivana

pre 2 godine

Bravo za predsednika! Pravi lider uvek ima plan kako da prevaziđe krizne periode sa što manje posledica. To je odgovorno ophođenje prema državi i narodu.

Sanja

pre 2 godine

Ne sumnjam da ce predsednik resiti sve probleme sa kojima se susrecemo i da ce se ocuvati mir i stabilnost u zemlji.

Ceca

pre 2 godine

Ne sumnjam da ce se predsednik snaci oko nafte i resiti sve problene koji nam se namecu.

Anja

pre 2 godine

Kriza u svetu se razbuktava. Srbija je stabilna zahvaljujući predsedniku Vučiću. Aleksandar Vučić ima iskustvo, zna kako da prevaziđe krizu, ima dobre saradnike i vredan narod u Srbiji, koji mu je odan. Zajedno možemo sve!

Jelena

pre 2 godine

Ubeđen sam da našoj zemlji i narodu ništa neće nedostajati, da ćemo izaći iz ove teške trenutne situacije, jer kada se samo setim kako smo se kod korone snašli. Jer imamo jako odgovornog i savesnog predsednika , sve probleme rešava u hodu, rešiće i problem sa naftom.

Veljko M

pre 2 godine

Srbija preduzima sve mere da građani imaju dovoljno energenata i verujem da će u tome uspeti i to treba pozdraviti.

Milenko

pre 2 godine

Naš predsednik je odgovoran čovek, on za svaku situaciju ima rešenje.

Jovica

pre 2 godine

Za sve kao i uvek nas predsednik ima resenja!

Ana

pre 2 godine

Tako to izgleda kada predsednik razmislja 10 koraka unapred. Imate svega i hrane, goriva, zemlja se gradi u trenutku kada su Austriji rafovo prazni. Da li znate da je jutros u Italiji hleb 10€ a da iz nasih pekara mirise hleb po istoj ceni i bez redova

Veca

pre 2 godine

Naša zemlja je jako odgovorna, to je činjenica!

Gaga

pre 2 godine

Ako iko brine o ovoj zemlji onda je to Vučić!

Milos

pre 2 godine

Kada na celu drzave imate jednog ozbiljnog i odgovornog coveke, ne treba brinuti toliko o trenutnoj situaciji i snabdevanju i namirnica i nafte za nase gradjane!

Vladimir

pre 2 godine

Vučić na kraju uvek pronadje najbolje rešenje za naš narod.

Neka

pre 2 godine

Suočavamo se sa teškom situacijom na svim poljima. Cene rastu bez prestanka .Srbija mora da se izbori sa svim nedaćama.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija