• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.04.2022

12:56

Nezapamćen odziv u Cirihu, predsednik Vučić ubedljivo pobedio

Informer

Politika

Nezapamćen odziv u Cirihu, predsednik Vučić ubedljivo pobedio

Podeli vest

Predsednik Vučić odneo je istorijsku pobedu na izborima ne samo širom Srbije već i u Švajcarskoj gde je u konzulatu u Cirihu zabeležena najveća izlaznost od uvođenja višestranačkog sistema.

 

Interesovanje građana da iskažu svoju volju bilo je toliko da su mnogi prešli na stotine kilometara i strpljivo čekali u redu po sat vremena ne bi li iskoristili svoje pravo. A kakva je njihova odluka najbolje govori podatak da je predsednik Vučić sa dvotrećinskom većinom bio ubedljivo prvi.

Foto: Informer

Gužva na glasanju u Cirihu

Među prvima koji su glasali bio je generalni konzul Republike Srbije u Cirihu Mihajlo Šaulić koji je i čitavog dana pomno pratio tok izbora koji su prošli u savršenom redu.

Foto: Informer

Mihajlo Ražnatović

- U renoviranim prostorijama konzulata Srbije u Cirihu otvorili smo glasačko mesto i obavili građansku dužnost. Ujedinjeni možemo sve! Živela Srbija - napisao je konzul Šaulić koji je za nekoliko meseci uspeo da ojača veze među građanima naše zemlje koji žive u Švajcarskoj.    




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija