• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.04.2022

20:44

DOBRICINU LAŽ DEMANTUJE NJEGOV DRUG IZ POKRETA! Vujo Ilić: Nepravilnosti nisu mogle da utiču na rezultate izbora! (FOTO)

Printscreen

Politika

DOBRICINU LAŽ DEMANTUJE NJEGOV DRUG IZ POKRETA! Vujo Ilić: Nepravilnosti nisu mogle da utiču na rezultate izbora! (FOTO)

Podeli vest

Tvrdnje Dobrice Veselinovića o navodnim neregularnostima na izborima demantovao je, ni manje, ni više nego iz sopstvene stranke

On je rekao da je na jučerašnjim izborima bilo mnogo nepravilnosti. 

Demanti te njegove tvrdnje usledio je od strane Vuja Ilića. 

Ovaj član NVO "Crta" i "Ne davimo Beograd" je izjavio:

"Nepravilnosti je bilo na samo 5% biračkih mesta i to ne utiče na rezultate!"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 2 godine

član NVO "Crta" i "Ne davimo Beograd" U isto vreme član koalicije koja učestvuje na izborima, na svim nivoima ali i član "nezavisne" organizacije za nadzor CRTA? Koga oni prave budalama? Obratite pažnju na izjave "neutralnih" EU posmatrača koji su pratili izbore - 100% ponavljanje izjava i retorike Đilasa i Marinike pa se još i pozivaju na informacije opozicije, stvarno teško zaključiti da će iz Beograda otići sa podebelim iznosima u džepovima.

Rade R

pre 2 godine

Zašto su uvek ovi retardirani mutavci neko ko samo zna za mržnju!? Kompleks verovatno!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija