• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.05.2022

07:31

VUČIĆ JE BIO U PRAVU, ČEKA NAS PAKLENO VREME! Cena nafte vrtoglavo skače na svetskom tržištu

ATAIMAGES

Politika

VUČIĆ JE BIO U PRAVU, ČEKA NAS PAKLENO VREME! Cena nafte vrtoglavo skače na svetskom tržištu

Podeli vest

Kriza izazvana sukobima Rusije i Ukrajine uzima sve više maha u čitavom svetu, a tek nas očekuje pakleno vreme pošto cene nafte divljaju na svetskom tržištu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nedavno je istakao i objasnio građanima Srbije da dolazi teško vreme i da Evropu očekuje možda i najteža zima do sada.

Da je Vučić bio u pravu, pokazuje i najnoviji Tvit Džoša Janga investitora koji trguje naftom i gasom.

Foto: Tvitter

Njegov Tvit pokazuje istraživanje u poslednjih godinu dana i pokazuje rast cene nafte na svetskom tržištu.

Ipak, kao što je rekao predsednik Srbije, naši građani na moraju da brinu, Srbija misli da svoje građane i oni su najbitniji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jovanka

pre 1 godinu

Valjda ce se naci resenja i da ova teska vremena ne traju dugo!

Biljana

pre 1 godinu

Vučić nikad ništa ne izjavljuje a da za to nema čvrste dokaze u to smo imali prilike da se uverimo i sami jer svako njegovo obraćanje je u cilju informisanja građana o onome što nas čeka bilo da je dobro za nas ili da nije

Neko stariji

pre 1 godinu

Nije to ništa: Sledeće godine, Australija i Kanada učestvuju na Evrosongu i igraju Evroligu u fudbalu i košarci. Pored PDV-a i akcize Ameri nam uvode porez na svu robu za demokratiju i dodatni za ekologiju. Diplomci svih fakulteta prvo idu na Eurodraft (da ih bogati proberu) pa nama šta ostane. Dalje... nema veze.

Žika

pre 1 godinu

Vučko je veoma dobar prognozer i vizionar, jer svaki put pogodi u centar.

Milica Jolovic

pre 1 godinu

Bice tesko u citavom svetu ali zajednickim snagama i uz ispomaganje uzajamno sa inostranim prijateljima pregurace se i ovo vreme koje dolazi

Ana

pre 1 godinu

Svetska kriza je enormnih razmera a kako je Vucic predvideo eskalirace tokom zime. Bice nestasica energenata, hrane. Izuzetno tezak period. Vucic je tip drzavnika vizionar i ima moc da unapred predvidi okolnosti zato se sada i bori da snabde Srbiju i obezbedi namanju mogucu cenu u ovom trenutku gasa, nafte zapravo svega.

Maja P

pre 1 godinu

Svima je jasno da je kriza svuda u svetu, da je situacija izmedju Rudije i Ukrajine izazvala krizu i da cemo posledice svi osteiti, to je jednostavno neminovno. Nasa sreca je u tome sto imamo odgovorne ljude koji vode odgovornu poltiku u nasoj drzavi i sto rade sve kako bi gradjani tu krizu najmanje osetili.

Maša

pre 1 godinu

Вучићеве прогнозе су се обистиниле, ситуација у свету не обећава много, али морамо наћи начина да из свега изађемо са што мање последица!

Anja

pre 1 godinu

Predsednik Vučić iz iskustva zna šta može da očekuje Srbija i zato će Srbija biti spremna na sve.

Ana

pre 1 godinu

Biće ovo teško vreme za nas, ali izdržaćemo!

Ilija

pre 1 godinu

Predsednik prati svetsku sitiaciju i zna dobro da proceni.

Nina

pre 1 godinu

Ovo je teško za svaki narod, nekako ćemo izdržati!

Danica

pre 1 godinu

Moramo svi da shvatimo da je ovo teško vreme za sve!

Neca

pre 1 godinu

Jeste da cene skaču ali Srbija ce sve da uradi da gradjani ne osete nestasicu!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija