• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2022

14:03

"Slučajno pitanje van teme"! Hrvatska opsednutost Srbijom prerasta u ozbiljnu patologiju!

printscreen

Politika

"Slučajno pitanje van teme"! Hrvatska opsednutost Srbijom prerasta u ozbiljnu patologiju!

Podeli vest

Premijer Hrvatske Andrej Plenković i ministri su održali konferenciju za novinare o benzinu i onda odjednom "slučajno pitanje van teme", naravno o Srbiji!

Hrvatski premijer Andrej Plenković je danas u Banskim dvorima komentarisao nedolazak ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u Beograd i Srbiji poručio da "ovo nije vreme za sedenje na dve stolice".

On je u obraćanju medijima rekao da to nema veze sa Hrvatskom.

"Srbija kao i sve zemlje mora dobro da pazi čiju stranu bira i drži. Ako ima ambicije da ide prema EU, mora se znati gde je. Ovo nije vreme za sedenje na dve stolice", rekao je Plenković.

Ovakva opsednutost Hrvata i njihove vlasti Srbijom toliko je već jadna da samo izaziva podsmeh!

Pogledajte!

Podsetimo, Crna Gora, Bugarska i Severna Makedonija zatvorile su vazdušni prostor za prelet aviona ruskog ministra Lavrova, koji je danas trebalo da doputuje u posetu Beogradu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
jovance

pre 1 godinu

ma gde je bre danilce diler heroina, velja nevolja vucicev decko ili brat koji sadi marihuanu po srbiji. eto kupujemo mi luster da objesimo vucica i urednika informera za muda na neka hlade lagano jaja na vetru u beogradu. koji retardirani srbijasnka govna iz guze :) hahaha. ono poserem se na vucica oca domovine kim jung vucic jedinstveni. putin ratni zlocinac i ovaj seronja sto hoce da putuje preko eu. srusiti avion i dignuti ih u zrak sve zajedno. ruski teroristi i ubojice. SLAVA UKRAINI, SMRT RUSIJI I SRBIJI NARAVNO

zora

pre 1 godinu

Srbija se ne prodaje i ne bira stranu, nikome nece dozvoliti da okrene telefon i da naredi sta da se radi.A vi?

Rade R

pre 1 godinu

Zato vi Hrvati uvek i nepogrešivo birate fašizam kao svoju stranu! "Bravo" fašisti!

maks

pre 1 godinu

"Opsjednutost" NEKIM se najbolje vidi BAŠ u "informeru", a i u svim drugim "medijima" u srbiji. Da ne govorimo o SVIM Hrvatskim portalima koji su SVI redom obavezno 90% ispunjeni "komentarima" iz pašaluka. To više i nije opsjednutost. To je BOLEST. I to TEŠKA i NEIZLJEČIVA. I vi je dokazujete SVAKI DAN. Za što nema nikakve potrebe jer i mala djeca u vrtičima u Hrvatskoj za to odavno znaju. I smiju vam se. Ne sječam se da se na HRTu spomenula srbija, dok je pašaluk PREPUN "emisija", rasprava analiza i svih mogučih tema o Hrvatima i Hrvatskoj. SVAKI DAN, pa naravno i danas. :))) Bogami, nije vam lako....Ali to je VAŠ problem. A nas u HR i VI i vaši problemi zanimate otprilike kao Mongolija ili Kazakstan, i njihovi problemi. Probajte npr pet dana ne spomenuti Hrvatsku, pa čete se brzo uvjeriti koliko nas zanimate. I da.....potražite stručnu pomoč....

lme

pre 1 godinu

https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2369987&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

VamTam

pre 1 godinu

Komšija, ne trebaju nama stolice. Mi trčimo i ne nameravamo da sedimo.

ZAvram

pre 1 godinu

Не знам која и колико зала треба да нам нанесу чланице ЕУ, попут Хрватске, па да схватимо да то није никада била, нити ће бити наша породица. Испод части треба да нам буде и да помислимо како наше (тобожње) придруживање зависи од воље усташоидне државе, која је на најмонструознији начин лишила живота и протерала са вишевековних огњиштана стотине хиљада Срба, одузела им сва права, која им по закону припадају! Зар су наши пријатељи они, који су нам окупирали део наше колевке, који ТЕРОРИШУ, сатанизују и обесправљују Србе, СПЦ? Због чега та ЕУ на све гледа мртва хладна? Побише се око Украјине, која је својом неразумном политиком натерала РФ да крене у одбрану своје државе и части, а када су Срби у питању??? И не треба ми њим да захваљујемо за те крваве новце, које нам дају као просјацима? Па, они нама дугују толико живота, толико разарања, толико патњи, које нам наносе кроз векове... Те Танталове муке, на које из дана у дан разапињу Србију, немају цену! Никад ЕУ, никад НАТО! Српски народ није за то!p.s Ima li kraja ovo maltretiranje_

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija