• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

31.07.2022

22:58

BORIMO SE DA OČUVAMO MIR, NA KONSTANTNOJ VEZI SAM SA PREDSEDNIKOM VUČIĆEM! Oglasio se Goran Rakić!

Politika

BORIMO SE DA OČUVAMO MIR, NA KONSTANTNOJ VEZI SAM SA PREDSEDNIKOM VUČIĆEM! Oglasio se Goran Rakić!

Podeli vest

Goran Rakić iz Srpske liste uključio se u specijalnu emisiju na TV Pink i govorio o aktuelnoj situaciji na KiM.

- Mi smo ovde uz svoj naord. Mirni smo, borićemo se da očuvamo mir. Upravo sada očekujem dolazak komadanta KFOR-a. Moram da napomenem da sam na konstantnoj vezi sa predsednikom Alesandrom Vučićem. On nas je pozvao da sačuvamo mir, da probamo da budemo mirni. Ne znam koliko ćemo izdržati. Nećemo dati na sebe, ali ćemo se boriti za mir. Kako sam vam i rekao, očekujem dolzak komandatna KFOR-a - rekao je Rakić.

On je još jednom napomenuo da je na konstantnoj vezi sa predsednikom Aleksandrom Vučićen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija