• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2022

20:34

LAŽNI EKOLOZI NAPALI ODBORNIKA SRS MILORADA MRĐU! Šešelj ih upozorio: Ne igrajte se glavom!

printscreen Twitter

Politika

LAŽNI EKOLOZI NAPALI ODBORNIKA SRS MILORADA MRĐU! Šešelj ih upozorio: Ne igrajte se glavom!

Podeli vest

Odbornika SRS u Apatinu Milorada Mrđu danas je fizički napao Dejan Bačić iz koalicije "Moramo", dok je Milorad sa unucima sedeo u kafiću, napisao je zamenik predsednika SRS-a Aleksandar Šešelj na Tviteru

- Pijani Bačić ga je psovao, pretio i krenuo da se fizički obračuna sa Mrđom, nezadovoljan Mrđinim objavama na društvenim mrežama o Kosovu i Metohiji - napisao je on, a potom dodao:

Foto: printscreen Twitter

- Ovo je prava slika i prilika raznih "demokratskih" i "građevinskih", a u stvari otvoreno antisrpskih političkih pokreta u Srbiji koji su lojalni saveznici svih srpskihneprijatelja i čiji je najveći politički uspeh cepanje srpske zastave, na šta su posebno ponosni.

Foto: printscreen Twitter

- Poručujemo raznim Ćutama, Zelenovićima i ostalim fanovima Aljbina Kurtija da se ne igraju glavom i ne kreću na srpske radikale, jer će izvući deblji kraj i neće im pomoći ni nemačka ni američka ambasada - zaključio je Aleksandar.

 

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZAvram

pre 1 godinu

До које мере могу да буду бедни лажни еколози, и остала србомрзачка багра, да нападну човека у присуству унучића? Свесрдна подршка господину Мрђи, СРС, Александру Шешељу!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija