• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

02.08.2022

09:47

Vulin odjavio Bakira: Srbija je sačuvala mir u BiH, ali ne zahvaljujući Izetbegoviću, već uprkos njemu!

printscreen

Politika

Vulin odjavio Bakira: Srbija je sačuvala mir u BiH, ali ne zahvaljujući Izetbegoviću, već uprkos njemu!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova i i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da je Srbija sačuvala mir u BiH, ali ne zahvaljujući Bakiru Izetbegoviću, već uprkos njemu



- Mir u BiH nije odluka Izetbegovića, ali jeste Srbije i Republike Srpske. Da se Izetbegović pita BiH bi nestala u krvoproliću, zato i prebrojava Srbe i Bošnjake i zato poziva na ukidanje Republike Srpske. Zato i posle sedam godina od pokušaja ubistva Aleksandra Vučića u Srebrenici još uvek nemamo imena ni izvršilaca ni nalogodavaca - rekao je Vulin i dodao:

- Ne znam gde Izetbegović vidi negativan uticaj Rusije, ali znam da iz Rusije nikada nisu došli predlozi za rušenje Dejtonskog sporazuma na kome počiva mir u BiH, ali iz mnogih drugih zemalja jesu, a najviše od samog Izetbegovića i SDA. Srbija je sačuvala mir u BiH, ali ne zahvaljujući Izetbegoviću, već uprkos njemu - poručio je Vulin odgovarajući na napade Izetbegovića koji je rekao da Rusija razara Ukrajinu, a Srbija na Balkanu i da Srbija i Rusija žele mir imale bi ga sutra, saopštio je PS.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

BAКIRE, DŽEPAROŠU, JESI LI OVO SAM SMISLIO ILI TI JE NEКO POMOGAO?! Srbija treba sve da prizna, da plati svima ratne odštete i imaćemo mir!?!
Politika

BAКIRE, DŽEPAROŠU, JESI LI OVO SAM SMISLIO ILI TI JE NEКO POMOGAO?! Srbija treba sve da prizna, da plati svima ratne odštete i imaćemo mir!?!

Lider SDA Bakir Izetbegović zapretio je pre nekoliko dana ratom rekavši da su se muslimani u BiH "prebrojali i da znaju koliko imaju lovaca, mladih ljudi, dronova i instruktora" a sada je novom izjavom pokazao da je predsednik Srbije bio u pravu kada je ranije govorio da priče o pijetetu i navodnom genocidu zapravo nisu suština, već da bi preko te priče - koja Bakira i ne zanima - da popunjava rupe u budžetu tražeći ratnu odštetu od Srbije

02.08.2022

09:13

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija