• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

16.08.2022

23:30

SPECIJALCI TZV. KOSOVSKE POLICIJE U BORBENOJ GOTOVOSTI! Na prelaze dopremaju vozila za razbijanje demonstracija

Beta

Politika

SPECIJALCI TZV. KOSOVSKE POLICIJE U BORBENOJ GOTOVOSTI! Na prelaze dopremaju vozila za razbijanje demonstracija

Podeli vest

Rukovodstvo tzv. Kosovske policije izdalo je naređenje da se sve specijalne jedinice stave u punu borbenu gotovost i na raspolaganje, što konkretno znači da se prekinu godišnji odmori i da se u slučaju uzbune, sve jedinice stave u potpunu borbenu gotovost u najkraćem vremenskom periodu

Kako prenose izvori Novosti, na potezu Brnjak-Tabalije odnosno objekta koji koriste pripadnici tzv. interventne mobilne pogranične policije, dopremljeno je vozilo "ulta" namenjeno za razbiljanje demonstracija, dok su prisutna i dva vozila marke "Hamer".

Inače, danas u posle podnevnim časovima, pripadnici Specijalne jedinice KP zvane NJSO koji su srpske nacionalnosti, a radno su angažovani u bazi Belvedere, u mestu Bair u južnom delu Kosovske Mitrovice, vanredno su poslati da patroliraju južno od reke Ibar, u sredinama koje su većinski naseljene Srbima.

Osim toga pripadnicu NJSO u pomenutoj bazi Belvedere, tokom celog dana su uvežbavali korišćenje borbenih vozila, odnosno blindiranih vozila, i realizovali niz vezbi prve pomoći. Takođe, tri blindirana vozila, kao i jedan vodeni top za razbijanje demonstracija, navodno su prazni otišli na područje Prištine, pri čemu postoje komentari pripadnika navedene jedinice da su pomenute blinde navodno otišle po još ljudstva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DarmirHR

pre 1 godinu

Gotovi ste Srbeci, svi vas proteruju i ubijaju bez zastite ste, saka jada i bijeda Evrope!

Perica

pre 1 godinu

Šta čekaš Vučiću? Da ti pobiju narod pa da ih moliš da to više ne čine? Nisam za sukob ali ovo je kraj ove vucibatine mora da se dovedu u red!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija