• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.09.2022

14:36

Sukob odbornika i aktiviste SPP u Novom Pazaru

Društvene mreže

Politika

Sukob odbornika i aktiviste SPP u Novom Pazaru

Podeli vest

Bivši funkcioner Stranke pravde i pomirenja i samostalni odbornik u Skupštini Novog Pazara Admir Muratović objavio je post na fejsbuku u kojem je naveo da je napadnut i da mu je "napadač isprskao biber sprej u oči"

Muratović tvrdi da ga je napao aktivista SPP Feho Biševac iz Novog Pazara.

- Upravo sam pretrpeo podli i kukavički napad od strane altiviste SPP Feha Biševca. Ovaj napad je naručen i najavljen pre neki dan. Dve godine vodim borbu protiv najokrelijih kriminalaca, ne krijem se, nisam doživeo niti najmanju neprijatnost… Danas sam doživeo da, iako sam krenuo da sprečim da ne dođe do fizičkog kontakta između mog brata i njega, on podlo isloristio trenutak i sasuo mi veliku količinu biber spreja u oči. Dovoljan razlog da sebi kažem dosta je - naveo je Muratović.

Foto: Društvene mreže

S druge strane, Feho Biševac je u kratkom postu, takođe na fejsbuku, rekao da je napadnut od strane Muratovića i njegovog brata.

- Admir Muratović i njegov brat Asmir napali čoveka od 70 godina, vadili nož i pištolj. Stvarno su hrabri ko zečevi - naveo je Biševac.

Foto: Društvene mreže

Muratović je do nedavno bio funkcioner SPP, a do danas odbornik ove stranke. Na današnjoj sednici kazao je da će ubuduće nastupati kao samostalni odbornik. A.G.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija