• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.09.2022

11:18

VUČIĆ POŽELEO DOBRODOŠLICU NOVIM AMBASADORIMA! Predsednik primio akreditive diplomatskih predstavnika Austrije, Belgije, Kuvajta i Nemačke

printscreen

Politika

VUČIĆ POŽELEO DOBRODOŠLICU NOVIM AMBASADORIMA! Predsednik primio akreditive diplomatskih predstavnika Austrije, Belgije, Kuvajta i Nemačke

Podeli vest

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, primio je akreditivna pisma novoimenovanih ambasadora iz četiri zemlje - Austrije, Belgije, Kuvajta i Nemačke

Novoimenovani ambasador Austrije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Austrije Kristijana Ebnera i izrazio nadu da će se tokom njegovog mandata nastaviti konstruktivna i uspešna sveobuhvatna saradnja između dve zemlje i učvršćivanje bliskih i prijateljskih odnosa

- Poželeo sam dobrodošlicu ambasadoru Ebneru, uveren da će se tokom njegovog mandata nastaviti uspešna sveobuhvatna saradnja između Srbije i Austrije i učvršćivanje naših bliskih i prijatelјskih odnosa.


Istakao sam da je i sastanak sa kancelarom @karl.nehammer na #UNGA77 još jednom potvrdio da intenzitet naših susreta pruža doprinos nastavku #EU putu Srbije i očuvanju stabilnosti regiona, kao i obostranu nameru da proširimo saradnju u oblastima od značaja za obe zemlјe.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Republike Austrije Kristijana Ebnera - 
objavljeno je na instagramu buducnostsrbijeav.

 

 

Vučić se osvrnuo na nedavne razgovore koje je sa saveznim kancelarom Austrije Karlom Nehamerom vodio na marginama 77. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku i istakao da intenzitet susreta pruža doprinos nastavku evropskih integracija i očuvanju stabilnosti našeg regiona i potvrđuje obostranu nameru da se dodatn učvrsti međusobno poverenje i saradnja u oblastima koje su od značaja za obe zemlje, saopštilam je pres služba predsednika.

Vučić je konstatovao da je ekonomska saradnja Srbije i Austrije veoma razvijena, ali da u predstojećem periodu očekuje njeno dalje jačanje.

Ebner je, predajući akreditivna pisma predsedniku Vučiću, istakao da Austrija pruža jasnu podršku evrointegracijama Srbije i politici regionalne stabilnosti za koju se naša zemlja dosledno zalaže.

Novoizabrani ambasador je dodao da će nastaviti da radi na unapređenju saradnje od obostrane koristi, posebno u oblasti ekonomije, imajući u vidu da je Austrija treći najveći strani investitor i peti spoljnotrgovinski partner u razmeni usluga u Srbiji.

Dvojica sagovornika su razgovarali i o aktuelnoj energetskoj situaciji sa kojom se evropske zemlje suočavaju zbog komplikovane globalne političke situacije.

Novoimenovana ambasadorka Belgije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovane ambasadorke Belgije Kati Bugenhout i tom prilikom ponovio da je Srbija privržena poštovanju načela teritorijalnog integriteta i suvereniteta svake zemlje, kao jednog od osnovnih principa međunarodnog prava sadržanog u Povelji Ujedinjenih nacija.

- Poželeo sam ambasadorki Bugenhout dobrodošlicu i uspeh u obavlјanju dužnosti.

Razgovarali smo o jačanju bilateralnih odnosa i potencijalima za njihovo dalјe razvijanje, posebno u oblasti ekonomije, budući da veliki broj belgijskih kompanija uspešno posluje u Srbiji.

Ponovio sam da očekujemo podršku Belgije za put Srbije u #EU i očuvanje mira i stabilnosti u regionu.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovane ambasadorke Kraljevine Belgije Kati Bugenhout - 
objavljeno je na instagramu buducnostsrbijeav.

 

 

Po pitanju evropskog puta, predsednik Vučić je naglasio da je Srbija opredeljena da nastavi sa neophodnim reformama.

Vučić je izrazio uverenje da će Srbija i Belgija nastaviti saradnju u cilju daljeg unapređenja odnosa dve zemlje.

Poželevši dobrodošlicu i uspeh u obavljanju dužnosti ambasadorki Bugenhout, Vučić se osvrnuo i na dobre bilateralne odnose naglasivši da postoje potencijali za njihovo dalje razvijanje, posebno u oblasti ekonomije, saopštila je pres služba predsednika.

Vučić je izrazio zadovoljstvo prisustvom belgijskih kompanija na tržištu Srbije i pozvao privrednike te zemlje da investiraju u sektor organske proizvodnje u našoj zemlji.

Tokom sastanka bilo je razgovora i o regionalnoj saradnji, geopolitičkim temama.

Novoimenovani ambasador Kuvajta

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma ambasadora Kuvajta Faiza Medžbela el Muteirija.

- Uz srdačnu dobrodošlicu ambasadoru El Muteiriju i najbolјe želјe za uspešan rad u Beogradu, istakao sam zainteresovanost Srbije za intenziviranje političkog dijaloga, ali i za sveukupno unapređenje ekonomske i saradnje na svim polјima, posebno u polјoprivredi, energetici i u oblasti turizma.

Srbija ima dugu tradiciju prijatelјskih odnosa sa Kuvajtom i u tom duhu ćemo sledeće godine i obeležiti šezdesetogodišnjicu uspostavlјanja diplomatskih odnosa, dok ćemo već sada zajednički ubrzano da radimo na projektima od obostranog interesa.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovanog ambasadora Države Kuvajt Faiza Medžbela el Muteirija - 
objavljeno je na instagramu buducnostsrbijeav.

 

 

Vučić je istakao zainteresovanost Srbije za nastavak unapređenja saradnje i intenziviranje političkog dijaloga, kroz razmene poseta na visokom i najvišem nivou, što bi dodatno doprinelo razvoju ekonomskih odnosa, saopštila je pres služba predsednika.

Predsednik Vučić i ambasador El Muteiri su izrazili želju za sveukupnim unapređenjem ekonomske i saradnje na svim poljima, s akcentom na poljoprivredi i to kroz zajednička ulaganja, kao i privredi, energetici i u oblasti turizma.

Ambasador El Muteiri podsetio je na dugu tradiciju prijateljskih odnosa Srbije i Kuvajta, kako na političkom planu, tako i u svim drugim oblastima, napominjući da se raduje proslavi 60. godišnjice uspostavljanja diplomatskih odnosa koje Srbija i Kuvajt zajedno obeležavaju sledeće godine.

Novoimenovani ambasador Nemačke

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas akreditivna pisma novoimenovane ambasadorke Savezne Republike Nemačke Anke Konrad i poželeo joj dobrodošlicu i uspešan mandat u Beogradu.

- U razgovoru sa ambasadorkom Konrad @germanyinserbia, poželeo sam joj dobrodošlicu u Srbiju i uspeh u radu, kako bismo zajedno nastavili odličan posao na dalјem razvoju bilateralnih odnosa i dodatnom intenziviranju ekonomske saradnje.

Istakao sam da je Nemačka vodeći privredni partner Srbije.

Ambasadorka Konrad je rekla da je Srbija važan partner Nemačke, kao i to da očekuje da Srbija uvede sankcije Rusiji.

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je akreditivna pisma novoimenovane ambasadorke Savezne Republike Nemačke Anke Konrad - 
objavljeno je na instagramu buducnostsrbijeav.

 

 

Tokom sastanka, predsednik Vučić i ambasadorka Konrad razgovarali su o daljem razvoju bilateralnih odnosa i dodatnom intenziviranju ekonomske saradnje.

Predsednik Vučić je istakao da je Nemačka vodeći privredni partner Srbije zbog čega je naš ključni interes povećanje nemačkih investicija.

Ambasadorka Konrad je rekla da je Srbija važan partner Nemačke, kao i da očekuje da naša zemlja uvede sankcije Rusiji.

Prema rečima predsednika Vučića, regionalna saradnja i očuvanje stabilnosti u regionu su spoljnopolitički prioriteti Srbije.

Predajući akreditivna pisma predsedniku Republike Srbije, ambasadorka Konrad je istakla da Nemačka snažno podržava evropski put Srbije i politiku regionalne stabilnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
stefan

pre 1 godinu

Austrija,Belgija,Kuvajt,iskreni i dokazani prijatelji Srbiji

dvss

pre 1 godinu

I ovi novi ambasadori će biti važan deo naše borbe za rast naše snage i bolje pozicije SRbije u svetu

sasa

pre 1 godinu

Novoimenovani ambasadori iz ove tri zemlje,Austrije,Belgije,Kuvajta su dobrodosli u Srbiju i nadamo se da cemo sa njima ostvariti dobru saradnju

danko

pre 1 godinu

Očekujmo da i ovi novi ambasadori nastave unapredjnje saradnje sovjih država sa našom Srbijom

stevo

pre 1 godinu

I sa novoimenovanim ambasadorima cemo nastojati da ostvarimo sto bolju saradnju

Patak

pre 1 godinu

Dobra saradnja sa svima je put napretka i prosperiteta nase zemlje

Pavlovic

pre 1 godinu

Sa ove tri zemlje,dakle,sa Austrijom,Belgijom i Kuvajtom cemo raditi na jacanju saradnje i unapredjenju odnosa

Jelena

pre 1 godinu

Predsednik Vučić neumorno radi kako bi svojoj državi i svom narodu obezbedio bolju budućnost.

Dejana

pre 1 godinu

Jako je vazno sto sadasnja vlast vodi odgovornu i ozbiljnu politiku pre svega

Marija

pre 1 godinu

Vazno je da sa drugim zemljama tezimo prijateljstvu i snaznoj sveukupnoj saradnji

Marija

pre 1 godinu

Sa Austrijom negujemo iskrene prijateljske odnose. Nadamo se da ce i novoimenovani ambasador teziti snaznoj saradnji Srbije i Austrije

Dejan

pre 1 godinu

Znaci nam prijateljstvo kao i saradnja sa Belgijom. Sve je to rezultat posvecene politike naseg predsednika koji Srbiju u svetu predstavlja na najodgovorniji nacin

Filip

pre 1 godinu

Sa Nemackom imamo snazne bilateralne odnose , i dalje povecavamo trgovinsku razmenu

njanja

pre 1 godinu

Još jedan u nizu dokaza da naša zemlja Srbija zaista napreduje zahvaljujući našem predsedniku Vučiću

stevo

pre 1 godinu

Sa novim ambasadorima nadamo se i produbljenju odnosa izmedju drzava

stefan

pre 1 godinu

Svestrana saradnja je nas put koji nas vodi u bolju i lepsu buducnost

njanja

pre 1 godinu

Sigurna sam da nas u budućnosti čeka izuzetno dobra saradnja sa novoimenovanim ambosadorima Austrije Belgije I Kuvajta.

tomicgm

pre 1 godinu

Lep i svečan trenutak. Ambasadorima zelim puno sreće i uspeha u daljem radu, kako novim, tako i odlazećim.

Ceca

pre 1 godinu

Podrška za našeg predsednika koji neumorno radi da bi svom narodu obezbedio bolju budućnost. Održavanje prijateljskih odnosa sa ostalim državama je od velike važnosti za Srbiju.

Jana

pre 1 godinu

Ko je radio u Srbiji odnece lepe uspomene, a novi ambasadori tek će graditi svoju karijeru i upoznati Srbiju.

Jana

pre 1 godinu

Mi smo gostoprimljiv narod zemlja i sa novim ambasadorima ćemo takođe ostvariti odličnu saradnju.

Maki

pre 1 godinu

Održavanje i negovanje prijateljskih odnosa sa ostalim državama je od velikog značaja za Srbiju.

ntomic

pre 1 godinu

Svi ambasadori imali su dobru saradnju sa Srbijom, siguran sam da će tako novi ostvariti u upoznati naše gostoprimstvo.

tomicgm

pre 1 godinu

Lepo je videti kad predsednik Republike Srbije obavlja poslove iz svojih ustavnih nadleznosti. Saradnja je obostrana.

Jana

pre 1 godinu

Siguran sam da će im biti prijatan boravak kod nas, jer Srbi su pravi domaćini, a Vučić odličan predstavnik.

Irena

pre 1 godinu

Samo dobra saradnja i poverenje mogu rezultirati uspeh.

tomicgm

pre 1 godinu

Srbija je uvek raspoložena za saradnju, razvoj novih i unapređenje postojećih dobrih odnosa sa sim zemljama okruženja. Današnja akreditivna pisma to potvrđuju.

Masa

pre 1 godinu

Ovo je za dobrobit Srbije sto je se i dokazalo vise puta.

Jana

pre 1 godinu

Siguran sam ostvarenju dobroh odnosa i saradnji sa buducim ambasadorima. Od velike je vaznosti ko ce biti ambasador u Srbiji jer ćemo sa njima sarađivati najuže!

Una

pre 1 godinu

Vucic je zaslužan za ove posete i dobru saradnju.

Mimi

pre 1 godinu

Za bolju buducnost i razvoj ove posete su jako bitne za Srbiju.

tomicgm

pre 1 godinu

Sve čestitke novim ambasadorima. Vučić neguje prijateljske odnose i ne sumnjam da ćemo imati dobru saradnju sa novim ambasadorima i njihovim zemljama.

Nemanja

pre 1 godinu

Verujemo dobroj saradnji sa pomenutim ambasadorima i njihovim državama.

Tara

pre 1 godinu

Građani Srbije žele dobrodošlicu i puno uspeha ambasadorima Nemačke, Austrije,Belgije i Kuvajta..

Zlatko

pre 1 godinu

Uvek nam je žao kad stari ambasadori odlaze, a sa velikim očekivanjem dočekujemo nove. Od danas imamo 3 nova ambasadora iz 3 nama prijateljske zemlje. Verujem da će saradnja sa svakim biti dobra i da će se odnosi sa njihovim zemljama stalno poboljšavati, širiti oblasti u kojima ćemo sarađivati.

Rajko

pre 1 godinu

Od danas imamo 4 nova ambasadora u Srbiji. Imaju samo jedan zadatak, da jačaju veze svojih zemalja sa nama. Ako u tome uspeju, biće dobro za sve.

Ana

pre 1 godinu

Srbija je postala cenjena i postovana zemlja u Evropi i svetu

Hana

pre 1 godinu

Jačanje saradnje sa prijateljskim zemljama je ključ uspeha

Rastko

pre 1 godinu

Sigurni smo da će se dobra saradnja nastaviti i sa novoimenovanim ambasadorima

Zoran

pre 1 godinu

Nadam se da ce novi ambasadori pomenutih drzava ostvariti dobru komunikaciju i saradnju sa Srbijom.

Lazar

pre 1 godinu

Ovo je lepa vest,verujem da će ove tri države ostvariti iskrenu saradnju sa Srbijom.

Vlajko

pre 1 godinu

Treba nastaviti jos bolju saradnju sa novoimenovanim ambasadorima tih drzava !

Vlajko

pre 1 godinu

Jacati odnose sa zemljama iz koje dolaze novoimenovani ambasadori , braniti interese Srbije !

veljko

pre 1 godinu

uvek smo tu za prijatelje, i prijateljske odnose...

katarina

pre 1 godinu

lep gest, jos jedan pokazatelj iskrenog prijateljstva ....

katarina

pre 1 godinu

iskreni prijatelji i saradnja...jako lep gest, Vucic jos jednom pokazao gostoprimstvo i uvazenost ambasadora Austrije, Belgije i Kuvajta...

katarina

pre 1 godinu

jos bolja saradnja i jos bolji prijatelsjki odnosi nam predstoje...

veljko

pre 1 godinu

lepu saradnju i jos bolje odnose zelimo....bravo predsednice, jos jedan dokaz koliko je nas presdednik cenjen i postovan drzavnik...

Luna

pre 1 godinu

Ove zemlje su nasi prijatelji samo cemomjos vise ojacati nase prijateljsktvo

Ina

pre 1 godinu

Srbija je za aktivnu i miroljubivu politiku sa svim zemljama sveta a u interesu boljitka Srbije u svin oblastima.

Anastasija

pre 1 godinu

Predsednik želi sa svima da ima dobru saradnju, mir i stabilnost!

Lela

pre 1 godinu

Predsednik Vucic je svecano primio nove ambasadore i ne sumnjamo da ce saradnja i odnosi biti jos cvrsci i uspesniji.

Sanja

pre 1 godinu

Nove ambasadore je predsednik Aleksandar Vucic primio svecano i ne sumnjamo da ce saradnja i odnosi biti jos cvrsci i uspesniji.

Slavka

pre 1 godinu

Verujemo da ce se dobra saradnja nastaviti i sa novoimenovanim ambasadorima.

Verica

pre 1 godinu

Sa sve četiri zemlje imamo odličnu saradnju

Marija

pre 1 godinu

Rad ambasadora je od velikog znacaja jer doprinosi jacanju saradnje medju zemljama.

Nena

pre 1 godinu

Drago mi je da imamo odličnu saradnju sa zemljama istoka i zapada

Nevenka

pre 1 godinu

Nadamo se nastavku odlične saradnje sa Austrijom, Belgijom, Kuvajtom i Nemačkom

Gorica

pre 1 godinu

Srbija je uvek spremna za uspostavljanje dobrih odnosa i saradnje sa zemljama Evrope i sveta.

Nena

pre 1 godinu

Radujemo se nastavku saradnje sa navedenim državama

Vesna

pre 1 godinu

Vučić se jako trudi da vidljivost Srbije i naši interesi budu predstavljeni u svetu

Jana

pre 1 godinu

Dobra saradnja sa njima može da dovede do napretka i prosperiteta.

Nikica

pre 1 godinu

Naša zemlja napreduje. Želimo dobrodošlicu.

Koja

pre 1 godinu

Sa izabranim ambasadorima ostvariće dobru saradnju.

Paja

pre 1 godinu

Želimo dobrodošlicu i puno uspeha ambasadorima.

Aleksa

pre 1 godinu

Novi ambasadori imaće dobre uslove za rad u Srbiji, svu pomoć i saradnju pojedinaca i institucija. Verujem da će svojim radom doprineti još boljim odnosima svojih zemalja sa Srbijom.

Darko

pre 1 godinu

Četiri nova ambasadora kreću sa radom u Srbiji, u vreme velikih urbulencija u svetu. Otežani uslovi siguran sam neće ih sprečiti da svoje zadatke obavljaju besprekorno pomnognu svojoj državi i Srbiji da lakše i brže realizuju mnoge poslove.

Saša

pre 1 godinu

Odgovornost svakog ambasadora je velika, zastupa stavove zemlje iz koje dolazi ali i obratno, mora da sarađuje sa zemljom u kojoj službuje. Delikatan posao, verujem da će ova četvorka novih ambasadora svoj mandat izgurati vrlo uspešno.

Ognjen

pre 1 godinu

Sa svakom zemljom iz kojih su imenovani novi ambasadori želimo i možemo da imamo bolje bilateralne odnose. Novi ambasadori u tome mogu znatno pomoći, povezati privrednike, omogućiti da se bolje poznajemo na svim poljima.

mirjana

pre 1 godinu

Dobrodoslicu zelimo novim ambasadorima .Jako je bitno ojacati saradnju dve drzave radi daljeg razvoja.

mirko

pre 1 godinu

Gde su njihovi prethodnici stali oni samo treba da nastave ,pokrenuli smo se u smislu jačanja saradnje i samo treba nastaviti u tom smeru.Saradnja je bitna radi daljeg ekonomskog razvoja Srbije.

jeca

pre 1 godinu

Dobrodošli su u Srbiju ,trudićemo se da budemo odlični domaćini.Ovakve posete su od velikog znacaja za Srbiju i njen dalji razvoj.

Mimi

pre 1 godinu

Neka im je sa srećom i neka svojim radom doprinesu jačanju odnosa sa Srbijom.

jeca

pre 1 godinu

Nadamo se dobroj saradnji sa novoimenovanim ambasadorima.Novi ambasadori dolaskom u nasu zemlju ce ojacati odnose izmedju drzava

mirjana

pre 1 godinu

Vučić je najzaslužniji za dobre odnose i jaku saradnju između Austrije i Srbije.Saradnja i poverenje su najbitniji i za Srbiju i za Austriju.

mirjana

pre 1 godinu

Doborodšlica novo izabranim ambasadorima od našeg predsednika Vučića.Sa Belgijom,Kuvajtom,Austrijom i Nemackom imamo dobar odnos koji cemo unapredjivati i jacati u buducnosti.

jeca

pre 1 godinu

Nasa zemlja postuje sve strane ambasadore .Dobrodosli su novi ambasadori u Srbiju i nadamo se uspesnoj saradnji

jeca

pre 1 godinu

Predsednik postuje i sa velikim uvazavanjem prima svakog ambasadora.Konstruktivna i uspešna saradnja je najvažnije merilo dobrih međunarodnih odnosa koji imaju budućnost.

lana

pre 1 godinu

Dobru saradnju ocekujemo kao sto smo imali i sa njihovim predhodnicima .Ovo je pokazatelj koliko se naš predsednik Vučić zalaže za našu zemlju a saradnja sa drugim zemljama će plasirati našu Srbiju na boljoj poziciji u svetu

mirjana

pre 1 godinu

Novi ambasadori su dobrodsli i nadamo se da ce doprineti jacanju odnosa izmedju drzava.Ambasadori su bitna karika izmedju Srbije i zemalja iz kojih dolaze

Vojka

pre 1 godinu

Nadam se da ce novi ambasadori brzo razumeti da je Srbija pouzdan saradnik i dobar prijatelj svima koji nam pruze ruku

Kaca

pre 1 godinu

Predsednik je jos jednom pokazao otvorenost za dobru saradnju sa Austrijom,Nemackom,Kuvajtom i Belgijom.

Dejana

pre 1 godinu

Vucic je taj koji se bori za resenja koja cuvaju mir svima

Marija

pre 1 godinu

Nadamo se da ce i novoimenovani ambasadori raditi u pravcu unapredjenja saradnje nase i njihovih zemalja

Dejana

pre 1 godinu

Nadamo se da cemo i tokom mandata novoimenovanog ambasadora Austrije nastaviti uspesna saradnja Srbije i Austrije

Marija

pre 1 godinu

Zainteresovanost Srbije je velika za nastavak unapredjenja saradnje i intenziviranje politickog dijaloga Srbije sa Drzavom Kuvajt

Filip

pre 1 godinu

Nemacka je vodeci privredni partner Srbije zbog cega je nas kljucni interes povecanje nemackih investicija

MarijaM

pre 1 godinu

Sa dosadašnjim ambasadorima smo imali dobru saradnju pa se nadam da će i novi ambasadori imati dobru saradnju sa Srbijom.

MarijaM

pre 1 godinu

Saradnja je put ka uspehu i ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Samo udruženim snagama možemo ostvariti napredak.

MarijaM

pre 1 godinu

Verujem da će i novi ambasadori raditi na unapređenju saradnje zemalja iz kojih dolaze sa Srbijom.

MarijaM

pre 1 godinu

Dobrodošlica novim ambasadorima i da im vreme provedeno u Srbiji bude u lepom sećanju.

Aleksandar

pre 1 godinu

Nadamo se sto boljoj saradnji I uspehu sa novoimenovani ambasadorima.

Branka

pre 1 godinu

Sa novoimenovanim ambasadorima cemo svakako uspostaviti dobru saradnju,kao sto smo I do sada radili.

Marija

pre 1 godinu

Ambasadorima Austrije, Belgije, Kuvajta i Nemačke je Vučić poželeo dobrodošlicu, kao i unapređenje bilateralnih odnosa.

Mila

pre 1 godinu

Nadam se da će njihovi dolasci uticati na jačanje odnosa između država

Nika

pre 1 godinu

Nama je cilj da jačamo odnose ,da imamo intezivniji saradnju sa ovim državama!

Mia

pre 1 godinu

I sa novim ambasadorima ovih zemalja cemo nastojati da imamo dobru saradnju i dobar odnos

Hana

pre 1 godinu

Srbija je gostoprimljiva zemlja i sa novim ambasadorima ćemo takođe ostvariti odličnu saradnju.

Jana

pre 1 godinu

Novim ambasadorima želim puno uspeha u daljem radu, a prethodnicima puno sreće u daljem profesionalnom i privatnom životu.

Eleniii

pre 1 godinu

Vucic sa svima razvija dobru i kvalitetnu saradnju.

Stefan

pre 1 godinu

Dobra saradnja sa ambasadorima je itekako vazna.

Jelka

pre 1 godinu

Vucic se trudi da uspostavi dobar kontakt jer dobar odnos je kljuc uspeha.

Lela Antic

pre 1 godinu

Novi ambasadori su divno docekani i ispostovani.

micko

pre 1 godinu

bilateralni odnosi su nam jako vazni i bitni, saradnja na prvom mestu i prijateljstvo...

katarina

pre 1 godinu

prijateljstvo i saradnja su nam jako vazni, jako bitni.....

misko

pre 1 godinu

Vucic zna sta radi, sta je za Srbiju najbitnije....samo napred i dalje uspehe...

micko

pre 1 godinu

ziveli...za jos bolju saradnju, i jos bolje uspehe...

Ceca

pre 1 godinu

Ugodan boravak uz toplu dobrodoslicu Predsednika Srbije

Milica

pre 1 godinu

Zelim svima dobrodoslicu u najlepsu zemlju na svetu. Zemlju gostoljubivov naroda i domacina

Izbori 2024

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija