• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/banjaluka.net

04.10.2022

22:25

SKANDAL! DODIK PREKO PORTALA SVOG SINA POKVARENO NAPAO PREDSEDNIKA SRBIJE!

Tanjug/Tara Radovanović

Politika

SKANDAL! DODIK PREKO PORTALA SVOG SINA POKVARENO NAPAO PREDSEDNIKA SRBIJE!

Podeli vest

Na portalu banjaluka.net, privatnom portalu Igora Dodika, sina Milorada Dodika večeras je objavljen najprljaviji mogući tekst protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića!

U tekstu pod naslovom: “Biračko mjesto Andrićev venac” navodi se da predsednik Vučić stoji iza odluke Jelene Trivić da u izbornoj noći proglasi pobedu i da tako izazove političku krizu u Republici Srpskoj!?!

U ovom prljavom tekstu Srbija i predsednik Vučić sumnjiče se i kao oni koji stoje iza najavljenih protesta u Srpskoj zbog navodne “izborne krađe”!
 

- Postoji anegdota o tome kako je Ivica Dačić saopštio Slobodanu Miloševiću rezultate izbora 5. oktobra 2000. godine. Kad ga je Milošević pitao jesu li pobijedili, Dačić mu je odgovorio: “Naravno, šefe. Ali oni su bili bolji”. Ovom anegdotom moglo bi se objasniti i ono što se desilo 2. oktobra 2022. godine u PDP-u.

Nije tajna da su tada stranci odigrali veliku ulogu u smjeni Miloševića, a petljanja je bilo i u ove izbore. Samo ovaj put za potrebe nekih drugih produžena ruka bila je iz Beograda. Potpis tamošnje vlasti može se vidjeti u onoj rečenici Jelene Trivić prilikom obraćanja: “Slijedićemo nacionalnu politiku koja se kreira u Beogradu”. U tom trenutku mnoge stvari su postale jasnije. Iako su pročitali brojna biračka mjesta u prilog svojoj tvrdnji da pobjeđuju, čini se da im je presudan faktor za proglašenje pobjede bilo ono koje nisu javno rekli, a to je ono sa Andrićevog venca, gdje se nalazi palata Predsjednika Srbije..., navodi se u sramnom tekstu na Dodikovom portalu.

Kako saznajemo u Predsedništvu Srbije, Aleksandar Vučić se od nedelje, dana izbora u BiH do danas nije čuo ni sa kim iz izbornog štaba opozicije  u Republici Srpskoj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 1 godinu

samo ti bradonja siri lazi .. posle kukas kad te napune simikama ..

Carica Sveta

pre 1 godinu

U čemu je problem. Milorad Dodik je pobedio pošteno na izborima, vodi samostalnu politiku u intetesu srpskog naroda a u skladu sa Dejtonskim sporazumom. Predsednik Vučić nije predsednik svih Srba, već predsednik Republike Srbije. Bolje bi vam bilo da ćutite. Ova kurvarska posla sa Jelenom Trivić, mogu mnogo skuplje da vas koštaju. Zbog one stvari ste pokušali da se umešate u izborni proces u BiH. Da poništite volju naroda u srpskom entitetu. Odlična korelacija sa Dačićem i Miloševićem. Ja nisam stalau izbornom danu na stranu nijednog kandidata, već sam poštovala do kraja volju naroda Republike Srpske koju je i CIK BiH potvrdio. A vi ste seljoberi za pre vremena za pi.ku platili i trubače. Pa igraj mala i poskoči. Kreteni primitivni, niste razmišljali o posledicama, o mogućim sukobima na ulicama Banjaluke, o prooasti intetesa srpskog naroda preko Drine. Ali šta da očekujem od onih koji su mandat počeli potapanjem valjevske Gračanice, a završavaju rušenjem blaga starog Rasa. Kao da vi nešto znate. Od govana se ne pravi pita i to je to. Dosledno od početka do kraja. Još samo sudija da ga odsvira.

Nataša

pre 1 godinu

Нисте добро обавјештени није то приватни портал Игора Додика...мало истраживања не би било на одмет....

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija