• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

07.10.2022

19:31

Nebojša Bakarec: Kampanja ustašoidnih medija protiv Vučića!

privatna arhiva

Politika

Nebojša Bakarec: Kampanja ustašoidnih medija protiv Vučića!

Podeli vest

Već danima traje ustaška kampanja medija protiv predsednika Vučića, zbog sastanka EPZ u Pragu. Kampanja se vodi po nalogu poglavnika Plenkovića i njegovog poslovnog partnera Dragana Šolaka, kaže narodni poslanik i član Predsedništva SNS Nebojša Bakarec

Juče i danas, mediji NovaS i N1, oba u vlasništvu Šolaka, i oba rade i u Hrvatskoj, vode histeričnu hrvatsku kampanju protiv predsednika Vučića i na portalima i na televizijama, ne bi li prikazali  nastupe i susrete predsednika Vučića u Pragu, kao neuspešne. Cilj je i da se slaže kako je Hrvatska pobedila Srbiju u Pragu, tj. da se slaže Plenković pobedio Vučića, tako što nije dozvolio da Srbija bude izuzeta od sankcija na rusku naftu. Kampanja koju sprovode N1 i NovaS ide paralelno u Zagrebu i Beogradu. Redakcije N1 i NovaS u Srbiji, prenose nizove tekstova redakcija N1 i NovaS iz Zagreba. Treba jasno reći da redakcije N1 i NovaS u Srbiji vode otvorenu antidržavnu kampanju, kampanju protiv Srbije.

Foto: printscreen

O tome svedoče klasteri antisrpskih, prohrvatskih tekstova i TV priloga, koji se objavljuju na sajtovima N1 i NovaS, i na ovim televizijama. Evo samo dela primera.

1. NovaS; 7.10.2022. objavljuje tekst i TV prilog, pod naslovom: „Najtužnija slika iz Praga: Vučić ostavljen i sam kao duh, dok svetski lideri veselo ćaskaju“. Tekst je nepotpisan, i tu NovaS iznosi čistu izmišljotinu, neistinu kako svi u Pragu beže od predsednika Vučića. Kao „dokaz“ NovaS, prikazuje jednu mutnu fotografiju iz zajedničke sale za susrete i pauzu, gde predsednik Vučić koristi svoj telefon, i razgovara sa svojom savetnicom. Bedno od NoveS, ali njima je bitno da su lansirali svoj lažljivi naslov. U toj izmišljotini NovaS kaže: „Iako ih predstavlja kao svoje prijatelje, svetski lideri baš i ne vole da se druže sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, pa je tako Vučić slobodno vreme, na pauzama između važnih sastanaka, provodio sam. Ni prijatelj Erdogan, ni „brat“ Orban, ni Makron, ni predsednik Azerbejdžana Ilham Alijev, nisu se setili da pozovu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da im se pridruži. Pogledajte tužan prizor sa samita u Pragu“. U ovom tekstu i TV prilogu sve je laž. Predsednik Vučić je imao destine susreta sa evropskim državnicima, počevši od sastanka sa Ursulom fon der Lajen, predsednicom Evropske komisije, i sa Makronom, naravno.

2. NovaS; 07.10.2022. NovaS dotiče dno dna kada danas, lansira uvredljiv tekst protiv predsednika Vučića pod naslovom: „Izliv ustaša u mozak Vučića, Vulina i Ane Brnabić“, autorke Nataše Latković. U tom tekstu „autorka“ pljuje predsednika Aleksandra Vučića, Anu Brnabić i Aleksandra Vulina i kaže: „Reakcija najviših srpskih državnih funkcionera na odluku o zabrani uvoza ruske nafte i u Srbiju pokazala je svu njihovu nemoć. Ne samo što Srbija nije uvela sankcije Rusiji, nego kvari ionako loše odnose sa Hrvatskom, jednom od članica Evropske unije“. Jadno i bedno!

3. Kampanji se pridružuje N1 Srbija, koji reemituje prilog TV N1 Zagreb, od 07.12.2022. i objavljuje sramni tekst N1 Zagreb, pod naslovom: „Poslanik: Vučić hteo da orgija po Jasenovcu, Plenković mu rekao – šišaj, rođo“. Prenose izjavu hrvatskog zastupnika-poslanika u hrvatskom Saboru i člana HDZ, Hrvoja Zekanovića koji je u N1 Studiju live u Zagrebu, pljuvao po predsedniku Vučiću: „Bitno je i ono što je Plenković uradio pre par meseci kad je Vučić hteo da orgija po Jasenovcu, pa mu je rekao ‘šišaj, rođo’. Ovo što mu je sada uradio – jasno mu je rekao da ruska nafta preko Jadranskog naftovoda neće ići i tačka“. Mizerno, nema šta!

Foto: printscreen

4. N1 Srbija prenosi tekst N1 Zagreb 07.10.2022. pod naslovom: „Plenković: Vučić se nije izborio za odlaganje odluke o ruskoj nafti“, gde Plenković pljuje Vučića i Srbiju. Umobolno!

5. N1 objavljuje 7.10.2022. tekst pod naslovom: „Femić: Vlastima odgovara da krive Hrvatsku, kao da tamo svi nose crne uniforme“, gde urednik portala Nova.rs Ratko Femić. Ovaj jadnik kaže: „Hrvatska nema moć da bude glavna u odlučivanju da Srbija ne bude izuzeta od sankcija na rusku naftu, ali vlastima u Srbiji odgovara da to tako predstave.Tako da je najbolje udariti na Hrvate”. I u ostatku teksta, Femić pljuje Vučića i Srbiju. Bezumno!

6. N1 Srbija prenosi tekst N1 Zagreb 06.10.2022. pod naslovom „Plenković o optužbama iz Srbije: Ja sam očigledno glavni ustaša tamo“, gde Plenković pljuje Vučića i Srbiju. Jedno je Plenković u pravu – on je zaista glavni ustaša tamo!

7. Tu je i sramni tekst N1, od 6.10.2022. pod naslovom: „Protić: Prepucavanje Vućića i Plenkovića „nije ni za kafanu, a kamoli za državnike““ gde Milan St. Protić u tekstu i TV prilogu pljuje Vučića, ali ne i Plenkovića.

8. I portal Direktno je dao svoj doprinos ovoj sramnoj kampanji, 7.10.2022., u tekstu pod naslovom: „Brnabić priznala da EU uvodi Srbiji sankcije u energetici“.

Foto: printscreen

Za kraj, navešću da se predsednik Vučić u Pragu, sastao sa: Ursulom fon der Lajen, Olafom Šolcom, Emanuelom Makronom, Milošem Zemanom, Sanom Marin, Dimitrom Kovačevskim, Petrom Fialom, Erdoganom, i mnogim drugim evropskim liderima, sa kojima N1 i NovaS bedno i neistinito tvrde da se nije sastao, već da je u pragu bio sam kao duh. N1 i NovaS su dokazali vrhunac svog beščašća, neprofesionalizma i to da rade za Hrvatsku, i poglavnika Plenkovića. Sramota!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
James Hetfield

pre 1 godinu

Ne zna se ko je veća budala, raspali preletač bakarec koji piše ova sranja koja niko ni ne čita ili vi iz dezinformera koji to njegovo proseravanje objavite. Al jebi ga, na istom ste platnom spisku, isti gazda...mora da vas ekstra plaća. Pozzzzz

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?
EURO 2024

Rasizam, nacizam i promocija oružja! Šta se to kuva u Nemačkoj pred EURO?

Skandal za skandalom potresa Nemačku pred sam početak Evropskog prvenstva u toj zemlji! Situacija u tamošnjem fudbalu, prema poslednjim informacijama, nije nimalo bajna, čak štaviše, preti da eskalira! Dokaz za to je nekoliko izuzetno kontroverznih događaja, koji uključuju pojmove koji nemaju ama baš nikakve veze sa sportom - nacizam, rasizam i promociju oružja!

03.06.2024

15:52

Planeta

Zabava

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“
Kultura

Premijera nove lutkarske predstave „Zec i Pas“

Pozorište lutaka „Pinokio“ će u sredu 05. juna 2024. godine u 20 časova održati premijeru predstave ZEC I PAS, u režiji Silvana Omerzua, a repriza predstave „Zec i Pas“ će se održati u subotu, 08. juna u 12 časova.

03.06.2024

14:50

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija