• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv

17.10.2022

09:10

NOVEMBAR NAJTEŽI MESEC ZA VUČIĆA! Srbija pod velikim pritiskom, udari na ovih PET FRONTOVA!

Printscreen, Pexels, Tanjug

Politika

NOVEMBAR NAJTEŽI MESEC ZA VUČIĆA! Srbija pod velikim pritiskom, udari na ovih PET FRONTOVA!

Podeli vest

Pritisci sa svih strana na Srbiju pojačavaju se u nameri da se slomi nezavisna i slobodarska politika koju predsednik Aleksandar Vučić vodi.

Zbog odluke da ne uvede sankcije Ruskoj Federaciji, naša zemlja gurnuta je u ćošak i svakodnevno se suočava sa novim pretnjama zapadnih predstavnika da poklekne i prikloni se antiruskom bloku.

S druge strane, nije prijateljska ni pozicija Rusije, koja preko leđa Srbije pokušava da ratuje sa Zapadom, a „ispod žita” ekonomski sarađuje sa „neprijateljskim evropskim zemljama”.

– Zbog toga će novembar biti najteži mesec za Srbiju. Sa svih strana pokušavaće da je slome, a predsednik Vučić pokušaće da očuva naše državne i nacionalne interese – poručuju sagovornici Objektiva.

TEŠKI RAZGOVORI O „JANAFU”

 

Premijerka Ana Brnabić zahvalila je partnerima u Evropskoj uniji koji su doprineli tome da se do 1. decembra odloži donošenje odluke o eventualnom izuzeću Srbije iz osmog paketa sankcija Rusiji, odnosno zabrane uvoza ruske nafte preko Jadranskog naftovoda („Janaf”).

– Nastavićemo razgovore, ali to bi bila pogubna odluka za naše građane i našu privredu, snašli bismo se, bilo bi skuplje, ali ne bi bilo fer, ali kao što sve države grade alternativne pravce, pretpostavljam da moramo da pokušamo da napravimo alternativne pravce za naftu zato što imamo nepouzdanog snabdevača i zemlju koja želi da energetske kapacitete koristi u političke svrhe – navela je premijerka.

Ukoliko ne bude bilo moguće uvoziti naftu preko „Janafa”, to znači da će, pojašnjava premijerka, ubuduće nafta biti skuplja 20 odsto.

PROBLEM SA TABLICAMA

Foto: Beta

 

Rok za preregistraciju srpskih tablica koji je dala Priština polako curi. Srpska strana nada se da će rok koji je dat, a to je 1. novembar, moći da se produži kako bi se našlo neko održivo rešenje i izbegla eskalacija.

Srbi sa severa Kosova su 31. jula po- digli barikade kako bi sprečili prištinske vlasti da implementiraju odluku o registarskim oznakama i izdavanju ulazno-izlaznih dokumenata za državljane.

U međuvremenu je postignut dogovor oko ličnih karata, a Beograd traži dalji dogovor. Specijalni izaslanik Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak ukazao je na to da rok za preregistraciju ističe 31. oktobra i da međunarodna zajednica želi da reši problem.

– Ni u čijem interesu nije da situacija eskalira – poručio je Lajčak.

VIZNI REŽIM ZA GRAĐANE SRBIJE

Foto: Public

Vizna politika Beograda bila je na meti oštrih kritika na sastanku ministara unutrašnjih poslova Evropske unije, a evropska komesarka Ilva Johanson izjavila je da u slučaju neusklađivanja sa Unijom nije isključena suspenzija bezviznog režima za državljane Srbije.

Takođe, ministarka spoljnih poslova Nemačke Analena Berbok upozorila je da bi Rusija mogla da pokuša da podeli Zapad koristeći izbeglice i optužila Srbiju da pušta veliki broj migranata bez viza.

– Ovaj rat se ne vodi samo oružjem, već se vodi i energentima, za šta smo našli odgovor. Ali se vodi i širenjem straha i izazivanjem podela, a to je ono što moramo sprečiti – poručila je Berbok.

Jasno je da ove pretnje nemaju veze sa migrantima i da služe kao dodatni pritisak na Srbiju da uvede sankcije Rusiji.

ULAZAK LAŽNE DRŽAVE U UN

Foto: Pixabay

Tekst potpisa

Naša pozicija po pitanju Kosova i Metohije postaje sve komplikovanija, upozorio je predsednik Vučić.

– Zapadne zemlje će pokušavati da, kako oni misle, „reše problem Kosova” ulaskom tzv. Kosova u UN kako bi oduzeli taj argument Vladimiru Putinu i Rusiji, koji mogu da se koriste tim argumentom – kazao je Vučić.

Predsednik je istakao da to konkretno znači da se menja arhitektura razgovora i da moramo da razgovaramo i razmišljamo o predlogu Nemačke i Francuske.

– Ne možete da bacite predlog koji dolazi od dve najmoćnije zemlje, ali nisam siguran da možemo da ga prihvatimo – rekao je Vučić.

Inače, premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti zapretio je da sporazum sa Srbijom mora da bude postignut što pre i da je spreman da se dodatno angažuje kako bi to pitanje bilo rešeno.

-  Nemamo mnogo vremena, nisam siguran ni da imamo još dve godine da se dogovorimo sa Srbijom – rekao je Kurti za Dojče vele.

EKONOMSKI PRITISAK

Foto: printscreen

Srbija može da trpi veliku ekonomsku štetu zbog toga što nije uvela sankcije Rusiji iako je u statusu kandidata za članstvo u EU.

Briselske birokrate nezvanično upozoravaju Srbiju da može da zaboravi na fondove Evropske unije ukoliko se jasno ne svrsta u zapadni front protiv Ruske Federacije.

Našoj zemlji preti se i povlačenjem investicija sa Zapada, zatvaranjem fabrika, kao i blokadom izvoza u evropske države.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Patak

pre 1 godinu

Pritisci na Srbiju su veliki,samo sto Vucic nije neko ko ce podleci istima,bori se kao lav za svoju zemlju

Buba

pre 1 godinu

U principu Vučiću nikada nije bilo lako, od kada je došao na vlast suočava se sa ozbiljnim problemima.

Irena

pre 1 godinu

Tacno je da se suocava sa veoma jakim pritiscima i ucenama, ali verujem da ce doneti prave odluke i iz svega izaci jos jaci.

Pavlovic

pre 1 godinu

Vucic vodi nezavisnu,pre svega srpsku politiku i interesi Srbije i gradjana su mu na prvom mestu

nedamada

pre 1 godinu

Sankcije se neće uvoditi Rusiji ni delimično, ni mrvicu. Srbija mora da se izbori sa pritiscima.

stefam

pre 1 godinu

Vazno je sacuvati mir i stabilnost i Vucic se bori za ocuvanjem i nacionalnih interesa i ma koliko tesko da bilo,predaja za Srbiju nije opcija

Maja

pre 1 godinu

Verujem u Vucica i njegovu snagu i volju za dobrobit Srbije.

Danica

pre 1 godinu

Vučić je i do sada morao da rešava probleme, ne mislim da su bili lakši. On ne odustaje.

Bilja

pre 1 godinu

Apsolutna podrska predsedniku Vucicu da prvo zastiti nase nacionalne interese.

boba

pre 1 godinu

Srbija se nalazi na vetrometini. Sa svih strana su pritisci i izazovi, ali je predsednik do sada donosio prave odluke, pa će se problemi rešavati jedan po jedan.

Patak

pre 1 godinu

Udari sa svih strana,pritisci veliki,ali izdrzacemo,premosticemo kao uostalom i sve do sada

Masa

pre 1 godinu

Vucic se lavovski bori i zato moramo da budemo ujedinjeni i da mu damo maksimalnu podrsku.

Elena

pre 1 godinu

Situacija je teška i komplikovana ali je sigurno da Vučić neće dići ruke već će se boriti.

Sofija

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je pod velikim pritiskom ali se svakodnveno bori za Srbiju i njene građane.

bobac

pre 1 godinu

Predsednik je do sada donosio prave odluke, pa će tako i u narednom periodu.

Slavica

pre 1 godinu

Verujem u Vucica i njegovu politiku, i znam da ce od dva zla izabrati manje, i ono sto je dobro za Srbiju i gradjane.

Bilja

pre 1 godinu

Bilo je ocekivano da Zapad ucenjuje Putina preko takozvanog, laznog Kosova.

stefam

pre 1 godinu

Nece biti lako izboriti se sa pritiscima,a bice ih verovatno sve vise.Vucic ipak nije neko ko je podvodljiv i sve sto radi,radi zarad interesa svoje zemlje i naroda

lala

pre 1 godinu

Građani Srbije imaju veliku sreću što su na izborima birali predsednika Vučića da vodi ovu zemlju da se bori za sve nas i za bolju budućnost.

Jovana

pre 1 godinu

Za Srbiju je uvek bilo teško, razlika je što sada ima predsednika koji se bori da nađe rešenje.

Goga

pre 1 godinu

Ovo je veliki izazov, ali nema predaje, Vučić se uvek trudi da nađe izlaz.

kika

pre 1 godinu

Pritisak na predsednika je svakog dana visokog intenziteta, ali u novembru će biti najizraženiji. Na izborima je rečeno da ovaj narod ima poverenja u predsednika i njegove odluke.

Stanimir

pre 1 godinu

Čini se da više ni sami nisu u stanju da kontrolišu na koji način da vrše pritisak na Srbiju kako ovi iz EU, pa i šire. Nadam se da ćemo izdržati.

bobaci

pre 1 godinu

narod ima poverenja u predsednika i njegove odluke.novembar će biti težak, ali će odluke biti sigurno u interesu naroda

Nena

pre 1 godinu

Ovo je stvarno jako tesko vreme i pozicija za Vučića!Koliko god se on trudio da svima bide dobro i ugodi,toliko su pritisci sve veći i veći.

Nena

pre 1 godinu

Sigurno je da nije lako vreme ni za koga a ponajviše za Vucica I njegove odluke ali verujemo u njega i njegove mudre odluke.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Zbog odluke da ne uvede sankcije Ruskoj Federaciji, naša zemlja gurnuta je u ćošak i svakodnevno se suočava sa novim pretnjama zapadnih predstavnika da poklekne i prikloni se antiruskom bloku.

popsla

pre 1 godinu

Iako sa svih strana pokušavaju da slome Srbiju, Srbija je jaka zemlja. Predsednik Vučić će pokušati da očuva državne i nacionalne interese

Nena

pre 1 godinu

Svim srcem smo uz Vucica I jasno nam je da situacija nije laka uopšte i da su jaki pritisci ali smo svim srcem uz njega i njegove odluke.

Mara

pre 1 godinu

Narod Srbije treba da shvati ozbiljnost situacije i pruži predsedniku maksimalno moguću podršku!

Strahinja

pre 1 godinu

Necete uspeti slomiti predsednika Vucica, ostace dosledan u svojim izjavama i stavovima

Nena

pre 1 godinu

Ovaj rat se ne vodi samo oružjem, već se vodi i energentima, vodi se i širenjem straha i izazivanjem podela, i da,jasno nam je svima da se mora sprečiti što pre ,mi smo najmanje krivi za to ali najviše izgleda ispaštamo zbog toga.

Jovan

pre 1 godinu

Verujem nasem predsedniku i znam sa slusa glas svog naroda

Bojan

pre 1 godinu

Zelimo nastavak dijaloga sa Pristinom ali necemo priznati tzv nezavisnost Kosova i nismo spremni na uvodjenje sankcija ruskoj braci

bilja

pre 1 godinu

A ove dvostruke igre Rusije. Nije fer prema Srbiji.

Nena

pre 1 godinu

Teška vremena su pred nama,to je sigurno ali se svim silama borimo i trudimo uz vucuca da to sve prevaziđemo sa najmanje posledica.

Mato

pre 1 godinu

Pritisci na Srbiju su sve veći i pod hitno treba pronaći rešenje koje će biti najpovoljnije za našu zemlju!

caca

pre 1 godinu

Pritisci su ogromni,predsednik Vučić neće odustati od borbe za svoju zemlju i svoj narod!

Cvetko

pre 1 godinu

Jako je puno teskih odluka i pritisaka od strane hijena medjunarodne zajednice. Necemo se odreci Kosova, necemo uvoditi sankcije Rusiji, zelimo nastaviti put ka clanstvu u EU, zelimo vojnu nezavisnost i necemo u NATo zlikovce

Nena

pre 1 godinu

Jako teska vremena su pred nama ali prezivecemo i to ,dobro je što sada imamo bar nekoga da nas brani i vodu pravim putem ,Vučić je taj koji se trudi da Srbija što manje oseti posledice krize i haosa u svetu.

Bilja

pre 1 godinu

Sreca je jedino sto na vlasti imamo coveka koji nas ne prodaje za licne interese verc gleda da sacuva i KiM a i citavu Srbiju.

Ivana

pre 1 godinu

Sam položaj Srbije je vrlo nezgodan, nalazimo se na granici izmežu dva giganta (EU i Rusija). EU uporno pokušava da nam postavlja izuzetno teške zahteve i uslove, ne bi li nas odvojila od Rusije, od našeg bratskog naroda.

Selena

pre 1 godinu

Stvarno je veliki pritisak na Vucica sa svih strana.

Deda

pre 1 godinu

Srbija se bori svim mogućim pravnim sredstvima za očuvanje sopstvene teritorije ne napadajući nikog, za razliku od Rusije koja je naspram svojih vojnih mogućnosti uradila suprotno. To je pokazatelj da Srbija mora pod hitno naći rešenje u okviru svojih mogućnosti...

Natalija

pre 1 godinu

S obzirom na to da EU preti Srbiji da će nam ukinuti njihove fondove ukoliko ne uvedemo sankcije Rusiji, to predsednika Vučića stavlja u veoma nezgodan položaj, jer bi uvođenje sankcija značilo da okrećemo leđa Rusiji, a to nije ono što želi ni predsednik a ni narod Srbije.

Dejan

pre 1 godinu

Zbog neuvodjenja sankcija Rusiji bukvalno nas gnjece.

Zoran

pre 1 godinu

Svi gledaju svoj interes, a interes Srbije da ostane nevisna i da ocuva svoju teritorijalnu celovitost, koja je definisana njenim Ustavom.

popsla

pre 1 godinu

Srbija će se uz predsednika Vučića izboriti sa svim pritiscima.

Marijana

pre 1 godinu

Sve ovo se desava samo i iskljucivo zbog toga jer se borimo da vodimo nezavisnu politiku i ne slusamo nikoga ko nam govori "sta je dobro za nas". Puna podrska za Vucica!

Aleksandar

pre 1 godinu

Najteze ce biti zaista sada,Ali pokazali smo vec da se mozemo izboriti sa svima,pa ce tako biti I ovoga puta. Ne odustajemo od nase politike I borimo se.

Igor

pre 1 godinu

A opozicija je pričala kako će država uvesti sankcije Rusiji odmah nakon izbora u aprilu. Gde su sada ti genijalci?

Janko

pre 1 godinu

Vucic vesto vodi spoljnu politiku i brani interese Srbije. Situacija svakako nije nimalo jednostavna.

Uroš

pre 1 godinu

EU i zapad ne može da nam oprosti neuvođenje sankcija Rusiji. Sve oko Kosova i Metohije je uzročno posledično vezano za to.

Jovanka

pre 1 godinu

Moramo uraditi sve sto mozemo da odbranimo svoje interese uprkos svemu. Vucicu verujem i znam da ce uraditi sve sto moze.

Branka

pre 1 godinu

Bice veliki udari na nasu zemlju I predsednika. Medjutim,kao sto I sam predsednik kaze,mi cemo se boriti da olaksamo sve poteskoce koje dolaze,jer nam je nasa politika mira jedino bitna.

Dusan

pre 1 godinu

Rusija i Zapad vode rat preko leđa Srbije, što itekako nije fer i pošteno! Srbija prati svoje interese, i najvažnije je da Srbija ispuni sve svoje ciljeve!

Dusan

pre 1 godinu

Kada je Srbiji bilo najteže, Rusija je bila prva koja je pritekla u pomoć!

Dusan

pre 1 godinu

Rusija i Srbija su dve bratske zemlje koje jedna drugoj nikada neće okrenuti leđa!

Vladica

pre 1 godinu

Predstoji nam tezak period,ali ce se nas predsednik boriti da te udatre sto manje osetimo I uspemo da se izborimo,kao sto smo I do sada.

Dusan

pre 1 godinu

Za Srbiju sledi težak period! Pritisak se vrši sa svih strana! Srbija neće pasti pred nečijim pritiskom i nikada neće uvesti sankcije Rusiji!

Dusan

pre 1 godinu

Kada god je predsednik Vučić imao teške zadatke pred sobom, on je sa svojim saradnicima rešavao sve probleme i iz svake situacije izlazio kao pobednik!

Terek

pre 1 godinu

Interesi zapada i interes Rusije ne haju za željom Srbije za istinom i pravom.

Mile

pre 1 godinu

Nesporno je da ce biti pritisaka sa svih strana, al je Vucic stena, i zato ga je narod i izabrao.

Marko

pre 1 godinu

Sve je vise pritisaka i problema za nasu drzavu

Marko

pre 1 godinu

Srbija trpi udarce na svim frontovima i trpi pritiske ne bi li uvela sankcije Rusiji i približila se zapadnom svetu

Marko

pre 1 godinu

Srbija je danas snazna zahvaljujuci posvecenoj i odgovornoj politici Vucica

Marko

pre 1 godinu

Srbija se bori na svim frontovima sa velikim pritiscima sa zapada

Marko

pre 1 godinu

Diplomatija Srbije se bori svim raspoloživim sredstvima kako bi obezbedila najbolje uslove za voje građane

Mirko

pre 1 godinu

Samo ekonomski snazna Srbija moze da stiti svoje nacionalne interese

Suzana

pre 1 godinu

Srbija vodi svoju politiku, Srbija sedi u srpskom vozu i Srbija se vodi interesima gradjana Srbije

Biljana

pre 1 godinu

U celoj ovoj krizi koja potresa svet,nekima na zapadu je veoma stalo da rat i sukobe prenesu i u Srbiju gde je je KiM goruće pitanje i da nam otežaju još više

Dea

pre 1 godinu

Srbija ume da se nosi sa pritiskom, narod veruje politici koja se vodi i svi se nadamo da ce nasa zemlja izaci kao pobednik!

Predrag

pre 1 godinu

Ogromni su pritisci na jednu malu zemlju kao sto je Srbija. Srbija hoce i zeli samo da gleda svoj interes , ne petljamo se u tudje ratove i bitke.

Jelena

pre 1 godinu

Srbija je navikla na pritiske ali nikada nece podleci!

Milan

pre 1 godinu

Malo je reći da su pritisci na nas strašni i nemilosrdni, ali kad imaš pravog čoveka na čelu države, sve se lakše prebrodi.

Kika

pre 1 godinu

Vučic ce se uvek boriti za nasu zemlju i doneti prave odluke!

Bora

pre 1 godinu

Naš predsednik vredno radi i stalno se bori za sve nas.

Ana

pre 1 godinu

Iz dana u dan, pritisci na Srbiju su sve veci i veci

Teodora

pre 1 godinu

Narod je Vucicu dao svoje poverenje jer zna da može da se izbori sa svim pritiscima

Luka

pre 1 godinu

Izazovi sa kojima se Vucic suocava su sve teži

Doda

pre 1 godinu

Srbija je jaka i samostalna zemlja koja može da se nosi sa pritiscima

Vanja

pre 1 godinu

Meni je to najstrašnije što nas teraju da učestvujemo u njihovom ratu . Mi ne želimo rat i ne želimo da naudimo našim braćama i sestrama u Rusiji. Zašto je to greh ?

Djolle

pre 1 godinu

Nije lako voditi front u jednoj bitci a kamoli na pet strana. Smartram da će Vučić uspeti da se izbor na svih 5 frontova,

Marko

pre 1 godinu

U ovim vremenima je vazno da zadrzimo slogu i jedinstvo

Mirko

pre 1 godinu

Sve su snazniji udari na predsednika i na nasu drzavu jer vodimo samostalnu spoljnu politiku

Nesa

pre 1 godinu

Nece EU da nam uveze vize.Oni prete preko gradjana Srbije,da bi nase rukovodstvo uvelo sankcije Rusiji.

Mirko

pre 1 godinu

Vucic vodi srpsku politiku i to je ono sto smeta zapadu

Mirko

pre 1 godinu

Vucic je neko ko sme da kaze istinu u svetu, ko se rukovodi jedino srpskim nacionalnim i drzavnim interesima

Liman

pre 1 godinu

U novembru nas ocekuje pritisak koji traje vec neko vreme.Od nas se ocekuje nesto sto se kosi sa nasim interesima.Vucic treba da nastavi nasu politiku i da nastavi da stiti nase interese.Nece biti lako Vucicu,ali on treba da ,zna da ima podrsku svoga naroda,a to je jako bitna cinjenica.

Ana

pre 1 godinu

Tezak period pred predsednikom i pred Srbijom pun pritisaka i izazova.

Tanja

pre 1 godinu

Srbija je uvek bila stavljana u situaciju da mora da bira i da se opredeli. Sad posebno vrše pritisak na Srbiju zbog Rusije, što zbog ne uvođenja sankcija, što zbog Kosova kao argumenta Putinu. KIM im dođe kao mrlja.

Vlajko

pre 1 godinu

Prevazicicemo sve pritiske i ucene , zivela Srbija !

Ana

pre 1 godinu

Od dolaska na vlast Aleksandar Vucic se suocava sa teskim problemima i pritiscima.

Taki

pre 1 godinu

U narednim danima Srbiju i novu Vladu čekaju strašni izazovi i teške odluke , nek im je sa srećom!

Zoka

pre 1 godinu

Вучић је одговоран председник који своју политику води одговорно. Док год он представља нашу земљу ми смо на добром путу.

Zoki

pre 1 godinu

Председник Вучић се искључиво бори за интресе наше државе и сигурно је да ће се изборити за бољитак Србије.

Iva

pre 1 godinu

Pritisci će biti veliki, ali predsednik će znati šta da se radi dalje.

Zoks

pre 1 godinu

Србија ради на томе да што више земља повуче признавање независности КИМ.Вучић води крајње одговорну политику а резултати о томе најбоље говоре.

Zola

pre 1 godinu

Samo zajedno možemo da prebrodimo svaku krizu, i trudićemo se za mir i stabilnost.

Tina

pre 1 godinu

Srbija je stabilnija nego ikada pre i to mnogima smeta. Jasno je da će na sve načine pokušati da nas oslabe, ali moramo biti spremni na sve.

Kris

pre 1 godinu

Treba izdržati sve pritiske, mada je to mnogo teško. Srbija i njen narod su mnoge prepreke savladali, tako će biti i sada.

Goran

pre 1 godinu

Predsednik se vodi interesima Srbije i svog naroda i bori se za boljitak svih nas.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija