• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.10.2022

21:44

DOLAZE NIKAD TEŽA VREMENA ZA SRBIJU, KAD TAD ĆE ZAPAD MORATI DA SE DOGOVORI SA RUSIJOM, A TU MI SMETAMO! Vučić o pritiscima zbog Kosova i krizi u svetu!

TVPrva/printscreen

Politika

DOLAZE NIKAD TEŽA VREMENA ZA SRBIJU, KAD TAD ĆE ZAPAD MORATI DA SE DOGOVORI SA RUSIJOM, A TU MI SMETAMO! Vučić o pritiscima zbog Kosova i krizi u svetu!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti u Prvoj temi na TV Prva gde je govorio o najvažnijim pitanjima za državu i narod

Vučić je odmah na početku govorio o mogućem izbijanju sukoba u regionu.

- Ima mnogo tačaka rizika, ali naše je da se izborimo za mir i da sačuvamo mir. Ne treba da mislimo da će neko taj mir da sruši. Moramo biti spremni na provokacije. Moramo da snažimo našu vojsku i ekonomiju i to je ono što radimo. U narednih godinu ili dve imaćemo najviše bespilotnih izviđačkih letelica u regionu. To sve u svrhu da bismo odvratili svakoga ko misli da može da pokuša nešto protiv nas. Mnogo je komplikovana situacija. Politički pritisci na Srbiju će da rastu zato što svi žele kraj sage o Kosovu, svima je stalo da to reše što pre i neće birati načine i sredstva - rekao je predsednik.

Pritisci na Srbiju i tajni papir

- Vidim da postoji neki objavljeni plan iz albanskih medija. Želim ljudima da objasnim ton pritiska na našu zemlju. Ja nemam nijedan račun niti nekretnine u inostranstvu. Moj otac ima tamo gde je rođen u BiH, u drugim zemljama nemam ništa. Nemaju meni čime da prete niti to čine, šta mogu da idem u zatvor, da me skinu s vlasti? Mnogo važno. Kada su mi prvi put došli predstavnici Šolca i Makrona, odbio sam da primim papir kao da sam znao, jer sam pretpostavio da će Albanci da ga objave. Meni je rečeno da je papir tajna. Svima je bilo jasno ko je prekršio dogovor. Ono što sam video do sada iz papira, to je veoma veoma teško za Srbiju. Ako bih morao u ovom trenutku da se odredim, nisu nam dali šansu. Nadam se da će u tom sledećem dokumentu bar da nam pruže priliku.

Sankcije Rusiji ili Kosovo i Metohija

Nama je Evropa potrebna mnogo, trebaju nam fabrike, vrednosti, pravo i pravda, da napravimo drugačiji pristup životu. Ali ako mislite da jedna zemlja i jedan narod treba uvek da budu žrtva, da gazite međunarodni poredak... To ne krijem nikad, uvek im to kažem. Gaze međunarodno pravo. Prete nam "teškom batinom". Gledaćemo u svakom trenutku da čuvamo mir i činimo sve u svrhu naših nacionalnih interesa. Kada sam govorio kakav nam se jadac sprema, svi su mi se smejali. Kada sam rekao da će zbog Putinovih reči da se izvrši nikad veći pritisak na Srbiju, niste verovali. Posle su mi potvrdili i Šolc i Makron, svi. Da im se Putin svaki put pozivao na slučaj Kosova. Imate jednu stranu i drugu - sankcije Rusiji i ono što je za nas mnogo važnije, Kosovo i Metohija. Jedni kažu vidi ovi neće da uvedu sankcije Rusiji, oni nisu na našoj strani, a sve to koriste da bi vršili pritisak najviše zbog Kosova i Metohije.

Foto: TVPrva/Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Srbiji članstvo u EU, zauzvrat Kosovo dobija stolicu u UN

Ja gledam ovako - Bolje da napravim sebi problem, da svi udaraju po meni, ali da Srbiju čuvam. Iz Kvinte imaju nešto da mi uruče, tako su mi rekli, nadam se samo da nije tekst iz Albenijan posta. Ima raznih detalja koji se spominju u ponudama. Da Srbija dobije evropsku perspektivu, verujem čak kako vreme bude odmicalo da će oni biti spremni da nam ponude otvoren pristup EU, ali da se ne protivimo da Kosovo dobije stolicu u Ujedinjenim nacijama.

Spreman da podnese ostavku za svoju zemlju

- To donosi Srbiji šest do devet meseci. Ja više ne bih mogao da se kandidujem, ali nije važno, kupio bih vreme za svoju zemlju. Toliko sam toga izgradio i postigao, imam ogromnu podršku naroda, ali i ogroman pritisak. Svi ovi koji me napadaju znaju da sam spreman da se borim za svoju zemlju, da ću sve učiniti, ako je moja ostavka rešenje, nemam problem sa tim. Mi kvarimo celu priču sad, Srbija kvari celu priču. Bilo bi sve jasno da je Rusija učinila sve najgore, ali ima jedan problem, što je prema jednoj maloj zemlji isto tako učinjeno. Oni tu pronalaze izlaz za sebe. Ne kažem da je toliko loše rešenje za nas, ali ne pod ovim uslovima. Kurti plus, Ahtisari minus plan Srbiji ne možete da prodate.

O Republici Srpskoj

- Srpsko-srpskih sukoba ne sme da bude. Šta god radili, moraju da sačuvaju Republiku Srpsku. Moja poruka svima je da se smire tenzije. Moramo da imamo dobar odnos sa Bošnjacima.

O optužbama da se viđao sa članovima klana Velje Nevolje

- Nisam sve pratio, ali moram da kažem da neću da koristim politički koliko je odvratno što rade pojedini mediji. Nikad u životu nisam ni video ni čuo nijednog od njih. Ukoliko jesam, ne samo da neću biti predsednik, nego sam spreman da provedem u zatvoru vreme do kraja života. To sam vrlo jasno rekao, ne po prvi put. I o Vulinu, ne znam gde nađoše Darka Glišića, valjda što ne učestvuje toliko u javnom životu. Ne znam gde nalaze sve te priče, pa im je kriv Vučić čak i za to.

 

 

O intervjuu sa silovateljem Igorom Miloševićem i inicijativi za promenu zakona

- Interesantni su mi ti protesti iz mnogo uglova. Gadim se ljudi koji se iživljavaju na deci i na ženama. Pošto sam predsednik, moram da vodim računa kako se izražavam. Interesantno mi je da nema protesta kada se citiraju Belivuk, Miljković i ostali koji su počinili monstruozna krivična dela. Da ne kažem da su ovi mediji koji su pozivali na proteste ispred Informera radili intervju sa osuđenim pedofilom i silovateljem, homoseksualcem. Njega su pustili u novine, a danas kažu da on nije učio decu o silovanju već je pričao o kulturi. Kažu da je cenjen u društvu, neka ga nose kući, sličan se sličnom raduje. Zvanično, podneo sam Vladi Republike Srbije i predsednici Vlade akt za izmenu krivičnog zakonika koji se tiču povećanja kazni za silovanje, objljubu nad detetom, nasiljem u porodici i nemoćnim licima. Do sada je bila kazna od pet godina za silovanje, sada može biti i 25 pa čak i doživotna. Ako je učinjeno delo prema maloletnom licu, kazna da bude od 20 pa do doživotne. Isti slučaj je i sa nemoćnim licem i detetom. Upetostručio sam minimalnu kaznu, a za najteža dela sam uporedio sa najtežim krivičnim delima i ubistvima. Za nasilje u porodici do sad je bilo od tri meseca do tri godine, sada je predlog da to bude od šest meseci do pet godina.

Srbija između istoka i zapada i sankcije Rusiji

- Zapadnjaci za nas nemaju razumevanja, za Ruse, mi se za njih podrazumevamo. Oni kad tad moraju da izađu na pregovore sa Rusima, a pre toga moraju da reše pitanje Kosova. Jer kako da pregovaraju sa Putinom kad će on odmah da se pozove na pitanje Kosova. Da li je licemerno to što zapad radi - licemerno je. Da li je Rusija pogazila međunarodne pravne norme - jeste. Ali ja to svima u lice kažem. Nije fer da se bilo ko iz Rusije ljuti na Srbiju jer smo jedina zemlja koja se osam meseci nije pridružila nijednoj deklaraciji koja se tiče sankcija. Dokle god ne postoji egzistencijalna ugroženost za građane Srbije, nećemo uvoditi sankcije Rusiji. Danas je 20. oktobar, dan oslobođenja Beograda. Ne zaboravljamo istorijske činjenice, ne zaboravljamo ko nije bombardovao našu zemlju. Mi i dalje uspešno sprovodimo svoju politiku. 

 

 

Imamo para na računu, glavni problem energenti

- Dobra vest za poljoprivrednike. Idemo s otkupom 150.000 tona kukuruza. Plašim se za dizel, zato punimo rezerve. Poslednjih 20 dana kilovat struje nismo uvezli. Imamo para na računu, a još nam nisu legle pare iz Emirata. Nemamo nijedan problem osim energetike. Imamo gasa u skladištima. Mislim da ćemo preživeti i sledeću godinu, biće i struje i gasa i svega. Radili smo na tome i spremali se da se organizujemo za teška vremena. Imamo dovoljno soli, ulja, da sutra prestane trgovina i da se sve zatvori, mi imamo svega za nekoliko meseci. Mi samo u robnim rezervama imamo 12 miliona kila šećera. Čim se pojavi negde da nije bilo u prodavnici šećera, odmah kreće panika. Čim proizvođačima ne date povećanje cena, odmah smanje dotok robe. Ne znam više šta da radim sa tim šećerom, kažem ljudima, nema potrebe za tim, ne vredi. Da dođe smak sveta, mi ćemo da preživimo.

Protesti u Novom Sadu - Kome smeta most?

- Gradimo most koji spaja auto-put E75 i Bulevar Evrope i novi put od Rume i Šapca. Ludilo počinje da pobeđuje u svetu. Zašto ne može most? U britanskom muzeju je izložena Van Gogova slika Suncokreti i našle su se neke budale koje protestuju i prosule paradajz sos ili nešto slično po slici. Sreća pa je slika zaštićena staklom. I zbog dve budale takvo nacionalno dobro da bude uništeno. I šta sad, ne može most? Taj most je potreban. Radi se projekat za put Vožd Karađorđe. Moravski koridor takođe. Mi ne možemo više da gradimo auto-put jer se svaki put neko pojavi da protestuje. Imamo antiputare, antimostare, litijumu skočila cena, a mi se dodvoravamo i udovoljavamo nekome, kakvi smo mi...

Poruka narodu

Nikome se ne dodvoravam, moja obaveza je da prema narodu budem iskren, a da li ću ostati na vlasti, to je samo moja odluka. Ja imam troje dece, a fabrike su mi kao pastorčad. Meni suze samo što ne krenu kad sad pričam o tome, kada mi ode jedna fabrika. Za Kosovo i Metohiju mi je još gore. Čista mi je savest, nemam šta da krijem od naroda. Mene niko ne može da drži u šaci. Mene nemaju čime da ucenjuju, mene ucenjuju Srbijom.

SBB ukida B92, TV Prva i Hepi - jedan je cilj

- Ne znam ko će da im ostane na tom njihovom kablovskom kanalu više. To je napravljeno da bi se podigli Nova S i N1. Očigledno je da neko radi na rastu tih kanala, a ne i na rastu kablovskog operatera jer će SBB da doživi pad. Telekom sad ima mnogo bolju ponudu. Ja volim ovu Supernovu, imaju najbolje kanale, najbolji izbor. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 1 godinu

Zapadnu Evropu i SAD odavno interesuje ovaj region, vec decenijama u nazad, a na zalost na nasu stetu. Srbija ne da svoju zemlju i mi se borimo za mir

Mirko

pre 1 godinu

Veoma vazno obracanje naseg predsednika. Govorice se o aktuelnim temama, o daljim koracima nase drzave za stabilnost energetske situacije, kao i odgovorima na razlicite pritiske

Filip

pre 1 godinu

Očekujemo bitne i važne informacije da čujemo na tom gostovanju.

Zare

pre 1 godinu

Od Vucica uvek cujemo bilo dobre ili lose vesti u svom obracanju

Popovic

pre 1 godinu

Vucic uvek gradjanima iznosi vazne informacije

Filip

pre 1 godinu

Srbija danas je snazna i vodi samostalnu spoljnu politiku zahvaljujuci Vucicu

Zarko

pre 1 godinu

To se u potpunosti slazem sa tobom da je Srbija snazna i da vodimo sopstvenu politiku

Filip

pre 1 godinu

Samo ekonomski snazna Srbija moze da stiti svoje nacionalne interese

Filip

pre 1 godinu

Srbija vodi svoju politiku, Srbija sedi u srpskom vozu i Srbija se vodi interesima gradjana Srbije

Ivana

pre 1 godinu

Od izuzetne je važnosti da se predsednik Vučić obrati narodu, da podigne moral narodu, i da nas podseti na to da smo jaka država, i da nećemo dozvoliti da nas bilo ko uslovljava sa različitim uslovima koji su neprihvatljivi.

Milan

pre 1 godinu

Predsednik nas uvek o svemu obavestava i nista ne krije od svojih gradjana.

Mirjana

pre 1 godinu

Nasa zemlja trpi sve vise pritisaka sa svih strana .

Jelena

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem očekujemo obraćanje našeg predsednika .

Marina

pre 1 godinu

Uvek volimo predsednikovo obracanje jel saznamo sve ono vazno sto se desava u nasoj drzavi.

Dare

pre 1 godinu

Svako obraćanje potvrđuje suverenitet Srbije.

Saša

pre 1 godinu

Pratićemo obraćanje predsednika Vučića i nadamo se dobrim vestima.

Milos

pre 1 godinu

Sigurno je nesto vazno cim se predsednik obraca javnosti.

Mira

pre 1 godinu

Predsednik sve kaze kako jeste bez skrivanja cinjenica od gradjana.

Kosta

pre 1 godinu

Navikli smo na iskrene intervjue naseg precednika.

Kosta

pre 1 godinu

Vazno je da se svakodnevno bori sa istim intezitetom za nasu drzavu.

Stefan

pre 1 godinu

Bice to vazno obracanje predsednika gradjanima Srbije

Sasa

pre 1 godinu

Narod o svemu bude obavešten,jer Vucic nista ne krije od istog

Iva

pre 1 godinu

Predsednik će nam saopštiti najnovije informacije.

Anja

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem očekujemo najnovije obraćanje predsednika sa novim vestima.

Stevo

pre 1 godinu

Svako obracanje predsednika je vazno za Srbiju i nas gradjane

Patak

pre 1 godinu

Mnogo je vaznih tema o kojima ce govoriti predsednik.Vazno obracanje

nia

pre 1 godinu

Vučić će doneti najbolju odluku koja je u interesu srpskog naroda.

Filip

pre 1 godinu

Očekujemo važne stvari koje će Vučić reći!

Pavlovic

pre 1 godinu

O svim aktuelnim temama ce govoriti predsednik i svakako da cu ispratiti obracanje

Miodrag

pre 1 godinu

Vucic je dobio poverenje gradjana potpuno opravdano. Uspeva od februara da vodi diplomatiju tako da brani interese Srbije i ne uvodi sankcije Rusiji. Svaka mu cast!

Marija

pre 1 godinu

Volim da slušam Vučića, uvek nešto pametno da kaže!

wqwq

pre 1 godinu

Srbija je zemlja postovana i cenjena zahvaljujuci zalaganju i naporima Vucica!

Lale

pre 1 godinu

Vučić je čovek koji uvek zna šta će reći!

Vlada

pre 1 godinu

Veoma bitno gostovanje sa krucijalnim temama za našu budućnost.

Vlada

pre 1 godinu

Od velike je važnosti šta će nam saopštiti predsednik Vučić u četvrtak.

Sanja

pre 1 godinu

Predsednik se uvek otvoreno i iskreno obraća svojim građanima.

Sanja

pre 1 godinu

U četvrtak ćemo saznati pravo stanje stvari i kakva je tačno situacija.

Aca

pre 1 godinu

Važno je da čujemo šta se sve dešava u zemlji i šta nas dalje čeka.

Mirko

pre 1 godinu

Sa neizvešnošću očekujemo obraćanje Vučića u četvrtak da čujemo nove planove kako zaštiti Srbiju od pritisaka zapada. Verujemo da će Vučić doneti najbolje odluke za Srbiju.

aca

pre 1 godinu

Iskreno, jedva cekam obracanje. Puno je aktuelnih tema i jako puno toga sto gradjani trebaju znati jer se nasa drzava nalazi bas u teskom polozaju i naredne poteze nase vlade je lepo saopstiti gradjanima.

bojana

pre 1 godinu

jedva cekam obracanje Vucica jer on uvek iskreno i otvoreno o svemu govori bez ikakvog uvijanja i ulepsavanja. Gradjani Srbije uvek mogu racunati na pravu informaciju i eventualne poteze koje ce nasa drzava preuzimati.

irena

pre 1 godinu

Gradjani Srbije mogu racunati da ce dobiti informacije bez imalo ulepsavanja i iskrene, zato i jedva cekam obracanje Vucica. Situacija jeste kompleksna ali verujem da cemo iznaci nacina da se izborimo sa svim izazovima.

relja

pre 1 godinu

Jako je puno pritisaka na nasu drzavu i situacija u evropi je jako kompleksa i ni malo naivna. jedva cekam obracanje jer znam da ce Vucic sve saopstiti bez imalo uvijanja.

Milica

pre 1 godinu

Obracanje predsednika ocekujem sa nestrpljenjem. PUno je vaznih informacija koje gradjani trebaju cuti bez uvijanja i ulepsavanja istine. I Srbija i citava evropa su u jako kompleksnom polozaju i lepo je znati poteze i razmsiljanja naseg rukovodstva.

Emili

pre 1 godinu

Predsednik uvek zeli da obavesti gradjane o svemu!

Tadeja

pre 1 godinu

Predsednik kao i uvek ima vazna saopstenja za gradjane!

Tara

pre 1 godinu

Vucic uvekobavesti gradjsne Srbije o svim zbivanjima vaznim za njih i Srbiju.

Sara

pre 1 godinu

Sad je najbitnije da budemo jedinstveni i da podržimo predsednika u njegovim odlukama !

Uroš

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica, tačnije zapad vrši veliki pritisak na Srbiju da se povinuje odlukama koje oni donose. Građani će saznati bliže informacije.

Kosta

pre 1 godinu

Ovo ce biti veoma vazno obracanje predsednika. Ocekujemo bitne informacije.

Milena

pre 1 godinu

Bice ovo jako bitno obracanje predsednika svom narodu. Govorice se o veoma vaznim stvarima za nasu zemlju.

NR

pre 1 godinu

najbolji predsednik, jedini koji se bori za nasu Srbiju

Ana

pre 1 godinu

Ocekujemo obracanje,nadamo se pravim odlukama koje ce biti od znacaja za ovu tesku situaciju.

Stefan

pre 1 godinu

Verujem da je povod učestvovanja u emisiji neka nova informacija koju Vučić želi da podeli sa nama. Pritisak je ogroman, želi EU da uvedemo sankcije Rusiji, priznamo tzv Kosovo. Imamo stav, znamo šta je dobro za nas.

PeterM

pre 1 godinu

Sve odluke će biti u skladu sa našom politikom i interesima

Stipan

pre 1 godinu

Odluke će biti u našem interesu , borba za bolji život se nastavlja

Kristina

pre 1 godinu

Teska vremena su ispred nas,pa očekujemo bitne informacije od predsednika.

Dragana

pre 1 godinu

Država i predsednik Vučić su stalno ispred vremena i sve poteškoće dočekuju "budni", unapred se pripremajući i ništa ne prepuštaju slučaju, pa će i ovoga puta znati da reaguju.

Snezana

pre 1 godinu

Predsednik ce nam objasniti sta nam valja ciniti u aktuelnoj jako teskoj politickoj situaciji.

Veka

pre 1 godinu

Predsednik Vučić uvek realno iznese i objasni sve probleme koje ima vlada u trenutnoj situaciji i kako će postupiti u rešavanju istih, što očekujemo da čujemo i u četvrtak u 21 h.

Bojan

pre 1 godinu

Uvek smo trn u oku Zapadu, stalno nas zbog nečega pritiskaju. Jasno im je Vučeć rekao mnogo puta, da neće priznato tzv Kosovo. ne mire se s tim, verovatno još jače ucenjuju. Neće nam sve Vzučić reći ni u četvrtak, zna on šta je dobro za Srbiju, time će se rukovoditi, ali neke nove stvari ćemo saznati, sigurno.

MAJA

pre 1 godinu

S nestrepljenjem očekujemo obraćanje predsednika

Marijana

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će nam u četvrtak 20. 10 u 21 h govoriti o svim problemima i pritiscima koje Srbija ima u ovom trenutku.

mara

pre 1 godinu

Najbolje je kad aktuelne dogadjaje i novosti čujemo od predsednika

SLAVICA

pre 1 godinu

Situacija u svetu je katastrofalna.Poceo je treci svetski rat,a svi se prave da nije.Predsednik ce nam objasniti gde ja nase mesto u toj situaciji.

daca

pre 1 godinu

Najbolje informacije iz prve ruke, kod predednika nema uvijanja, sve transparentno, jasno i razumno

KOSTA

pre 1 godinu

Kad se predsednik obraća sve je mnogo jasnije, na jezik koji svi razumemo, razumno , da nije lako nije i da će biti teško to je svima poznato

JadrankaP

pre 1 godinu

Šta god da Vučić odluči, to sigurno neće biti na štetu Srbije i srpskog naroda. Nikakvi pritisci nas neće naterati na to!

Fedor

pre 1 godinu

Da je lako za Srbiju i Vucica, nije!! Neprincipijelni pritisci se nizu i sustizu jedni druge!! Cim se predsednik odlucio da se obrati javnosti, to jeste sigurno vazno i neizbezno!

Melisa

pre 1 godinu

Predsednik Vučić radi na očuvanju nacionalnih i državnih interesa Srbije, zato pravovremeno obaveštava građanstvo o stanju na političkoj sceni, jer brine i o budućnosti građana i njihovih života.

mila

pre 1 godinu

Saznaćemo novih i detaljnijih informacija oko predstojećeg perioda

Dzo

pre 1 godinu

Od predsednika Vucica moze uvek cuti pouzdane i pravovremene informacije, koje oin ne ulepsava, vec ih prezentuje onakve kakve jesu! Zbog tog ga narod ceni i bezrezervno mu veruje!

Robi

pre 1 godinu

Ja licno ne propustam svaku priliku da slusam predsednika Srbije, kada se obraca narodu! Jedino tada sam siguran da necu slusati populizam i poluistine, vec prave informacije koje su bitne za Srbiju, bilo da su dobre ili lose!

Mišel

pre 1 godinu

Narod je uz Vucica i to je nedvosmisleno!! Danas svi moramo stati u jednu kolonu iza Vucica i tako mu pomoci da istraje u situaciji najstarsnijih pritisaka na njega i Srbiju!

Boban

pre 1 godinu

U četvrtak ćemo znati u kom pravcu ćemo se kretati ubuduće, mir i napredak su nam prioriteti.

Sava

pre 1 godinu

Vučić je jedini predsednik koji posvećuje veliku pažnju informisanju građana o svemu u zemlji i regionu.

Damir

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem očekujemo obraćanje predsednika, upoznavanje sa dešavanjima u svetu, našoj zemlji, aktuelnim problemima i predlozima rešenja.

Pavle

pre 1 godinu

Gradjani su prvi koji se redovno informisu sa najnovijim desavanjima.

Srđan

pre 1 godinu

Predsednik nista ne krije od svog naroda vec kao i svaki put do sada transparentno iznosi sve aktivnosti.

Gaga

pre 1 godinu

Cekamo cetvrtak da cujemo saopstenje predsednika !

Bojan

pre 1 godinu

Zapad pokušava da ponizi Srbiju i natera je na samouništenje.

Tanja

pre 1 godinu

U to nema sumnje da ce biti izneta neka ekskluziva.

Vesna

pre 1 godinu

Vazne informacije će svakako biti iznete, kao i do sad.

Rada

pre 1 godinu

Uvek kada počnu da se sire dezinformacije, predsednik izadje u javnost i kaže kako jeste.

Mika

pre 1 godinu

Dosta tema ima koje narod interesuju koje su se ovih dana izdesavale.

Njanja

pre 1 godinu

Sigurna sam da će predsednik Vučić podeliti sa javnošću prave informacije vezane za sva pitanja od energetike do Kosova i Metohije

Milan

pre 1 godinu

Narod Srbije treba da bude obavesten o svemu i svim koracima koje ce drzava preduzeti po pitanju svih aktuelnih tema jer nazalost danas imamo previse unutrasnjih snaga koje zele da laznim vestima i informacijama destabilizuju i drzavu i drustvo.

Zoran

pre 1 godinu

Obracanje predsednika Vucica je ujedno i jedan od dobrih nacina da se stane na put svim spekulacijama i laznim informacijama o trenutno veoma bitnim i aktuelnim temama.

Borka

pre 1 godinu

S obzirom kakavo je stanje u svetu obracanje predsednika narodu je veoma bitno jer se narod informise iz prve ruke iskreno i pouzdano.

Milica

pre 1 godinu

U moru laznih informacija i vesti sa raznih placenih i tajkunskih medija i portala narod mora na neki nacin da cuje istinu a ovaj nacin obracanja predsednika je najbolji moguci nacin.

Vinko

pre 1 godinu

Cekamo obracanje predsednika jer tako cemo znati sve sta ce drzava preduzeti povodom svih aktuelnosti i na domacem terenu i na svetskom bez da slusamo razne price po kuloarima.

Djolle

pre 1 godinu

Svom narodu uvek kažeš istinu i pravo stanje stvari. Zato te cenim Vučiću.

Sasa

pre 1 godinu

Svako obraćanje predsednika naciji je od velikog značaja za Srbiju.Narod jedva ceka da sazna sve sto Vucic ima da nam kaze.

Mirko

pre 1 godinu

Verujem da ce u vecerasnjoj emisiji biti obuhvacene sve aktuelne teme o izuzetnog znacaja za gradjane

Sasa

pre 1 godinu

Ovo se ne sme propustiti.Obracanje predsednika svakako cu ispratiti.Ovo je najvažnije obraćanje predsednika Vučića ,obraćanje u vreme kada se naša zemlja suočava sa velikim problemima

Sasa

pre 1 godinu

Sigurno,jedno od najvaznijih obracanja Predsednika Vucica.Bitno je slušati šta predsednik Vučić kaže i držati se njegovih reči. Uvek iskreno priča I iskreno se bori za Srbiju I gradjane Srbije.

Sasa

pre 1 godinu

Srbija postaje mnogo jaca, znanje svih ljudi iz sadasnje vlasti je resurs Srbije.Svoje cuvamo, postojano stvaramo i jacamo nasu Srbiju

Tadeja

pre 1 godinu

U emisiji ce biti veoma vazne informacije za nase gradjane!

Ana

pre 1 godinu

Srbija trpi velike pritiske i obracanje predsednika je veoma bitno!

Rade

pre 1 godinu

Nas predsednik nista ne krije od svojih gradjana!

Bibi

pre 1 godinu

Ima dosta bitnih tema treba saslusati predsednika večeras!

Daja

pre 1 godinu

Svako obracanje predsednika je veoma bitno da se čuje prava istina!

Mila

pre 1 godinu

Predsednik pokazuje ovim da brine za svo narod i izneće neoborive činjenice po pitanju trenutne situacije kod nas ali i u svetu,ovo su teška vremena,ali Vučić je mudar državnik koji pazi na svoje poteze u politici i ne da na svoj narod.

Makica

pre 1 godinu

Vucic uvek ima nesto bitno da kaze a sve sto radi i poteze koje povlaci u interesu su naroda.

Nina

pre 1 godinu

Predsednik je neko ko se zalaže za mir i stabilnost i ko se bori za svoju zemlju i svoj narod.

Maja

pre 1 godinu

Prilika da čujemo informacije o aktuelnim dešavanjima u našoj zemlji.

Kosta

pre 1 godinu

Narod zeli da cuje sta predsednik ima da kaze. Ocekujemo bitne i znacajne informacije.

Jana

pre 1 godinu

Predsednik prilikom gostovanja u emisijama uvek govori o temama koje su od velike važnosti za našu zemlju i naš narod.

Katarina

pre 1 godinu

Opozicija bi takođe trebala da pogleda ovu emisiju da čuju kako se vodi država i bori za svoj narod.

Jana

pre 1 godinu

Za razliku do opozicije koja se samo bori za svoj lični interes, predsednik se bori za interes svoje zemlje i svog naroda.

Laura

pre 1 godinu

Bice ovo veoma vazno obracanje predsednika svom narodu.

Jovana

pre 1 godinu

Jedva čekamo da čujemo šta predsednik ima da kaže svom narodu.

Vanja

pre 1 godinu

Bilo bi dobro kada bi Srbija zadrzala status neutralnosti. Sigurno da ce Vucic i dalje imati podrsku kod naroda da nastavi da vodi politiku Srbije kako je zapoceo.

Saška

pre 1 godinu

Srbija neće dozvoliti bilo šta se desi a da nije dobro za nas!

Milena

pre 1 godinu

Sva podrska Vucicu da istraje u interesima Srbije.

Milan

pre 1 godinu

Veceras cemo cuti sve ono najvaznije i sta nas ocekuje u buducnosti.

Filip

pre 1 godinu

Srbija se bori za mir i stabilnost, ocekujemo veoma vazne vesti od predsednika.

Mirjana

pre 1 godinu

Svako predsednikovo gostovanje je vazno i cucemo sve ono sto nas zanima.

Maja

pre 1 godinu

Govoriće se važnim i bitnim pitanjima za naše sugrađene, o energentima i pripremanju za zimske dane i merama štedenje!

Marina

pre 1 godinu

Svakako je vazno saslusati sta predsednik ima da kaze veceras.

lala

pre 1 godinu

Izuzetno bitno obraćanje javnosti od strane našeg predsednika Vučića koji će govoriti o situaciji u celom svetu ali i u našoj državi Srbiji kao i o energetici jer ipak zima stiže .

Milos

pre 1 godinu

Gradjani znaju da predsednik sve cini da bi nasa zemlja napredovala i gradjani bolje ziveli.

Mira

pre 1 godinu

Govorice o najvaznijim temama i onome sta se planira dalje.

Viki

pre 1 godinu

Srbija se suočava sa velikim nedaćama i pritiscima, ali Srbija je jaka zemlja i izdržaće.

Viki

pre 1 godinu

Na predsedniku su teske i odgovorne odluke ali verujemo u njegovo rasudjivanje.

Nesa

pre 1 godinu

Odlicno sto Vucic informise gradjane o desavanjima u politici.

Miki

pre 1 godinu

Srbija ce se boriti i istrajati na svom putu, uprkos svim pritiscima.

Miki

pre 1 godinu

Pritisci sa svih strana, ali uprkos tome predsednik Vučić ce doneti najbolje moguće rešenje.

Filipa

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem očekujem intervju Aleksandra Vučića večeras od 21h.

Nesa

pre 1 godinu

Promene koje su se desile u politickom smisli Vucic ce nas informisati veceras. Svi znamo da smo pod velikim pritiskom i da nece sve biti kako smo mi zamislili,to ce traziti iz EU.

Pavlovic

pre 1 godinu

Predsednik nista ne krije od naroda i o svemu obavestava isti,a to narod svakako zna da ceni.Podrska

Radmila

pre 1 godinu

O ključnim temama za Srbiju govoriće Aleksandar Vučić. Podrzimo ga od 21h na TV Prva.

Stefan

pre 1 godinu

Mnogo je važnih tema o kojima narod želi da čuje stavove Vučića

Rajka

pre 1 godinu

Važno obraćanje predsednika Vučića biće večeras od 21h na TV Prva.

Nele

pre 1 godinu

Srbija stiti svoj interes,a pritisci iz EU dokazuju da oni nezele stabilnu Srbiju..Veceras cemo biti pametniji.

Hana

pre 1 godinu

Nestrpljivo očekujem obraćanje Aleksandra Vučića večeras od 21h na TV Prva.

Taša

pre 1 godinu

Mislim da će Aleksandar Vučić večeras mnogo toga zanimljivog reči što će građane zanimati. Nestrpljivo očekujem njegov intervju.

Sasa

pre 1 godinu

Vazno obracanje predsednika veceras.Svakako da cu ispratiti

Patak

pre 1 godinu

Obracanje predsednika veceras ce biti od velikog znacaja za Srbiju i gradjane

Maja

pre 1 godinu

Cekamo obracanje. To je jako dobro jer mi imamo puno pravo da ynamo sta nam se dogadja u zemlji . Tradicionalno se predsednik obraca kada ima da nam saopsti aktulne odluke i teme u vezi Srbije.

Srboljub

pre 1 godinu

Pritisci se pojacavaju i svakako nam nece biti lako u narednom periodu.

Kosta

pre 1 godinu

Prošla su ta vremena kada se moglo jezikom pritisaka i ucena razgovarati sa Srbijom. Nadam se da će zapad i svi ostali to da shvate.

Slavko

pre 1 godinu

Vucic zna sta radi. Pokusava sve da resi vesto diplomatijom.

Marko

pre 1 godinu

Zapad se okomio na nas po pitanju Kosova i Metohije jer zele da protivurece Putinu i izbiju mu argumente iz ruku u vezi Ukrajine. Mi ne smemo odstupiti i moramo ostati cvrsti u odbrani svojih interesa.

mile

pre 1 godinu

Svi željno isčekujemo to obraćanje, da jednom za svagda prestanu spekulacije oko KiM.

Ljubica

pre 1 godinu

Mnogo puta kroz istoriju smo bili u teškim situacijama i izlazili kao pobednici tako će biti i ovaj put. Ovaj put imamo i najboljeg državnika na čelu.

Aleksandar

pre 1 godinu

Energetska kriza, rat u Ukrajini, sankcije Rusiji koje se od nas traže, dijalog sa KIM su teme koje zanimaju javnost. o svemu tome verujem da će govoriti Vučić večeras u emisiji.

Djolle

pre 1 godinu

Čovek koji govori svom narodu istini koliko god ona teška i bolna bila. VELIKIM SLOVIMA ČOVEK! Svaka mu čast!

Vladimir

pre 1 godinu

Mnogo je događaja, susreta sa raznim delegacijama, pojedincima bilo ovih dana. Svi oni nešto traže, zahtevaju da se uradi. A Srbija ima svoj stav, zna šta je za nju najbolje i od toga ne odustaje. Slušaćemo o svemu večeras, Vučić je uvek iskren.

Jelena

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem očekujemo obraćanje predsednika.

Saša

pre 1 godinu

Večeras svi pratimo obraćanje predsednika i nadamo se dobrim vestima.

Sanja

pre 1 godinu

Očekujemo da čujemo stav predsednika o aktuelnim temama i problemima sa kojima se susreće Srbija.

Sanja

pre 1 godinu

Srbija ide sigurnim korakom napred pod vodjstvom Aleksandra Vučića.

Patriota

pre 1 godinu

Svaka sekunda, svaki minut je bitan za Srbiju da ne skrene sa koloseka uspeha. Vučiću je potrebno u ovom trenutku jedinstvo naroda, a ne razdor.

Djolle

pre 1 godinu

Uvek kaže svima svoje mišljenje a od svog naroda za koji radi dan i noć ništa ne krije. Svaka mu čast.

Ratatata

pre 1 godinu

Teska vremena dolaze, nista vise nece biti isto, braco Srbi, svi slozno i zajedno, u jedan stroj - to nam je jedina sansa da prezivimo.

Stefan

pre 1 godinu

Emisija koju cu gledati, i koju treba svaki gradjanin Srbije da pogleda!

Cana

pre 1 godinu

Kad predsednik gostuje, voditelj nikakve muke nema.

Gorana

pre 1 godinu

Mislim da je svakom voditelju zadovoljstvo da mu gost bude predsednik Vučić.

Margita

pre 1 godinu

Srbija uprkos krizi koja je zadesila ceo svet nastavlja da ostvaruje dobre rezultate

Marko

pre 1 godinu

Gradjani pruzaju punu podrsku svom Predsedniku

Milena

pre 1 godinu

Moramo da se borimo da sacuvamo mir i stabilnost

Persa

pre 1 godinu

Zahvaljujuci politici koju vodi Vucic Srbija je jaka, stabilna i nezavisna drzava i nece se odreci KiM

Daca

pre 1 godinu

Prioritet je sacuvati mir i nastaviti putem ekonomskog prosperiteta

Persa

pre 1 godinu

Teško vreme je pred nama ,ali samo mudrom politikom Srbija može prevazići bez velikih poteškoća.

Persa

pre 1 godinu

Teško da postoji državnik kao što je naš predsednik koji se odlučno i hrabro bori za svoj narod i štiti naše interese.

Persa

pre 1 godinu

Čućemo večeras iz prve ruke šta nas očekuje .Naš predsednik govori samo istinu i lavovski se bori i brani interese naše zemlje.

Persa

pre 1 godinu

Pred Srbijom su veliki izazovi i treba čuti šta predsednik ima da nam saopšti jer uvek otvoreno govori o svemu.

Vuk

pre 1 godinu

Kad god ima nešto bitno da nam saopšti, Vučić to i učini. Nikad nas ne ostavlja u neizvesnosti.

Boban

pre 1 godinu

Siguran sam da predsednik ima mnogo novosti da nam kaže i da nas obavesti o daljim koracima naše zemlje.

Boban

pre 1 godinu

Obraćanje Vučića je svakako važno jer gradjani Srbije treba da znaju informacije iz prve ruke i da budu upoznati sa svim dešavanjima i planovima u zemlji.

Nikola

pre 1 godinu

Sa nestrpljenjem očekujemo novo obraćanje Vučića koji će nam izneti šta nas očekuje u narednom periodu i kako će situacija u Ukrajini da utiče na sve nas.

Dorotej

pre 1 godinu

Mnogo bitnih dešavanja u poslednje vreme, pa je obraćanje predsednika i više nego potrebno.

PeterM

pre 1 godinu

Teška vremena su pred nama , bitno je da smo jedinstveni

Stipan

pre 1 godinu

Jako teška vremena i ozbiljni izazovi su pred nama

Milovan

pre 1 godinu

Biće milionska gledanost , nadam se relativno dobrim vestima

Jovana

pre 1 godinu

Pratimo obracanje predednika Srbije od 21 sat na televiziji Prva o svim aktuelnim temama, uključujući i sve jače pritiske na Srbiju.

Ana

pre 1 godinu

Pritisci na Srbiju su sve veci, ali necemo pokleknuti! Vucic brani drzavne interese! Odluke su u skladu sa interesima nase zemlje!

Jana

pre 1 godinu

Mnogo izazova je pred Srbijom! Pretnje zapada, ali i Vuciceva odlucnost da ne okrecemo ledja prijateljima!

Vasa

pre 1 godinu

Vucic otvoreno govori o svemu, nista se ne skriva od gradjana Srbije! Time se stvara jos jace poverenje!

Rea

pre 1 godinu

Mi sami donosimo odluke, jer smo danas jaka i nezavisna zemlja i ne pokoravamo se nikome!

Nina

pre 1 godinu

Sve bitne informacije kao i uvek, predsednik će podeliti sa svojim narodom.

Iva

pre 1 godinu

Nasa situacija nije nimalo laka, ali boricemo se! Odlicno se snalazimo u uslovima krize i nismo zatvorili ni jednu fabriku! To je odgovorno upravljanje drzavom!

Nina

pre 1 godinu

Ovo obraćanje treba pomno pratiti,svaka reč će biti važna.

Jovanka

pre 1 godinu

Postoji mnogo gorućih tema koja me interesuju,samim tim da čujem viđenje našeg predsednika.

Sofika

pre 1 godinu

Srbija je pred velikim iskušenjima. Teške odluke se moraju donositi, imamo poverenje u Vučića.

Boba

pre 1 godinu

Pritisci su neminovni, pokušavaju na sve načine da nametnu volju zapadne sile. Večeras ćemo saznati sve.

Ana

pre 1 godinu

Veceras je jako bitno da Srbija cuje svog predsednika i njegovo izlaganje

Cana

pre 1 godinu

O svim vaznim temama vezanim za zemlju i gradjane ,predsednik veceras na TV Prva

Nikola

pre 1 godinu

Veceras ce nam se obratiti predsednik i uputiti nas na trenutna desavanja i buduce planove

Marko

pre 1 godinu

U vecerasnjem gostovanju predsednik ce govoriti o pritiscima koji se vrse na nas i o teskoj situaciji u kojoj se Srbija nalazi,a i ceo svet

andera

pre 1 godinu

Vecerašnjim obraćanjem Vučić će reći građanima o dešavanjima u svetu, kao I o drugim vaznim temama vezanim za Srbiju.

Pavlovic

pre 1 godinu

O svemu sto se desava trenutno u zemlji pocev od KiM i ostalih bitnih tema cucemo odgovore iz prve ruke

misko

pre 1 godinu

Vučićevo gostovanje je od vaznosti za nas jer ćemo večeras čuti aktuelna dešavanja u zemlji I svetu.

andera

pre 1 godinu

Iz prve ruke ćemo saznati najnovije aktuelnosti jer ce Vucic saopstiti položaj Srbije I druge važne teme za nas.

sasa

pre 1 godinu

Ocekujemo bitne i vazne infromacije da predsednik veceras saopsti.Vredi ispratiti obracanje

Marko

pre 1 godinu

Večerašnje informacije iz prve ruke. Saznaćemo o dešavanjima u svetu, kao I o drugim temama iz Srbije.

Ana

pre 1 godinu

Večeras ćemo od predsednika saznati najaktuelnije vesti vezane za našu državu.

Mima

pre 1 godinu

Predsednik je uvek gradjanima izlagao samo istinu i činjenice i zato će ga večeras veliki broj gradjana slušati.

sasa

pre 1 godinu

Mnogo je vaznih tema o kojima ce predsednik veceras govoriti

Mara

pre 1 godinu

Veoma su teška i nestabilna vremena i predsednik će sigurno izneti gradjanima sve probleme koji su najaktuelniji.

Ana

pre 1 godinu

Sa velikom pažnjom će večeras veliki broj građana slušati izlaganje predsednika.

stefan

pre 1 godinu

Vecerasnje obracanje predsednika je od velikog znacaja za Srbiju i gradjane

Mima

pre 1 godinu

Očekujemo da će nam predsednik izneti najbitnije informacije iz sveta i regiona.

Patak

pre 1 godinu

Predsednik o svemu obavesti narod i nista ne krije od istog.Sve je kod njega javno i transparentno

Pavlovic

pre 1 godinu

O svim aktuelnim temama ce predsednik veceras govoriti i svakako da cu ispratiti obracanje

Marijana

pre 1 godinu

Podržimo predsednika večeras na TV Prva od 21h.

Marko

pre 1 godinu

Vučić nikada nije krio istinu od svog naroda.

Masa

pre 1 godinu

Gostovanje predsednika se ne propusta jel sve ono najvaznije saznamo.

Maja

pre 1 godinu

Kao i uvek kada su aktuelne teme vazne za Srbiju Vucic ne dozvoljava da gradjani nagadjaju i informisu se iz medija vec se direktno obrati i saopsti odluke i stanje u drzavi. Cekamo sa nestrpljenjem

Maja

pre 1 godinu

Važno obraćanje Vučića, vredno gledanja, koje necu propustiti.

Sasa

pre 1 godinu

Srbija ce nastaviti svoj evropski put, uz ocuvanje mira i bezbednosti naseg naroda na KiM.

Ana

pre 1 godinu

Vucic vodi odgovornu politiku i zahvaljujući njemu Srbija napreduje na svim poljima.

Sandra

pre 1 godinu

Vučić će u večerašnjoj emisiji razjasniti sve što je vezano za Srbiju i njenu spoljnu i unutrašnju politiku, za odnose sa stranim državama i za nedavanje sankcija Rusiji.

Bojan

pre 1 godinu

Vučić će kao i uvek saopstiti objektivno sve vazne informacije vazne za Srbiju i gradjane.

Baki

pre 1 godinu

Srbija je pod vođstvom Vučića na dobrom putu.

Vejo

pre 1 godinu

Posle prošlog obraćanja,sve je bilo isto.Trpimo pritiske ali nije rečeno i šta ćemo mi da radimo?

Aleksandra

pre 1 godinu

Mnoge teme koje su važne za Srbiju gledaoce će večeras prikovati na male ekrane, jer odgovore na njih daje Vučić. Razjasniće mnoge nedoumice i objasniti zbog čega ne treba davati sankcije Rusiji.

Buba

pre 1 godinu

Uvek pažljivo pogledam svaki intervju s Vučićem jer ništa ne skriva od građana ma kako loša situacija bila.

Elena

pre 1 godinu

Situacija je teška ali sigurno ćemo čuti detaljno od Vučića, kao i planove za prevazilaženje poteškoća.

Popov

pre 1 godinu

Veceras ce mnogi gradjani pratiti obracanje predsednika Vucica

Đurđa

pre 1 godinu

Za građane je važno da znaju punu istinu, a od Vučića je uvek čuju.

Kaja

pre 1 godinu

Sigurno neću propustiti jer je važno da znamo šta se dešava.

Kristina

pre 1 godinu

Uvek pogledam ovakve emisije jer je Vučić dobro informisan, ima spremna i rešenja i nikada ne krije koliko je teška situacija.

Radovan

pre 1 godinu

Večeras će verujemo građani biti uz male ekrane kako bi bili upoznati sa dešavanjima u Srbiji.

Kaja

pre 1 godinu

Treba da nam Predsednik saopsti sve ono sto je bitno za Srbiju u ovom kriznom vremenu.

PeterM

pre 1 godinu

Klinci u budućnosti će učiti iz istorije o našem današnjem vremenu , brzo se menjaju teme ....

Stipan

pre 1 godinu

Puno tema i izazova , treba doneti ozbiljne odluke za budućnost

Vlada

pre 1 godinu

Večeras smo svi uz tv ekrane,čekamo da vidimo šta će nam novo reći naš predsednik.

Milovan

pre 1 godinu

Nama je potrebno jedinstvo da zajedničkim snagama prođemo kroz ova vremena

Bane

pre 1 godinu

Predsednik uvek sve važne informacije podeli sa građanima Srbije.

Sale

pre 1 godinu

Sigurno se ne propušta vecerašnje gostovanje predsednika Vučića na TV Prva.

Ratko

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će na TV PRVA govoriti o ključnim temama koje najviše interesuju građane Srbije!

Neza

pre 1 godinu

Veceras gledamo gostovanje predsednika Vucica na prvoj.

Petar

pre 1 godinu

Vucic ce informisati narod o vaznim dogadjajima koji su boli posle sastanaka sa politicarima sa zapada i istoka.

Nole

pre 1 godinu

Pritisci koje Srbija dozivljava ce se nastaviti dok zapad ne uradi svoje sto je zamislio.

Kole

pre 1 godinu

Nista vise nece biti isto.To znamo jer smo pod pritiskom sankcija,i priznavanja KiM.To nije u nasem interesu,i sada svi zajedno treba kao narod da stanemo u odbranu Vucica od domacih izdajnika i ostalih koji rovare po nasoj zemljim

Nesa

pre 1 godinu

Dobar odnos vlasti i naroda.Nema tajni sve se informise i upoznaje narod sta nas sve ceka u buducnosti

MOC

pre 1 godinu

SRBI KUNITE VUCICA I SVE IZDAJNIKE SRBA I SRBIJE DA IM SE NJIHOVA DELA VRATE NJIHOVOJ DECI

kole

pre 1 godinu

Za koju god politiku da se odluči, mo kao gradjani treba da stanemo uz njega jer sve što radi, radi za narod i trudi se da što bezbolnije prevazidjemo ovu svetsku krizu.

kole

pre 1 godinu

Dok opozicija konstatno pljuje i ne radi ništa, Vučić sprovodi konkretna dela kako bi narodu bilo bolje, zato vredi pogledati emisiju i čuti koji su to koraci koje će država preduzeti u narednom periodu.

kole

pre 1 godinu

Vučić se kao i uvek bori istinom i radom, to je jedini način da se izadje na kraj sa svakim problemom, zato treba da budemo složni i da ga sledimo kako bi živeli što bolje.

Andrijana

pre 1 godinu

Veliko ukljucenje naseg predsednika. Svi cekamo da predsednik da odgovore na najvaznija pitanja sto zanima nase gradjane.

Kosta

pre 1 godinu

Veceras ce biti obradjene vazne teme po pitanju Srbije.

Ljiljana

pre 1 godinu

Najnovije vesti od predsednika iz najtačnijeg ugla.

Njanja

pre 1 godinu

Svi građani Srbije treba da isprate obraćanje predsednika Vučića

Nena

pre 1 godinu

Govorice predsednik o daljim koracima nase drzave za stabilnost energetske situacije, kao i odgovorima na razlicite pritiske na našu zemlju.

Rea

pre 1 godinu

Javnost ce biti upoznata sa situacijom! Puno je izazova,ali znamo da mozemo zajedno sve prepreke da savladamo!

Una

pre 1 godinu

U teskim trenucima koja imamo zadnjih nedelja jako bitno obracanje.

caca

pre 1 godinu

Ovo obraćanje našeg predsednika je od velikog značaja,jer je mnogo važnih tema aktuelno!

Mina

pre 1 godinu

Znamo da ce pritisci oko KiM biti ogromni! Ali znamo.da Vucic nece odustati! Nasi stavovi su jasni!

Nena

pre 1 godinu

Jedva čekam da čujem predsednika Vučića veceras i njegovo mudro obracanje.

Ljiljana

pre 1 godinu

Pritisci na Srbiju jačaju, predsednik će večeras govoriti o svemu.

Miodrag

pre 1 godinu

Iako je situacija oko KiM je komplikovana u svakom smislu, naš jedini cilj je očuvanje mira i stabilnosti.

Andrijana

pre 1 godinu

Srbija svoj mir i svoju stabilnost neće dati ni za šta.

Mira

pre 1 godinu

Cucemo sve o gorucim temama koje se u medijima objavljuju iz dana u dan.

Brankica

pre 1 godinu

Ko želi da čuje pravu istinu, slušaće predsednika, a ne zlurada nagađanja po tajkunskim medijima!

Una

pre 1 godinu

Gradjani Srbije ce znati sta nas ceka u narednom periodu! Teskom kako zbog krize, tako i zbog energenata!

Nika

pre 1 godinu

Saznaćemo u kom pravcu će se ubuduće kretati politika Srbije i šta nas očekuje u narednom periodu.

Sonja

pre 1 godinu

Srbija se suocava sa mnogim problemima ali smo jaki i izboricemo se.

Ja

pre 1 godinu

Ovaj nas opet predstavlja kao zrtve, vodi nas u rat i izolaciju kao devedesetih. U orve borbene redove botove sendvicare.

ratko

pre 1 godinu

teraj tu bagru Vucicu u da ne kazem gde ,posto si ti uvek u rukavicama posalji Seselja da im kaze gde da se gone

Nada

pre 1 godinu

O svim važnim temama Vučić priča u emisiji na TvPrva

Dragan

pre 1 godinu

Znači Srbija je opet koletarralna šteta u sukobu istoka i zapada.

Lena

pre 1 godinu

I sada bi EU i SAD, da Srbija prizna nezavisnost KIM-a za rad ulaska u EU.

Mina

pre 1 godinu

Kako se rasplamsava rusko-ukrajinski sukob, zapadnim centrima moći se žuri da pitanje KIM-a što pre zatvore.

Gaga

pre 1 godinu

Prema informacijama iz diplomatskih izvora, njihova očekivanja su da se rešavanje pitanje KIM-a dogodi u veoma kratkom roku od svega nekoliko nedelja.

Dragan Kovač

pre 1 godinu

Švabi i Amerikenjci najgori ljudi na Planeti zaboravljaju ko ih je izgradio pa pohasili

Saradžogla

pre 1 godinu

Браво,бравоооо!Идемо на рекорд - 499 КОМЕНТАРА!Вала нећете ви вечито да кажете ,,како је ИНФОРМЕР новина ,,КОМЕНТАРА 0''! ПС.Браво за екипу ,,писала коментара''!

Djolle

pre 1 godinu

Slažem se da je nama Evropa potrebna mnogo, trebaju nam fabrike, vrednosti, i njihov kapital ali isto tako znam da će predsenik Vučić naći način da sve bude u interesu Srbije.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

ако уведеш санкције русији или признаш на неки начин КиМ издаћеш србију ,издаћеш и русију,а онда ћеш издати и РС И КиМ .ЈЕР БИЛО ГДЕ ДА ПОПУСТИШ ОНИ ЋЕ ТО СМАТРАТИ СЛАБОШЋУ ,ПУКОТИНОМ И ТУ ЋЕ ТЕ РАСТУРИТИ.и ово нема никакве везе ни са односима са русијо или било ким.ти знаш да 90% срба подржава русију,не зато што смо им дужни .ти знаш зашто.ЈЕДНОСТАВНО ЗАТО ШТО СУ У ПРАВУ.АПУСТИ ФОРМАЛНО ПРАВНЕ СТВАРИ .ТО НИКАД НИЈЕ ПИЛО ВОДУ.И ТИ ТАЧНО ЗНАЖ НА ЧИЈОЈ ЈЕ СТРАНИ ПРАВДА.СРБИМА ТО ЗНАЧИ ВИШЕ ОДД СВЕГА .И ЈАКО ДОБРО ЗНАШ ДА СРБИ НЕЋЕ У ЕУ ДАКЛЕ ДОГОВОРА ЕУ ЗА ПРИЗНАЊЕ НЕМОЖЕ И НЕСМЕ ДА БУДЕ.НОМОЈ ДА БАШ ТИ ЗАМЕНИШ ВУКА БРАНКОВИЋА У МИТОЛОГИЈИ СРА И ДА ТАКВУ АНАТЕМУ СТАВЉАШ ПОРОДИЦИ НА ГЛАВУ.НИКАКВИ ТЕ ПАТРИЈАРСИ,НИ ОКОЛНОСТИ НИ ИЗГОВОРИ СПАСИТИ НЕМОГУ !!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija