• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/kosovo-online.com

10.11.2022

12:59

ČAK JE I ON SHVATIO! Haradinaj: Kurti da prihvati odlaganje odluke o registarskim tablicama, potreban dijalog sa Srbima!

Politika

ČAK JE I ON SHVATIO! Haradinaj: Kurti da prihvati odlaganje odluke o registarskim tablicama, potreban dijalog sa Srbima!

Podeli vest

Predsednik Alijanse za budućnost Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da vlada u Prištini treba da prihvati zahtev za odlaganje odluke o registarskim tablicama i zatražio višednevni samit u SAD do zaključenja sporazuma sa Srbijom, prenosi Reporteri


Povodom izlaska Srba iz kosovskih institucija, Haradinaj je na sednici Skupštine Kosova zatražio intenzivan dijalog sa lokalnim Srbima, kao i između Vlade i opozicije. 

- Prva akcija je prihvatanje zahteva za odlaganje roka za registarske tablice do postizanja dogovora. Druga akcija koju svi treba da preduzmemo je dijalog sa lokalnim Srbima. Treća akcija je intenzivan dijalog Vlade i opozicije zbog nastale situacije. Četvrta akcija koju ćemo tražiti u Americi je višednevni samit do zaključenja kosovsko-srpskog sporazuma, između premijera Kosova i predstavnika Srbije - rekao je Haradinaj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleks12

pre 1 godinu

Kasno je HARADINAJ svi 3000 srpski policajca sto izasli privremeni institucije vucic rekao da svi polizajci nece u penziju nego ce da rade za srbiju i dobice plate sto su 3 puta veca nego u pristini niko u srbiju nije zapazijo da kurti zaledio sve plate sto rade za drzavu od policajca do medicinski sestre do sudije Ne samo srbima nego svima haradinaj kaze umesto da pomogno narodu sa 100 evra on zaledio sve plate od septembra ne rade skole na kosovo samo na severu gde srbija placa plate jer to isto srbija jer je nas narod

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija