• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Fonet

26.11.2022

17:50

BUDI TI OPOZICIJA, ALI PODRŽI VUČIĆA OKO KOSOVA! Novinar i politički analitičar zamera protivnicima vlasti što nisu državotvorni!

Politika

BUDI TI OPOZICIJA, ALI PODRŽI VUČIĆA OKO KOSOVA! Novinar i politički analitičar zamera protivnicima vlasti što nisu državotvorni!

Podeli vest

Novinar i politički analitičar naklonjen opoziciji Boško Jakšić rekao je da opozicija nije državotvorna i da im zamera što ne podržavaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića po pitanju Kosova.

Kosovski problem nije stranačko ili personalno pitanje već par ekselans državno pitanje, pa bi opozicija trebalo da podrži Vučića u njegovom rešavanju, ocenio je novinar i politički analitičar Boško Jakšić.

- Opoziciji zameram što ne podržava Vučića oko Kosova - rekao je Jakšić u emisiji „Pola sata Demostata“, navodeći da mu kod opozicije „nedostaje taj deo državotvornosti“.

- Hajde da rešimo jednom kosovski problem. Vučić ima 1001 razlog koji daje da posle toga možeš da ga rušiš, ali ga podrži oko Kosova. Svi mi znamo da bi ovoj zemlji laknulo kada bi rešila kosovski problem - naveo je Jakšić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Čiča Avalski

pre 1 godinu

Oooo, druže jakšiću, kada bi još rekao u čemu da ga podrže - U TABLICAMA ??? Šta piše u briselskom sporazumu ??? Šta godinama priča sa njima ??? ... i u čemu da ga podrže ???

ratko

pre 1 godinu

pa cela smrdljiva opozicija i jeste placena da unisti Srbiju ,bas njih briga za Srbiju njima su bitni novci

Luka

pre 1 godinu

Vreme je da politički trgovci shvate da ih je porodila majka Srbija i da se sa majkom ne tezgari

Fikus

pre 1 godinu

E moj Jakšiću, kao da si juče pao sa Marsa - pa kako da ova opozicija podrži Vučića po tom pitanju kad se oni zdušno i neskriveno zalažu za to da treba priznati nezavisnost i podržavaju Kurtija. To što niko od njih nema muda da to javno kaže je prosto političarenje jer znaju da bi istog momenta izgubili 90% onih koji glasaju za njih.

O RADI TRAJKOVIĆ GOVORE SRAMNI NAPADI, LAŽI I UVREDE, A O PREDSEDNIKU VUČIĆU DELA I REZULTATI! Srpska lista objasnila!
Politika

O RADI TRAJKOVIĆ GOVORE SRAMNI NAPADI, LAŽI I UVREDE, A O PREDSEDNIKU VUČIĆU DELA I REZULTATI! Srpska lista objasnila!

Sramni napadi, laži i uvrede Rade Trajković, koja se predstavlja lekarom, profesorom i uglednom građankom protiv predsednika Aleksandra Vučića najbolje govore o njoj samoj, a o predsedniku Aleksandru Vučiću govore dela i rezultati napornog rada za bolji život i budućnost našeg naroda i svih građana Srbije, kao i pobede na svim izborima u prethodnih deset godina, saopštila je Srpska lista.

17.11.2022

21:41

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija