• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.12.2022

10:04

ZAJEDNO PROTIV SRBIJE I VUČIĆA! Tajkunski i hrvatski mediji udruženo protiv srpskog predsednika!

printscreen

Politika

ZAJEDNO PROTIV SRBIJE I VUČIĆA! Tajkunski i hrvatski mediji udruženo protiv srpskog predsednika!

Podeli vest

Kako se pojavi nova prepreka pred Srbijom, tako tajkunski mediji u Srbiji počnu da slave, jer eto nove prilike da udare na sopstvenu zemlju i njenog predsednika Aleksandra Vučića

 

Tako i ovog puta, na tajkunskoj Nova s osvanuo je tekst u kome se tvrdi da je “Srbija na korak od sankcija EU”, te da ukoliko “Vučić ovo danas uradi, gurnuće nas u ćorsokak i potpunu izolaciju”.

U tekstu su se potrudili da objasne da je Srbija, na čelu sa Vučićem, kriva za sve, a sve zbog situacije po pitanju puta na Samit u Tiranu, za koji je srpski predsednik rekao da treba tek da donese odluku hoće li ići.

Podsetimo, s obzirom na to da se EU pre nekoliko dana oglasila šturim saopštenjem u vezi sa najnovijim terorom Aljbina Kurtija nad Srbima na KiM, a nakon što je shvatila da je načinila grešku i priznala da Kurti krši sva pravila, predsednik je odlučio da razmisli o putu u Tiranu i vidi koje su opcije najbolje za našu državu i narod.

 

Foto: printscreen

Ipak, takvo objašnjenje ne stoji u tekstu Šolakovog medija, jer jasno da im ne odgovara da ljudi vide pravu sliku i tešku situaciju u kojoj se Srbija nalazi, već su akcenat stavili na to da okrive Vučića. Tajkuna je briga za sav teror koji Srbi trpe od strane Aljbina Kurtija, već se iz petnih žila trudi da svu krivicu svali na Srbiju i Vučića kako bi se dodvorio svojim mentorima!

Koliko je jadno to što radi Šolak sa svojim medijima pokazuje i činjenica da je snage udružio sa hrvatskim medijima koji ne čase časa kada je u pitanju pljuvanje Srbije.

Tako je ustaški Jutarnji list sa radošću napisao da je Srbija pod velikim pritiskom, samo to nisu rekli na taj način, već su odabrali sklop reči kao da ih je Šolak učio.

Foto: printscreen

Iako tajkun Šolak i hrvatski mediji sprovode zajedničku kampanju blaćenja Srbije, trud im propada, a zna se i zašto. Istina je samo jedna, a ona glasi dok je Vučića i njegove odgovorne politike, biće i evropskog puta, ali pre svega, Srbi će biti bezbedni i zaštićeni!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zeljko

pre 1 godinu

Hrvati i žuti tajkuni imaju zajednički cilj, a to je da napadima na Vučića pokušaju destabilizaciju i slabljenje Srbije.

Dana

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su još jednom pokazali da ne znaju za stid, kao da jedva čekaju da napadnu svoju zemlju.

Nena

pre 1 godinu

Tajkunski mediji i Hrvati su isto zlo!Sve rade protiv Srbije j Vucica!

Mimi

pre 1 godinu

Oni su uvek udruženi protiv Srbije I Vučića.

Ana

pre 1 godinu

Tajkunski mediji rade protiv interesa Srbije, treba da ih bude sramota!

Maja

pre 1 godinu

Koliko god da se udruzuju i hrvati i tajkuni nista ne mogu protiv preko 5 miliona Srba koji stoje iza svog presednika i daju mu apsolutnu podrsku.

Filip

pre 1 godinu

Tajkunski mediji slave svaki put kada se pojavi problem za Srbiju, odmah se uortace sa neprijateljima Srbije i rade protiv srpskih nacionalnih i državnih interesa.

Rajka

pre 1 godinu

Srbija je uvek pronalazila način da prevaziđe sve probleme biće tako i ovaj put.

Nena

pre 1 godinu

Kurti radi samovoljno i naravno da je načinio grešku a Vučić samo reaguje u skladu sa pravdom ,opozicija jedva čeka da se desi neki napred na Srbiju da bi kritikovao Vučića!

Maja

pre 1 godinu

Nedopustivo je sramotno to cime se bave tajkunski mediji. Vucica ne moraju voleti (voli ga narod) ali direktno idu protiv svoje zemlje i naroda

MILA

pre 1 godinu

Mislim da i pored svega uvazavanja Lajcak ipak nema taj kapacitet da utice na Kurtija kako bi ga privolio da konacno postuje sve ono sto je ranije potpisanoVerujem da će predstojeći sastanak sa Lajčakom, Vučić iskoristiti na najbolji mogući način. Vučić je neko ko zna da svaki sastanku iskoristi na način da izvojeva pobede za građane Srbije.

Bore

pre 1 godinu

Građani Srbije su demokratski,patriotski i politički zreli da znaju ko ih treba predstavljati.

MILA

pre 1 godinu

Vučić će imati šta da kaže Lajčaku, jer ako ih odluka da Srbija ne učestvuje na samitu u Tirani ne probudi, ne znam šta hoće.Od Lajčaka očekujem veće angažovanje u cilju pospešivanja procesa normalizacija odnosa izmedju Beograda i Prištine.

Žare

pre 1 godinu

Svi jedva čekaju da se Srbiji uvedu sankcije. Zlotvori!

MILA

pre 1 godinu

Cudi me da niko ne moze ili ne sme stati na put Kurtijevoj shizofrenoj politici.Vreme je da se ozbiljnije pritiske Kurti, te da se ispoštuje ono što je predviđeno u okviru Briselskog sporazuma.

Tamara

pre 1 godinu

Oni bi prodali zemlju i narod samo da sklone Vucica, to je strasno

MILA

pre 1 godinu

Bez forniranja ZSO nema daljih pregovora sa Kurtijem.Srbija opet treba da ponovi svoj principijelan stav oko eventualnih nastavaka pregovori o status u KiM.

Stanimir

pre 1 godinu

Šta drugo očekivati od Šolakovih i Hrvatskih medija koji zbog mržnje prema Srbiji i predsedniku Vučić svakodnevno pljuju.

Patak

pre 1 godinu

Danima gledamo najprljaviju kampanju koja se vodi od strane hrvatskih i tajkunskih medija u Srbiji i to je zaista strasno i za svaku osudu

MILA

pre 1 godinu

Razgovori su uvek dobrodošli ali Srbija se ne može više gaziti. Neka EU pokaže da je kredibilan partner i neka se poštuju potpisani sporazumi i formira ZSO.Razumem u potpunosti stav našeg predsednika.

Tara

pre 1 godinu

Iako drugi mediji sprovode zajednicku kampanju blacenja Srbije, sve je uzaludno. Jer dok je Vucica bice i evropskog puta, Srbi ce biti bezbedni. Borio se protiv svih da bi zastitio nasu zemlju, to ce i dalje raditi.

MILA

pre 1 godinu

Stiže Lajčak sa Novogodišnjim poklonima napunjenim ucenama prema Srbiji.Vučić će doneti odluku koja je najbolja po Srbiju.

Jana

pre 1 godinu

Vučić smeta jer se bori za Srbiju a Srbija smeta zato što je Srbija. Ćeraćemo se još!

stefan

pre 1 godinu

Ustase u kombinaciji sa tajkunskim medijima iz Srbije udruzeni protiv Vucica...Pa da,sto narod kaze, "Slican se slicnom raduje"!

Pavlovic

pre 1 godinu

Tajkunski mediji bi se udruzili i sa crnim djavolom kad moram da se tako izrazim samo da je da se blati Srbija i Vucic.Jadno

Nele

pre 1 godinu

Sramotno za tajkune koji likuju uništenje srpskog naroda na KiM. A susedi bolje da vode računa šta se događa u njihovom dvorištu.

sasa

pre 1 godinu

Srbija je mnogima trn u oku,jer ima jakog i nepokolebljivog predsednika,coveka koji se istinski bori za Srbiju i gradjane

Milica

pre 1 godinu

Jos jedna u nizu laznih optuzbi i plasiranje lazi.

Rada

pre 1 godinu

Srbija podržava Vučića I podržavaće ga jer se bori za svoju zemlju . Zato i smeta svima.

Marta

pre 1 godinu

Predsednik Vučić odgovorno vodi ovu zemlju i natpisi tajkunskih medija ne mogu uticati na to. Gradjani vide trud i zalaganje kao i konstantno kretanje Srbije na evropskom putu.

stevo

pre 1 godinu

Toliko zlobe,mrznje,licemerja u ustasama,mada,nista bolji nisu ni tajkunski mediji,tj,srpska opozicija koja ne bira nacin ni sredstva da blati svoju zemlju i Vucica

Stevan

pre 1 godinu

Mogu samo da nam zavide. Ništa drugo im ne preostaje.

Boris

pre 1 godinu

Ocigledno da svi ovi napadi medija u regionu idu iz iste kuhinje

Ivan

pre 1 godinu

Sram vas bilo tajkuni jedni! Sa hrvatima ste nasli da se udruzite, imate li vi malo srama?

Ana

pre 1 godinu

Sramni natpisi, Srbija konstantno napreduje i ekonomski jača a opozicija i tajkunski mediji rade na plasiranju laži kako bi osporili tudji rad i zalaganje. Niko ne može umanjiti zalaganje predsednika Vučića da vodi Srbiju ka Evropi.

Velko

pre 1 godinu

Naučeno u kabinetima mora se pokazati na terenu .

Rade

pre 1 godinu

Tajkunski mediji jedva čekaju da neko od srpskih neprijatelja napadne Vučića da bi se odmah tim napadima pridružili. Jer cilj žute tajkunske bratije jeste destabilizacija i slabljenje Srbije.

kole

pre 1 godinu

I tajkuni i ustaše su navikli da gaze po Srbiji kako im padne na pamet, ne odgovara im Vučićeva jaka i stabilna Srbija i zato ga stalno pljuju.

kole

pre 1 godinu

Da su žuti ostali na vlasti, ovde bi odavno bilo ratno stanje i zato je bolje da ćute i ne filozofiraju preko svojih medija.

Zoran

pre 1 godinu

Sve placenici i domaci izdajnici,kojima je trn u oku Srbija i predsednik Vučic.Podrska predsedniku.

kole

pre 1 godinu

Ne interesuje tajkunske medije to kako će narod na KiM preživeti, već samo gledaju svoje bolesne interese i to da pljunu vlast kako bi dobili političke poene.

deras

pre 1 godinu

KAda treba rušiti Sribju uvek se ujedine domaće ali i strane mračne sile

lila

pre 1 godinu

A novinar koji je napisao tekst u hrvastkim novinama se preziva Palokaj...šiptarsko prezime pa se nije moglo drugačije ni očekivati

lila

pre 1 godinu

Hrvatski mediji svakako se večito bave time šta mi radimo što samo znači da smo im mi bitniji od toga šta se dešava u njihovoj državi

Milan

pre 1 godinu

Djilasovi tajkunksi mediji svojim nedolicnim objavama svoju drzavu prodaju za saku dolara

Dejana

pre 1 godinu

Tajkunski mediji se bave lazima, manipulacijama i malverzacijama

Milica

pre 1 godinu

Tajkunski mediji koriste svaku priliku ne bi li napali predsednika Vucica.

Tanja

pre 1 godinu

U laži tajkunskih medija odavno niko ne veruje.

Werner

pre 1 godinu

Domaći tajkuni imaju zajedničko sa Hrvatima to što su protiv Srbije i našeg predsednika.

Dejana

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su potpuno predani radu protiv Srbije

Sanja

pre 1 godinu

Sramota je kakve se neistine plasiraju pod izgovorom slobode medija. Tajkunski novinari kao pravi plaćenici truju narod svojim lažima.

Petar

pre 1 godinu

Sasvim je ocigledno da tajkunski mediji i opozicioni tajkuni rade protiv svega sto je srpsko

Spasoje

pre 1 godinu

Ovi njihovi napadi su svakodnevnica, vise nisu ni, onima koji nisu za Vucica zanimljivi, jer su obicno baljezganje.

Milan

pre 1 godinu

Tajkunski mediji uvek sire mrznju i prema Srbiji i prema Vucicu

Vidak

pre 1 godinu

Sto oni vise napadaju, Vucic je sve jaci i jaci.

desimir

pre 1 godinu

Koliko god sejali seme mrznje medju nas narod, obican covek, radnik, seljak, profesor, vidi, da Vucic radi sve da imamo sto bolji zivotni standard, i da sto bolje zivimo, na svetsku geopoliticku situaciju sigurno ne moze da utice, ali kod nas, sve je najboljem redu.

Spartanka

pre 1 godinu

Tajkunski mediji jedino što znaju je da neosnovano napadaju na predsednika Vučića i da pljuju po sopstvenoj zemlji,a sa svojim pajtosima opozicijonarima nisu ništa uradili za svoju zemlju,samo je unazadili!

Ronald

pre 1 godinu

Е али колико злурадо звуче, просто би се и радовали да нас неко зло снађе, само да заједно са нама снађе и Вучића.

Marija

pre 1 godinu

Svima smeta Srbija, jer je Vučić odgovorno vodi. Bez obzira na sve Srbija uspeva da ide napred.

Mica

pre 1 godinu

Tajkunski mediji izvestavaju neobjektivno i neistinito. To je narodu odavno poznato.

Tisa

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su samo ljubomorni na napredak naše zemlje zahvaljujuću predsedniku Vučiću.

Darko

pre 1 godinu

Нема предаје. Нити ће нас тајкун неће оспорити. ???

robijaćete bagro iz Vučićevog

pre 1 godinu

Svima je jasno na šta su sve spremni Vučićev kartel i debili koji kriju istinu o Rošavom glavoseči.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija