• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

18.12.2022

18:42

Nebojša Bakarec: Fijasko desnice!

nebojša bakarec

Politika

Nebojša Bakarec: Fijasko desnice!

Podeli vest

Politika Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke zauzima čitavu medijalu srpske politike, širok deo srpskog političkog spektra. Ne samo ceo politički centar, već i velike delove levog i desnog političkog spektra. Jednostavno rečeno politika predsednika Vučića i SNS, u sebi objedinjuje sve ono najbolje, sav program koji su nekada zastupali desnica, levica i politički centar. U takvoj situaciji, i levica i desnica, i stranke koje tvrde da su politički centar, su odlučile da se okrenu ekstremizmu. Destrukciji. Bezidejnosti. Nasilju

Tako je u petak 16.12.2022. deo desnice održao skup ispred Predsedništva Srbije. Gromoglasno su najavljivali ogroman broj ljudi, istorijski skup, dalekosežne odluke. Tresla se gora, rodio se miš. Okupilo se jedva 200 građana! To veče, gotovo niko u Beogradu nije ni primetio da je ispred Predsedništva, održan skup dela desnice, koji su organizovali Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski, Miloš Ković, Slobodan Samardžić, Đorđe Vlah Vukadinović i Mladen Obradović. Treba istaći da skup nisu podržali DSS i POKS! Okupljeni su vređali predsednika Vučića, a ni reč nisu rekli protiv Aljbina Kurtija, Nenada Rašića i Rade Trajković. Tražili su rat sa Albancima i NATO, prekid pregovora o KiM, i prekid evrointegracija. Kao i Kurti, ovi desničari se protive „Zajednici srpskih opština“ i Briselskom sporazumu. Zbog svega toga pojavilo se samo 200 građana! Ovaj propali skup su propratili uglavnom tajkunski antisrpski mediji.

Danas 18.12.2022. održan je protest ekstremnih desničara kod Jarinja. I ovaj protest je propao. Okupilo se oko 100 desničara, a organizatori se hvale da su protestanti došli iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. Protest su organizovale „Narodne patrole“ koje predvodi Damjan Knežević, i pokret (udruženje građana) „Ljubav, Vera, Nada“ koji predvodi Nemanja Šarović. Desničari nisu hteli i nisu smeli da uđu na Kosovo i Metohiju, plašeći se KFOR-a i albanske policije, već su ostali na srpskoj strani, gde su napali srpsku policiju, o čemu svedoče izveštaji pojedinih medija. Ekstremni desničari, su osim napada na srpsku policiju, spalili i natpis „Briselski sporazum“. Ekstremni desničari su tražili da Vojska Srbije napadne Albance i NATO. Kao i Kurti, ovi desničari se protive „Zajednici srpskih opština“ i Briselskom sporazumu. Posebno deluje jadno i smešno što šaka jada, sto ovih ekstremnih desničara halucinira da su oni „srpska vojska“, dok istovemeno kažu da će većina njih da se vrati u Beograd na spavanje. Desničari vređaju predsednika Aleksandra Vučića, a Kurtija ne smeju da pomenu. Napadaju srpsku policiju, a KFOR, i albansku policiju ne smeju da pipnu. I ovaj propali skup su propratili uglavnom tajkunski antisrpski mediji.

„N1“ je objavila vest „Protest desničara kod Jarinja, KFOR postavio žicu, skup obezbeđuje i MUP“. „NovaS“ je objavila vest „KFOR postavio bodljikavu žicu na Jarinju, policija zaustavila desničare na 100 metara od prelaza“. „Danas“ je objavio vest „Stotinak građana protestuje na Jarinju: Došlo do incidenta, probijen jedan kordon srpske policije“. Sva tri tajkunska medija su preuzimala medijski materijal sa ekstremističkog desničarskog sajta „Srbininfo“. Zanimljivo je da tajkunski antisrpski mediji, bez problema sarađuju sa ekstremno desničarskim navodno patriotskim medijima, i obrnuto. Povezuju ih dve stvari. Mrze predsednika Vučića, i rade protiv Srbije. Ekstremistički sajt „Srbininfo“ je objavio tekst „Narod probio kordon Vučićeve policije, sukob, stigli do Jarinja“.

U trenutku dok fašista Kurti pojačava nasilje i progon Srba na KiM, hapšenjima Srba, pljačkama, zastrašivanjem, pretnjama, i spiskovima za hapšenja Srba, na kojima se nalazi se čak 600 srpskih imena, desničari protestuju, navodno za Kosovo, a u stvarnosti protiv Srbije i njenog predsednika. Jedine poruke sa dva skupa desničara su uvrede upućene predsedniku Srbije, koji je na izborima ove godine, dobio podršku 60 odsto građana Srbije, tj. podršku 2,25 miliona građana. Sa druge strane ovi desničari ne mogu da okupe više od 100, 200 građana. Desničari na svojim skupovima uopšte ne pominju fašistu Aljbina Kurtija, a kamoli da ga osude. Ne pominju albanski fašizam, a kamoli da ga osude. Jedino pominju predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, koga vređaju kao „izdajnika“.  

Desničari nikada neće reći da položaj Srba na KiM, najviše podseća na položaj Jevreja u Trećem rajhu Adolfa Hitlera. Sve se poklapa. Fašista Kurti čini nad Srbima, sve što su radili nacisti u Drugom svetskom ratu. Genocid, pogrom, ubistva, hapšenja, prebijanja, pljačkanje, psihološko i moralno zlostavljanje, protivpravno prisvajanje, otimačinu zemlje, uništavanje useva, stoke, šume, socijalnu i pravnu diskriminaciju, majorizaciju i korišćenje povlašćenog položaja, napade na SPC, skrnavljenje grobalja, spomenika i simbola nacionalnog identiteta srpskog naroda.

Srbija je danas jaka. Predsednik Vučić nam je vratio dostojanstvo. Predsednik Vučić, državnik Vučić, uzdiže Srbiju, gradi Srbiju, leči Srbiju. Državnik Vučić leči prošlost u sadašnjosti, radi budućnosti. Srbija je danas jaka, zahvaljujući predsedniku Vučiću. Danas je jaka, jedinstvena i ujedinjena pod Vučićem. Srbija hoće mir, Vučić hoće mir, a Kurti i desničari hoće nasilje i rat. Srbija je vojno ojačala i spremna je za sve izazove. Jaka je, ali hoće mir. Srbija je pomirljiva, ali će zaštititi sve Srbe na KiM. Predsednik Vučić već deset godina ujedinjuje Srbiju, i ujedinio je Srbe na KiM. Živela Srbija!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ana

pre 1 godinu

Pa i pticama na grani je jasno ko je ovde protiv našeg naroda a ko za. Vučić smeta svim izdajnicima i lopovima!

Brane

pre 1 godinu

Tako se ne pomaže Srbima na KiM.Ako baš toliko žele da na taj način nešto rešavaju trebali su ih pustiti da vidimo dokle bi došli.

Vojka

pre 1 godinu

Srecom desnicari niti imaju podrsku niti imaju kredibilitet pa ne mogu napraviti vecu stetu sem sto brukaju drzavu

Dejana

pre 1 godinu

Opozicija se trudi vec duzi period da smakne Vucica kako bi se docepala drzavne kase. Ali taj film nece gledati

Marija

pre 1 godinu

Vucic je neko ko uziva apsolutno poverenje i podrsku pristojne i moderne Srbije, jer vodi Srbiju putem ekonomskog rasta i privredne stabilnosti

Marija

pre 1 godinu

Mnogima smeta Vucic, jer on cuva mir i stabilnost nase zemlje

Uros

pre 1 godinu

Opozicija mrzi Vucica zato sto su joj fotelje izmakle, a i drzavne kase nikako da se docepaju

Dejan

pre 1 godinu

Clanovima opozicije smeta Vucic jer im ne da da nastave sa mutnim i protivzakonskim radnjama

ankica88

pre 1 godinu

Jedini program opozicije je da sklone Vucica iz politickog zivota kako bi mogli da pokradu sve ono sto smo godinama gradili

Njegos

pre 1 godinu

Ovom narodu je jasno da ove opozicione maskote ne zele nista dobro drzavi i narodu vec samo svom dzepu

Marko

pre 1 godinu

Predsednik Vucic smeta svim izdajnicima i lopovima koji bi se prodali za malo para da bi se docepali drzavne kase.

Sandra

pre 1 godinu

Srbima na KiM su potrebni političari koji će se boriti za prava srpskog stanovništva koji tamo živi i kome je već preko glave Kurtijev teror.Političari koji sebe svrstavaju u desničare ne samo da se ne bore za srpska prava nego i podržavaju suludo ponašanje kosovske policije i veličaju Aljbinovo iživljavanje nad srpskim narodom na Kosmetu.

Nele

pre 1 godinu

Šta možemo drugo da očekujemo od Kurtijevog šljama.

Analjim

pre 1 godinu

Vucić je trn u oku lopovima, kriminalcima i izdajnicima. Narodu je dobar, jer je dobar za Srbiju .

ceca

pre 1 godinu

Sve sto vredi i bori se za Srbiju je uz Vucica.

Lenka

pre 1 godinu

Jasno je ko je ovde protiv našeg naroda, a ko za. Vučić smeta svim izdajnicima i lopovima!

Dejana

pre 1 godinu

Svi oni koji bi voleli da vide slabu Srbiju na kolenima, razorenu zele da Vucica nestane

Marija

pre 1 godinu

Opozicija kakva je vec-irelevantna ne moze da pojmi da narod toliko veruje Vucicu i zato ne mogu da prihvate da ej najbolji predsednik Srbije u istoriji

Uros

pre 1 godinu

Opozicioni plan jeste da sakuplja jeftine politicke poene. Hteli bi da se docepaju drzavne kase ali narodnu podrsku su davno izgubili

Dejan

pre 1 godinu

Opozicioni lideri svojim nedelima pokazuju da su losi politicki protivnici, nemaju politiku sa kojom mogu da se pohvale

dja

pre 1 godinu

Opozicione stranke koje nemaju sta vise da ponude narodu mogu ponuditi samo nasilje, provokacije, lazi i podvale.

Dara

pre 1 godinu

Zar stvarno misle da ce promeniti Vucica na protestima. Srbiji treba jedinstvo sada vise nego ikada

Arkan

pre 1 godinu

U Srbiji više nema mesta za extremnu desnicu, politika mira i razvoja koju vodi Vucic je budućnost.

Suncica

pre 1 godinu

Vucic se bori za Srbiju i svoj narod, a izdajnicima to ocigledno smeta!

Suncica

pre 1 godinu

Zahvaljujuci Vucicu Srbija je vojno ojacala i spremna na nove izazove.

Suncica

pre 1 godinu

Gradjani Srbije su ponosni na drzavu kakvu danas imamo, jaku i stabilnu i to zahvaljujuci predsedniku Vucicu!

Marta

pre 1 godinu

Niko od stranaka koje su jedva prešle cenzus od tri posto se ne zalaže za bolju budućnost Srbije.

Kaća

pre 1 godinu

Smešno je koliko sebi daju na važnosti Boško Obradovi, Miroslav Aleksić... Osim kritikovanja i vređanja predsednika Vučića, ništa drugo ne rade. Nikada nisu ništa učinili za Srbiju.

Tika

pre 1 godinu

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, ući će u istoriju poput najvećih srpskih velikana, koji su se na herojski način borili za svoj narod.

Ika

pre 1 godinu

Opoziciju više niko ne sluša. Mediji koji prate njihove budalaštine rade protiv Srbije.

Rada

pre 1 godinu

Vidi se koliko su bitni kad im dođe 200 ljudi.

Mira

pre 1 godinu

Opozicija je najaktivnija u plasiranju neistina i omalovažavanju predsednika Vučića. Njihovi lični interesi su da rade protiv Srbije i da se dodvoravaju zapadu.

Kika

pre 1 godinu

Mediji N1 i drugi koji prate predstavnike opozicije su po ko zna koji put pokazali da su izdajnici i prevaranti.

Daca

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije se između sebe prepucavaju i pljuju, a u javnost izađu da dezinformišu narod, pa nije narod lud da im veruje.

Tika

pre 1 godinu

Svako ko podržava ove licemere iz opozicije je neprijatelj Srbije.

Milutin

pre 1 godinu

Suvisno je i trositi reci opisivajuci desnicu koja je dozivela potpuni fijasko.

Ceca

pre 1 godinu

Pa baš je ,,istorijski skup". 200 ljudi i to je mnogo. Opozicija vređa srpski narod njihovim ponašanjem, a svi znamo da jedino što im je bitno, to su da sednu u fotelje.

Kristina

pre 1 godinu

Bosko i dvesta njegovih pristalica organizovali su protest na kom su po navici vredjali Vucica. Sramota.

SasaRu

pre 1 godinu

Propali opozicionari koriste možda najteži trenutak pritiska na Srbiju zarad ličnih frustracija i jeftinih političkih poena. Krajnje mizerno.

Pera

pre 1 godinu

Desnica u Srbiji kao da ne postoji ne znaju sta im je raditi a zele podrsku gradjana sto ne ide.

Pera

pre 1 godinu

Desnica je izgubila politiku u Srbiji i gradjani to dobro vide,narod veruje samo Vucicu.

RADA

pre 1 godinu

Pa to nam i treba, samo najbolje! Dosta smo se patili do pre 10-ak godina.

marija

pre 1 godinu

Iskreno me raduje sto je u Srbiji konacno uspostavljen pravi sistem koji donosi rezultate.

RADA

pre 1 godinu

Na mene uticu samo rezultati. A SNS ih svakako ostvaruje.

Mirko

pre 1 godinu

Stičem utisak da Boško Obradović samo na sili forsira neku priču. Kao da mu nije dovoljno jasno da narod ne prihvata tu vrstu politike jer jednostavno vidi da je štetna po nas!

Danica

pre 1 godinu

Kakva desnica i patriotski blok, pokazali su da im je vlast jedina ideologija kada su se udružili sa Đilasom i ostalima iz nekadašnjeg DS-a.

Jovana

pre 1 godinu

Naši građani nisu glupi pa da ne vide da je i Obradoviću i Zavetnicima jedino stalo da se dokopaju vlasti. Kakvo Kosovo i Metohija.

Goga

pre 1 godinu

Desničari nemaju ozbiljnu ideju šta uraditi, predlažu rat ali da ga vodi neko drugi, a ne oni.

Drina

pre 1 godinu

Pa oni kada skupe 200. ljudi na nekom skupu, za njih je to veliki uspeh.

Đurđa

pre 1 godinu

Jedini domet srpske desnice je da pravi gužvu u centru Beograda.

sanja

pre 1 godinu

Samo Aleksandar Vučić garantuje mirnu, slobodnu, nezavisnu i suverenu državu Srbiju.

gaga

pre 1 godinu

Sve dok je Aleksandar Vučić na čelu naše države ona će biti slobodna, nezavisna i suverena.

Glasinac

pre 1 godinu

Prosto je i tajkunskim medijima bilo neprijatno da objave vest o ovom skupu kada su videli da nema ni 200. ljudi.

Mirko

pre 1 godinu

Kakvi nam ljudi vode desnicu i opoziciju bolje da ne mlate praznu slamu i da kvalitetnije iskoriste vreme, na pecanju recimo.. Mada je sada prohladno za to..

Elena

pre 1 godinu

Građani vide da se jedino Vučić iskreno bori da pomogne našim sugrađanima na KiM zato i izbegavaju proteste tzv. desnice.

nina

pre 1 godinu

Srbija jeste jaca i ostace jaca od svih onih koji misle da naude bilo kome ovde na racun svojih dzepova i slicno.

kija

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić jedini garantuje slobodnu, samostalnu i suverenu državu!

Veljko M

pre 1 godinu

Nije mi jasno kao taj Boško Obradović konačno ne shvati da narod ne podržava njegovu politiku i da prestane da se blamira.

dea

pre 1 godinu

Vučić dok je živ boriće se za svoju zemlju o narod,živela Srbija.

lola

pre 1 godinu

Ne damo nasu Srbiju , ne damo nasu slobodu! u dobrim smo rukama!

Rajko Ć

pre 1 godinu

Ana: Građane niko ne može da prevari. Oni najbolje znaju ko vodi politiku u njihovom interesui tome daju svoju podršku.

coca

pre 1 godinu

Živeće Srbija i naš narod bez obzira na sve pritiske i izazove sa kojima se susrećemo

sara

pre 1 godinu

Covek od reci i ko uvek stoji iza onoga sto kaze jeste predsednik Vucic.

vera

pre 1 godinu

Srbija i srpski narod su sigurni samo uz predsednika Vucica.

kiki

pre 1 godinu

Uvek je bilo i bice onako kako predsednik Vucic kaze, jer je on od reci, a dela su ta koja sve to potvrdjuju.

Denda

pre 1 godinu

Naša desnica je sve samo ne patriotska organizacija. Samo svoj interes gledaju

Nikola

pre 1 godinu

Neka se prijave junaci u rezervni sastav VS kao ja,i eto im prilike da pokažu ljubav prema svojoj zemlji.

Uroš

pre 1 godinu

Većina tih "junaka" će da izbegne poziv u vojsku krijući se kod babe,tetke,strine....

sonjica

pre 1 godinu

Predsednik Vučić daje sve od sebe da zaštiti naš narod na Kosovu i Metohiji.

Veselin

pre 1 godinu

Valjda je sad svima jasno da su ovo samo sinhronizovane akcije tajkunskih medija,lažnih patriota i Kurtijevih podobnih Srba.

Dusan

pre 1 godinu

Umesto da stanu na stranu srpskoga naroda, oni su stali protiv njih i podržavaju politiku Aljbina Kurtija. Velika sramota.

Dusan

pre 1 godinu

Mislim da Boško Obradović nije skupio ni 200 ljudi. On je prošlost za srpsku politiku!

Dusan

pre 1 godinu

Mislim da je skup opozicionara i više nego smešan i jadan i ne vredi više govoriti o tome.

Dusan

pre 1 godinu

Srbija ima sa mnogo stvari da se ponosi, ali samo je jedna stvar sramoti, a to je opozicija!

Djura

pre 1 godinu

Pa možete da muljate neko vreme. Narod gleda i vidi da sem ozbiljne politike vladajuće stranke sve ostalo što ostali imaju da ponude su čiste gluposti. Zato podrške nemate i zato je bolje da se povučete i ne pravite gluposti.

Dusan

pre 1 godinu

Ovo je sramota videti, a i čuti. Imaju minimalnu podršku, a idalje se guraju gde im nije mesto.

Gina

pre 1 godinu

Kod nas desnica liči na skupinu šarlatana koji samo govore ono što im se najbolje u trenutku plati

milutin

pre 1 godinu

ne mogu ni 200 ljudi da skupe, a pričaju nešto o politici

milutin

pre 1 godinu

i ti 200 ljudi su plaćenici sigurno, niko nije dobrovoljno dosao

luka

pre 1 godinu

Kakva bre desnica, gomila izdajica i nesposobnjakovica. Pa zamislite da je neka od tih frakcija na vlasti. Nestalo bi nas za par godina.

milutin

pre 1 godinu

oni samo znaju da pričaju, a kad pozovu na skup neki dođe im 200 ljudi i to jedva

milutin

pre 1 godinu

raspad opozicije , još od prolećnih izbora kada su doživeli debakl

petar

pre 1 godinu

Oni nikad nisu ni shvatani previse ozbiljno da bi doziveli fijasko. U skupstinu su usli zato sto su se smilovali na njih, tako da sto se svakog normalnog i razumnog coveka tice njihov fijasko ustvari samo traje od njihovog nastanka.

Milovan

pre 1 godinu

Koja crna desnica pre 2 godine bili su u koaliciji sa Đilasom. Oni pucaju u vetar...

Dule

pre 1 godinu

Treba da ih je sramota. Em nas Albanci zezaju, sad još i ovi.

Nevena

pre 1 godinu

Domaći izdajnici su oni, a ne ljudi koji vole Srbiju.

Ljilja

pre 1 godinu

Njima je stalo do Srba sa Kosova isto kao i Šiptarima.

Nikola

pre 1 godinu

Sve ih lepo treba pohapsiti, pa će u buduće znati da ne prave ovakav haos.

Taša

pre 1 godinu

Desničari rade protiv interesa građana Srbije, a pre svega onih na KiM!

lila

pre 1 godinu

Drago mi je što se narod nije uhvatio na te provokacije desnice i da ih je tako malo bilo.A to što ne osudjuju šiptare samo znači da bi bili prvi koji bi zbrisali da se desi nešto nepredvidjeno.A ta mržnja prema Vučiću je već njihov kompleks.

Oto

pre 1 godinu

Страни плаћеници хоће да нас дестабилизују

Stole

pre 1 godinu

Екстремна десница код нас је смешна и међа упоришта у народу

Stipan

pre 1 godinu

Желе само да изазову хаос и не сређено стање у друштву

PeterM

pre 1 godinu

Немају они никакву подршку ни снагу

Milovan

pre 1 godinu

Наставак провокација западних послушника да би дестабилизовали Србију

sanja

pre 1 godinu

Njihov skup niko nije ni primetio od naroda,samo njihovi ljudi

Nina

pre 1 godinu

Ovim skupom su samo pokazali da je njima bitno da sklone Vucica zarad sopstvenih interesa a ne interesi Srbije i naseg naroda

elena

pre 1 godinu

Prosto bi bilo cudno da im skup bude uspesan a ne fijasko jer desnica ne brine za Srbiju i za narod vec samo o njihovom interesu

Srele

pre 1 godinu

Jasno se sad vidi ko je ovde protiv našeg naroda a ko je za. Predsednik Aleksandar Vucic smeta izdajicama, lopovima i lažovima.

Marija

pre 1 godinu

Uvek su priče i priče, predsedniku svi zavide.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Smešninste okupite 200ljudi koji će se dernjati po ulicama i praviti gluposti za č ga protiv koga. Bolje uđitenintople domove i ne glupirajte se.

Tijana

pre 1 godinu

Ma Vucic je jedini koji radi za dobrobit Srpskoga naroda i to je svima jasno i ocigledno, zato i ima toliku podrsku naroda.

tamara

pre 1 godinu

Izdajnici i propalice su uvek tu, raspolozeni da pljuju po predsedniku Vucicu!

sasa

pre 1 godinu

Sta ocekivati od Boska,gde god se pojavi,pravi cirkus

sasa

pre 1 godinu

Bosko je licemer i interesdzija koji gleda samo svoj interes i svoj dzep

stefan

pre 1 godinu

Uvek tako deluju optimisticno,a na kraju Bosko i drugari dozive debakl,kao i sa ovim protestom

Patak

pre 1 godinu

Okupi se saka jada na protestu,jedva 200 ljudi bude..Cirkus

Pavlovic

pre 1 godinu

Sve se tu vrti oko licnog interesa kada je Bosko u pitanju i kompanjoni mu iz opozicije

stevica

pre 1 godinu

Narod ne veruje Bosku,jer jednom izgubljeno poverenje se tesko vraca

Macak

pre 1 godinu

Ekipa zaduzena za cirkus.Stamenkovski,Bosko i drugari.Narod im ne veruje i to je jasno kao dan

Rasta

pre 1 godinu

Samo se bespotrebno blamira Bosko,a i ostali ispred opozicije...Spali su na niske grane

Plavooki

pre 1 godinu

Bosko je odavno pokazao svoje pravo lice.Covek,slobodno mogu reci bez stida i srama.Obraz djon

Cuperak

pre 1 godinu

Da im Vucic nije spustio cenzus na 3 %,Dveri ne bi ni presli cenzus,to je realnost

nadezdanadezda

pre 1 godinu

Opozicija,desnica ili kako god vec su odavno doziveli fijasko kako u politickom zivotu a tako nista manje ni u privatnom verujem.

nadanada

pre 1 godinu

Dovoljn je bilo samo videti ko predstavlja tu desnicu pa da svima bude jasno o cemu se tu radi.

aleksaaleksa

pre 1 godinu

Sve same patriote strasno, svi su tu jaki na recima a na delima nula kao i uvek.

maricamarica

pre 1 godinu

Najvaznije je da gradjani znaju ko su ti desnicari,da od njih nikada Srbija nije imala niti ce imati bilo kakve koristi samo mogu stetu da nanesu Srbiji kao i do sada sto su to radili.

anitaanita

pre 1 godinu

Ovo je jos jedan neuspeli pokusaj predstavljanja njihovog politickog angazovanja njih ne interesuju gradjani vec samo njihov licni interes.

elenoraelenora

pre 1 godinu

Ako se vec toliko brinu za gradjane Kosova a svi znamo da ih to ne zanima onda treba da odu na branik otadzbine na Kosovo i tamo daju podrsku nasim gradjanima kao sto to radi Vucic.

mariomario

pre 1 godinu

Podrska se daaje tamo gde je potrebno a ne iz Beograda kao sto to uvek ovi desnicari,opozicija cini.Na muci se poznaju junaci a vi junaci na Kosovo na barikade pa tamo dajte podrsku a ne iz Beograda.

miletamileta

pre 1 godinu

Nasi gradjani sa Kosova odlicno vas poznaju,odlicno znaju da od vas nikada nisu imali niti ce imati koristi i pomoc,takodje znaju da jedino im Vucic moze pomoci i jedino im on pomaze zahvaljujuci politici koju vodi.

dragandragan

pre 1 godinu

Ihhhhh oni uvek najavljuju spektakularne mitinge,proteste to im je u krvi a kada dodje do toga nigde nikoga jedva njih 50.To govori koliko su ozbiljni i koliku podrsku imaju.

natasanatasa

pre 1 godinu

A ko i da ih primeti,niko,jer oni su uoravo takvi neprimetni kada treba da se nekome nesto pomogne a primetni i te kako kada trebaju da se incidenti prave,da se vrsi nasilje,e tu su nenadmasni.

ui

pre 1 godinu

Bosko Obradovic je odavno pokazao svoje pravo lice.Covek,slobodno mogu reci bez stida i srama.Obraz djon.

ui

pre 1 godinu

Opozicji niko ne veruje jer su odavno pokazali ko su i kakvi su.

ui

pre 1 godinu

Samo uz predsednika Vucica Srbija ima svetlu buducnost.

ui

pre 1 godinu

Drzava Srbija jeste snazna i ostace jaca od svih onih koji misle da naude bilo kome ovde na racun svojih dzepova i slicno.

ui

pre 1 godinu

Vucic je jedini covek koji radi i stiti interese srpskog naroda.

ui

pre 1 godinu

Opozicija nema sta da trazi na politickoj sceni Srbije jer su izgubili poverenje kod gradjana.

ui

pre 1 godinu

Gradjani su svatili da je opoziciji samo stalo do toga da napune svoje djepove i da ih opljackaju.

ui

pre 1 godinu

Naša desnica je sve samo ne patriotska organizacija. Jer opozicija samo gleda svoj licni interes.

ui

pre 1 godinu

Bosko Obradovic,Vuk Jeremic i njihovi saradnici su na politickom otpadu jer su tokom svoje vladavine urnisali Srbiju i opljackali narod.

ui

pre 1 godinu

Opozicija je unistila sama sebe,oni nemaju plan ni program i jedino za sta su sposobni da napadaju i iznose lazi.

BIlja

pre 1 godinu

A ovoj nasoj opoziciji Vucic vazda i za sve kriv.

Vesna

pre 1 godinu

Bakarec je upravu, Vucic je od svakoga uzeo ono najbolje. Nije ni cudo sto ima podrsku vecinskog stanovnistva.

Nemanja

pre 1 godinu

Sve sto je Bakarec rekao je tacno. Vucic je svojim delovanjem pokazao kako se vodi jedna drzava, pogotovu u periodima velikih svetskih kriza.

Strale

pre 1 godinu

Narod zna sta zeli, narod vidi ko radi za njega i zna sta je najbolje za Srbiju.

Strahinja

pre 1 godinu

Vucic nije samo iznad desnice, on je iznad svakog politicara koji danas zivi u Srbiji.

Srbijaaa

pre 1 godinu

Ovaj vid protesta ovih ljudi na adminitrativnu liniju sa našom južnom pokrajinom može samo da naškodi našem narodu, oni ovim samo podižu tenzije da mi budemo krivi za nedaj bože neki sukob u budućnosti.

Miša

pre 1 godinu

Sakupili ljude iz raznih delova i bilo ih je samo 100, pa mene bi bilo sramota da toliko ljudi samo skupim i protestvujem. Ja sam bi skupio više ljudi od ovih koji rade protiv interese naše zemlje.

Teamserbian

pre 1 godinu

Mene samo interesuje od koga su dobili novac za ovako nešto i kome je u interesu da se podižu tenzije, svi znamo da se Srbija vodi time da mir i stabilnost ne sme da se ugrozi.

Marko

pre 1 godinu

Realnost da desnica nema perspektivu u Srbiji,već narod glasa za Vučića i SNS koji vode politiku centra nit levo nit desno.

Milan Vrbas

pre 1 godinu

Zanimljivo je to sto su fals patriote napale srpsku, a ne albansku policiju

Nebojša Bakarec: Kurtijev šljam!
Politika

Nebojša Bakarec: Kurtijev šljam!

Danas su u Prištini, u Medija centru „Čaglavica“, Kurtijev džepni ministar Nenad Rašić i opskurni plaćenik Boban Bogdanović, potpisali „memorandum o zajedničkom delovanju“. Rašić je na KZŠ predstavljen kao predsednik stranke „Građanska inicijativa-Sloboda, pravda, opstanak“, a Boban Bogdanović kao predsednik stranke „Pokret Odgovor”, sa sedištem u Beogradu. „Pokret Odgovor“ nije stranka, već udruženje građana koje su registrovala tri lica. Saradnja ove dvojice opskurnih likova, pokazuje koliko daleko su spremni da idu Kurti i deo zapadnih struktura, da bi satanizovali predsednika Srbije, Aleksandra Vučića. Bobana Bogdanovića ne podržava niko u Srbiji. Nenada Rašića podržava manje od jedan posto Srba sa KiM. To Kurtiju ne smeta. Njemu je potreban bilo koji Srbin koji će da radi protiv Srbije, a u korist lažne države Kosovo

14.12.2022

18:18

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...
NIJE DOBRO

Hitno! Brajen javlja: NATO raspoređuje trupe u Ukrajinu! Počelo ono čega se ceo svet plašio: U uniformama su, nose zastave...

NATO je počeo da raspoređuje borbene trupe na ukrajinsko ratište. Vojnici su u uniformama i uglavnom koncentrisani u zapadnom delu zemlje, ima ih i na istoku, tik uz borbe na frontu. Vojska iz Poljske, Francuske, Velike Britanije, Finske i drugih članica NATO od 25. aprila pristiže u Ukrajinu. Ove trupe nisu plaćenici. Na uniformama nose zastave svojih zemalja. Ove tvrdnje Stefana Brajena, koji je obavljao posao visokog izvršnog direktora u američkoj proizvodnji naoružanja, a bio je angažovan i u izvršnim i zakonodavnim nivoima američke vlade, objavljuje „Vepons end stratedži“.

27.04.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija