• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.12.2022

20:02

DOKLE OVO LUDILO IDE? Šiptari opet optužuju i napadaju Srbe: "Sa kriminalom nema kompromisa"

printscreen

Politika

DOKLE OVO LUDILO IDE? Šiptari opet optužuju i napadaju Srbe: "Sa kriminalom nema kompromisa"

Podeli vest

Ministar policije lažne države Dželjalj Svečlja optužio je predsednika Srpske liste Gorana Rakića da 11 dana "održava barikade" i blokira mogućnost delovanja tzv. Kosovke policije i kretanje građana

- Goran Rakić u saradnji sa kriminalnim i oružanim bandama održava barikade koje već 11 dana blokiraju naše građane i pripadnike Kosovske policije. Jedino znaju da trube o 'ubijanju', dok je jedini jezik koji mi znamo stabilnost, red i zakon, svima i bez razlike - napisao je Svečlja na Fejsbuku, verovatno pokušavakući da odgovornost za ono što se dešava prebaci na Srbe, a sakrije da iza svega zapravo stoji Aljbin Kurti.

Sevčlja je takođe napisao, kako navodno sa partnerima ulažeu "maksimalne napore da se uklone barikade bez moguće eskalacije". Dodao je i kako Srbija naoružava "bandu" unutar barikada, i kako nema podršku Srba.

- U međuvremenu oni naoružavaju bande unutar barikada. Oni nemaju podršku Srba za svoja krivična delima, pa pokušavaju da ih uplaše fikcijama o ubistvima i spiskovima ubistava - rekao je Svečlja.

On je na kraju napisao kako "sa kriminalom nema kompromisa".

- Svako ko je na bilo koji način naneo štetu bezbednosti naše zemlje suočiće se sa pravdom. Kriminalci i građani nisu na istoj strani. Sloboda kretanja i razvoja svih građana ne može biti uslovljena slobodom zločinaca koji su svojim terorističkim aktima ugrozili sve građane bez razlike. Kosovska policija je jedna i na usluzi je svim građanima na celoj teritoriji Kosova, kao i u službi zakona koji zahteva odgovornost prema svojim prekršiteljima - bez imalo srama je napisao Svečlja.

Ovo je samo još jedan u nizu pokušaja da se od Srba koji na barikadama već 11 dana brane svoje pravo na opsatak na ovim prostorima naprave zlikovci i da su zapravo oni ti koji žele nemire, a da Priština, koja je zapravo sve počela ničim izazvanim hapšenjima Srba, u celoj priči ispadne žrtva.

Postavlja se samo pitanje, dokle ovo ludilo Šiptara ide?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede! (VIDEO)

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija