• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.12.2022

20:11

POPOVIĆ: PODRŠKA PREDSEDNIKU I JEDINSTVO SRPSKOG NARODA SU JEDINI NAČIN DA ODBRANIMO SVOJE NACIONALNE INTERESE

printscreen

Politika

POPOVIĆ: PODRŠKA PREDSEDNIKU I JEDINSTVO SRPSKOG NARODA SU JEDINI NAČIN DA ODBRANIMO SVOJE NACIONALNE INTERESE

Podeli vest

Spisak za hapšenje Srba na kojem su se našli Andrej i Danilo Vučić, brat i sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, dokaz je najekstremnije srbofobije koju pokazuje ekstremista i separatista Aljbin Kurti, rekao je predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović.

- Niko u Srbiji nije naivan da pomisli da bi sve ove srbomrziteljske poteze koje povlači poslednjih meseci mogao da učini, ili da mu se toliko tolerišu, bez prećutne, u nekim slučajevima i otvorene podrške pojedinih zapadnih zemalja.


Ovakav napad na porodicu predsednika Vučića ukazuje na pokušaj vršenja najvećeg mogućeg zajedničkog pritiska kako bi Srbija poklekla i predala se u borbi za svoje Kosovo, slobodu i nezavisnu politiku.


Danas, kada se suočavamo sa ogromnim pritiscima, najbolji način da ih odbijemo i zaštitimo svoje nacionalne interese, jeste da ostvarimo puno jedinstvo srpskog naroda.
Srbi su najtežim trenucima svoje istorije znali da se okupe oko svoje Vlade kako bi
sačuvali državu i narod, bez obzira na sve stranačke razlike.


Sada, kada je očigledno da su svi pritisci usmereni na predsednika države koji po Ustavu oličava državno jedinstvo, potrebno je da mu svi pružimo jasnu i nedvosmislenu podršku. Potrebno je da osudimo ovaj nečasni, kukavički i bedni napad srbomrzitelja Kurtija i njegovih separatista na porodicu predsednika Vučića. Uveren sam da bi takva, prva i jasna poruka jedinstva srpske politike, navela sve one koji podržavaju Kurtija da odustanu od pritisaka, pretnji i ucena koje svakodnevno vrše protiv Srbije - kaže Popović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marijana

pre 1 godinu

Sada kada je očigledno da su svi pritisci usmereni na predsednika potrebno je da mu svi pružimo podršku, i osudimo ovaj kukavički i bedni napad na predsednikovu porodicu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija