• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.12.2022

09:18

Republika Srbija je svesna u kojoj meri može da se osloni na vas! Vučić čestitao Dan Ratnog vazduhoplovstva i PVO

printscreen

Politika

Republika Srbija je svesna u kojoj meri može da se osloni na vas! Vučić čestitao Dan Ratnog vazduhoplovstva i PVO

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je danas čestitku svim pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane povodom 24. decembra - Dana vida

"Koristeći bogato iskustvo i znanje, pokazujući visok stepen profesionalizma, vaše jedinice uspevaju da bez izuzetka odgovore na sve izazove sa kojima se susreću", naveo je predsednik Srbije u čestitki.

"Republika Srbija svesna je  u kojoj meri može da se osloni na vaše angažovanje i zato budite uvereni da napori koji se ulažu u modernizaciju srpskog vojnog vazduhoplovstva ni u narednom periodu neće posustati", saopštio je Vučić. 

"Siguran da ćete i ubuduće uspešno izvršavati namenske zadatke i doprinositi izgradnji i razvoju kako vaših jedinica, tako i afirmaciji vazduhoplovstva Vojske Srbije u celini, u čemu imate bezrezervnu podršku države, čestitam vam jubilarnu godišnjicu“, navodi se u čestitki predsednika Vučića. 

Predsednik Srbije je podsetio da je 24. decembra pre tačno 110 godina, na osnovu Odluke srpskog Vojnog ministarstva i Glavnog Generalštaba, vojvoda Radomir Putnik doneo Rešenje o formiranju Vazduhoplovne komande sa sedištem u Nišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 1 godinu

Ponosni smo sto ovakve jedinice postoje u Vojsci Srbije.

Milovan

pre 1 godinu

Predsednik i vlada Republike Srbije vratili su mesto vojci Srbije koje joj pripada. Naši piloti su junaci koji su napadali Nato sa pokvarenim avionima i imali uspeha.... Danas imamo ratno vazduhoplovstvo koje je u rangu najvećih država sveta.

Nikola

pre 1 godinu

Vojska Srbije je uvek na visini zadatka. Svako ulaganje u modernizaciju VS se višestruko isplati.

Car

pre 1 godinu

Vojska je dozivela svoj preporod za vreme sns-a.

Marina

pre 1 godinu

Čestitamo Vam Dan ratnog vazduhoplovstva. Vi ste naša najjača jedinica. Živi bili.

Lakiša

pre 1 godinu

Jaka vojska znači jaka država. Kratko i jasno. Uvek bilo.9

Nena

pre 1 godinu

Pre tacno 110.godina,24. decembra, na osnovu Odluke srpskog Vojnog ministarstva i Glavnog Generalštaba, vojvoda Radomir Putnik je doneo Rešenje o formiranju Vazduhoplovne komande sa sedištem u Nišu.Srecna godišnjica!

Miša

pre 1 godinu

Srbija se ponosi svojim Ratnim vazduhoplovstvom i protivvazdušnođm odbranom,koji su okosnica u odbrani države.Ulaganjem u vazduhoplovstvo i PVO jačamo sigurnost naše zemlje,a sve to zahvaljujući dobrom ekonomskom politikom zemlje.

Nena

pre 1 godinu

Čestitam vam Dan Ratnog vazduhoplovstva i protiv vazhuhoplovne opreme,država se vrlo oslanja na vsmas i vašu opremljenost i snagu!

caca

pre 1 godinu

Veliki,važan i značajan dan! Čedtitamo od srca!

Marina

pre 1 godinu

Sve čestitke ratnom vazduhoplovstvu i PVO-u. Nebo iznad Srbije je sigurno zahvaljujuci vama!

Ana

pre 1 godinu

Nase vazduhoplovostvo je jako zahvaljujuci Vama!!!

Nena

pre 1 godinu

Čestitam jubilarnu godišnjicu, Dan Ratnog vazduhoplovstva i protiv vazhuhoplovne opreme!Država se uzda u vas i veruje u vaš!

Jelena

pre 1 godinu

Председник препознаје важност улоге војске и војног ваздухопловства у држави. Циљ је да се очува мир и стабилност региона, али треба да се има спремна војска како би Србија евентуално могла да се одбрани.

Nena

pre 1 godinu

Srecan dan nasim hrabrim jedinicama PVO ,njihovo bogato iskustvo i znanje, visok stepen profesionalizma,nase jedinice uspevaju da odgovore na sve izazove sa kojima se susreću!

Jelena

pre 1 godinu

Председник препознаје важност и улогу војног ваздухопловства и војске у целини за државу. Циљ је да се очува мир и стабилност у целом региону, али исто тако Србија мора да има јак војни систем како би се одбранила од евентуалних напада и сачувала људске животе.

Irena

pre 1 godinu

Naš ponos naši orlovi koji nas čuvaju sa neba je naše vojno vazduhoplovstvo! Oličenje hrabrosti i patriotizma! Svaki dinar uložen u njihovu modernizaciju, nam se trostruko vraća i uliva poverenje.

Nena

pre 1 godinu

Srecan Dan Ratnog vazduhoplovstva i PVO svim našim hrabrim i snažnim ljudima!

Car

pre 1 godinu

Vucic je ojacao vojsku dok bi je zuti totalno unistili i Nato uselili.

Sandra

pre 1 godinu

Ratno vazduhoplovstvo i PVO danas slave svoj praznik. Neka im je srećan, jer dok je njih svi koji žive u Srbiji osećaju se bezbedno i spavaju mirnim snom.

morta

pre 1 godinu

Značajan rod VS za odbranu Srbije. Čestitka i sa moje strane.

kiki

pre 1 godinu

Čestitke pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane.

Lela

pre 1 godinu

Srecan Dan vida ratnom vazduhoplovstvu i protivvazdusne odbrane 24.decembar.

Rajka

pre 1 godinu

Čestitke svim pripadnicima vazduhoplovstva Srbije. Stvarno su neustrašivi! Nastaviće se ulaganje sigurno!!

Srdjan

pre 1 godinu

Srpska PVO je sa novim kineskim sistemima i novom flotom MIG-29 takodje vazhuhoplovstvo je sve jace.

Ruza

pre 1 godinu

NASE vazduhoplovstvo nikada nije bilo jace i modernizovanje zahvaljujuci predsedniku Vučicu. Srećan dan vazduhoplovstva i PVO.

Dragan

pre 1 godinu

Pridruzujemo se cestitkama naseg predsednika. Srbija uvek moze da se osloni na njih jer su spremni na svaki izazov I zbog toga je Srbija,na celu sa predsednikom ponosna na njih.

Emilija

pre 1 godinu

Njihov profesionalizam se ne moze meriti ni sa cim. Jedinice ratnog vazduhoplovstva imaju veliko iskustvo I hrabrost I oni su nas ponos. Cestitamo im ovaj dan,I neka budu jos jaci I bolji.

Jovana

pre 1 godinu

I pored svih problema koje ima, Vucic svima cestita sve praznike i misli na sve ❤️

Jovana

pre 1 godinu

Pridruzujemo se se Vucicevim cestitkama nasim hrabrim vojnicima! ??

Milica

pre 1 godinu

Svesni smo od trenutka kad je Vucic poceo da ulaze u Vojsku Srbije, za razliku od prethodne vlade koja nije obracala paznju da vosjka uopste postoji.

Zlatko

pre 1 godinu

Zelimo im srecan ovaj dan,jer su oni neko na koga se Srbija uvek moze osloniti. Uvek su spremni,imaju bogato iskustvo I znanje. Svaka im cast na svemu,zasluzili su svaku podrsku.

Slavka

pre 1 godinu

Pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane cestitke povodom praznika.

Mare

pre 1 godinu

Važan dan za sve pripadnike našeg Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane.

Marija

pre 1 godinu

Pripadnici Vojske Srbije profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao.

Jelisaveta

pre 1 godinu

Ponosni smo svi na naše ratno vazduhoplovstvo i PVO i neka im je sa srećom praznik.

Negica

pre 1 godinu

Srbija moze biti ponosna na svoju vojsku koja profesionalno i odgovorno obavlja svoj posao.

Katarina

pre 1 godinu

Moderna i profesionalna vojska garant je bezbednosti drzave i njenih gradjana.

MK

pre 1 godinu

Srpsko vazduhoplovstvo je prilično uznapredovalo zadnjih godina. Vučić je diplomatskim naporima stvorio uslove za modernizaciju ,kako vazduhoplovnih snaga, tako i PVO

ivan

pre 1 godinu

Naša vojska je naš ponos, njenim jačanjem i stalnim ulaganjem država pokazuje svoju jačinu, jer bez jake vojske nema ni jake države. Čestitam dan Vida pripadnicima Ratnog vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane!

Sofija

pre 1 godinu

Čestitamo Dan Ratnog vazduhoplovstva .Uz vas smo sigurni i bezbedni.

Kaja

pre 1 godinu

Uživajući raskošno iskustvo i znanje i sa visokim stepenom profesionalizma, naše jedinice uspevaju da odgovore na bilo kakvu vrstu opasnosti.

Đorđe Pavlović

pre 1 godinu

Čestitam praznik čuvarima našeg neba. Ulaganje u vojsku kao i konkretno u PVO na kome godinama radi i predsednik Vučić omogućava da vojska ima i sa čim da se suprotstavi ako ne daj Bože zatreba.

Andjelka

pre 1 godinu

Unapređenje vojnog vazduhoplovstva je od velikog značaja za vojsku i državu. Koriscenje svojih aviona za zaštitu neba je mnogo jeftinije nego placanje drugim državama za sticenje vazdušnog prostora svoje zemlje..

Maja

pre 1 godinu

Republika Srbija je u velikoj meri svesna da može da se osloni na naše vazduhoplovstvo.

Miša

pre 1 godinu

Ulažu se veliki napori i sva moguća sposobnost da se modernizacija srpskog vojnog vazduhoplovstvo dovede na najviši mogući nivo.

Mitar

pre 1 godinu

Svim pripadnicima,vojnicima,pilotima,oficirima,podoficirima,srecan dan RVPVO...Neka vam je nebo vedro i mirno.

Maja

pre 1 godinu

Naše vazduhoplovne jedinice će i ubuduće uspešno izvršavati namenske zadatke i doprinositi izgradnji i razvoju kako jedinica, tako i afirmacija vazduhoplovstva u celini.

Mitar

pre 1 godinu

Svim pripadnicima,vojnicima,pilotima,oficirima,podoficirima,srecan dan RVPVO...Neka vam je nebo vedro i mirno.

Lela

pre 1 godinu

Srećan dan vazduhoplovstva Republike Srbije. Da se i narednih godina ulaže u vojno vazduhoplovstvo za rad naših mirnijih snova.

Vladana

pre 1 godinu

Srbija može uvek da računa i da se osloni na Srbiju

Vladana

pre 1 godinu

Srbija uvek može da računa na vojsku koja nam je od velikog značaja.

Vladana

pre 1 godinu

Vojska Srbije je naš ponos, i uvek možemo da računamo na vojsku, u svim kriznim i teškim situacijama.

Vladana

pre 1 godinu

Vučić poštuje vojsku jer zna koliko vredi.Srećan dan vida.

Vlajko

pre 1 godinu

Nasa RV i PVO je zahvaljajujuci nasem predsedniku Vucicu jaca nego ikada , cestitam im njihov dan !

Tara

pre 1 godinu

Sve cestitke za RV i PVO. Da i dalje napreduje ovim tempom kao zadnjih godina

Matilda

pre 1 godinu

RV i PVO Srbije spremno je da izvrši svaki postavljeni zadatak u odbrani Srbije.

Tijana

pre 1 godinu

Vucic je mnogo ulozio poslednjih godina u vojsku, u ratno vazduhoplovstvo jer je to kljuc uspesne i jake drzave koja ce da stiti u svakom trenutku svoj narod. Srecan vam praznik.

robijaće Vučićev kartel i Roša

pre 1 godinu

Pomislio bi čovek, ovo je najveći patriota i Srbin od postanka sveta, a ono jebeni kriminalac koji više štiti mafiju nego srpski narod. Uskoro će njegov kartel i onaj Rošavi gabor juriti sapunčić u zatvorskom kupatilu...

Maja

pre 1 godinu

Za narod i Srbiju je velika cast sto sluzite svojoj zemlji, neka vam je srecan dan i ziveli. Zahvaljujuci Vucicu RV i PVO su spaseni od propadanja i podignuti na jake noge.

Petar

pre 1 godinu

Nebo iznad Srbije je bezbedno dokle god je vas.

NEBOJŠA

pre 1 godinu

Пилотима свака част.ХЕРОЈИ.али јеб.ш авијацију без пешадије,мој вучићу.А ТИ ЈЕ НЕМАШ

Dragisa

pre 1 godinu

Naše rukovodstvo je poslednjih godina uložilo značajna sredstva u ove dve grane Vojske Srbije.

Pavle

pre 1 godinu

Vazduhoplovstvo i PVO su stub odbrane nase zemlje.Sve cestitke za njihov dan.

Nikola

pre 1 godinu

Pred grbom, pred zastavom Republike Srbije zakleli ste se da cete biti uz svoj narod gde god i kad god zatreba. Neka vam reci zakletve budu zauvek urezeane u srca i neka vas podsticu u izvrsavanju vojnickih zadataka dok god stojite u vojnickom stroju, ali i u svakodnevnom zivotu.

Mika

pre 1 godinu

Postujte svetla vojnicka dela nasih predaka kojima se dicio citav svet, a kojem su neprijateljski komadanti odavali pocast tokom istorije, zaleci sto nisu imali cast da i takvima komanduju.

Maka

pre 1 godinu

Zahvaljujuci podrsci drzavnog vrha, u prethodnom periodu ucinili smo mnogo na unapredjenju uslova zivota i rada, uslova za obuke, ali i na poboljsanju materijalnog statusa i standarda pripadnika nase vojske.

pera

pre 1 godinu

Republika Srbija je svesna u kojoj meri može da se osloni na angažovanje ove jedinice i zato se ulaže u modernizaciju srpskog vojnog vazduhoplovstva,što će se nastaviti i u narednom periodu

Dejana

pre 1 godinu

Ovi momci su nas ponos. Cuvaju nase nebo, nasu slobodu. Garant su mira. Nikoga ne napadamo, stitimo samo nasa ognjista, nasu teritoriju

Marija

pre 1 godinu

Ratno vazduhoplovstvo i PVO su osnov svake moderne armije

Dejan

pre 1 godinu

Dosta toga je uradjeno na opremanju i modernizaciji ovog roda Vojske Srbije. Cestitke za 24.decembar

Marija

pre 1 godinu

Nasa zemlja nikad nije bila jaca zahvaljujuci velikim ulaganjima i odgovornoj politici Vucica

Marija

pre 1 godinu

Vojska predstavlja sigurnost Srbije i njenih gradjana. Ovaj rod je posebno okrenut cuvanju naseg neba, nase slobode

Milan

pre 1 godinu

Modernizacija Vojske Srbije mora i nadalje biti jedan od prioriteta Srbije.

Maja

pre 1 godinu

Cestitke za današnji praznik našim vojnim jedinicama. Predsednik je obećao još ulaganja u opremu, još ćete više napredovati. Neka vas Bog čuva.

Zvončica

pre 1 godinu

Nebo nad Srbijom je sigurno kada imamo snažnu i moderno opremljenu avijaciju! Svaka čast Vučiću !

Jelena

pre 1 godinu

Без јаке и снажне војске, нема ни јаке и снажне државе. Ратно ваздухопловство је једна од јачих карика наше војске захваљујући председнику Вучићу који је уочио њихов значај и почео континуирано да улаже у даљи развој ратног ваздухопловства.

Andrijana

pre 1 godinu

Svi smo srecni sto konacno imamo Vojsku kakvu zasluzujemo.

Danica

pre 1 godinu

Vojska je ponos nase zemlje. Cestitam Dan vida RV i PVO nasim junacima.

Ana

pre 1 godinu

Čestitke i od mene za sve pripadnike vazduhoplovstva Srbije. Stvarno zaslužuju da rade u najboljim uslovima i sa najboljom opremom!

Gorča

pre 1 godinu

Vojska Srbije je uvek uz svoj narod. Puno sreće i uspeha u daljem radu.

Gorča

pre 1 godinu

Čestitke povodom danasnjeg Dana svim pripadnicima vazduhoplovstva Vojske Srbije.

Analjim

pre 1 godinu

Oslonac svake drzave, njena zastita, jestw vojska; pvo, vazduhoplovstvo. Cestitke za jubilej.

Gorča

pre 1 godinu

Vučić će uvek podržavati i biti uz one koji pomažu srpskom narodu.

Sandra

pre 1 godinu

Cuvari srpskog neba, Srbija je beskrajno ponosna na Vas! Zahvaljujuci predsedniku nase vojno vszduhoplovstvo je danas modernizovano i jako, sposobno da odoli svim izazovima

Ana

pre 1 godinu

Srbija je ponosna na svoju vojsku, to su veliki heroji koji ce uvek braniti svoj narod i zemlju.

Zoran

pre 1 godinu

Ponosno klicem zivela Srbija. Nasa hrabra vojska koja kroz istoriju nije bila puki posmatrac vec nazalost direktni ucesnik najkrvavijih ratova. Ali uvek hrabra i dostojanstvena.

Ana

pre 1 godinu

Nasa vojska je nas ponos i danas moze biti uzor mnogim drzavama, zahvaljujuci Vucicu i ogromnom ulaganju u opemu i naoruzanje.

mladen94sd

pre 1 godinu

Srbija je mala i prkosna zemlja koja nikada neće dozvoliti ni jednoj jedinoj vojnoj sili neće dozvoliti da se iživljava nad njom! Puna podrška našim vojnicima i puna podrška Predsedniku Vučiću na borbi koju pokazuje za našu zemlju! Živela Srbija!

Danijela17

pre 1 godinu

Ulaganje je ogromno, samim tim, nasa drzava je sigurna. Srecan vam Dan vazduhoplovstva i PVO.

Sosa

pre 1 godinu

Srbija može da se osloni na vlast koja čini sve da zemlja napreduje i bude uspešna

Ana

pre 1 godinu

Uvek i u svakom trenutnku mozemo i racunama na VS.

Marija

pre 1 godinu

Vojska Srbije je opremljena na visokom nivou I sa naoružanjem i kada je u pitanju stručnost vojnika.

Tara

pre 1 godinu

Srbija ima RV i PVO za primer. To su snage koje cuvaju Srbiju

Dejan

pre 1 godinu

Cestitamo dan Vida svim pripadnicima vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane. Vi ste sila nase drzave

Dejan

pre 1 godinu

Cestitamo dan Vida svim pripadnicima vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane. Vi ste sila nase drzave

Bojan

pre 1 godinu

Pre desetak godina nismo imali ni jedan potpuno ispravan lovački avion. Danas ih imamo četrnaest. To su rezultati predsednika Vučića. I još mnogo toga.

Marija

pre 1 godinu

Srpska vojska je nas ponos! U vojsku se ulaze vise nego ikada, danas se na ovaj dan slavi u mnogo boljim uslovima nego pre

Marija

pre 1 godinu

Srpska vojska je nas ponos! U vojsku se ulaze vise nego ikada, danas se na ovaj dan slavi u mnogo boljim uslovima nego pre

Marija

pre 1 godinu

Vojno vazduhoplovstvo slavi i srecan im Dan vida! Nase limene ptice su uvek spremne da brane nase nebo

Uros

pre 1 godinu

Nasa vidna polja u koja zemlja Srbija puno ulaze. To je nasa vojska koja iz dana u dan napreduje. Nasi vojnici su sve opremljeniji kao i obuceniji

Filip

pre 1 godinu

Cuvari srpskog neba zasluzuju svu pohvalu za svoj predan rad i hrabrost i odanost

Milan

pre 1 godinu

Vučiću, alal ti vera što konačno kažeš nešto što prethodnici uništavali, vojsku stavljali u zapećak, sada je vojno lice opet postalo stvar ponosa.

Milan

pre 1 godinu

Veliko ulaganje u vojsku daje rezultate, razvoj vojne industrije i tehnologija.

Miki

pre 1 godinu

Vojsci Republike Srbije želim sve najbolje na današnji dan, ovo je veliki dan za sva vojna lica a posebno PVO.

Sara

pre 1 godinu

Cestitamo svim pripadnicima vazduhoplovstva i protivvazduhoplovne odbrane Dan Vida, vi ste snaga Srbije

Bane

pre 1 godinu

Da smo bili ovako opremljeni 99-te Nato bi dva puta razmislio pre napada. Tesko bi Milosrdni andjeo poleteo.

Jeca

pre 1 godinu

Ponosni smo zajedno uz predsednika na naše Ratno vazduhoplovstvo i PVO i pridružujemo se čestitkama.

Kliodx

pre 1 godinu

Uz ovakve hrabre ljude, Srbija ne treba da strepi za svoju budućnost.

Cole

pre 1 godinu

Oslanjamo se i verujemo u spremnost i hrabrost naših pripadnika Ratnog vazduhoplovstva i PVO, čestitamo im njihob dan.

Leposava

pre 1 godinu

Čestitke za dan vida! Svaka čast svim profesionalcima koji su uvek spremni na svojim pozicijama.

Maja

pre 1 godinu

Pridružujemo se čestitkama povodom Dana ratnog vojnog vazduhoplovstva

Nina

pre 1 godinu

Nastavićemo da ulažemo u opremu i naoružanje kako bi sigurnost zemlja bila na što višem nivou

Jelena

pre 1 godinu

Naše vojno vazduhoplovstvo nikada nije bilo opremljenije nego sada, čestitamo im njihov Dan

Jana

pre 1 godinu

Želimo im puno uspeha a zemlju će sigurno uvek zaštititi.

Marina

pre 1 godinu

Hvala im na svemu što rade da bi sačuvali bezbednost svoje zemlje i svog naroda

Marina

pre 1 godinu

Naše nebo je sigurnije kada su oni tu, srećan im Dan Ratnog vojnog vazduhoplovstva i PVO.

Jana

pre 1 godinu

Zahvaljujući odgovornoj politici koju Vučić vodi Srbija ima mogućnost da ulaže u opremu i naoružanje naših odbrambenih snaga

Jelena

pre 1 godinu

Zbog same činjenice da imamo odlično opremljeno i spremno vojno vazduhoplovstvo i mi kao građani se osećamo dosta sigurnije

Jelena

pre 1 godinu

Pridružujemo se predsednikovoj čestitki i čestitamo im njihov Dan

Petra

pre 1 godinu

Predsednik je siguran da ce uspešno izvrsavati njihove zadatke, cestitao im njihov dan.

dja

pre 1 godinu

Snazan PVO , stiti nebo Srbije od potencialnih neprijatelja. Sretan dan.

Analjim

pre 1 godinu

Vucic ulaze u svaki segment drzave, tako i u vojsku. Stub drzave je moderna, opremljena vojska. Srecna godisnjica.

Analjim

pre 1 godinu

Srbija uvek sa sigurnoscu moze da se osloni na celu svoju vojsku!

ana

pre 1 godinu

Srbija ulaže u opremu i naoružanje i tako će i nastaviti jer se na taj način štiti i brani naša zemlja.

Milan

pre 1 godinu

Trebamo biti izuzetno ponosni na naše vojnike, hrabri su i spremni da obezbede sigurnost našem narodu.

Iki

pre 1 godinu

Važno je ulaganje u vazduhoplovstvo jer je i njihov značaj za Srbiju neprocenjiv!

Nevena

pre 1 godinu

Sa ovakvom PVO, Srbija i građani su sigurni i bezbedni.

Jelena

pre 1 godinu

Hrabri ljudi koji čuvaju našu državu. Srećan vam vaš dan!

Olja

pre 1 godinu

Vojno vazduhoplovstvo je ponos Srbije. Srećan im njihov dan.

Milan

pre 1 godinu

Znamo koliko vrede ali im iskreno želimo da nam to nikada ne moraju pokazivati.

Branka

pre 1 godinu

Cestitamo praznik nasim herojima koji cuvaju srpsko nebo i narod!

Jovana

pre 1 godinu

Srbija je, na celu sa predsednikom, ulagala i vazduhoplovstvo i rezultati su jasni. Srecan dan hrabri vojnici!

Jeki

pre 1 godinu

Srećan dan našim najhrabrijim vojnicima, pilotima....Ulaganje u Ratno vojno vazduhoplovstvo je id ogromnog značaja za državu kao i same građane.

Rale

pre 1 godinu

Ponosimo se našom vojskom, podrška za sve koji čuvaju i brane našu zemlju.

lena

pre 1 godinu

Kada imamo ovakvo vazduhoplovstvo mozemo biti samo ponosni,nista manje od toga.

vera

pre 1 godinu

Srećni smo što možemo da se oslonimo na naše vojno vazduhoplovstvo

Milan

pre 1 godinu

Našim junacima iz RV i PVO čestitam njihov dan!

ceca

pre 1 godinu

Vazduhoplovnoj jedinici Vojske Srbije čestitam Dan ratnog vazduhoplovstva i PVO.

kki

pre 1 godinu

Srbija je srećna i ponosna što ima tako dobru vojsku.

Nale

pre 1 godinu

Bitno je da mi tezimo ka modernizaciji, da nismo ostali u proslo vreme. Vucic se stvarno trudi da sve drzi u najboljem redu.

Nenad

pre 1 godinu

Vojska je ponos Srbije, čestitke srpskom vazduhoplovstvu.

gaga

pre 1 godinu

Srpskom vojnom vazduhoplovstvu čestitam današnji dan i neka nam i dalje budu dobra odbrana.

nena

pre 1 godinu

Za Vučića je Dan Ratnog vazduhoplovstva i PVO znak snage i ponosa Srbije i svih njenih gradjana

hana

pre 1 godinu

Pripadnici RV i PVO,su ponos naše vojske i našeg naroda,od srca im čestitam njihov praznik

Veljko

pre 1 godinu

Sve čestitke našem vazduhoplovstvu, čuvarima našeg neba.

zara

pre 1 godinu

Dugo još da nam trajete i da nas štitite. Veliko hvala Vojsci Srbije.

lola

pre 1 godinu

Srpski narod apsolutno može da se osloni na angažovanje vojske Srbije, ona je čvrst i stabilan odbrambeni stub države.

Filip

pre 1 godinu

Jaka vojska je zapravo i jaka država, a naša Srbija to i jeste!

Biljana

pre 1 godinu

Svim pripadnicima vojnog vazduhoplovsta srećan praznik. Naše nebo je danas sigurno zahvaljujući hrabrim vojnicima.

Daca

pre 1 godinu

Srbija je ponosna na svoju vojsku na koju može da se osloni. Čestitamo im Dan Vida

Eki

pre 1 godinu

Ponosim se na našu celokupnu našu vojsku, a naročito na naše vazduhoplovstvo kome danas čestitam njihov praznik.

Momčilo

pre 1 godinu

Narod Srbije je beskonacno zahvalan ljudima koji su stalno na oprezu da bi mi bili bezbedni!

Mirko

pre 1 godinu

Čestitkama praznika našem vazduhoplovstvo koji je čestitao predsednik Srbije se i ja pridružim.

Rile

pre 1 godinu

Ponosan sam na naše vojno vazduhoplovstvo i čestitaj im danas njihov praznik!

Pera

pre 1 godinu

Veliko bravo za naše hrabre vojnike, zbog njih mirno spavamo svi mi.

Daca

pre 1 godinu

Nebo je bezbedno i zahvalni smo na tome našoj vojski, čestitamo im Dan vida.

Rada

pre 1 godinu

Srbija ulaže u svoj odbrambeni sistem., i naša vojska će umeti da odgovori svim izazovima. Srećan Dan Vida

Caca

pre 1 godinu

Cestitamo svim pripadnicima vojske Dan vida i nastaviti će da uspešno da izvrsavaju vojnicke zadatke koji budu pred nima

Gaga

pre 1 godinu

Ponosni smo na nase vojnike imamo vojsku koja može da garantuje bezbednost Srbije i njenih građana. Srećan Dan Vida.

Ceca

pre 1 godinu

Jaka vojska je jaka drzava i vrhunska osposobljenost čuvaju naše nebo. Srećan Dan Vida

lara

pre 1 godinu

Srecan vam praznik, zahvalni smo na očuvanju našeg neba.

Marijana

pre 1 godinu

Srbija danas ima snažnu i moćnu vojsku na koju je ponosna.

Ana

pre 1 godinu

Zahvaljujući modernizaciji i opremanju vojske u mogucnosti da se sacuva nebo svoje zemlje,hvala im na tome.

Lena

pre 1 godinu

Srbija danas ima modernizovano vojno vazduhoplovstvo na koje može u potpunosti da se osloni.

sasa

pre 1 godinu

Srbija je ponosna na svoju vojsku,vojsku na koju može da se osloni u svakom pogledu

stevo

pre 1 godinu

Jaka vojska kao sto je nasa danas je garant napretka i prosperiteta Srbije,ali i nase sigurnosti pre svega

stefan

pre 1 godinu

Cestitke nasim najhrabrijim momcima..Ponosimo se nasom vojskom,to kazem generalno

Patak

pre 1 godinu

Nebo nad Srbijom je sigurno i narod je zahvalan na tome

Jeks

pre 1 godinu

Vojska Srbije je danas mnogo bolja i kvalitetnija zahvaljujući Vučiću i njegovom zalaganju za modernizaciju vojske.

Pavlovic

pre 1 godinu

Srbija svakako zna koliko moze da se osloni na srpsko vojno vazduhoplovstvo i zato ce se svi napori koji se ulazu u modernizaciju srpskog vojnog vazduhoplovstva nastaviti i pojacati.

stevica

pre 1 godinu

Iskrene cestitke nasim pilotima i jedinicama PVO za njihov dan.

Jeka

pre 1 godinu

Srećno svim pripadnicima RV i PVO!Srbija je ponosna na to što jeste!

Macak

pre 1 godinu

Ite kako je primetno da poslednjih godina država dosta ulaže u vojsku

Rasta

pre 1 godinu

Puno mi srce kada vidim da ratno vazduhoplovstvo i PVO imaju ovoliku podršku države. Svaka čast

Plavooki

pre 1 godinu

Zahvaljujuci njima nebo nad Srbijom je sigurno,Oni su nas ponos

Cuperak

pre 1 godinu

Čestitke za RV i PVO! Zasluženo uživaju veliko poverenje našeg naroda i drzave Srbije

Dragan

pre 1 godinu

Pridružujem se čestitkama dana ratnog vazduhoplovstva i PVO.

Lena

pre 1 godinu

Njihovo herojstvo je dokazano i polazano '99te. Srećan im praznik.

Gagi

pre 1 godinu

Srbija može da se ponosi svojom vojskom, a posebno sa PVO jedinicama.

Mina

pre 1 godinu

Čestitke našim braniocima neba i srećan im praznik.

Lemmy

pre 1 godinu

Možemo biti ponosni na našu PVO Vojske Srbije.

Dragan

pre 1 godinu

Značajan dan za ratno vazduhoplovstvsvo i pripadnike PVO-a.

Lena

pre 1 godinu

Srpska PVO je i u ratnim devedesetim pružila žestok otpor znatno nadmoćnijem protivniku.

Mia

pre 1 godinu

Srećan Dan ratnog vazduhoplovstva srpskim vojnicima koji čuvaju nebo Srbije.

Oki

pre 1 godinu

Mladost, znanje, hrabrost, disciplina i patriotizam naših pripadnika, doprineće da pripadnici RV i PVO budu profesionalne, borbeno efikasne u izvršavanju svojih zadataka. Pripadnici  ovih jedinica VS uvek su prvi na braniku otadzbine, spremni da svojim zivotima brane Srbiju!

Boban

pre 1 godinu

Svaka ozbiljna država ulaže u svoj odbrambeni sistem. Srbija je uložila mnogo da bi imala vojsku koja će umeti da odgovori svim zadacima. Srećan praznik.

momcilo

pre 1 godinu

Mozemo biti ponosni na nase vazduhoplovstvo i PVO

moma1965

pre 1 godinu

Modernizacijom avio flote koja je bila na izdisaju ostali smo u mogućnosti da branimo nase nebo inace bi morali da placamo drugima.

Izbori 2024

TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)
Live TV

Rezolucija o Srebrenici je zločin protiv mira! Kada jenjavaju sukobi u Ukrajini i na Bliskom istoku, potreban je novi sukob, a za to je najbolja BiH! (VIDEO)

Tema "Info večeri" bila je izglasavanje Rezolucije o Srebrenici. Na glasanju Zapad nije dobio ogromnu većinu kao što je očekivao, ali će svakako to koristiti kao sredstvo protiv Republike Srpske. Da li ova neobavezujuća rezolucija može postati obavezujuća? Na ovu temu govorili su: Željko Čurović, predsednik Saveza Srba u Crnoj Gori, advokat Aleksandar Cvejić i Zoran Buljugić, pisac i prevodilac.

24.05.2024

22:50

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)
Live TV

Šta to lideri Nemačke i Francuske kriju od svojih građana? Narodi vodećih evropskih zemalja pojma nemaju šta se desilo u Njujorku!(VIDEO)

Kako tumačiti izjave zvaničnika koji su usledili nakon sednice SE? Ako se malo analizira obraćanje pojedinih ambasadora zaključuje se da je možda svet spreman za velike promene. Na temu donošenja sramne Rezolucije o genocidu u Srebrenici u specijalnom programu Informer TV govorili su politikolog Tijana Sorgić, analitičar Veljko Jovanović, predsednik saveza Srba u Francuskoj David Jakovljević, geopolitički analitičar Mihajlo Olujić, a uživo iz Minhena javio se i politikolog Vlasimir Vidić, dok se uživo iz Amerike javio novinar Dejan Jelača.

24.05.2024

20:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija