• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

25.12.2022

12:32

ŠTA ĆE VAM DUGE CEVI U LEPOSAVIĆU, AKO NEĆETE DA HAPSITE SRBE? Vučićević na Pinku:  Izostanak reakcije EU na Kurtijev spisak za odstrel je strašno licemerje! (VIDEO)

printscreen

Politika

ŠTA ĆE VAM DUGE CEVI U LEPOSAVIĆU, AKO NEĆETE DA HAPSITE SRBE? Vučićević na Pinku: Izostanak reakcije EU na Kurtijev spisak za odstrel je strašno licemerje! (VIDEO)

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević izjavio je, gostujući na TV Pink, da je EU još jednom pokazala licemerje jer nije reagovala na spisak "za odstrel" koji je napravio visoki funkcioner stranke Aljbina Kurtija

 

- Priština samo hoće da hapsi. Zbog čega? Ni zbog čega kao što i hapse sve Srbe na KiM. Zašto su uhapsili Pantića? Zašto su uhapsili Trajkovića? Zašto su Petroviću u Velikoj Hoči zaplenili svo vino i uništili porodičnu firmu? Zato što su Srbi. Tako je i sa spiskom za odstrel - istakao je Vučićević.

Kako je rekao, gostujuću u Novom jutru, iz istog razloga su na spisak za odsetrel stavili i Vučićevog brata i sina.

- To rade visoki funkcioneri vladajuće stranke u Prištini. Jeste li primetili da je bilo ko iz Evrope to osudio? Zamislite da je bilo obratno, da je to uradio neko iz Beograda. Zašto se ovde ćuti? Zato što je na delu strašno licemerje - dodao je Vučićević.

Foto: printscreen

Kako je moguće da to nije tema? Da se preko toga prelazi? Da nema reakcije iz EU? Imate očiglednu, uz pomoć EU i zapadnog vojnog saveza, prevaru i provokaciju Srba i pripremu čini mi se velikog zla.

- Šta će vam duge cevi i snajperske puške u Leposaviću osim ako niste rešili da realizujete te spiskove? - pita se Vučićević i podsetio da je Kurti prošle nedelje rekao da se barikade ne mogu ukloniti bez ljudskih žrtava, te da je on spreman da plati tu cenu.

Kako kaže, niko iz međunarodne zajednice nije osudio ni to što je Kurti otvoreno rekao da je spreman za rat.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lazni Bot

pre 1 godinu

Konacno neko da kaze pravu stvar,ako ovo dvoje ne spase Kosovo niko nece

crosdu

pre 1 godinu

Kriminalcima je mjesto u zatvoru, a koje su nacije nije bitno! Kriminalci Srbi sjede i u Srpskim zatvorima po Srbiji! "Odstrijel", a tko je to do sada ubijen od policje sa Kosova!? Broj pobijenih Albanaca od strane srpske policije nema kraja dok je bila "autonomija" Kosova!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31