• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.12.2022

20:37

OGLASIO SE KRIZNI ŠTAB SRBA SA KIM! Aljbin Kurti plasira laži o napadima na KFOR i Euleks

Politika

OGLASIO SE KRIZNI ŠTAB SRBA SA KIM! Aljbin Kurti plasira laži o napadima na KFOR i Euleks

Podeli vest

Krizni štab saopštio je da zbog serije dezinformacija, koje Priština plasira kao deo hibridnog rata protiv srpskog naroda, da nisu Srbi ti koji napadaju KFOR i Euleks, odnosno da u tim misijama vide zaštitu od represije Kurtijevog režima i njegovih specijalaca

- Aljbin Kurti plasira laži o napadima na KFOR sa ciljem da uvuče u sukob Srbe sa KFOR-om, koji je jedina legalna oružana formacija u skladu sa rezolucijom 1244. Odbijanje KFOR-a i EULEKSA da se stave u službu diktatorskog antisrpskog režima Aljbina Kurtija je razlog zašto Kurti nastoji da lažima izmisli napade na ove organizacije - ističe se u saopštenju Kriznog štaba.

Kako se navodi, politički predstavnici srpskog naroda i članovi Kriznog štaba više puta su javno pozvali građane na saradnju sa KFOR-om i EULEKS-om jer su, ističe se, te međunarodne organizacije prisutne u skladu sa međunarodnim sporazumima koji su potpisani i koje Štab poštuje.

- Krizni štab u ime srpskog naroda poziva KFOR i EULEKS da povećaju budnost. Izražavamo ozbiljnu sumnju da je Kurti spreman da organizuje napad na pripadnike ovih misija i za to optuži Srbe - poručili su iz Kriznog štaba


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Jovana

pre 1 godinu

Još će ovi KFOR-ovci bežati na naše barokade, da se kriju među ženama...

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija