• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.12.2022

22:37

VESNA DEDIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN U ĆERKINOM ZAGRLJAJU! "Nisam verovala da ću sa 55 biti ovoliko ispunjena ljubavlju"

Instagram

Politika

VESNA DEDIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN U ĆERKINOM ZAGRLJAJU! "Nisam verovala da ću sa 55 biti ovoliko ispunjena ljubavlju"

Podeli vest

Voditeljka kultne emisije "Balkanskom ulicom" Vesna Dedić proslavila je svoj 55. rođendan

Na društvenoj mreži Instagram Vesna je podelila fotografije sa slavlja, uz koje je napisala da proslavlja ovaj važan dan uz svoje prijatelje i mezimicu Lenku

Ona je objavila fotografijom i sa svojom ćerkom, koja ne voli da se pojavljuje u javnosti. Vesna je ispoštovala odluku svoje naslednice pa je objavila fotografiju na kojoj se ova uspešna mlada studentkinja vidi sa leđa. 

- Rekla sam Lenki pre nego što smo krenula ka Njegoševoj ulici, pre deset, dvadeset godina nisam verovala da ću sa 55 biti ovoliko ispunjena ljubavlju, mirom u sebi i željom da i drugima i sebi ulepšam svaki dan, čak i onaj u kojem nisam bezbrižna - napisala je Vesna na Instagramu. 

https://www.instagram.com/p/CmpWgSFoC5U/?utm_source=ig_web_copy_link



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija