• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2023

23:14

LJUDI, OVO SE DEŠAVA U EVROPI I NIKO NE REAGUJE! Novinski portal objavio lične podatke, ugrozio bezbednost više osoba i MUK...

printscreen Twitter

Politika

LJUDI, OVO SE DEŠAVA U EVROPI I NIKO NE REAGUJE! Novinski portal objavio lične podatke, ugrozio bezbednost više osoba i MUK...

Podeli vest

Slučaj da neki novinarski portal dobije poverljive informacije od ministarstva ili neke državne ustanove, a da potom objavi kompletan dokument sa ličnim podacima osoba, još nije zabeležen u Evropi. Do sad.

Proksi “novinski portal” u Bosni i Hercegovini dobio je poverljive informacije od bosansko-hercegovačkog ministarstva i bezbednosnih snaga o kretanju Danila Vučića, sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Šta ovaj "ozbiljan" medij potom radi?! Oni objavljuju kompletan dokument koji sadrži lične podatke ljudi, čija je bezbednost tada automatski ugrožena.

Na sve to izostaju reakcije.

Dakle, ovo se dešava u Evropi i niko ne reaguje.

Foto: printscreen Twitter

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
ante

pre 1 godinu

danilce diler heroina i vaginalno pickousna drama queen aleksa vucic. steta sto obje netko nije skinuo snajperom . koji degenerik urednik informera, iskace iz vuciceve guzice ili ti dupeta kao govno. a gdje je volja nevolja vucicev ljubavnik. haha jao evo bre ustase napadaju jedinog i neponovljivog vodu kim vucica. hahaha a vidi ovog mulca dilera heroina. tatinog sina jedinog i najdrazeg. metkom u celo. glupe srbende posrati im se u majumunsku gubicu i jednom i drugom. zivio velja nevolja, kad izade iz zatvora ima da pojebe vucica u guzicu.

Normalac

pre 1 godinu

Majmuni, (čim se na početku naslova obraćate ljudima time nas upućujete da ste drugačija vrsta primata u odn na, kako kažete "ljude") hvala na info.

ja

pre 1 godinu

Bednici bedni, svaki dan to radite postenom narodu, a kad neko malo potpuno opravdano objavi o malom kriminalcu onda kukate ko pickice. Govna jedna, znate da niste Srbi i ti bednice sto ces morati da procitas ovo, znas sta si, znas sta radite, ne znam kako spavas nocu govno bedno. Placamo da kobre cuvaju malog kriminalca koji ima ne zna se koliko srpske krvi na svojim rukama.

Sini

pre 1 godinu

Kolko me pamet sluzi i vas list, svakakve gluposti i nebuloze objavljuje. Pa ne reaguje evropa.

Solo

pre 1 godinu

Niti Vucic niti njegovi advajzeri nisu bili dovoljno inteigentni kad su poslali Danila u Republiku Srpsku jer svi prate sta Vucic radi i objavljuju sve o njemu i njegovovj Porodici...A sta mi pokusavamo da ga branimo jer je i sam kriv zbog takvog naivnog i glupog slanja Danila gde su nasi neprijatelji muslimanski izetbegovici jedva docekali da objave Danilove Id..koji ionako mogu da se promene sledeceg dana ali sama akcija Vucica na ovakav izlet je vrlo nepromisljena i vrlo stetna kao sto i vidimo sami sta se desava u regionu i koliko nas mrze..I na kraju nase novine pune saosecanja prema Vucicu koji radi godinama isto kukanje i moljakanje a nista neradi na tome da dovede tu nasu Opoziciju na sud ili kaznama da ih pripitomi.. Ali kako da sudi ustasama i izetbegovicevima preko suda kad ga Zapad nepodrzava i jedva ceka da ga neko skloni..!!!

Janko Petrović

pre 1 godinu

Kakav ministar takva i služba..ko zna on obožava lovu...možda za par godina ćelavi sa dioptrijom bude veći smrad od Šutanovca...od Dodika i Gorana -Gocija Fočaka za 3 godine svukao lepu cifru za nulama...a i toliko je i jeftin..glumi ozbiljnu facu a ulici Vase Stajića pravi diloveee

micko

pre 1 godinu

Ni je Srbijanski nego Srpski !!! Dok se to ne promeni treba i mi da zovemo po tom komunističkom modelu i pokušaju podjele Srba na Srbe i Srbijance ... rvatijanci, slovenijanci

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija