• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2023

11:58

Ako tajkunska opozicija ima problem sa vidom, sluhom ili koncentracijom predlažem da se hitno jave svojim lekarima

SNS

Politika

Ako tajkunska opozicija ima problem sa vidom, sluhom ili koncentracijom predlažem da se hitno jave svojim lekarima

Podeli vest

Zoran Tomić, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je danas na napade opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Svakim danom građani Srbije vide i prave još jasniju razliku između onih koji se iskreno bore za interese Srbije i njenih građana i onih kojima je jedino stalo da do fotelja dođu. Poslednjih par dana naš predsednik Aleksandar Vučić se hrabro borio za Srbiju, kao vuk predvodnik za svoj čopor. Borio se u Davosu da predstavi Srbiju što bolje, privuče nove investicije, da jasno stavi do znanja poziciju Srbije po pitanju Кosova i Metohije da smo mi ti koji želimo da se obezbedi mir i stabilnost, da se čitav region razvije i da je Priština ta koja oružjem želi da taj koncept naruši, zarad svojih bolesnih i krvoločnih interesa. U tim bolesnim napadima Кurti je imao saveznike u tajkunskoj opoziciji, a to se nastavilo i juče. Posle teških razgovora sa predstavnicima petorke predsednik Vučić je izašao u javnost i jasno rekao da je Srbiji interes da se dođe do rešenja, da zamrznuti konflikt nikome ne donosi dobro. Naš cilj je da se borimo za budućnost Srbije, a ne da tu borbu i teško breme na prenosimo na buduće generacije. Jasno je rekao da će se o konceptu koji je predložen razgovarati sa svima JAVNO, da se nije u potpunosti saglasio sa njim jer je BRANIO interese Srbije, da će u razgovore pored Vlade biti uključena šira javnost pa i poslanici u Narodnoj skupštini, od Boška Кamena, preko Stefana Slabog, pa do Miloša Zaboravnog, oni koji su se juče utrkivali ko će pre da ga nazove izdajnikom, optuži da radi tajno i da će samostalno sve da odlučuje. Iste laži ponavljaju već godinama unazad, samo ih drugačije pakuju i narod im ne veruje!

Ako tajkunska opozicija ima problem sa vidom, sluhom ili koncentracijom predlažem da se hitno jave svojim lekarima, jer smo obezbedili da imaju odlične uslove za lečenje. Neka porade na sebi da bolje čuju i vide, jer sami sebe blamiraju pred građanima Srbije, i prave veliku konkurenciju za izbor najklovna na političkoj sceni. Ne sumnjam da će im se u ovom takmičenju priključiti i ostali Primerci elite koja je Srbiju uništavala prethodnih godina i svojim glupim pitanjem otežala život našem narodu na Кosovu i Metohiji. Neka samo tako nastave, a mi kao i većinska pristojna Srbija daćemo punu podršku predsedniku Aleksandru Vučiću u borbi koja nam predstoji. Podržavamo apsolutno zahtev da se Zajednica Srpskih opština prvo formira, taj čuveni deo Briselskog sporazuma koji je rak rana Prištine, da bi uopšte mogli da nastavimo sa razgovorima i da dođemo do trajnog i dugoročnog rešenja dobrog za čitav region. Predaja nije i niti će biti opcija!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dok holidey

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ce za sitan novac probati da destabilizuju stanje u državi

Stefan

pre 1 godinu

Oni bi KiM na keca prodali, zato sto su sramota za Srbiju, Vucic je jedini koji se trudi da dovede Srbiju do procvata...

Kliodx

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su uvek pokušavali da poremete mir i stabilnost.

Rade

pre 1 godinu

Opozicija da malo smiri strasti jer previse su toga unistili u Srbiji sto sad Vucic ispravlja i popravlja.

Anica

pre 1 godinu

Jasno je da tajkunski mediji zadnjih par dana orkestrirano napadaju na predsednika i to u ovim danima kada je najbitnije sačuvati jedinstvo. Predsednik nikada ništa nije radio tajno i protiv interesa Srbije

Ljubica

pre 1 godinu

Vučić se bori za Srbiju, o svemu se dogovara sa Vladom, o svemu obavesti javnost. No, opoziciji to nije dovoljno, naravno da sve pljuju. Treba im fotelja, nista drugo.

Leposava

pre 1 godinu

Svi jasno znaju koji je cilj opozicije. Oni bi rado voleli da ne gledaju ovu uspešnu borbu za Srbiju od strane Vučića, ali uzalud.

lila

pre 1 godinu

Vidi opozicija dobro ali neće da prizna da je Srbija napredovala a ovo šta se sad dešava ...problemi oko KiM pa to smo nasledili od njih govnara

vlajko77

pre 1 godinu

Opozicija je ocigledno slepa i guva jer ne vidi da nas predsednik Vucic radi sve u interesu Srbije !

mile

pre 1 godinu

citam i ne verujem sta sve izjavljuju opozicioni predstavnici,oni bi nas prodali dok lupis dlanom o dlan

dule

pre 1 godinu

velika je sreca da ih je velika manjina koji isto misle kao i njihove vodje koje su deklarisani izdajnici i lopovi

Patriota

pre 1 godinu

To što su opozicionari-tajkuni su slepi i ne vide više od pola metra, postoje oftamolozi koji su spremni da im pomognu. A što se tiče sluha, nije sramota nositi slušni aparat!

Danijela

pre 1 godinu

Predaja nikada nije bila I neće biti opcija za Srbiju!

Jelena

pre 1 godinu

Opozicija nikada, ali nikada nije radila u interesu građana Srbije već isključivo za svoj džep.

Robi

pre 1 godinu

Opozicija u Srbiji je uglavnom sastavljena od osoba, koji svoje licne interese stavljaju ispred drzave. Zato toliko hejtuju Vucica, jer je to kod njega obrnuto.

Nenad

pre 1 godinu

Pojedini predstavnici opozicije bez ikakve odgovornosti a i nemajući nikakvog rešenja za KiM i poziciju u kojoj je Srbija pribegavaju jedinom što znaju a to je kritika Vučića koji se bori i radi za Srbiju. Od takvih se ništa bolje i ne očekuje...

Anita

pre 1 godinu

Nigde ne postoji podatak da je opozicija bila na strani naroda. Njima je dok su vladali jedino bilo bitno kako će da oštete državni budžet i sebi napune svoje džepove. To što narod tada nije imao bukvalno ni za hleb nikada ih nije zanimalo!

Dzo

pre 1 godinu

Vucic cini ono sto se moze ciniti. pitanje KiM je zakomplikovano jos 2009.godine, idiotskom politikom bivse vlasti.

Danijela

pre 1 godinu

Opozicija kao I mnogo puta do sada ne bira sredstva da bi došla do svog cilja.

Danijela

pre 1 godinu

Opoziciji je glavni problem što ne može da ospori rezultate.

Mišel

pre 1 godinu

Vucic je najavio siri drustveni dijalog oko dokumenta koji je na stolu i koji su doneli petorka iz Kvinte. Svi moraju da se ukljuce u raspravu kako bi se doslo do sto boljeg resenja.

Danijela

pre 1 godinu

Srbija se brani znanjem I napretkom na svim poljima.

Dzo

pre 1 godinu

Vecina opozicije vodi dnevnu populisticku politiku, bez stavova i misljenje. Imperativ im je da na bilo koji nacin nastete Vucicevoj popularnosti.

Robi

pre 1 godinu

Pred Srbijom su teski dani i jos teze odluke. Moramo biti odlucni i hrabri u donosenju odluka, koje su najbolje za drzavu.

Danijela

pre 1 godinu

To je kada nemate plan I politiku, već samo mržnju prema Aleksandru Vučiću!

Danijela

pre 1 godinu

Očigledno je da su tajkunski mediji u svojoj mržnji prema Vučiću izgubili kompas.

Danijela

pre 1 godinu

Uzalud tajkunski mediji pokušavaju da sabotiraju uspeh Vučića I Srbije!

ilija

pre 1 godinu

Grdna ova današnja opozicija, ne znaju ni šta govore ni šta rade, samo znaju da su opozicija, a ne vide da im se narod smeje

Srdjan

pre 1 godinu

Opozicija se ponasa kao neprijatelj svega srpskog i kao da nam zeli kao drzavi samo lose.

Sasa

pre 1 godinu

Opoziciji zafalilo para, to ih muci! Niko ih ne zarezuje ni za suvu sljivu, niko kes da ponudi, cak ni strane ambasade!

Milana

pre 1 godinu

Opozicija može samo da piše ništa im drugo ne preostaje.

Milica

pre 1 godinu

E stvarno i ova opozicija je vise presla svaku meru sa napadima na Vucica. Ako misle da ce na taj nacin povecati svoje glasacko telo, mislim da strasno grese.

Lana

pre 1 godinu

Opozicija nije svesna da tim lazima koje svakodnevno plasira, samo daje vetar u ledja Vucicu i njegovim postovaocima, da budu hos jaci i bolji.

Lena

pre 1 godinu

Tajkunska opozicija je dno dna...prozivajuci predsednika i njegovu porodicu pokazuju koliko nisko mogu da idu i narod ih nikada nece podrzati.

Neven

pre 1 godinu

Opozicija svakako treba da se javi lekaru ali pre svega psihijatrima jer tolika mržnja prema Vučiću, Srbiji, narodu, ne može da bude normalna

Bojana

pre 1 godinu

Pa da nas prethodna vlast nije srozala onoliko, ne bi sad predsednik Vučić imao ovoliko posla i oko standarda i razvoja i izgradnje puteva i očuvanja srpskih teritorija. Da su i oni radili u interesu Srbije a ne u svom ličnom interesu, sad bismo bili prava sila od države.

Vesna

pre 1 godinu

Vučić ima podršku naroda za tešku borbu koju vodi za očuvanje teritorijalnog integriteta Srbije, za svoj narod na KiM i za očuvanje mira u zemlji i regionu.

Valentina

pre 1 godinu

Tajkunski mediji i predstavnici opozicije se sramno ponašaju dok se odvijaju teški sastanci i čekaju bitne odluke za sve u zemlji. Ali tajkune kao po običaju nista ne zanima, kako je zapravo nasim ljudima na Kosovu.

caca

pre 1 godinu

Od opozicije,kao i od njihovih medija narod ne očekuje ništa pametno,svi znamo da se bave samo lažima i da se tako ponižavaju!

Mitar

pre 1 godinu

Tajkunska opozicija ima problema sa mozgom.Lazu.svakodnevno.

mladen94sd

pre 1 godinu

Srbija veruje samo jednom čoveku, a to je Aleksadar Vučić! Ne treba se osvrtati na laži opozacionara!

đml

pre 1 godinu

Opozicija na sve moguće načine pokušava da poljula politiku mira i stabilnosti!

stml

pre 1 godinu

Podrška Predsedniku Vučiću i Vladi R.Srbije na svemu što rade za naš narod!

Nina

pre 1 godinu

Odlično rečeno,najjbolje je da tajkunska opozicija traži stručnu pomoć od lekara kako bi se otkrili uzroci njenih problema.

Sima

pre 1 godinu

Njegovo ustrajanje i hrabrost je izuzetno pohvalno i nadam se da će njegov primer biti sleden od ostalih političara i da će se Srbija napokon pokrenuti u pravcu napretka.

Jovanka

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je pokazao da je odlučan da se postigne mir i da se Srbija bori za svoju budućnost, a ne da se ta borba prenosi na buduće generacije

Ivan

pre 1 godinu

Ovo je jasan poziv na stabilnost i međusobno razumevanje, što je ključni faktor za postizanje trajnog mira i prosperiteta na prostoru bivše Jugoslavije

Sara

pre 1 godinu

Tajkunski opozicionari mozda imaju problem sa vidom pa neka to i rese! Nas narod odlicno vidi ko se bori za Srbiju! A to je Vucic!

Ana

pre 1 godinu

U najtezim danima za zemlju ,opozicija se bavi najgorim stvarima ,strasna sramota !

Petar

pre 1 godinu

Jasno se vidi ko se kako bori za Srbiju. Vučić sve od sebe daje da Srbija napreduje iz dana u dan sve više i više.

Jovan

pre 1 godinu

Na muci se poznaju junaci, ali u opoziciji nema tih junaka,na žalost.

Mira

pre 1 godinu

Jasno je da se Vučić svim silama bori za srpski natod a opoziciji bi bolje bilo da podrže predsednika u toj borbi nego sto brinu o licnim interesima

Vaso

pre 1 godinu

Opoziciji bi bolje bilo da podrze predsednika u borbi za srpski narod na KIM nego sto brinu samo o licnim interesima

Lazo

pre 1 godinu

Ukoliko opozicija ne vidi predsednikovi borbu za Srbiju zaista bi trebalo da se jave lekaru jer onda zaista imaju problem sa vidom, sluhom…

Cole

pre 1 godinu

Opozcija ima problem sa nedostatkom narodne podrske pa pokusava da to nadomesti na razne nacine.

Kostantin

pre 1 godinu

Lepo ste rekli, lekar postoji za svaku boljku, pa bolesni neka se jave ako ne vide dobro I ne cuju.

marko

pre 1 godinu

Tajkunu i tajkunski mediji znaju samo da prosipaju lazi oni su licimerni lazovi.

kosovar

pre 1 godinu

Poceo tako mlad da laje kao i svi njegovi u stranci srs.Svi koji su bili seseljevi cetnici,sada su postali ko zna kako bi ih vec nazvao,i unistavaju zemlju.Ovoga vidim da se vec naucio i da "pozira"kao i njihov predsednik. Tesko vama srbima,jer sa ovim pajacima vama nikakvi neprijatelji nisu potrebni,vi sami sebe ne podnosite.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20