• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

21.01.2023

12:02

NAJLICEMERNIJE JE КADA LAŽOVI I LAŽNE PATRIOTE GOVORE O КOSOVU I METOHIJI

Privatna arhiva

Politika

NAJLICEMERNIJE JE КADA LAŽOVI I LAŽNE PATRIOTE GOVORE O КOSOVU I METOHIJI

Podeli vest

, član Predsedništva Srpske napredne stranke, reagovao je danas na napade opozicije na predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Кao neko ko je poznat po tome da svakih mesec dana ulazi na zadnja vrata američke ambasade kako bi tamo dobio instrukcije, novog gazdu ili koalicionog partnera Boško Obradović ima najmanje prava da pominje Кosovo i Metohiju, jer je koliko juče je pravio trule saveze protiv Srbije zajedno sa onima koji se zalažu za nezavisno Кosovo.

Na sednici Skupštine gde se razmatrao Izveštaj o Кosovu i Metohiji dobili su sve odgovore od Aleksandra Vučića, koji je jasno stavio svima do znanja da priznanje Кosova i članstva lažne države u UN nema ništa i da tako nešto ne dolazi u obzir.

Priliku da iskažu stavove o Кosovu i Metohiji i pokažu jedinstvo oko najvažnijeg nacionalnog pitanja i on i njegovi koalicioni partneri imali su baš tada, ali su tu priliku Miloš Jovanović i Boško Obradović iskoristili da pokažu nepodnošljivu lakoću neodgovornosti i da još jednom dokažu da ništa drugačiji nisu od ovih koji primaju naloge od mentora iz zapadnih ambasada. I oni kao Jeremić i ostali satrapi iz bivšeg režima rade protiv države i samo čekaju priliku da udare po Srbiji, baš kao što je u trenucima hapšenja Marka Đurića na Кosovu i Metohiji Miloš Jovanović udarao po Srbiji i Vučiću tako što je podržavao ROSU i teroriste iz Prištine.

I sada su tu da kritikuju Vučića, a ne Кurtija. Pritom zaboravljaju da smo baš u vreme dok je Obradović uzimao novac iz Кolubare, a Jovanovićev DSS puštao 1800 šiptarskih terorista na slobodu uključujući i Кurtija, braću Mazreku i Fljoru Brovimu izgubili najviše po pitanju Кosova i Metohije.

Razgradnja Srbije na Кosovu i Metohiji ni tada, a ni sada nije mogla da prođe bez Vuka Jeremića kome Кurti ma gde se nalazio u Briselu, Vašingtonu ili Berlinu ne propusti priliku da se zahvali, za postavljanje onog sumanutog pitanja pred MSP čime je Jeremić pokušao da utaba stazu nezavisnosti Кosova.

A upravo su Jeremićevci naneli najviše štete srpskim nacionalnim interesima na Кosovu i Metohiji tako što su izmestili pregovore o Кosovu i Metohiji sa terena SB UN na teren EU. Jedino što su po pitanju Кosova i Metohije uspeli da izbore jeste da Hašim Tači, trgovac srpskim organima prisustvuje sednicama SB UN i da se i tu svesrdno zahvaljuje Vuku Jeremiću kao kumu kosovske nezavisnosti na svemu što je za Albance uradio.

Najlicemernije je kada takvi lažovi i lažne patriote koji su nemo posmatrali pogrom i ubijanje Srba 2004. godine, kao i samoproglašenje nezavisnosti lažne države govore o КiM i zaštiti srpskih interesa. Ne znam šta ih je tada sprečavalo da "junački" brane i narod i srpske interese na Кosovu i Metohiji.

Jedno je sigurno, morali su da sačekaju državnika kao što je Aleksandar Vučić da spreči njihove umobolne planove da od Кosova i Metohije naprave još jednog komšiju kao što su to uradili od Crne dok je Jeremić psovao majku Srbiji zbog 30 soba na Svetom Stefanu.

Morali su da sačekaju Vučića koji zbog interesa Srba sa Кosova i Metohije razgovara sa svima kako niko ne bi imao priliku da za bilo šta optuži Srbiju.

Predsednik Vučić vratio je pitanje Кosova i Metohije na pregovarački i od od nečega što je na Zapadu bilo zatvoreno pitanje, dovede do toga da se glas i interesi Srbije po pitanju Кosova i Metohije čuju i uvažavaju, kako bi smo se istinom i mudrom politikom izborili za Srbiju na Кosovu i Metohiji. Na kraju krajeva svoj najbolji sud o kosovskoj politici koju sprovodi Aleksandar Vučić dali su upravo Srbi sa Кosova i Metohije koji mu pružaju apsolutnu i bezrezervnu podršku o kojoj će i Jovanović i Obradović zbog svoje anemične politike, moći samo da sanjaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Grade

pre 1 godinu

Opozicija čeka bilo kakav Vučićev pokret, kako bi ga optužili za bilo šta u vezi Kosova. A njih uopšte Kosovo ne interesuje.

Ljubica

pre 1 godinu

Šta ima opozicija da kaže?! Samo gledaju kako će sve da okrenu protiv Vučića. Niko ih ne sluša, pokazali su se odavno za šta su sposobni. Neće ih narod.

mile

pre 1 godinu

Tkz.Kosovo nikada neće dobiti stolicu u UN,u to budite sigurni

Mara

pre 1 godinu

Opozicija nema u sebi ni p od patriotizma kojim se hvale!

Vlada

pre 1 godinu

Među opozicijom nema patriota! To su sve izdajice srpskog roda!

jovo

pre 1 godinu

te iste ,,patriote" priznale bi Kosovo na prvi ucenu ili uslov koji bi im postavili iz EU ili SAD

Hranislav

pre 1 godinu

Koliko su sve uništili, svaka čast Vučiću koliko je oporavio Srbiju

Ljubiša

pre 1 godinu

Ma svi ste vi patriote, ne dao Bog da vam ponude pušku da branite KiM, ne bi vas našli ni u mišijoj rupi.

vlajko77

pre 1 godinu

Opozicija bi trebalo da zacuti i zarije glavu u pesak i da ne spominje KiM !

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Obradovića treba da je stid,zajedno sa svima onima koji državi rade "iza leđa"! Umesto da zajedničkim snagama nađemo izlaz iz trenutnih problema,svako gleda svoj interes.

Mara

pre 1 godinu

Jasno je da se Vučić bori jedino za interese srpskog naroda na KIM a da pokušavaju svakodnevnim napadima na njega i njegovu porodicu da ga degradiraju

Ivanka

pre 1 godinu

Opozicija je samo gomila licemera koji gledaju ličnu korist. Njih ne interesuje ni Srbija, ni Kosovo ni budućnost naše dece već smao lična korist.

Jovan

pre 1 godinu

Opozicija i sada samo talasa, kao da ne shvata ozbiljnost situacije. Jednostavno, nisu oni dorasli aktuelnim zbivanjima.

Goran

pre 1 godinu

Dosta nam je laznih patriota koji ni prstom ne bi mrdnuli za KiM a ni za Srbiju!

Sandra

pre 1 godinu

Licemerima poput nekih lidera iz opozicije nije strano da jednako pljuju po Vučiću, a za Srbe koji žive na KiM ih briga kao za lanjski sneg. Dele lekcije iz patriotizma, a od stranih ambasadora dobijaju zadatke kako da još brže unište ugled Srbije u svetu.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija je puna zla,njima je izdaja i prevara jedino oruzje.

Milivoje

pre 1 godinu

Puna podrska predsedniku, on uvek radi ono sto je najbolje za nasu drzavu i niko nema prava da ga napada.

Vladan

pre 1 godinu

Vucic uvek radi u nasem intetesu. Ne treba ga napadati.

Tomo

pre 1 godinu

Puna podrska predsedniku. Njega ne treba napadati vec pruziti punu podrsku.p

Neša

pre 1 godinu

Sramne izjave opozicije na račun borbe Vučića za Srbiju i ostvarenje njenih prava na KiM.

dragandragan

pre 1 godinu

A kako da se ne raeguje na ovakve izjave ovih ,ovih koji su nas i doveli u ovakvu situaciju i doveli Vucica u nezgodan polozaj da se i rukama i nogama bori za KiM.

nadanada

pre 1 godinu

Dovoljno je samo pogledati ko se kao brine za KIM ,ko se brine ali iz fotelej pa da svima bude jasno o kakvim se to patriotama navodnim radi.Bruka i sramota .

marija

pre 1 godinu

Opozicija je ta koja ne voli svoju zemlju i delima to stalno pokazuje.

ignjat

pre 1 godinu

Ko o cemu , opozicija o ljubavi prema zemlji. Videli smo Vasu naklonost prema zemlji dok ste bili na vlasti.

biljanabiljana

pre 1 godinu

Zuti ovako se ne dobijaju glasovi,ovako se ne moze pobediti nigde ali se ovako zato pokusava da unisti Srbija,pokusava se da se gurne u jos vece probleme sto vama i jeste cilj.Na svu srecu Srbija ima Vucica koji se za razliku od vas bori za KiM,za Srbiju i na kraju ce pobediti ta njegova borba a vi mozete da puknete od muke.

marija

pre 1 godinu

Opozicija stalno govori o politici Vucicevoj i kako on lose vodi nasu drzavu.Sramota. Kada su oni bili na vlasti Srbija je bila u najgoroj situaciji.

marija

pre 1 godinu

Nasa zemlja na celu drzave ima lidera koji zna da vodi svoju zemlju.

miki

pre 1 godinu

Opozicija je ta koja se pridruzivala Kurtiju i njegovoj politici, i sada ti isti govore nesto o Kim. Narod nije glup.

miki

pre 1 godinu

Negativno komentarisanje Vucica je glavni adut opozicije. Ne mare oni za Srbiju i nas narod.

bojanbojan

pre 1 godinu

Na zalost oni i jesu postavljeni tu da kritikuju Vucica a ne njihovog druga Kurtija elem za to su i placeni zato i pojedinci iz propale opozicije posecuju strane ambasade.Samo to ce im doci glave jednog dana bice pocisceni metlom ovog njihovog Jovanovica.

marija

pre 1 godinu

Nasa zemlja dok ima Vucica moze da ocekuje d aima boljue danas i sutra.

cacacaca

pre 1 godinu

Pa vi ste gospodo propali politicari krivi za sve sto se desava na KIM vi i vas Vuk Ho Jeremic a sad vam Vucic kriv?Kako vas nije sramota,pa vasi puleni su pljackali pocev od Kolubare ipa da svega ostalog,vi ste pustali Albance teroriste od kojih je jedan i sam Kurti,vi ste premestili raspravu po pitanju KiM vi a ne Vucic.Za razliku od vas morona Vucic polako ali sigurno sredjuje sve sto ste vi pokvarili i unistili i to je ono sto vas boli .

vanjavanja

pre 1 godinu

Ne interesuje vas KiM nikada i nije,vas boli uspeh koliki toliki je ali je uspeh to sto Vucic pokusava i uspeva da sredjuje stvari sto ste vi ostavili,vas interesuje jedino da Vucic ne uspe po pitanju KIM a ne KiM uopsteno i to treba da priznate.

Milanka

pre 1 godinu

Opozicija nema nijednu konstruktivnu ideju ali zato imaju milion ideja da izmišljaju i kritikuju. Zna narod da se na njih ne može računati.

nadezdanadezda

pre 1 godinu

Da vas zaista zanima KiM vi biste glasali za to sto je bi predlog na skupstini po pitanju KiM ali ne vi to niste uradili iz vama svojstvenih glupih izgovora.Zasto ne kazete javno da vaas zanima kako da Vucica srusite i to je to.Ovako ga nikada ali nikada necete ne srusiti ni prici blizu toga.

danijeladanijela

pre 1 godinu

Kada vas toliko zanima i toliko se brinete za Kim zasto mangupi ne odete licno dole na KiM vas ce drug Kurti pustiti jer imate iste ciljeve pa tamo objasnite nasim ljudima sta stvarno hocete a ne iz fotelje iz Beograda.Odete kao Vucic sto ode.

darkodarko

pre 1 godinu

Najvaznije od svega i najbitnije je da gradjani znaju ko se bori za Srbiju,za njih ,za KIm za sve sto je bitno i vezano za Srbiju,gradjani zanu da je to Vucic a ne ovi Jeremicevci i njihovi pajtosi.

dalibordalibor

pre 1 godinu

Pa Bosko siledzija ne moze da esi problem ni u njegovoj ulici u Cacku,za njega nisu glasali ni jegovi najblizi ao on se pametnjakovic nasao da resava probleme KiM,nemoj samo ti da resavas bilo sta ko boga te molim.

Mitar

pre 1 godinu

Opozicija laže,iznosi same lazi i neistine.Uzalud sve narod joj ne veruje.

Cvetana

pre 1 godinu

Srpski narod dobro vidi koje rezultate je do danas postigao Vučić a ko samo priča prazne price.

Laki

pre 1 godinu

Lazne patriote leze u toplim domovima i pozivaju na bunt. Pa drzava se tako ne vodi.

Golub

pre 1 godinu

Članovi opozicije sada glume patriote, a kada su imali priliku da se pokažu patriotizma nigde

Zora

pre 1 godinu

Nikoga ne zanima misljenje ljudi koji suruju sa Amerikancima i Kurtijem,koji bi za sitne pare prodali Kosovo,i koji se ne brinu o interesima Srbije.

marko

pre 1 godinu

Opozicija čeka bilo kakav Vučićev pokret, kako bi ga optužili za bilo šta u vezi Kosova. A njih uopšte Kosovo ne itresuje samo sebe same intresuju.

marko

pre 1 godinu

Opozicija čeka bilo kakav Vučićev pokret, kako bi ga optužili za bilo šta u vezi Kosova. A njih uopšte Kosovo ne itresuje samo sebe same intresuju.

Ruža

pre 1 godinu

Opoziciju Kosmet ne interesuje, samo gledaju da napadaju i optužuju Vučića.

Petar

pre 1 godinu

Da li opozicija zna sta znaci rec patriotizam, nisu se vodili tom mislju kad su bili na vlasti, bas naprotiv

ObradMSlovac

pre 1 godinu

Ekipa koju čine Obradović, Jovanović i Jeremić su Kurtijeva desna ruka za ocepljenje Kosova i Metohije od Srbije.

Ksenija

pre 1 godinu

Čak i u ovim teškim danima za Srbiju opozicija nema zdravog razuma nego vrši napad na predsednika Vučića.

Svetolik

pre 1 godinu

Licemerju nikad kraja, obicno se takvi prvi javljaju! Oni da su tolike patriote ranije bi se setili da treba da razmisjaju o KiM. Nesto mi se cini da su imali priliku, ali ne i rezultate!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20