• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kosovo online

28.01.2023

13:40

PUCNJAVA U KOSOVU POLJU! Ranjene dve žene

Politika

PUCNJAVA U KOSOVU POLJU! Ranjene dve žene

Podeli vest

Tzv. kosovska policija potrdila je da su u Kosovu Polju ranjene dve žene kada je na njih pucao muškarac, koji je, kako kažu, identifikovan, ali još uvek nije uhapšen

Kažu da je policija na lice mesta stigla nekoliko minuta nakon incidenrta, prenosi Reporteri.

- Prema prvim podacima, sumnja se da su dve osobe, obe ženskog pola, povređene od osumnjičenog lica vatrenim oružjem. One su upućene na lečenje, rekli su za Reporteri u policiji.

Dodaju da policijski istražitelji, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju istražne radnje na hapšenju osumnjičenog, koji je identifikovan, kao i na potpunom rasvetljavanju ovog slučaja.

Stariji muškarac presreo je danas dve žene koje su se nalazile u automobilu i pucao na njih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Penzionerj

pre 1 godinu

Ovo je već prelivene čaša, mora se hitno nešro preduzeti ili narod da odgovori istom duplom merom. Ovo je više neizdrživo. Da Zapad sve to ravnodušno gleda a sigurno ih podržava te fašiste na našoj zemlji.

Dragan

pre 1 godinu

Opušteno, brani nas Gospodin Vučić i nemaju šanse protiv zalaganja za mir i ljubavi koju im dajemo.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Šiptari to ne bi smeli da rade, da Vučić nije srpske policajce ostavio na cedilu a one koji su skinuli uniforme šiptarske policije odlikovao i o njima rekao da su heroji.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija