• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.02.2023

20:42

ZAPITAJMO SE, KO JE NAJVIŠE KRIMINALIZOVAO DANILA VUČIĆA?! Đukanović objasnio suštinu napada na predsednika i njegovog sina!

Politika

ZAPITAJMO SE, KO JE NAJVIŠE KRIMINALIZOVAO DANILA VUČIĆA?! Đukanović objasnio suštinu napada na predsednika i njegovog sina!

Podeli vest

Naravno, jezivo je to što smo čuli od okrivljenog saradnika Srđana Lalića kako je Belivukov klan pokušao putem medija da podmetne Danilu Vučiću ubistvo Lazara Vukićevića, rekao je narodni poslanik i visoki funkcioner SNS Vladimir Đukanović.

- Najpre, sa ljudskog aspekta je strašno šta sve predsednik države mora da sluša, čita i da trpi, jer na sve moguće načine najbliže, sina i brata, kriminalizuju ih mediji svako malo. Međutim, sve ovo što smo čuli od Lalića ima i druge posledice. Recimo, da je ova podmetačina prošla, hajde da se najpre zapitamo koji su to mediji koji su puštali informacije koje bi im doturio tamo neki Veljko Belivuk ili Marko Miljković? Ko su ti novinari i urednici koji su bili u njihovoj funkciji? Takođe, zamislite da je ova svinjarija progutana kako bi izgledala bezbednost Danila Vučića? Gde bi smeo slobodno ikada da prošeta s obzirom da bi pripadnici klana kome je pokojni Vukićević pripadao sigurno tražili osvetu. Naravno, verujem da sve ovo ”nezavisnim” novinarima, samozvanim istraživačima, neće biti interesantno. NOVA S i N1 od ovoga jedva da će neku vest napraviti. A baš su oni najviše sve činili da kriminalizuju Danila Vučića - kaže Đukanović.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
IMSI catcher

pre 1 godinu

Mora da ste mnogo glupi kad mislite da će Rošavi, Pičkousti i Vučićev kartel izbeći zatvor.

Petar

pre 1 godinu

Tajkunski mediji su svakodnevno napadali Danila ni krivog ni duznog

Petar

pre 1 godinu

Sve je to nešto Iza čega stoje strane službe, a ovi domaći izdajnici su tu da sve to pokrju kako se od njih traži. I tako sve to funkcioniše ne samo kod nas, nego svuda gde Amerika i zapadne sile imaju svoje interese.

Sasa

pre 1 godinu

Strasno je bilo kom roditelju citati ovakve stvari o svom detetu. Srecom, ti monstrumi su iza resetaka!

Danijela82

pre 1 godinu

Nisu imali nista da smeste Vucicu pa su zato nasrnuli na Danila. Prosto.

Nevena

pre 1 godinu

Opet se vracamo na to da opozicija niti kriminalne bande nemaju ni najmanji moralni kompas.

Ana

pre 1 godinu

Sram ih bilo sve ,apsolutno sve i sa Nove S i N1.

Stojkovic

pre 1 godinu

Nije opozicija skroz tako zla kao sto je predstavljaju, ali svakako je napad na decu bilo ciju najgori vid politicke malverzacije.

MomcilovicAnja

pre 1 godinu

Prosto ne mogu da verujem dokle ljudi mogu da idu. Dokle ide nečija zloba ljubomora i pakost, samo zbog toga što nije uspešan i ne može da pobedi boljeg. Da zbog toga napadate nečiju porodicu i decu? Pa jezivo.

Saladin

pre 1 godinu

Danilo mora biti postedjen svih napada jer nije dete ni biralo ni gde ce da se rodi ni kakav ce mu otac biti. A cak i da je mogao da bira, svakako nije odabrao nikog loseg.

Sara

pre 1 godinu

Napadi na Danila su svakoga dana sve jači i jači a njegov jedini greh je taj što je sin predsednika Vučića koji je Srbiju podigao iz pepela, čoveka koji je objavio bespoštedni rat kriminalcima i mafijašima.

Vesna94

pre 1 godinu

Nikada niste mogli da vidite tu prljavu kampanju protiv dece predstavnika opozicije. To govori sve i o zlocincima i o onima koji su neduzni.

Sale

pre 1 godinu

Zuti su najvise napadali Danila sto je zaista za osuditi.

Milica

pre 1 godinu

Tajkunski mediji objavljuju laži i izmišljotine o Danilu Vučiću i crtaju mu metu samo zbog toga što ne mogu nikako da sruše Vučića jer uz njega je preko pet miliona građana pa to pokušavaju napadima na njegovu porodicu.

Tara

pre 1 godinu

Sramni napadi koje zuta banda forsira na porodicu Vucic, oni su oduvek to radili sa ciljem da oslabe Srbiju.

Katarina

pre 1 godinu

Стални напади на Данила и уопште Вучићеву породицу имају за циљ да поремете предан рад председника на бојним проблемима са којима се наша земља сусреће.

Aleksandar

pre 1 godinu

Nas narod zna koliko je zuta banda oduvek udarala na porodicu Vucic.

Branko

pre 1 godinu

Tajkunski mediji ne smeju da napišu ništa što bi bilo istinito a da ide u prilog porodici Vučić.Plaćeni su da blate državu i ljude koji je vode,pa i njihove porodice.

Aca

pre 1 godinu

Drzava mora da pohapsi novinare koji sire lazne vesti i kome crtaju nekom metu na čelo.

Katarina

pre 1 godinu

Како би се осећали припадници опозиције када би неко дирао њихову породицу, ово што приређују нашем председнику је за најгору могућу осуду!

esa

pre 1 godinu

Vučiću ne mogu da naude politički jer nema mrlja već mu napadaju porodicu

mile

pre 1 godinu

Ništa teže nema za svakog roditelja kada čita nešto što nije istina u vezi sa svojim detetom. Velika Podrška za našeg Predsednika Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila!

Bojan

pre 1 godinu

Napad na Danila Vucica je za svaku osudu, kao i pokušaj kriminalizacije porodice predsednika Srbije. Time oni što to rade žele da dodaju teret na leđa srpskoj državi, koja vodi slobodarsku politiku sa nultom tolerancijom na kriminal i korupciju.

Sandra

pre 1 godinu

Jezivo je to što smo čuli od okrivljenog saradnika Srđana Lalića kako je Belivukov klan pokušao putem medija da podmetne Danilu Vučiću ubistvo Lazara Vukicevica.

dule

pre 1 godinu

Jedino ko je bio u sličnoj situaciji može da razume predsednika Vučića!

jovo

pre 1 godinu

Sina predsednika Vucica povezuju sa njagorim kriminalcima u svojim placenim medijima,ali ima pravde i istine koja na kraju ispliva.

Katarina

pre 1 godinu

Никад ниједан председник није толико саботиран од стране опозиције као што је Вучић, требало би кажњавати оваква понашања према председнику државе!

Miodrag

pre 1 godinu

Zbog ovakvih stvari treba se zapitati kako pojedini mediji mogu da iznose laži bez posledica? Ako se zarad EU ne mogu na drugi način rešiti neodgovornosti medija onda tužbe bato, tužbe i samo tužbe za klevete i obaveza medija da te tužbe objavi u glavnom terminu to svaki put da se ponovi tužba ako ti mediji nastave po starom tj.da šire laži.

sava

pre 1 godinu

Belivuk je baš nisko pao, udarajući na nečije dete pokazao je da je zapravo obična kukavica!

Nenad

pre 1 godinu

Sve je strateški odrađeno da bi se bavila ljaga na predsednika i njegovu porodicu.

ddd

pre 1 godinu

Odbratna je politika opozicija koja pokušava da udarima na Vučićaq obezglavi SRbiju koja je konačmno dobila lidera koji zzaslužuje povewrenj naroda

sanja

pre 1 godinu

Sve predsednik zna i dobro se nosi sa cinjenicom da je neko hteo da ga ubije

gagi

pre 1 godinu

Vućić je stao na put kriminalu, pa su oni hteli po svaku cenu da mu se osvete!

nena

pre 1 godinu

Odgovorni i časno radi svoj posao nas presednik I pored svih muka i svih saznanja i činjenica

Bojana

pre 1 godinu

Pa kroz medije se malo malo plasira neka podmetacina za Vucicevog sina i brata. Treba se nositi sa takvim pritiscima a tim medijima i pojedincima koji podmecu te gluposti se mora stati na put.

Nenad

pre 1 godinu

Napadaju zato što su podli i ne biraju način da e domognu vlasti. Sramota opozicije!

jana

pre 1 godinu

Vucic je svestan da je snajper bio namenjen njemu i svaka mu cast na hrabrosti

kija

pre 1 godinu

Vucic je jedini bio hrabar da objavi rat mafiji

Katarina

pre 1 godinu

Велика је неправда нанета Данилу, није заслужио нити једног тренутка овакве нападе.

sandra

pre 1 godinu

Verujemo u naše pravosudje i da će pravda biti zadovoljena.

Helena

pre 1 godinu

Dovoljno je Vucicu i njegovoj porodici stresa bilo i sa podmetacinama koje nisu na srecu prosle, ne smem ni da zamislim sta bi bilo da je taj nenormalan plan uspeo

lola

pre 1 godinu

Priprema atentata na Vucica je za dozivotnu kaznu.

nena

pre 1 godinu

Spremili snajper da bi izvrsili atentat na Vucica,ali ih je drzava preduhitrila

gaga

pre 1 godinu

svaki napad na predsednika je direktno napad na državu.

Žarko

pre 1 godinu

Đuka je ubo baš u metu, to je pravo pitanje. ko su mediji, urednici, novinari koji su ovakve vesti, protiv danila plasirao? Nadam se da tužilaštvo radi svoj posao i da će i to biti predmet istrage. Mediji u celoj ovoj priči su imali centralnu ulogu.

Katarina

pre 1 godinu

Оваквим неистинама Данило је дошао у непогодну и непријатну ситуацију која нимало није повољна што се тиче његовог слободног кретања, а све зарад мржње према Вучићу, ти који су све ово закували треба да буду иза решетака за пример!

Olivera

pre 1 godinu

Sigurno da treba zapamtiti koji su to potpisnici tih tekstova o povezivanju Danila sa ubistvom, pa i njih procesuirati

Milu

pre 1 godinu

dokle su oni spremni da idu, toliko napada na porodicu predsednika nigde ne možemo videti

mile

pre 1 godinu

zaista je strašno šta sve čovek preživlajava a ima za cilj samo da sačuva Srbiju i srpski narod

Neša

pre 1 godinu

Ovo je teški kriminal i ovo je nedopustivo! Strašno je i pomisliti šta bi bilo da im je plan uspeo. Srećom nije i za obe mafijaše je jedino doživotna robija.

mile

pre 1 godinu

bitno je da su oni koji su to pokušavali na mestu iza rešetaka

Nela 01

pre 1 godinu

Ovo je strašno šta predsednik i njegova porodica moraju da trpe od strane tajkunskih medija

Denov93

pre 1 godinu

šta su spremni da urade kako bi napadali i ugrozili porodicu predsednika VUčića

mile

pre 1 godinu

šta sve trpi čovek u borbi za Srbiju i srpski narod

Esa

pre 1 godinu

Deca Vuciceva su pretrpela mnoge pretnje i lazi. Sramota Srbi sramota.

Joksi

pre 1 godinu

Jezivo je na sta su sve pojedini spremni da bi srusili Vucica a znaju da dok ga ne sklone nemaju sansu nikakvu

Jelena

pre 1 godinu

Srdjan nije normalan kakve izjave daje. Za to ga treba prvenstveno tuziti i dokazati kakav je lazov.

Milan

pre 1 godinu

Udružili se kriminalci i tajkunski mediji u nameri da kriminalizuju porodicu predsednika koji je objavio rat mafiji.

Natalija

pre 1 godinu

Po mom misljenju, apsolutno je kukavicki i nisko , na ovakav nacin stavljati metu na celo detetu, samo zato sto je sin predsednika Vucica. Ovo je sramotno, cak i za njih.

Rade

pre 1 godinu

Ko je iznenadjen medijima koji stoje iza kriminalizacije Vučićevog sina? Ja ne.

veljko

pre 1 godinu

Vucicu orden treba dati sta sve prozivljava i sta sve trpi....

nadja

pre 1 godinu

strasno je nasta su ljudi sve premni zarad vlasti...udariti na decu je ensto najsramnije sto covek moze sebi da dopusti

veljko

pre 1 godinu

svaka cast Vucicu,sto se bori kao lav protiv sve ove gamadi sto ga napada...

Danka

pre 1 godinu

mogu samo da mu pljunu pod prozor da ga mrze i da mu zavide

nadja

pre 1 godinu

ljudi mnogo sebi dozvoljavaju...strasno i zalosno...

minja

pre 1 godinu

Једина кривица Данила Вучића је што је син председник.Да није не би ни био мета и криминалцима, и разним ситним политикантима који покушавају да склоне Вучића са власти.

Milica

pre 1 godinu

Danila su napadali svi. Nije ni cudo sto je postao meta kriminalcima.Računali su da ako njega likvidiraju tako će Vućića skloniti zauvek

Ana

pre 1 godinu

Napadi i kriminalizacija Vučićeve porodice , posebno ugrožavanje Danila ima za cilj da oslabi Vučića.

Dule

pre 1 godinu

Mafija u Srbiji dok nije bilo Vučića radila je šta je htela a sada je došlo vreme da se suoče sa pravosudnim organima i odgovaraju za sva zlodela koja su činili.

Dragana

pre 1 godinu

Neverovatno je, sta sve Vucic moze podneti! Svaka cast na njegovoj ogromnoj kolicini snage, da istrpi sve napade na njegovog sina, koji su lazni i bez osnova! Neka ostave dete na miru!

Marko

pre 1 godinu

Samo zli i nemoralni ljudi se bave ovakvim stvarima, napadima na tudju decu! Danilo je sin Vucica i samo zbog toga mora da trpi silne uvrede i namestanja! Sramota!

Tina

pre 1 godinu

Prvo tajkuski mediji su najviše plasirali priče o Belivukom klanu a naročito su u tu vezu dovodili i Danila, njegov život je bio ozbiljno ugrožen što je za svaku osudu i medija i urednika i novinara koji su to radili.

Sanjalica

pre 1 godinu

Iz dana u dan me frapira na šta su sve ljudi spremni da urade kako bi nekome napakostili. Pa to više nije nimalo naivno. A tek naši mediji, puštaju lažiu etar kako bi podigli svoju popularsnost. E pa ne gradi se sreća na tuđoj nesreći, kad tad će takve laži skupo platiti.

Marko

pre 1 godinu

Svaka cast predsedniku, kako izdrzava sve ovo! Nas narod mu pruza podrsku!

Zdravko

pre 1 godinu

Ovo je samo jedan od mnogobrojnih medijskih napada na predsednikovu porodicu u prošloj godini a i ove se nastavlja strašno.

MarinaZmaj

pre 1 godinu

Suština je da se okrive oni koji nisu krivi, samo žele da smene Vučića kako bi pravi krimosi došli na vlast.

Ana

pre 1 godinu

Za svaku osudu su sve laži vezane za predsednikovog sina.

Cane

pre 1 godinu

Svaka čast specijalnim službama što dobro čuvaju Vučićevog sina i nedozvoljavaju mafiji da mu ugroze bezbednost i pakovanje lažnih afera.

Anja

pre 1 godinu

Predsednika su želeli da slome lažima o njegovoj porodici ali on je jači od toga i nastavlja borbu za Srbiju.

Saska

pre 1 godinu

Treba zaista videti koji su ovi "nezavisni" potpisnici tekstova koji povezuju Danila sa ubistvom, pa i njih poslati kod njihovog drugara Belivuka

Nina

pre 1 godinu

Pa svi ti koji su povezivali Danila sa tim ubistvom i tako hteli da mu nacrtaju metu, pisali su posle hapsenja i da su kriminalci saradjivali sa Vucicem i radili za njega

Rada

pre 1 godinu

Neće uspeti da Srbiju vrate u prošlost jer predsednik zna da se bori i protiv lažnih vesti kao što se bori za Srbiju.

Goran

pre 1 godinu

Naravno da iza medijske kriminalizacije Danila Vučića stoje Šolakovi mediji

Mirko

pre 1 godinu

Ne mogu da verujem šta su sve ljudi u stanju da urade zbog mržnje prema Vučiću

Zora

pre 1 godinu

Ova orkestrirana kampanja kriminalizacije predsednikovog sina je u najmanju ruku nečuvena.

Lana

pre 1 godinu

Svi ljudi koji vole predsednika Vučića , ne treba da se obaziru na bljuvotine koje se nadju u tajkunskim medijima, sada treba da mu pruže ogromnu podršku u borbi za interese naše Srbije. .

Vlada

pre 1 godinu

Opozicija je nemoćna pa pokušava putem jeftinih novinara napakostiti predsedniku napadajući mu porodicu!

Neda

pre 1 godinu

Kukavički pokušaji napada na predsednikovu porodicu po ko zna koji put.

Štef

pre 1 godinu

Sramni pokušaji napada na predsednikovu porodicu.Očigledno je da nisu prezali ni od čega kako bi izbegli hapšenje.

Irma

pre 1 godinu

Zastrašujuce na šta su sve bili spremni kako bi se izvukli.Nadamo se da sudija neće biti blag kada su u pitanju ovi kriminalci.

Ana

pre 1 godinu

Narod je uz Vučića i neće dozvoliti nikom da urušava državu kao što bi tajkuni to uradili preko svojih poslanika u parlamentu!

Kole

pre 1 godinu

Sta su se okomili na ovog decka vise. Ako ne mogu da pobede Vucica na izborima, nek ostave porodicu na miru.

Jova

pre 1 godinu

Kada su kriminalci shvatili da im je policija za vratom, krenuli su da kuju planove protiv Vučićeve porodice i državnog vrha.

Žarko

pre 1 godinu

Stalno izmišljaju da bi napadali predsednika Vučića i njegovu porodicu.

Nenad

pre 1 godinu

Vučić je dokazao da je pošten čovek i dobar državnik.

Dragoljub

pre 1 godinu

Sećam ga se sa Kopernikusa,opozicija,delovao kao svetac a vidi ga sada braneći vučić brani Sojicev izum doduše traje već dugo i pun je ko brod,Sojic i sa 3 meseca bio zadovoljan a ovaj zvalo mao mu i doživotno.

NekoKo

pre 1 godinu

Ono što je nenormalno to je da Vučić pada na ovakva uvlačenja u zadnjicu.? Neiskrenost se vidi iz aviona a neiskrenost i lažni prijatelji su gori od najgorih neprijatelja. Oni kao vole Vučića.? Kako da ne .? Vole ga jer je na vlasti i što od toga imaju korist.

Rade

pre 1 godinu

Porodica je svetinja! Opozicija nikako to da shvati!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsenika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsenika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!
Italija u strahu!

(VIDEO) Tresao se supervulkan, najjače u poslednjih 40 godina! Čak 150 zemljotresa u okolini Napulja, ovo ne sluti na dobro!

Kuće su evakuisane, a mnogi ljudi spavali su u automobilima ili na ulici nakon što je najjači zemljotres u poslednjih 40 godina potresao oblast oko ogromnog supervulkana Campi Flegrei u blizini Napulja. Podsetimo, potres jačine 4,4 stepena po Rihterovoj skali u Pocuoliju, gusto naseljenom lučkom gradu, praćen je sa 150 zemljotresa koji su se snažno osetili i u Napulju.

21.05.2024

22:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija