• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.02.2023

18:10

ZORAN TOMIĆ: Nećemo stati dok ne raskrinkamo antidržavnu opoziciju!

SNS

Politika

ZORAN TOMIĆ: Nećemo stati dok ne raskrinkamo antidržavnu opoziciju!

Podeli vest

Tajkunovi jurišnici iz antidržavnog bloka još uvek kukumavče što ih je Vučić raskrinkao na posebnoj sednici o Kosovu i Metohiji. Boško Obradović i Milica Đurđević Stamenkovski nikako da shvate da su raskrinkani, pa se i dalje koprcaju, jer je njima samo rejting bitan, rekao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Tomić.

- Trenutno igraju cenzus ligu, pa ne biraju saradnike sa kojima bi samo da se održe iznad 3%. Nisu ni svesni koliko su sami sebe uzdrmali tog dana svojom željom da linčuju predsednika, nervozom i neznanjem. Sada se vade, pa traže tv duele, rezolucije, deklaracije... nastavljaju politiku koju je njihov koalicioni partner vodio DSS sa žutom koalicijom, da Kosovo i Metohiju brani saopštenjima bežeći od svoje odgovornosti koju su tada imali za vođenje Srbijom i za probleme koje su svojim nedelovanjem izazvali na Kosovu i Metohiji. Narod nije zaboravio da su oni ti koju su Aljbina Kurtija sa još 1800 terorista pustili iz zatvora 2001. godine, da su dozvolili pogrom nad Srbima 2004. godine, da Priština proglasi lažnu državu 2008. godine i da su svojim nečinjenjem podržali žute tajkune da 2011. godine daju vetar u leđa teroristima, što sporazumima, to i svojim glupim pitanjima. Sada se opet sa njima udružuju, busaju se u grudi da su neki borci za očuvanje Kosova i Metohije, kao da očekuju da je narod obrisao svoje pamćenje i da ih vidi kao nova lica na političkoj sceni.

Ne samo da narod sećanje nije izbrisao, već neće podržati nikada one koji Kosovo i Metohiju koriste za skupljanje jeftinih političkih poena, koji frazama i tvitovima brane narod i koji bi da ruše svoju sopstvenu državu. Zato je narod apsolutno uz Aleksandra Vučića koji se delima bori za očuvanje Srbije, opstanak našeg naroda na Kosovu i Metohiji, poštovanju Ustava Srbije, ali i raskrinkavanju lažnih patriota koji bi njegovim rušenjem da uruše i Srbiju.  Zato neka ne brine antidržavna opozicija, nećemo stati dok i njih i tajkunsko njihovo krilo ne raskrinkamo do kraja! Srbiju vam ne damo - rekao je Tomić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crna Leptirica

pre 1 godinu

Opozicija je samu sebe zakopala u rupu u crno.

Lala

pre 1 godinu

Lažne patriote su itekako raskrinkane i dokazano je jasno da ih interes Srbije ni najmanje ne zanima.

Saša

pre 1 godinu

Opozicija i jeste antidržavna jer sve što rade je protiv interesa Srbije.

Dex

pre 1 godinu

Ono što opozicija radi je sve samo nije u interesu Srbije, zaista ih je potrebno raskrinkati i oterati u političku istoriju al onu najcrnju stranu.

Maja

pre 1 godinu

Narod ne zeli da ih vode lopovi, huligani, pohlepnici i srbomrsci. Narod zeli Vucicevu politiku i pomirite se vec jednom sa tim!

Milan Jovic

pre 1 godinu

Mora se iskoreniti ovo zlo, samo steti Srbiji.

Milutin

pre 1 godinu

Svi koji rade protiv drzave i njenog napretka treba da budu sankcionisani.

Lela

pre 1 godinu

Lazna opozicija je vec raskrinkana, pre svega je sama sebe raskrinkala lazima i incidentima ali niike na odmet da sve saznamo na sta su spremni i cime se bave

Bojan

pre 1 godinu

Svi iz opozicije koji lične interse stavljaju iza nacionalnih su deo te tzv. antidrzavne koalicije. Ružno je poslati sliku u svet o tome kako se pojedinci, poput Mice Zavetenice ili Boškića ili pak Miloša Francuza hvale time što su hteli da napadnu predsednika Vučića i da se fizički obračunaju sa njim. Time su pokazali da su veliko zlo.

veljko

pre 1 godinu

Vučić ih je razbucao ali sve onako mirno,na lep način. Sve je izneo na čistinu

veljko

pre 1 godinu

Oni su pokazali sta su uradili, a sada pljuvanjem Vucica zele da skinu ljagu sa sebe! Sramota

veljko

pre 1 godinu

Za Srbiju se vredi boriti do kraja, u inat svima koji na svaki način rade protiv i nanose štetu na svakom koraku.

nadja

pre 1 godinu

Građani Srbije su se uverili ko je opozicija i šta rade, da je svaki korak usmeren protiv Srbije.

nadja

pre 1 godinu

U laži su kratke noge, a to je opozicija očigledno zaboravila.

katarina

pre 1 godinu

Milica sljivovica i Bosko Obradović su sramota ljudska.Vucicu tek sledi istorijska pobeda!

veljko

pre 1 godinu

Saznalo se dosta toga, tek će da isplivava. Polako samo

nadja

pre 1 godinu

Boško je bio sav zbunjen,nije znao šta ga je snašlo kada je Vučić počeo da priča

Vojka

pre 1 godinu

Posto ce pritici biti veci ,trebace nam i nova resenja i planovi.Samo ih Vucic nudi ,ostali se prave da su u paralelnom univerzumu.

Tijana

pre 1 godinu

Opozicija je sramota za Srpsku politiku jer njima nije mesto u Skupstini, njih Vucic svaki put poklopi argumentima i cinjenicama koje su ocigledne i istinite.

Dragi

pre 1 godinu

Momčino, prvo raskrinkajte antidržavni dvojac Stefanović-Mihajlović (nažalost nije onaj dvojac iz Montevidea 1930), pa onda terajte dalje. Dajte narodu odgovor na sledeća pitanja: 1. Ko ih je "doveo"? 2. Zašto su "ministrovali" 8 godina? 3. Zašto nisu smenjeni i procesuirani? 4. Ko je "rasturio" Policiju Srbije? 5. Ko je i zašto prisluškivao predsednika države? 6. Ko je uništio energetski sektor Srbije? 7. Ko je vlasnik firme NITES i zašto ista firma "gazduje" u vladi Srbije? I TAKO DALJE...

Koka

pre 1 godinu

Opocicija je skup prodanih interesdzija. Jasno.

Lilika

pre 1 godinu

Jasno nam je ko su Bosko i Milica. Prodane duse

Zokicaaaaa

pre 1 godinu

Milica i Bosko se vode licnim interesima. Njih Srbija ne zanima

Simica

pre 1 godinu

Ovaj Bosko udruzen sa Milicom jeste primer neprijatelja svog naroda

Luka

pre 1 godinu

Tako je, secamo se ko je pustio Kurtija iz zatvora!!! Nismo zaboravili. Da podsetimo opoziciju

Lena

pre 1 godinu

Opozicija je upropastila Srbiju i srpski narod. I kao da im nije dovoljno, hteli bi da nastave zapoceto. All nisu se nadali borbenosti i zalaganju predsednika Vucica.

Zlatko

pre 1 godinu

Baš ni jedna laž ne sme da opstane, svaka se mora raskrikanti i pokazati ko je opozicija i čime se služi. Laž ne sme nikada da pobedi.

Acko

pre 1 godinu

Dosta toga sto su radili smo saznali zahvaljujuci predsedniku Vucicu. Ali ima jos dosta i da ispliva na povrsinu.

Vladana

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala na Skupštini svoje najgore lice i narod je ponovo imao priliku da se uveri u njihove namere da ruše državu i Vucica a da su im interesi naroda potpuno po strani.

Jelena

pre 1 godinu

Incident koji je napravila opozicija na posebnoj sednici skupštine o Kosovu i Metohiji samo im je oduzeo političke poene. Pokazali su svoju nekulturu.

Jasmin

pre 1 godinu

Vučić je lepo ukazao na njihove laži, obmane i spinove.

Katarina

pre 1 godinu

Sami su sebe vec raskrinkali sramnim ponašanjem u skupštini. Nema tu trunke brige o narodu.

Neca

pre 1 godinu

Podhitno podici cenzus na 5% i iskoreniti opoziciju i nemile scene iz skupstine

Dragan

pre 1 godinu

Vucic je predstavio opoziciju u pravom svetlu u skupstini

Jana

pre 1 godinu

Narod veruje politici Aleksandra Vucuca, opozicija je svima pokazala da je njima stalo samo do vlasti ne do naroda.

Hana

pre 1 godinu

Dok je narod uz Aleksandra Vucica i politiku SNS-a. Opozicija moze da dubi na glavi, nece doci na vlast.

Mihajlo

pre 1 godinu

Obradović, Milica, koalicija oko njih nema šta da ponudi Srbiji, oni bi da joj oduzmu pravo da pravnim sredstvima brani svoj teritorijalni integritet i Srbe na KIM. Njima je vlast, lični interes iznad državnog. Kad je tako, moraju da se služe lažima, jer ništa drugo nemaju čime bi pridobili građane. Podmladak SNS se izgleda udružio da svaku laž ogoli, da pokažu Srbiji šta je istina. Nema sumnje da uspevaju.

Joca

pre 1 godinu

Konačno se vidi ko su Boško i Milica ali će tek isplivati ono najgore ovo je tek početak.

Dule

pre 1 godinu

Опозиција је својим непримереним понашањем у Скупштини директно допринела још већој популарности Вучића и његове странке.

Nemanja

pre 1 godinu

Tako je, vreme je da se raskrinka da kvazi patriotska opozicija.

Mišel

pre 1 godinu

Podizanje cenzusa na 5% ali i na vise za vece koalicione liste bi iskristalisalo politicku scenu Srbije i uklonilo korov iz nase politike.

Dzo

pre 1 godinu

SNS je ubedljivo najbolja i najorganizovanija stranka u Srbiji. bice to tako sve dok je na njenom celu Vucic, a mozda i kasnije.

Maki

pre 1 godinu

Vreme je da se raskrinka antidržavna opozicija!!!!

Rista

pre 1 godinu

Hvala Bogu svi pamtimo sta je prosla vlast uradila sa Srbijom i Kosovom i Metohijom i u kakvom rasulu je nasa zemlja bila nakon njih ... Vucic je Srbiju digao sa dna. To niko ne bi umeo kao on. On vodi odgovornu politiku i iako je pod velikim pritiskom ne odustaje i bori se svakog dana kao lav za mir i stabilnost u nasoj zemlji...

Kristina

pre 1 godinu

Opozicija se predstavlja da su veliki patrioti, a prodali bi se za šaku dolara. Provaljeni su da glume i da se foliraju. Narod sve vidi.

Mića

pre 1 godinu

Javna je tajna da opozicija šuruje sa stranim moćnicima i sve zarad svojih ličnih interesa.

Mira

pre 1 godinu

Džabe se predstavnici opozicije predstavljaju da su veliki Srbi, kad im narod ne veruje. Videli smo šta rade na Skupštini i kako poštuju najveću državnu instituciju. Tako bi oni i Srbiju razorili.

Mirko

pre 1 godinu

Opozicija je toliko dvolična, da su se više i oni izgubili u svojim lažima. Njihov cilj je da ruše Vučića, ali im to neće poći za rukom.

Vesna

pre 1 godinu

Nikad opozicija nije gora bila. Toliko su mizerni da je degutantno pričati više o njihovim postupcima, naročito kada napadaju predsednika Vučića.

Slavica

pre 1 godinu

Koliko opozicija vredi, videli smo na izborima. Nek se sklone iz Skupštine, i onako ruše ugled Srbiji.

Sava

pre 1 godinu

Nećemo dozvoliti da laži opozicije preovladaju u mišljenju građana.

Goga

pre 1 godinu

Odavno je opozicija pokazala svoje pravo lice i dokazala da je Srbija i narod ni malo ne interesuju.

Petar

pre 1 godinu

Opozicija je svakim danom sve smesnija, jadnija i slabija, sami su krivi za to

Osa

pre 1 godinu

Lažni patriotski blok koji se sada tobože bori za KiM, zaboravlja da su upravo oni, dok su bili na vlasti, uradili sve što je bilo u intetesu Prištine, tako i pustili 1800 albanskih terorista na slobodu.

Rade R

pre 1 godinu

E pa oni su toliko inteligentni da nikako da shvate da im je rejting obrnuto proporcionalan koprcanju! Mada, nisu oni ni plaćeni da im raste rejting, nego da izazivaju nemire! To njihove gazde od njih traže! Oni samo rade ono što im gazde, "prijatelji" Srbije, narede! A ti "prijatelji" su neki činovničići iz stranih ambasada, a tu spadaju ustaše, balisti i mudžahedini, naravno podpomognuti belosvetskim fašistima i nacistima, koji nikako ne mogu da nam oproste dva svetska rata i još po neke ratove u kojima nisu uspeli da nas okupiraju! Pa sad pokušavaju, preko ovih lažnih patriota, da dovrše ono što nisu mogli ratovima! ŽIVELA SRBIJA! A ova bagra će da crkne svakako!

Jana

pre 1 godinu

Narod će uvek biti uz predsednika Vučića koji se bori za svoj narod. Bori se protiv kriminala, poštuje Ustav Srbije, bori se za očuvanje Srbije.

Boba

pre 1 godinu

Opozicija nakon sledećih izbora neće postojati.

Lena

pre 1 godinu

Pricaju samo prazne price,ono sto misle da narod hoce da cuje i da ce tako dobiti neko poverenje kod naroda..Mozda to narod i hoce i zeli,ali ne od takvih i od onih koji su ga vec prevarili kada su imali sansu da pokazu kolko su sposobni da se bore za Srbiju a ujedno i za Kosovo i Metohiju u sastavu Srbije.

Dara

pre 1 godinu

Narod je rekao sta misli o opoziciji pametnom dosta.

sasa

pre 1 godinu

Opozicija se samo bori za sebe i bitan joj je samo licni interes

Laki

pre 1 godinu

Imamo li jos sta da saznamo o opoziciji? I ovo je mnogo sto znamo.

sasa

pre 1 godinu

Vucic je u skupstini opoziciju razbucao argumentima i istinom, kad vec moram tako da kazem

Kaca

pre 1 godinu

Imamo li jos nesto da saznamo o opoziciji? I ovo je dosta sto znamo da nam budu ogavni.

stefan

pre 1 godinu

Puna usta patriotizma opoziciji, a jedino do cega im je stalo je do rejtinga i do jeftinih politickih poena

Patak

pre 1 godinu

Briga opoziciju za KIM i za ocuvanje nacionalnih interesa, licni interes im je uvek bio ispred interesa drzave i naroda

Andja

pre 1 godinu

I ovo je dosta sto znamo da nam budu odvratni.

Pavlovic

pre 1 godinu

Licni interes prevladava kad je rec o opoziciji i to je nekako i vise nego ocigledno

stevica

pre 1 godinu

Borba za licni interes i sopstveni dzep.To je jedino do cega je stalo opoziciji

Macak

pre 1 godinu

Sramno i bahato ponasanje opozicije u skupstini na sednici o KIM i samo iz toga se moze videti koliko im je stalo do KIM i do ocuvanja nacionalnih interesa

Rasta

pre 1 godinu

I Bosko i Zavetnica, svi oni unutar opozicije su jaki samo na recima

Plavooki

pre 1 godinu

Realno, sve same interesdzije i licemeri unutar opozicije, prosto, ne zna se ko je veci

Cuperak

pre 1 godinu

Opozicija je svojim ponasanjem i postupcima odavno pokazala svoje pravo lice.Obraz djon

Era

pre 1 godinu

Opozicija je na skupštini pokazala koliko vredi i kakvi su ljudi,njima je važno samo da buču

Zoki

pre 1 godinu

Opozicija treba da kandiduje Biserko,Kandićku ili Milićku kao ispomoć.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Lažne patriote se moraju udaljiti od svih vodećih funkcija jer će tako uništiti i ovo malo uzdigle Srbije.

Mare

pre 1 godinu

Sve će pokušati da rade protiv Predsednika, navikli smo na laže od ranije.

Joka

pre 1 godinu

Opozicija se bavi prljavim stvarima i glupostima ne bi li srusili vlast,iako jos uvek nisu svesni da ljudi odavno znaju kakvi su manipulatori.

Zika

pre 1 godinu

Na tome treba raditi svim snagama i sredstvima jer ovi izdajnici treba da odgovaraju za svoja nedela, izdaju i saradnju sa spoljnim faktorima u borbi protiv nacionalnih interesa.

vlada

pre 1 godinu

Samo napred i pokažite i dokažite narodu ko pokušava da ih lažima namami da im ukažu poverenje koje su im već jednom prokockali i za vreme svoje vladavine unazadili našu zemlju za još 10-ak godina.

Bojan

pre 1 godinu

Pokazali su se opozicionari u svom najgorem svetlu i kako ne mogu da vladaju sobom, Vučić ih je sve do jednog verbalno nokautirao činjenicama I argumentima!!!

mirko

pre 1 godinu

Imate punu podršku naroda. Jer niko ko imalo prati politička dešavanja neće ukazati poverenje ovim nesposobnjakovicima. Koji samo prave cirkus u skupštini i van nje. Nemaju nikakve konkretne ideje i predloge za resavanje bilo kog problema u državi i samo ih zanima kako da pljačkaju državu i narod što su i radili dok su bili na vlasti.

Milan

pre 1 godinu

Svakim danom je sve jasnije da opozicijom rukovode strane ambasade, Kurti i domaći tajkuni.

penzionerka

pre 1 godinu

Sve ih treba raskrinkati jacinom istine o njima!

NEVENA ĐURIĆ: Obradović u Narodnoj skupštini organizovao cirkusku predstavu!
Politika

NEVENA ĐURIĆ: Obradović u Narodnoj skupštini organizovao cirkusku predstavu!

Lažni patriota Boško Obradović poznatiji kao "Kolubara trans", jer je iz Kolubare uzimao narodne pare i delio ih svojim stranačkim odborima, svu "brigu" za pitanje Kosova i Metohije i „ljubav“ prema našem narodu pokazao je učešćem u cirkuskoj predstavi koju su on i njegovi koalicioni partneri organizovali u Narodnoj skupštini Republike Srbije, rekla je potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić.

11.02.2023

16:11

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20