• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2023

14:50

PETKOVIĆ: Ponoš je možda ekspert za topljenje tenkova, ali tu se njegovo znanje i talenti završavaju!

Kancelarija za KiM

Politika

PETKOVIĆ: Ponoš je možda ekspert za topljenje tenkova, ali tu se njegovo znanje i talenti završavaju!

Podeli vest

Kakvi su moralni i analitički kapaciteti čoveka koji je doveden na čelo Vojske Srbije da bi razoružao i uništio tu vojsku, i koji je taj zadatak sprovodio veoma revnosno, uništivši više srpskih tenkova nego NATO? Naravno nikakvi, rekao je član Predsedništva SNS, Petar Petković

 

Petkovićevo saopštenje vam prenosimo u celosti:

"NATO general Zdravko Ponoš je možda ekspert za topljenje tenkova, i bio bi verovatno efikasan šef smene u nekoj čeličani, ali tu se njegovo znanje i talenti završavaju. 

Nema većeg apsurda nego kada neko ko je zatvarao kasarne, ukidao brigade i srpsku vojsku, dok je bio na njenom čelu, sveo na nivo civilne odbrane, danas nekom drži lekcije o Kosovu i Metohiji, jer da je potrajao na tom mestu danas bismo o južnoj srpskoj pokrajini govorili kao o davnoj istoriji a Srbija ne bi ni postojala kao samostalna i slobodna država. 

I sve to mu nije bilo dovoljno, nego se, pošto je najuren iz Generalštaba, zaposlio kao sufler Vuka Jeremića, da bi nastavio da uništava Srbiju političkim sredstvima.

Sreća je što Srbiju danas predvodi predsednik Aleksandar Vučić, jer on je najčvršća i najpouzdanija prepreka da se ljudi poput Zdravka Ponoša vrate u sedlo i nastave da pustoše Srbiju. To je pokazao i narod na poslednjim izborima na kojima je sa više od milion i po glasova razlike Aleksandar Vučić potukao Ponoša.

A kada je reč o Kosovu i Metohiji, nastavićemo da se odlučno i nepokolebljivo borimo za srpske državne i nacionalne interese, svesni da time zadajemo duševnu bol Ponošu i njemu sličnima."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pavle

pre 1 godinu

Ponos je kao nacelig generalstaba srozao ugled vojske pa je mislio da kao politicar moze da sroza ugled Srbija.Ali sva sreca to je narod prepoznao na izborima i nije se dao prevariti.

Daki

pre 1 godinu

Ponoš je unazadio vojsku za par godina najmanje, katastrofa.

Filip

pre 1 godinu

Znamo mi ko cuva nasu zemlju. Ziveo Aleksandar Vucic.. Ponoso kao i Jeremic da se sklone ako mogu sa politicke scene i uopste bilo koje scene,nema smisla...

Viki

pre 1 godinu

Ponoš je već pokazao da nema ni srama ni stida.

Viki

pre 1 godinu

Lepo je Petković rekao, čeličana je za njega evru bi on bio dobar.

Sasa

pre 1 godinu

NATO general bi da brani KiM sa pretopljenim tenkovima?! Ma daj, svi znamo ko je Ponos!

Janko

pre 1 godinu

Vučić nikada nije bio podložan pritiscima. Izdajnik Ponos treba da gleda sebe, a ne da izmišlja laži o Vučiću.

sasa

pre 1 godinu

U sluzbi stranih agentura je Ponos i neko ko je oduvek gledao samo sebe i svoj interes

sasa

pre 1 godinu

Sama pomisao u kakvom je stadijumu ostavio vojsku Ponos, vidi se da je bio "ekspert", doduse za licni interes i sopstveni dzep

stefan

pre 1 godinu

Vojska ga ne pamti ni po cemu dobrom kao ni gradjani ove zemlje Ponosa

Lala

pre 1 godinu

Ponoš je zaista prirodni talenat za uništavanje i jedino je tu stručan a to nam je i pokazao i dokazao.

Patak

pre 1 godinu

To koliko ga narod danas ceni i uvazava, najbolje se vidi na proslogodisnjim izborima, gde je POnos osvojio 3x manje glasova od Vucica

Saša

pre 1 godinu

Svi se sećamo vremena kada je Ponoš bio na čelu naše vojske, sve što je uradio je što je tenkove naše pretopio i uništio.Bruka i sramota.

Pavlovic

pre 1 godinu

Sve se kod Ponosa svodi na licni interes i borbu za isti, ista prica i sa ostatkom opozicije

stevica

pre 1 godinu

Sluzio je Ponos interesima zapada isto kao i jeremic i Tadic u to vreme, zato ih narod danas i ne zeli

Njanja

pre 1 godinu

Ponoš je od onih što bi prodao veru za večeru.

Dex

pre 1 godinu

Nikakvih normalnih kvaliteta Ponoš nema sem da pretopi tenkove i uništi sve do čega se dotakne, on sve što je radio bilo je protiv Srbije i to je sasvim jasno.

Macak

pre 1 godinu

Ljigava i podla osoba, interesdzija u pravom smislu te reci.To je zapravo Zdravko Ponos

Rasta

pre 1 godinu

Naravno da narod nikada nece pruziti podrsku ljudima kao sto je POnos, jer nciim dobrim pre svega taj covek nije zaduzio vojsku

Plavooki

pre 1 godinu

Briga Ponosa za Srbiju i srpski narod.Interesi licne prirode su mu uvek bili ispred drzave i naroda

Cuperak

pre 1 godinu

Svaka rec na mestu, sve sto je Petar rekao za POnosa, pravo u centar sto bi rekli

Mile

pre 1 godinu

General Ponoš pokazao je da je ekspert za topljenje tenkova, i da ništa korisno nije učinio za našu zemlju.

Mitarpavlovic

pre 1 godinu

Bivši General Ponoš predstavlja sebe u najgorem svetlu i ne shvata koliko je štete naneo Srbiji sa uništavanjem vojne opreme.

Cole

pre 1 godinu

Nato general nek ide kod svojih mentora, a Srbije nek se kloni.

raki

pre 1 godinu

Ponoš je uništio našu vojsku, to je jedino što je uspeo da uradi. Srećom pa Vučić ulaže i ponovno unapredjuje naš vojni sistem

Zorica

pre 1 godinu

Lepo receno. Unistio je vojno naoruzanje. Zahvaljujuci predsedniku Vucicu Srbija danas ima i vojsku koja je puno spremnija i bolje opremljena.

Miloš

pre 1 godinu

Ponoševo mišljenje može da bude relevantno kada njegova politička opcija izađe na izbore i kada dobije respekrabilan broj glasova. Dotle je njegovo mišljenje nebitno.

Petar

pre 1 godinu

Ponoš misli da su svi kao on i državno rukovodstvo ondašnje Srbije,koji su se na svaki mig zapada utrkivali ko ce i kome pre želju ispuniti.

Sandra

pre 1 godinu

Ponoš je uništio Vojsku, rasturio nejo naoružanje, prodao sve vojne objekte i vojna lica ostavio bez sredstava za život. Kada mu ni to nije bilo dovoljno otišao je zajedno sa Jeremićem i uništio i spoljnopolitički ugled Srbije u svetu.

Jeca

pre 1 godinu

Zdravko Ponoš je možda ekspert za topljenje tenkova, i bio bi verovatno efikasan šef smene u nekoj čeličani, ali tu se njegovo znanje i talenti završavaju.

Igor

pre 1 godinu

Vojska u vreme Zdravka Ponoša je bila ponižena i demoralisana, predsednik Aleksandar Vučić je vratio dostojanstvo srpskoj vojsci. Zdravko ponoš nastavlja da sramoti Srbiju!

Zora

pre 1 godinu

Covek kome je zabava bila topljenjevtenkova me treba da komentarise nista sto se tice KIM.

Milan

pre 1 godinu

Vojnici u vreme Zdravka Ponoša nisu imali ni topli par čarapa da obuku. Predsesnik Aleksandar Vučić je vratio dostojanstvo srpskoj vojsci. SRAMOTA ZA JEDNOG GENERALA!

Veroljub

pre 1 godinu

Generalu Ponošu samo Vučić smeta, nego prevideo je koliko je teško pomeriti čoveka kome narod jedino veruje.

Micika

pre 1 godinu

Sreća je što Srbiju vodi izvrstan političar kao što je Vučić . Političar koji će Ponošu i sličnima stati na put. Srbiji treba napredovanje koje joj je uz Vučica omogućeno.

Miodrag

pre 1 godinu

Ponoš propali NATO general i propali političar. Tu se sva priča završava.

Tamara

pre 1 godinu

Ponoš je ekspert za izdajništvo i kukavičluk. Od sramote bolje da se ne pojavljuje nigde.

Mirjana

pre 1 godinu

Jedino što je uspeo Ponoš tokom svoje "prestižne karijere načelnika Generalštaba" je da istopi sve tenkove i uništi Vojsku Srbije.

Mikica

pre 1 godinu

Ponošu dve ovce da se daju sa ih čuva, on bi ih izgubio. To je dokazao i po pitanju VS, uništio nas je iostavio bez odbrane, sve tenkove istopio i u blaga sebi pretopio.

Sara

pre 1 godinu

Ponoš je samo talentovan za NATO, da se šlihta neprijateljima Srbije i unazađuje državu, između ostalog kao i svi Jeremićevi ortaci. Dokazano rade za strance

Mirka

pre 1 godinu

Petković je isprozivao svetski prodanu dušu Ponoša. Taj isti Ponoš je Srbe iz Knina ostavio na cedilu i bilo ga je briga, kasnije uništio VS. Srbija će ga pamtiti po nedelima, kao NATO generala.

Srdjan

pre 1 godinu

Unistivanje vojske Srbije i cilj da bude na nivou lovackog drustva je jedini put kojim zeli Ponos ali nece dobiti tu sansu jer narod veruje Vucicu.

Dejana

pre 1 godinu

Ponos je svojevremeno skoro pa poklonio KiM Albancima, i unistio i razorio celu Srbiju

Maja

pre 1 godinu

Ponoš je svoje odigrao i to jako loše! A narod je na izborima jasno stavio do znanja da mu više ne pruža nikakvu podršku!

Mikica

pre 1 godinu

Ponoš je talentovan samo za to da nešto uništi i zaista nas je skupo koštalo to što je on bio načelnik Genralštaba za vreme vlasti opozicije. Država nam je propadala za jedno sa vojskom.

Nije Nego

pre 1 godinu

Pošto je Ponoš uništio Vojsku RS, to ga je preporučilo opoziciji da ga istakne kao kandidata na predsedničkim izborima, sve sa nadom da će tako lako uništiti i Srbiju.

Uros

pre 1 godinu

Mi godinama ispastamo za sve sto su zuti uradili. Prodali KiM, unistili vojsku. Zato Ponos treba da cuti i da se sakrije u misju rupu

Dejan

pre 1 godinu

Da je Ponos na vlasti, ne bi stizali ni predlozi, nego bi se on odrekao Kosmeta kako bi udovoljio Zapadu

Samo jako

pre 1 godinu

Da je Ponoš kojim slučajem onomad postao predsednik Srbije, danas bismo uveli sankcije Rusiji, priznali tzv. Kosovo i postali članica NATO pakta.

Marija

pre 1 godinu

Zdravko Ponos je NATO general i unistitelj srpske vojske

Natasa

pre 1 godinu

Ljudi poput Ponosa trebaju se zauvek skloniti sa politicke scene, jer su svima dokazali da im je interes Srbije na poslednjem mestu.

Dejan

pre 1 godinu

Ponos je uradio toliko gresaka na stetu Srbije i srpskog naroda

Milan P

pre 1 godinu

Da je Ponoš sada u vojsci, svaki dan bi bio ćebovan.

Mila

pre 1 godinu

Zahvaljujući ljudima poput Ponosa, koji su bili na čelu Vojske Srbije. Ona je izgubila svoju opremu, snagu, kapacitet radi drugih interesa. Srbija danas ulaze novac kako bi je obnovila I osnažila.

Jovana

pre 1 godinu

Medju predstavnicima opozicije Ponos se posebno istakao sposobnoscu da Srbiju dovede u jako los polozaj. Nakon toga upucuje zamerke predsedniku Vucicu. Smesno

Dejana

pre 1 godinu

Ponos je tako hrabro branio srpski narod na KiM da je ostavio vojsku na cedilu bolje da mu je da cuti

Uros

pre 1 godinu

Ponos je tako "hrabro" branio srpski narod na KiM da su Albanci spasili na stotine crkava i proterali na hiljade Srba

Milan

pre 1 godinu

Ponoš nije ekspert samo za uništavanje tenkova, već je sposoban da uništi sve što njegovi nalogodavci traže od njega.

Dejan

pre 1 godinu

Ponos je izdajnik, neko ko je topio nase tenkove, a Vucic je borac za svoju zemlju. Jasna je razlika

Nikola

pre 1 godinu

Srpska Vojska ne bi gubila svoju opremu, da nije bilo ljudi poput Ponosa, koji su koristili svoj položaj za lični interes. Danas posle svega, opet želim da odlučuje o stanju na KiM. Dok je imao priliku, videlo se kako radi i za šta se bori.

Dejan

pre 1 godinu

Ponos je izdajnik, neko ko je topio nase tenkove, a Vucic je borac za svoju zemlju. Jasna je razlika

Marijana

pre 1 godinu

Ponoš je bio pravi majstor za uništavanje, sve što je prošlo kroz njegove ruke je propalo.

Marija

pre 1 godinu

Da je Ponos na vlasti Kosmet bi bio nezavisna drzava danas

Dejan

pre 1 godinu

Ponos je izdajnik neko ko se priklanjao Siptarima, izdao, unistio i razorio celu Srbiju

Mileva

pre 1 godinu

Uništio Vojsku, topio tenkove, a sad vodi brigu o KiM. Prošlost je tu da se ne zaboravi. Videli smo u kom pravcu je gledao i za sta se borio dok je bio u prilici. Ponos na sve načine pokušava da se pita za nešto.

Marjan

pre 1 godinu

Sramota je da on uopšte nosi čin generala. Narod uvek zna da prepozna prave vrednosti, što se pokazalo na prošlim izborima kada ga je Vučić potukao sa više od milion i po glasova.

Rada

pre 1 godinu

Dolijace i Ponos policiji i sudovima za sve malverzacije koje je u proslosti obavljao ko zna za koga.

Tanja

pre 1 godinu

Zavrsio neki bezimeni fakultet kod ucitelja lopova i prevaranata, pa mislio da moze doveka da udara na nas narod i da nas dovodi do propasti, tako mator a vec skroz lud.

Anja

pre 1 godinu

Joj samo da se urazumi i da se ne blamira u tim godinama, Zdravko umislio da je neki mladic i da ce da mu se oproste ovakve velike greske.

Nena

pre 1 godinu

Dok je Ponoš rapidno napredovao u vojnoj službi od čina majora, pa do mesta načelnika generalštaba desio se je progrom Srba sa KiM.

Milos

pre 1 godinu

Da je ostao njegov mentor Tadic na vlasti, vojske bi se samo secali.

Nena

pre 1 godinu

Dokle god je Srbiji Vučića, KiM će biti Srbija!Svakim atomom snage on se bori i boriće se za naš narod. Ponoša izdajnika je glupo da uporedjujemo sa Vučićem!

Milos

pre 1 godinu

Vucic je nakon mracnog doba dosao i ispravio stvari u vojsci i uzdigao.

Nena

pre 1 godinu

Ponos da zna sta je interes Srbije ne bi uvek radio protiv interesa Srbije. Njegova zvezda vodilja je njegov interes i njega nista drugo ne zanima.

Mare

pre 1 godinu

Najgore je kada neko podriva i potkopava svoju državu iznutra!

Miloš

pre 1 godinu

Ponoš je ekspert za izdaju i za mlaćenje para na račun svoje države.

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Ponos sve govori o sebi dovoljno se izblamirao.

Jovan

pre 1 godinu

Dobro je da je narod Ponoša ostavio na političkom zaboravu.

Gordana

pre 1 godinu

Ne mogu pronaći ni jednu pozitivnu zaslugu Ponoša da bi shvatio šta on traži u današnjoj politici.

rade

pre 1 godinu

Čudi me da je zapad uopšte i poslao Ponoša da se kandiduje za bilo šta, jer je poznato da mu je popularnost negativna.

Milena

pre 1 godinu

O Ponošu je bespredmetno govoriti, jer svi poznaju njegovu istoriju.

Aleks

pre 1 godinu

Ponos je samo i jedino majstor za topljene tenkova.

Tijana

pre 1 godinu

Sad se Ponos pravi pametan i drzi pridike Vucicu kakav apsurd, on koji je unazadio nasu vojsku koja ni dan danas ne moze da se oporavi od Ponosa.

Vladana

pre 1 godinu

Ponoš se pogubio u sopstvenim lažima i prevarama

Ana

pre 1 godinu

Znanje i talenti generala Ponoša vezano za vojsku ne postoje. Upropastio je sve sto je mogao

Petar

pre 1 godinu

NATO placenik nastavlja da izjavama mrznje prema Srbiji

Borivoje

pre 1 godinu

Srbija pamti Ponoševe namerne promašaje i razaranje sopstvene države! Treba da ga bude sramota! Licemer!

Jana

pre 1 godinu

Ponoš je doveden na čelo vojske od strane NATO da bi razoružao i uništio vojsku Srbije

Jovana

pre 1 godinu

Ponoš je u srpskoj vojsci uništio više srpskih tenkova nego NATO

Sara

pre 1 godinu

Zdravko Ponoš, čovek koji jezatvarao kasarne, ukidao brigade i srpsku vojsku danas hoće nekome da drži predavanje o KIM

Sanja

pre 1 godinu

Sreća pa se Ponoš nije dugo zadržao na mestu glavnog u Generalštabu jer bi govorili o KIM kao o davnoj istoriji i izgubljenoj teritoriji

Gile

pre 1 godinu

Sad Zdravko Ponoš pokušava da uništava Srbiju političkim sredstvima.ali srećom ga je narod prepoznao i nije mu ukazao poverenje!

Helena

pre 1 godinu

KIM će uvek ostati srpako bez obzira na Ponoša i njemu slične !

Vladana

pre 1 godinu

Ponoš je poznat po lažima i obmanama kojima pokušava da prevari narod

Vladana

pre 1 godinu

Svaka druga reč Ponoša je laž, i odavno je izgubio pravo da bilo šta priča

Vladana

pre 1 godinu

Ponoš je veliki prevarant koji na sve načine pokušava da naudi Srbiji

Lokica

pre 1 godinu

Čovek bi mogao topionicu da otvori,koliko je bio revnosan.

zorz

pre 1 godinu

Sve receno u prvoj recenici. Doveden da unisti vojsku. Zamalo i uspeo.

Igor

pre 1 godinu

Pa grize ga sto nije uspeo da zavrsi posao za koji je placen pa se zato kandidovao za predsednika, da dovrsi zapoceto sa vojskom, a sa funkcije predsednika ( to da je pobedio na izborima) bi unistio i srbiju.

panta

pre 1 godinu

Iz ovog teksta proizilazi da je dovedeni fiktivni general ( svi znaju kako je dobio cin) u stvari specijalac za sekundarne sirovine i njihovu obradu u svrhu unistavanja vojske u kojoj je “general”. Sakupite generale svih normalnih drzava da daju svoj komentar za oficira koji bi unistio svoju vojsku.

njanja

pre 1 godinu

Ponoš je imao priliku da pokaže kakav je i nije uspeo da je iskoristi jer misli isključivo na sebe.

lala

pre 1 godinu

Njegovi talenti jesu samo takozvano topljenje tenkova.

Mia

pre 1 godinu

Ponoš je imao talenat samo da topi vojne tenkove.

Neca

pre 1 godinu

Ponosu je ocigledno uniforma sluzila samo da je nosi u Beogradu

mile

pre 1 godinu

General Ponoš je toliko štete naneo Srpskoj vojsci za vreme svoje karijere da nema nikakav kredibilitet za deljenje saveta.

dule

pre 1 godinu

Hvala Bogu da Ponos vise nema pristup vojsci. I da se ne pita nista za KiM.

jovo

pre 1 godinu

Ne želi Srbija onog ko je uništio srpsku vojsku i narod !

sava

pre 1 godinu

Da Ponos ima imalo morala i savesti,ne bi se oglasavao !

gagi

pre 1 godinu

Ponos nema prava nikome da deli lekcije i savete

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija