• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.02.2023

20:44

KURTI UHVAĆEN U LAŽIMA! VELIKI UDARAC PRIŠTINI!

printscreen

Politika

KURTI UHVAĆEN U LAŽIMA! VELIKI UDARAC PRIŠTINI!

Podeli vest

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković razotkrio je laži Aljbina Kurtija o plaćanju električne energije u južnoj srpskoj pokrajini.

"Laž i samo laž od strane Aljbina Kurtija. Dve decenije Beograd je finansijski podržavao potrošnju elektirčne energije na severu KiM i primera radi od novembra 2009. do decembra 2020. godine za te namene smo izdvojili 171 milion evra. Zato neka Kurti nađe drugačiji izgovor za to što mu je kasa prazna i neka prestane da laže i kriminalizuje Srbe. Dodatno, jedina odgovorna za nesprovođenje energetske Mape puta jeste Priština koja ne želi da dodeli Elektroseveru distributivne usluge. Priština, stop fake news!", napisao je Petković na Tviteru.

 

 

Petković je ranije danas istakao da pokušaj samoprozvanog ministra Dželjalja Svečlje da kriminalizuje Srbe i ceo sever na KiM nikoga neće ni zavarati ni uplašiti.

On je dodao da Svečlja koristi izolovane i pojedinačne slučajeve za svoju prljavu propagandu i otvorenu mržnju prema svemu srpskom.

- Da budem sasvim jasan, nikada srpski narod, ni predstavnici Srba, niti zvanični Beograd nisu, niti će, podržavati bilo kakav kriminal, ma čije ime i prezime da nosi i tu nema ni dileme, ni pregovora, niti se tome iko suprotstavlja. Davno je poznato da lažov u poštenje ne veruje i to što kriminalci proglašavaju čitav jedan narod kriminalnim, govori više o njihovoj nečistoj savesti - navodi se u saopštenju Petkovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 1 godinu

Sramno da drzava placa struju onima koji rudare kripto valute i uzgajaju marihuanu. Nadam se da ovo sto Kostunicin Petkovic bivsi clan DSS-a nije istina

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

VELIKI UDARAC PRIŠTINI! 20 : 0 za Srbiju!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija