• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2023

09:57

OGLASIO SE MINISTAR GAŠIĆ: Policija će zaštiti ustavni poredak i bezbednost građana

Youtube/MUP Srbije

Politika

OGLASIO SE MINISTAR GAŠIĆ: Policija će zaštiti ustavni poredak i bezbednost građana

Podeli vest

Ministarstvo unutrašnjih poslova neće dozvoliti ni nasilnim pojedincima ni grupama da ugrožavaju ustavni poredak Republike Srbije, bezbednost, mir i sigurnost svih njenih građana, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić

 

- Srpska policija je spremna da, u svakom trenutku, brzo i odgovorno reaguje na svaki pokušaj ekstremista da ruše Srbiju histerijom i nasiljem i naoružani hodaju ulicama naše zemlje - rekao je Gašić i dodao:

- Svako ko pokuša da svoje nečasne motive i ciljeve sprovede pretnjama, nasiljem, oružjem, suočiće se sa odlučnim i nepokloebljivim odgovorom Ministarstva unutrašnjih poslova, a građani treba da budu sigurni u snagu, spremnost i odlučnost svoje policije  za očuvanje njihove bezbednosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vojvoda

pre 1 godinu

Nije prvi put da ste spremni da reagujete i da štitite javni red i mir ali samo na rečima. Kad ste reagovali? Ili kao reagovanje smatrate ćutanje i gledanje divljaštva po ulicama. Kako narod da veruje da je bezbedan kad vas nema da sprovedete tu bezbednost.

MiroslavBB

pre 1 godinu

Hoce, GASIC-u, kako da ne - narocito kada to kaze 'neko' ko je po struci KERAMICAR a u 'vecernjim satima' se dodatno 'obrazovao' ...???!!! SVI vi, oko 'VUCIC-a', ustvari, branite vase POZICIJE jer ste svjesni sta ce se desiti kada se sistem RASPADNE!!!

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija