• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.02.2023

11:40

(VIDEO) "LEZI DOLE"! Evo kako su uhapšeni ekstremisti Damnjan Knežević, Dejan Zlatanović i Dejan Bobaček, koji su pretili Vučiću smrću!

Tanjug/printscreen

Politika

(VIDEO) "LEZI DOLE"! Evo kako su uhapšeni ekstremisti Damnjan Knežević, Dejan Zlatanović i Dejan Bobaček, koji su pretili Vučiću smrću!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Bezbednosno-informativnom agencijom i nadležnim tužilaštvima u Beogradu i Novom Sadu, uhapsili su D. К. (1988), D. Z. (1971) i D. B. (1987) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja, dok se D. B. tereti i za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija

Kako se saznaje, uhapšeni su vođa “Narodnih patrola” Damnjan Knežević, jedan od organizatora protesta Dejan Petar Zlatanović i Dejan Bobaček iz “Narodnih patrola”.

Trojica uhapšenih terete se da su pozivali građane da se okupe u većem broju u Beogradu i da nasilno sruše Vladu i predsednika Republike Srbije.

Policija je kod D. B. pronašla karabin sa optikom i pripadajućom municijom koji mu je, kako se sumnja, prethodno predao M. J. (2001), koji je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. M. J. je, kako se sumnja, to oružje prethodno otuđio, pa se tereti i za krivično delo teška krađa.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija uhapšen je i I. T. (1995).

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnim tužilaštvima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Olja

pre 1 godinu

Odlucna i efikasna akcija drzave! Tako se razbija banda!

Maja

pre 1 godinu

Uhapseni treba da odgovaraju za svoja dela.Predsednik treba da nastavi svoj put razvoja Srbije,ocuvanja mira i stabilnosti,gradjani Srbije ga vole i podrzavaju a to je najbitnije.

Neša

pre 1 godinu

Kriminalce plaćene od strane stranih ambasada da ubiju Vučića zaslužuju samo i jedino doživotnu kaznu. Niko nema pravo da oduzme život nekome, nedopustivo.

Radule

pre 1 godinu

Bravo za akciju pripadnika unutrašnjih poslova, sve pohvale!!!

Borko

pre 1 godinu

Policija radi svoj posao, čuva mir, red, građane Srbije. Organizatori su pohapšeni, sad su na redu tužilaštvo i sud. Nadam se da uhapšene čeka niz godina u zatvoru.

Joca

pre 1 godinu

Bravo za policiju koja je vrhunski obavila svoj poso.

pera rogonja

pre 1 godinu

Treba uhapsite sve koji su bili prisutni a ne samo kolovodje.Vreme je da se zavede red un Srbiji i pocnu hapsenja direktora,sudija,tuzice i sve koji ne postuju Zakone.Treba prcesuirati sve koji prete javno i preko drustvenih mreza.DA nisi gospodine Vucicu spustio cenzus prilikom glasanja nde bismo gledali ove nasilnike.Cak mislim da namerno vlast popusta suledjijama i lopovima kAko bi sebe prikazala kroz price da je postena.

Saki

pre 1 godinu

Idu protiv Vucica a on se jedini bori za mir i stabilnost

Dbbsbsvsv

pre 1 godinu

Ko preti Vucicu njemu treba dozibotna robija

Suzi

pre 1 godinu

Svako ko vređa i iznosi pretnje predsedniku treba da bude kažnjen

Mia

pre 1 godinu

Sad u zatvor pa nek pokušaju opet da prete Vučiću i da ruše vlast na ulicama.

Cedomir

pre 1 godinu

I treba da ih pohapse. Nadam se da nece skoro izaći iz zatvora. Veliku su štetu naneli našoj državi. Vlast se ne osvaja na ulici, vlast se osvaja na izborima.

Mia

pre 1 godinu

Izborna volja gradjana je da Vučić bude na čelu Srbije,ne može šaka desničara to da ruši!

Milisav

pre 1 godinu

Bravo za naše policajce , nadam se da su većinu kriminalaca od sinoć

Cedomir

pre 1 godinu

Država mora reagovati na jedinu mogući način, a to je nulta tolerancija prema ovakvim i sličnim ispadima. Počinioce i nalogodavce pohapsiti i osuditi na maksimalne kazne zatvora.

Vlajko77

pre 1 godinu

Nasa policija je reagovala brzo i efikasno, nadam se da ce ostati dugo u zatvoru !

Marijan

pre 1 godinu

Konačno da država proradi i preuzme obavezu da mi građani se bavimo svojim poslovima i svojim životima, a ovakvi pustolovi, neradnici i probisvijeti se sklone sa ulice i javnog života i upute pravovremeno na prevaspitavanje, te da im se onemogući da truju okolinu. Ako im se ne dopada država, sistem, širok im put i neka idu tamo gdje misle da im je bolje, a ovo naroda da ostave na miru.

Uros

pre 1 godinu

Naostrije osudjujem ovakav vid ponasanja,kazniti ih najstrozijom kaznom.Predsedniku Vucicu pruzam podrsku!

Anđelija

pre 1 godinu

Pali ekstremisti koji su pretili Vučiću smrću . Bravo.

Luka

pre 1 godinu

Tri idiota (verovatno nadrogirana) hoce da na nelegitiman nacin menjaju vlast. Sada ih najostrije osuditi za nauk svima!

Marko

pre 1 godinu

Kakvi protivnici naroda, za njima odmah treba pred sud.

Dunja

pre 1 godinu

Katastrofa! Ovakvo ponasanje svako normalan treba da osudi!

Jovka

pre 1 godinu

Ove treba za primer kazniti najstrože da nikome više ne pada na pamet da tako nešto uradi.

Maja

pre 1 godinu

Konačno su uhapšeni nasilnici zbog osnovane sumnje da su izvršili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja.

Sanja

pre 1 godinu

Ovo su deca koja su kriva što su dozvolila da ih neko nagovori na ovo! Svakako će država da reaguje jer ne smeju proći nekažnjeno.

Prica

pre 1 godinu

Ko ste vi da narusavate ustavni poredak u Srbiji?

Jovka

pre 1 godinu

I hvala Bogu nisu uspeli i namerama. Naravno, policija je najzaslužnija što se nije dogodila katastrofa.

Slobodan

pre 1 godinu

Mnogo su drzava i Vucic jaki da bi ih ovako neki olos poremetio i napravio haos.

Duda

pre 1 godinu

Hvala Bogu da su nadležni organi reagovali na vreme.

Marko

pre 1 godinu

Konačno uhapšeni krivci koji su pokušali da nasilno sruše Vladu i predsednika Republike Srbije.

Milica

pre 1 godinu

Opozicija da odgovara! Oni su ih nagovorili ili platili za ovo! Koliko je jadno što svojom politikom nisu uspeli ništa da urade protiv Vučića pa su spremni i na ono najgore! Šljam.

Jovka

pre 1 godinu

Tužno je da mladi uopšte ne razmišljaju o posledicama onoga što rade.

Car

pre 1 godinu

Sama pomisao da ubijes nekoga je jeziva normalnom coveku. Osuditi ih na najteze kazne!

tazz61

pre 1 godinu

Sve lepo treba da pohapse svu vatru koja je sinoć uzvikivala sramne parole i pozivala na ubistvo

Marinko

pre 1 godinu

Jos jednom je drzava pokazala odlucnu borbu sa kriminalom.

Goran

pre 1 godinu

Svako ponašanje koje nije u skladu sa zakonom treba da se kazni! Ovo pogotovo! Otvorene pretnje ubistvom Vučiću i drugim članovima su nedopustive!

Jovan Kursula

pre 1 godinu

Istraga da se proširi i da se svi koji su umešani izvedu pred sud.

sekula

pre 1 godinu

Nikakvi karabini ni nasilnici neće odlučivati o sudbini ove zemlje

Goran

pre 1 godinu

Jel ovo "patriote" pokusavaju da izazovu gradjanski sukob, malo im je prolivene srpske krvi.

Aca

pre 1 godinu

Hoce da izazovu haos i pokusaju na taj nacin da dodju na vlast jer legitimno ne mogu. Narod ih ne zeli, pa su sada spremni i da ubiju.

Djordje

pre 1 godinu

Znaci dela koja im se stavljaju na teret su teska ktadja,nelegalno drzanje oruzija.... i sve samo ne pokusaj atentata na predsednika?! U kakvoj to zemlji zivimo kad uhvatite coveka sa snajperom koji ide na miting da ubije predsednika jedne drrzave! Na teret mu se stavlja sve zivo samo ne ono za sta je krenuo da uradi?!

Dusan

pre 1 godinu

Eto sta se desi kad se deca ne vaspitaju i kada se sa njima ne provodi vreme. Ispiranje mozga zapadnom demokratijom, internetom i svim ostalim vidovima zaglupljivanja dovodi do ovakvih stvari da imate saku mladica izmedju 20-30 godina spremne na ovakve gluposti. Najgore od svega je sto kad dobiju zatvor tamo ce samo jos dublje zagaziti u kriminal.

Bane

pre 1 godinu

Teroristi sa snajperom i pancirnom municiojom. Maksimalna kazna za svako krivično delo (posedovanje oružja sa snajperom), posedovanje pancirne municije, uhvaćeni u odlasku na javno mesto nameravanog terostičkog dela, ugrožavanje javne bezbednosti, rušenje državnog sistema, namera atentata. Maksimalna kazna za svako delo, pa sve lepo sabrati i poslati na odsluženje kazne.

Zoki

pre 1 godinu

Ovim ekstremistima pretnje neće ništa dobro doneti. I trebaju biti sankcionisani

Tijana

pre 1 godinu

Žalosno je što su ovi klinci dozvolili da ih opozicija nasamari! Kad će oni da skapiraju da su oni žrtveni jarci samo! Ovi majmuni opozicionari su ih napujdala da prete smrću i neredima i tako oni upropaste sebi život, a ovi su svoje gu**ce opet sačuvali!

Gane

pre 1 godinu

Grupa antisrpski orjentisanih ekstremista neće moći da menja ustavni poredak Srbije.

Janko

pre 1 godinu

Nadležne institucije su reagovale pravovremeno. Dobro da je tako i da su sprečili divljanje na ulici

Branka

pre 1 godinu

Sve ih treba teretiti i najstrozije i sto brze kazniti ,da Srbija bude mirna

Tina

pre 1 godinu

Sa kojim pravom oni nekome prete smrću? Užasno.

Ivana

pre 1 godinu

Ovo možemo da tumačimo na mnogo načina ali je istina jedna! Opozicija na sve načine pokušava da smeni Vučića i više i ne bira sredstva za to! Moraju da shvate da je Vučića birao narod, da ništa nije namešteno i kraj priče! A ovi ljudi moraju da odgovaraju. Šteta za njihove živote koji će neminovno biti upropašćen i, ali ljudi moraju da znaju koje su posledice kojih dela!

Fari

pre 1 godinu

Ne može grupa autošovinista biti iznad pravde i zakona.

slavko

pre 1 godinu

Da su osetili “čari” demokratije za vreme njihove vlasti verovatno bi drugacija razmisljali ali oni su bili klinci kojima su roditelji sve obezbedjivali u to vreme pa nemaju pojma sta se desavalo. Na kraju krajeva mladi su ako im se ne svidja put pod noge pa zivite gde vam je lepse.

Dara

pre 1 godinu

Ekstremisti su na kraju dobili ono što su zaslužili - pritvor!

Una

pre 1 godinu

Postoji zakon u ovoj zemlji. Ekstremisti su mislili da su jači od zakona, a nisu

Kaja

pre 1 godinu

Strašno čime se sve ljudi bave, pa čemu ubijanje.... Kome je to dobro donelo

Vera

pre 1 godinu

Samo izopačeni umovi mogu pozivati na Vučićevo ubistvo.

Jana

pre 1 godinu

Bravo za brzu reakciju naše policije i celog ministarstva.

Lana

pre 1 godinu

Svaka čast za ministra Gašića i njegov celokupni tim.

Hana

pre 1 godinu

Ovako daje rezultate jedno odgovorno ministarstvo

Rada

pre 1 godinu

Ovakvim stvarima mora da se stane na put.drzava je odlucna u supeotstavljanju . Pohvalna je j brzina reagovanja

Jana

pre 1 godinu

Ovako se pokazuje odanost svojoj zemlji i svom predsedniku. Ovako se brani Ustavni poredak.

robijaće Pičkousti i Rošavi

pre 1 godinu

Strah je zavladao u Vučićevom kartelu, čim ovako histerično reaguju na ovaj performans rusofila. Znaju da će završiti u zatvoru ako izgube vlast, a vreme im ističe. Tik... tak... tik... tak...

Jana

pre 1 godinu

Sve pohvale za vernost i odanost svojoj zemlji i btanjenju njenog Ustavnog poretka.

Pavle

pre 1 godinu

I treba da budu uhapseni one reci i pretnje koje su izgovorili i pozive na nemire moraju biti sankcijonisane.

Beli

pre 1 godinu

Damnjan i Dejan izvorna Srbska imena, ma oni su neki polutani exyu otpad i samo zele da naude Srbiji.

Petra

pre 1 godinu

Nakon hapsenja potrebno ih je procesuirati pred sudom i kazniti najstrozom kaznom.

Gaga

pre 1 godinu

Osuđujem svakog ko preti Vučiću i njegovoj porodici! Promena vlasti se radi na izborima a ne kome se kad ćefne. Oni koji ne mogu da ostvare pobedu ne izborima nek se zavuku u mišju rupu i nek ćute!

Sanja

pre 1 godinu

Ovakva dela treba da budu kaznjena da budu smernice drugima kako netreba da se ponasa!

Jovana

pre 1 godinu

Svaka cast na sprovedenoj akciji, zasluzila su da se nadju iza resetaka.

Sanja

pre 1 godinu

Ovo je nesto sto vecina nas ne moze da prihvati i sto je prema nasem predsedniku neljudski!

Sanja

pre 1 godinu

Aleksandar je fer i posten,odgovorno radi svoj posao i nema straha od ovakvih nemoralnih ljudi!

Sanja

pre 1 godinu

Nas predsednik mora da kazni ovakvo ponasanje,ovakve pretnje i nesme da izostavi i da zaboravi sve ovo!

Mile

pre 1 godinu

Država će se izboriti protiv ekstremista koji su pokušali da napadnu predsednika Vučića.

Sanja

pre 1 godinu

Pobuna koju vrse protiv naseg predsednik je neizdrzljiva i moramo da budemo uvek tu za njega kao sto je i on uz nas uvek!

Maja

pre 1 godinu

Policija treba da radi svoj posao, ovakvi svi treba da budu pohapseni, narod u Srbiji zasluzuje da zivi na miru. Dosta nam je ovakvih huligana.

Milos

pre 1 godinu

Policija je brzom reakcijom i hapšenjem pokazala da sa državom nema igre.

Milos

pre 1 godinu

Zbog pretnji predsedniku zaslužili su maksimalnu kaznu.

Jeka

pre 1 godinu

Sve pohvale za Mup.Tu bagru zatvoriti i osuditi na maksimalnu kaznu.

Jelena

pre 1 godinu

Sve one koji ugrožavaju Predsednika,živote građana Srbije treba lišiti slobode!

Jecika

pre 1 godinu

Sve pohvale policiji koja je brzom akcijom uhapsila vandale i stavila ih iza rešetaka.

Ljubisav

pre 1 godinu

Vrlo dobro sto su uhapseni ekstremisti (lazni patriote)! Inace se dosta okleva prilikom njihovih divljanja . Trebalo bi ih kazniti i stalno pratiti nedati im priliku da to ponavljaju. Ako su orni za ratovanje ima dosta primera u svetu pa neka idu tamo i divljaju i ratuju. Pozdrav za sve normalne gradjane Srbije!

Milos

pre 1 godinu

Toliko mrze Vucica da su spremni da ga ubiju. Moraju odgovarati.

Uros

pre 1 godinu

Bravo za službe koje odgovorno rade svoj posao.

Milos

pre 1 godinu

Bice kažnjeni zbog svojih dela. Zasluzuju dugo da ostanu u zatvoru.

Igor

pre 1 godinu

Ovim kriminalcima je mesto u zatvoru! Pošten narod se stidi ovakvih kriminalaca i scena nasilja na najvažniji dan za Srpsku državu. IZBORNA VOLJA GRAĐANA JE POZNATA! NEMA PREDAJE PREDSEDNIČE VUČIĆU!!

Milos

pre 1 godinu

Vucica je izabrao narod. Zelja naroda je da bude tu gde jeste, ne moze svako da ga smenjuje.

Milos

pre 1 godinu

Mogli su da izadju na izbore da smene vucica ali znaju da je to nemoguće.

stevica

pre 1 godinu

e sada neka leze u zatvor ili neka kazu ko stoji iza njih, sigurno je to maslo opozicije...

Milan

pre 1 godinu

Srbija mora da osudi ove kriminalce i huligane, mali broj ljudi ponižava svojim ponašanjem ceo narod. Izborna volja naroda je poznata. Na izborima se bira ko će da vodi državu a ne na ulicama.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Sraman plan bestidnika koji su želeli da naude Vučiću koji se iskreno bori za njihovu zemlju i narod.

Milica

pre 1 godinu

Ove momentalno na robiju, ali oni su samo vrh ledenog brega, naći nalogodavce da i oni odgovaraju.

Sara

pre 1 godinu

Skupila se šaka jada i sitna boranija, pa bi da se igra atentata. Ma na doživotnu robiju sve ove usijane glave.

Mima

pre 1 godinu

Otkriti strane nalogodavce i domaće pomogače iz leve i desne opozicije, svi da odgovaraju. Neće niko praviti ruglo od Srbije na Sretenje i pretiti Vučiću!

Ana

pre 1 godinu

Lopovi i probisveti se skupili ma dosta je i previse .

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Ako ne može drugćije, onda je u redu vlast prisiliti da se povuče; ali ta tri lika čija fotografija je prikazana iznad naslova Teksta - naročito dejan Zlatanović - pa oni ne bi mogli smeniti ni Kućni savet u bilo kojoj stambenoj zgradi, eto koliko poverenje izazivaju kod građana Srbije svojim izgledom, svojim vokabularom, akcentovanjem reči koje izgovore i dernjavom u mikrofon, a pre svega i najvažnije: stepenom svog stručnog obrazovanja i ličnim dignitetom.

Lena

pre 1 godinu

Ove olose treba odvesti pred lice pravde, da odgovaraju za svoje ponasanje. Mislili su da ce proci nekaznjeno, ali uspesnom reakcijom pripadnika MUP-a, brzo su uhapseni.

I šta sad

pre 1 godinu

Ko nosi oružje,treba ga uhapsiti. Ukoliko preti predsedniku ubistvom ili kuje zaveru za njegovo ubistvo, treba ga uhapsiti, ali koliko se ja sećam, sve ostalo što ste nabrojali mi smo 2000. godine radili da srušimo Miloševića sa vlasti. Hteli smo da menjamo Ustav, kršili smo i njega i sve zakone, rušili državu, kompletnu vlast, masovno izlazili na proteste i na kraju zapalili Skupštinu.

Anja

pre 1 godinu

Sada ih treba ostaviti što duže u zatvoru, da shvate težinu svojih nepromišljenih postupaka

Lazar

pre 1 godinu

Ovakvih ekstremista se treba stideti i ne podržati naselje jer to uništava našu zemlju,nikakav cilj nije ovakvim ponašnjem postignut.

Aca

pre 1 godinu

Pa bas su srusili, ali sebe! Svaka cast policiji

Laki

pre 1 godinu

Ko govori jezikom nasilja, može se nadati da će od Srbije dobiti zatvor.

momcilo

pre 1 godinu

Ko god da je Vučiću pretio smrću mora u najkraćem mogućem roku biti iza rešetaka.

moma1965

pre 1 godinu

Svako ko je učestvovao na ovom sramnom mitingu otvoreno radi za neprijatelje srpstva.

Kloi

pre 1 godinu

Niko ne sme da preti predsedniku države. Doživotna robija za te ludake!

Fiona

pre 1 godinu

Užasno je to što postoje pojedinci koji sebi daju za pravo da prete predsedniku države.

Urke

pre 1 godinu

Srbija je zemlja u kojoj niko ne sme da trpi pretnje ubistvom samo zato što ima drugačiji politički stav!

arandjelovic

pre 1 godinu

Pretnja ubistvom upucena predsedniku drzave je terorizam!

Dragan

pre 1 godinu

Počinioci moraju biti procesuirani po hitnom postupku!

Rada

pre 1 godinu

E... Teso .. Teso .. navukli te ko mladog ...... A taj sto te zvao na mob neposredno pre privodjenja je sluzba .. Sledeci put vodi racuna od koga primas pare .. i ja jedem crni luk i so .. al necu protiv naroda i drzave ..

Šilja

pre 1 godinu

Svi oni koji misle da mogu da izazivaju haos u Srbiji treba da znaju da ce ih stici ruka pravde

Nadica

pre 1 godinu

Red je bio da se uhapse. Očekujem adekvatnu kaznu.

Dule

pre 1 godinu

Hoce li Informer dalje pozitivno pisati o Wagnerovcima ili je Kadirov sada jedini junak i heroj?

Lazar

pre 1 godinu

U Srbiji neće da vlada nasilje i svi koji ugrožavaju javni red i mir i bezbednost predsednika moraju da snose odgovornost i da budu privedeni pred lice pravde!

Mitra

pre 1 godinu

Tako i treba da se pohapse svi koji izazivaju nerede!

Mala

pre 1 godinu

Nadam se da ce ta krivicna prijava biti dovoljna da se sklone sa ulice. Ovo nisu cisti poslovi, i ovi likovi nema sta da rade na slobodi!

Konstantin

pre 1 godinu

Juče se desio pokušaj državnog udara u Beogradu krivci ne smeju ostati van domašaja pravde.

Anika

pre 1 godinu

Svi koji pozivaju na javni linc i rusenje drzavnog uredjena , trebaju se izvesti pred lice pravde i kazniti

NINOSLAV

pre 1 godinu

Uhapšene demonstrante treba osuditi na maksimalne kazne zatvora za primer!!!

Miks

pre 1 godinu

Samo po Zakonu da im pokazete koliko je Srbija jaka u borbi protiv kriminala i nasilja svake vrste.

Floresita

pre 1 godinu

Bravo za pripadnike policije. Odradili su posao u rekordnom roku.

Floresita

pre 1 godinu

Vas trojica ćete da rušite vladu?! Pa uhapsili vas pre nego sto ste stigli do nje.

Hana

pre 1 godinu

Mali broj huligana ne mogu da nagovore celu Srbiju, jer je cela Srbija uz Vucica.

ana

pre 1 godinu

Treba konacno stati na put ovakvom nasilnickom ponasanju.

Floresita

pre 1 godinu

Na dan Državnosti vi bi ste da rušite vladu. Sramota.

Zorana

pre 1 godinu

Imamo dobru policiju koja je svoj posao odradila u najboljem redu.

marina

pre 1 godinu

Mladi su to ljudi, od nekog su placeni da urade sta su pokusali. Smisla nema, a ni mozga nemaju. Uradili su na vlast, na narod.

maja

pre 1 godinu

Pokusati da srusis vladu na takav nacin je za osud. Udariti tako na narod je vn svake pameti. Podrska Vucicu, podrska vladi Srbije.

marina

pre 1 godinu

Srbija ide napred. Jucerasnja odlikovanja i onakav dan treba da se pamti, i o zasluznim gradjanima da se prica. A za pokusaj terorizma, rigorozne kazne.

maja

pre 1 godinu

Najostije osudjujem svaki vid nasilja, svaki vid pokusaja terorizma. Podrska Vucicu i narodu Srbije, koji je juce bio uznemiren.

Maja

pre 1 godinu

Napredak nase zemlje se vidi, ocigledan je. Opoziciji isti smeta jako. Milom ne mogu nista, izborima regularnim ne mogu da dobiju, zato je sila tu. I za silu tolerancije nema.

Anika

pre 1 godinu

Svaki vid nasilja ce vam se obiti o glavu. Sram vas bilo.

Werner

pre 1 godinu

Pokazalo se da nema mesta za kriminalce i izazvaće nereda. Sada su iza brave gde i pripadaju.

Čiča

pre 1 godinu

Vucic se bori za svakog od nas i za bolju budućnost naše dece, dok ekstremistima izgleda smeta jaka Srbija. Pravda je pobedila.

Arkan

pre 1 godinu

Neće šaka ekstremista uznemiravati celu Srbiju. Službe su odradile svoj posao i sada su extremist pohapšeni.

luster

pre 1 godinu

ISTINA VUČIĆ JE IZDAO SRBIJU NE DAMO KOSOVO I METOHIJU

Crna Leptirica

pre 1 godinu

Bitange jedne zasluzujete najgore....

Nikolina

pre 1 godinu

Bravo za policiju i blagovremen i adekvatan odgovor! Ovako se čuva država!

Max

pre 1 godinu

To su zlotvori koji su zasluzili dugogodisnji zatvor.

Lena

pre 1 godinu

Sve pohvale za nasu policiju, koja je uhapsila naoruzane ekstremiste koji su pozivali na nasilje i ubistvo predsednika drzave.

Mare

pre 1 godinu

Arogantnim namerama je došao kraj i izdajnici će biti sankcionisani!

saras

pre 1 godinu

Tako se to radi i tako se postupa sa huliganima! Bravo!

Mile

pre 1 godinu

Svi da odgovaraju u skladu sa zakonima drzave Srbije.

Sava

pre 1 godinu

Hapsi samo hapsi divljake , ološ i huligane strane plaćenike

Keva

pre 1 godinu

Treba da se ugledamo na evro lidere, kad krene ovako nešto odmah hapse i iz vode specijalna vozila

Prcko

pre 1 godinu

Sve te primitivne treba kazniti , kao Putin što šalje u Sibir

Bojan

pre 1 godinu

Bravo za državne organe i za našu policiju, koja je spremna da zaštiti ustavnih poredak i bezbednost svih građana.

biljana

pre 1 godinu

Privedene najstrože kazniti i napraviti primer od njih da bi se budući delikventi sprečili u stvaranju haosa.

Sima

pre 1 godinu

Kao građanin Srbije, osećam se sigurno kada znam da su državne službe tako efikasne i odlučne u borbi protiv nasilja.

Jovan

pre 1 godinu

Srbija je država u kojoj se poštuju zakoni i red, a nasilje i pretnje nikada neće biti prihvatljivi. Drago mi je da je MUP reagovao na vreme i uhapsio počinioce.

Jovanka

pre 1 godinu

Hvala državnim organima na brzoj reakciji, a svaki ekstremista treba da zna da je Srbija država zakona i da neće tolerisati nasilje i pretnje.

Nina

pre 1 godinu

Ovo je primer da se Srbija neće tolerisati pretnje nasiljem i da će se svako ko ugrožava sigurnost naših građana suočiti sa posledicama

Ivan

pre 1 godinu

Ovakve osobe ne zaslužuju ništa drugo nego zatvorsku kaznu. Hvala MUP-u na brzoj i efikasnoj akciji

Maja

pre 1 godinu

Svaka cast policiji na brzom reagovanju. Treba pohapsiti sve koji su odgovorni za jucerasnji skup i pretnje.

Dragi

pre 1 godinu

U Srbiji postoji zakon koji se jasno sprovodi u našoj zemlji. Svi koji krše taj zakon snose posledice!

Dragan

pre 1 godinu

Sve se sinoc videlo,sinocna desavanja su unapred isplanirana jos iz Skupstine.Sve planski i orkestrirano.Podhitno sankcionisati i saseci u korenu organizatore i sve ostale koji su ucestvovali.Nemaju nikakvo opravdanje!!!

Milos

pre 1 godinu

Za ove stvari obavezno poostriti kaznenu politiku!

Dule

pre 1 godinu

Sve te ekstremiste,kriminalce koji poseduju oružije i koji misle da mogu nasilno da ruše vladu,Vučića treba osuditi najstrože,naravno u skladu sa zakonom Srbije.

Marko

pre 1 godinu

Ovakvima je destabilizacija zemlje na prvom mestu

Ilija

pre 1 godinu

Zele da zastrase narod, da bi ih strahom primorali na poslušnost, nece moci

Maki

pre 1 godinu

Svako ko pokuša da ruši stabilnost ove zemlje mora biti kažnjen.

Sanja

pre 1 godinu

Svaku pretnju ubistvom a pogotovo pretnje predsedniku Vucicu treba najstroze kazniti.

Miroslav

pre 1 godinu

Sada neka snose posledice za rusenje drzave.

Miro

pre 1 godinu

Bravo za pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova.

Miljan

pre 1 godinu

Svaki vid nasilja je za osudu. Uhapseni treba da odgovaraju za svoje postupke.

Sanja

pre 1 godinu

Brza reakcija pripadnika policije je srecom spasila pravu tragediju.

Sanja

pre 1 godinu

Sva sreća pa pripadnici policije i tužilaštva zaista perfektno rade svoj posao, sada ih najostrije kazniti da vise nikome ne padne na pamet nesto slicno.

Miroslav

pre 1 godinu

Napad na predsednika Vucica je napad na drzavu, najostrija kazna za pocinioce.

Miljan

pre 1 godinu

Treba da budu najoštrije kažnjeni za svoje postupke.

Miro

pre 1 godinu

Bravo za MUP. Ovim kriminalcima je mesto u zatvoru a ne na ulicama.

Miljan

pre 1 godinu

Nasa drzava je sinoc postupila veoma mudro ne ulazeci ni u kakav sukob sa ekstremistima i ne dovodeci nicije zivote u opasnost.

Rade

pre 1 godinu

Svako kršenje zakona i svih prava u našoj zemlji biće najstrožije kažnjeno nećemo da trpimo batinaše i teroriste

Tadija

pre 1 godinu

Ponosna sam na policiju nase zemlje jer je reagovala brzo i kaznila huligane.

Shaban

pre 1 godinu

Odrati ih od batina. Taj Zlatanovic vec dugo godina pise najogavnije tekstove o Srbiji. Njegov sajt je izrazito antisrpski. Inace, on je jedan pacenik invalid koga su iz skole izbacili da ne plasi decu, bio je nastavnik istorije. Malo mu je jedno ime pa se zad zove Dejan Petar Lazar Uros Stefan Nemanja plemeniti hadzi Zlatanovic Kratkonovog Debelguzov. Deset godina stroge i teske robije pa tamo nek u cetri memljiva betonska zida drzi govore i rusi drzavu.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija