• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.02.2023

21:45

FUNKCIONERI SNS OBJASNILI: Antidržavna opozicija želi samo nasilje i rušenje Srbije!

sns.org.rs

Politika

FUNKCIONERI SNS OBJASNILI: Antidržavna opozicija želi samo nasilje i rušenje Srbije!

Podeli vest

Visoki funkcioneri SNS oglasili su se povodom najnovijih ispada antidržavne opozicije i objasnili koji je jedini interes takvih političara.

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Milica Nikolić rekla je da je jedini interes antidržavne opozicije nasilje i rušenje Srbije.

 

 

- Predstavnici antidržavne koalicije ponovo na zadatku da otežaju svojoj zemlji kada se suočava sa užasnim pritiscima. I ponovo pozivaju na nasilje i rušenje Srbije!

Pre samo nekoliko dana, videli smo kako njihova “državotvornost” izgleda, kada su karabinom i uz preteće povike pozivali na ubistvo predsednika Vučića. Danas, upregnuti od stranaca za koje neumorno rade, pozivaju opet na rušenje ustavnog poretka ne mareći za to da direktno nanose štetu svojoj državi. I kada nam o “kapitulaciji” govore oni koji su odavno kapitulirali pred strancima koji im zatežu dizgine, onda je ljudima sve jasno.

Posle bruke koju su priredili ispred Predsedništva, priznali su sve, da su isti, da ih nikakva politika ne zanima i da im je jedini cilj nasilna smena predsednika Vučića.

I nikakav problem nisu videli ovi nasilnici iz antidržavne koalicije da se ujedine sa onima koji su najveću štetu po pitanju KiM naneli našoj zemlji 2008., dozvolivši jednostrano proglašenje lažne države i postavljajući sramno pitanje MSP, čije mišljenje nam i dan - danas otežava situaciju.

Umesto da se raspravljaju između sebe ko je veću štetu Srbiji naneo, jer to je jedino što su u svom političkom delovanju postigli, ove štetočine udruženo najavljuju nova nasilja i napadaju čoveka zahvaljujući kome je 27 država povuklo priznanje lažne države.

Po strogim pravilima zadatka koji im diktiraju, nasilje uvek najavljuju kada treba da pokažemo jedinstvo i odbranimo naše nacionalne interese.

To smo imali priliku da vidimo i u NSRS kada je predsednik Vučić predstavljao izveštaj o pregovaračkom procesu, a ova antidržavna banda nagrnula da ga linčuje, to smo videli pre nekoliko dana ispred Predsedništva kada su pozivali na njegovo ubistvo, a sada najavljuju da ćemo to videti ponovo.

Njihov napad na predsednika države jasno govori o tome da je svo njihovo antidržavno delovanje usmereno samo na njega, zato što je samo on, jedini, garant ostanka i opstanka našeg naroda na KiM i garant odbrane naših državnih i nacionalnih interesa.

Kao i uvek, na svakom mestu, pod najgorim mogućim pritiscima, i u ponedeljak i utorak i svaki dan, predsednik Vučić će pokazati veliku borbu za naš narod, svima u lice reći i podvući naše crvene linije kada je u pitanju KiM i sačuvati teritorijalnu celovitost naše zemlje, zato što mu je za razliku od antidržavne bande, Srbija uvek iznad svega - kaže Nikolić.

Foto: SNS

Milica Nikolić

I član Predsedništva Srpske napredne stranke Zoran Tomić kaže da se antidržavna opozicija okupila radi nekoliko minuta medijske pažnje i promocije.

 

- Antidržavna opozicija, od milošte zvana „Jana koalicija“, okupila se da prosipa prazne floskule i glumi patriotizam. Neverovatna je količina laži koju su spremni da iznesu samo zarad nekoliko minuta medijske pažnje i promocije, jer igraju opasno cenzus ligu sa ostalom opozicijom u parlamentu, prejaka konkurencija za opstanak. Njihove sposobnosti idu do te mere da tuđe izjave ne samo sažvaću, preokrenu i izvuku iz konteksta, već da su spremni da kreiraju laži i nametnu da ih je neko izgovorio. Nikada nismo čuli od Aleksandra Vučića da ide da potpisuje neki sporazum u Brisel. On u Brisel ide na razgovore, jer smo mi ozbiljna država koja se bori za očuvanje svoje južne autonomne pokrajine i to čini svim mogućim pravnim sredstvima. Čuli su svi u Srbiji da Aleksandar Vučić ide u Brisel da zahteva formiranje Zajednice srpskih opština, one koja je dogovorena Briselskim sporazumom još 2013. godine i nikako implementirana od Prištinske strane. Jasno je i u parlamentu na dve posebne sednice o Kosovu i Metohiji naglasio da se od crvenih linija neće odustati, a crvena linija je Ustav Srbije koji u preambuli kaže da su Kosovo i Metohija neotuđivi deo Republike Srbije. Šta je ta opozicija radila na tim sednicama? Dolazili u salu popodne pošto su se naspavali, a kad završe svoje monologe o tome koliko mrze Vučića okrenu se i izađu sa sednica. Na poslednjoj bili malo odmorniji pa sa monologa prešli i u akciju i pokušali da linčuju predsednika. Sve sa ciljem da u predstavama koje organizuju uživa Aljbin Kurti u Prištini koji govori u sebi, neka Bog poživi ovakvu budalastu opoziciju u Srbiji.

Važno da su Boško Obradović, Milica Đurđević Stamenkovski, Miloš Jovanović ponovili onu svoju staru mantru o izdaji interesa Srbije i da su za sve okrivili Vučića. Zašto se ne pozabave svojim udelom u problemima koje danas imamo sa južnom pokrajinom, zašto ne kritikuju Vuka Jeremića, čija stranka ih iz pozadine podržava. Čudo da oni nisu doprineli teškoj poziciji Srbije oko Kosova i Metohije, ali zato ih oberučke prihvataju sa sve njihovim simbolima na skup ispred predsedništva gde su upućene gnusne pretnje smrću predsedniku Vučiću. Iste pretnje za malo da ponovi Boško Obradović, pa se setio verovatno i svoj odgovor preokrenuo u umesto „ko potpiše, ubiše ga“ u „ko potpiše, uvodi Srbiju u nemire i nestabilnost“. Da li je moguće da napadaju Aleksandra Vučića koji je vodio kampanju na prethodnim izborima pod sloganom MIR I STABILNOST i koji tu politiku sprovodi u delo, da unosi nemire i nestabilnost u Srbiju? Za njega glasalo preko 2 miliona birača, nikad više u modernoj političkoj istoriji Srbije, i sad žele da kažu da je taj narod glup i zatucan, a oni su opozicija koja je prepametna i vešta. Da su takvi, zar ne bi oni bili na vlasti? Zar ne bi dali konkretno rešenje za problem i ponašali se kao prava državotvorna opozicija i na toj osnovi dobili poverenje građana? Bi, ali ne umeju i ne znaju. Tu su da lažu i mažu građane Srbije, što iz skupštinskih klupa, to i na tribinama svuda po Srbiji koje organizuju iz svog kombija.

Građani Srbije ne nasedaju na provokacije, na njihove spinove i predstave u režiji mašinskog mozga. Narod Srbije veruje Vučiću koji na delu pokazuje da se bori za interese Srbije, sa očuvanje naše zemlje na Kosovu i Metohiji i da Srbija nastavi ekonomski da jača, jer samo jaka Srbija može da se izbori sa svim izazovima sa kojima se susreće. Pitam se da li će posle ponedeljka kad Vučić delima još jednom dokaže svoju privrženost Srbiji, ova antidržavna opozicija imati obraza i hrabrosti da podnesu ostavke na poslanička mesta, jer lažovi i lopovi nisu dostojni da budu narodni tribuni - zaključuje Tomić.

Foto: SNS

Zoran Tomić

Istim povodom oglasila se i potpredsednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić.

 

 

- Družina samozvane "državotvorne" opozicije sa svojim lažima i ispraznim političkim stavovima pokazuje samo jedno - potpunu i dominantnu nebrigu za srpske nacionalne interese.

Na "otpor kapitulaciji" pozivaju oni: koji su se davno odrekli KiM; kao deo trulog SzS promovisali su Radu Trajković kao šeficu njihove filijale na KiM; potpisali sporazum Sporazum sa narodom u kom nema nijednog jedinog slova o KiM; masno lagali da Ana Brnabić ima dvojno državljanstvo, a zapravo član njihove ekipe ima francusko i srpsko državljanstvo; među sobom su, partijski, delili narodne pare iz Kolubare.

Pa se danas uzdaju u to da su građani Srbije oskudne pameti i da će na njihove tupave baljezgarije nasesti. Smisle laž, koriguju je, oblikuju, ponavljaju u nedogled i pomisle da će im narod poverovati u to.

Neće nikada!

Zna narod Srbije odlično da antidržavna i antisrpska koalicija, svi do jednog: Zavetnici, Dveri, Novi DSS i POKS, lažu toliko, i toliko su izveštili u tome da danas to čine gotovo iz uverenja. Doduše, krajnje patetično i manipulativno.

Ne mogu oni pobeći od sebe i svoje prirode. Ostaće zauvek u jedinoj ulozi koju umeju da odigraju i iznesu do kraja - u ulozi sitnih političkih pilićara, kukavica i običnih račundžija za sopstveni interes. U te svrhe: ne biraju ni vreme, ni sredstvo, a ni temu.

Jedino važno im je da uz buku i viku, izazivanje nereda i divljanje poput onog kada je u Narodnoj skupštini predsednik Aleksandar Vučić govorio na temu Kosova i Metohije, pošalju izveštaj svojim principalima da su odradili zadatak koji im je dat - naneli ogromnu štetu Srbiji! U svakoj prilici daju sve od sebe da ona bude što veća - po našu državu i narod, ne bi li postali glavne zvezde Kurtijevih i tajkunskih medija!

Dok lažni rodoljubi i patriote Kosovo i Metohiju doživljavaju kao metu za političko potkusurivanje, a nasilje i laži kao metod rešavanja problema Aleksandar Vučić se bori delima. Izborio se za to da se gotovo zaboravljeno pitanje vrati na pregovarački sto i da 27 država povuče priznanje lažne države Kosovo; štiti interese građana Srbije i drži do svog stava - dosledno i principijelno, uvek i na svakom mestu!

Sve navedeno narod Srbije odlično zna! Zna, i baš zato plebiscitarnu podršku pruža Aleksandaru Vučiću - kaže Đurić.

Foto: printscreen

Nevena Đurić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Doca Brat

pre 1 godinu

Opozicija bazira svoju politiku na lazima,aferama i potpomognuta stranim kriminalcima pokusava da dobije jeftine politicke poene.

Marijana

pre 1 godinu

Opozicija sve što je pokazala jeste bahatost i nasilje!Bruka i sramota !

Marina

pre 1 godinu

Srbija je samostalna i nezavisna država. I nema potrebe za bilo kakav strah od pretnji, jer imamo jakog, stabilnog lidera. Vučića.

Mile

pre 1 godinu

Sramota je da imamo izdajice medju nasim narodom! U kom veku zivimo.

Aca Vozdovac

pre 1 godinu

Zahvaljujući mudroj politici koju vodi Aleksandar Vučić Srbija je danas jaka, stabilna,mocna i moderna drzava,a to najviše smeta protuvama iz opozicije,njihovim partnerima Siptarima i tajkunskim medijima.

Dunja

pre 1 godinu

Niti politički program, niti argumente, opozicija može da ponudi samo nasilje, laži i pretnje, sve sa ciljem da destabilizuju državu.

Veljko

pre 1 godinu

Opozicija u Srbiji nije opozicija Vučiću. Oni su opozicija zdravom razumu i normalnoj Srbiji.

Mika

pre 1 godinu

Dok su oni koristili svojih 5 minuta, napravili su takav haos da Vucic godinama ne moze da ispravi stvari.

Maja

pre 1 godinu

Jaka Srbija je trn u oku mnogima,a najviše olosima iz opozicije.

Strahinja

pre 1 godinu

Bože, samo nas sačuvaj od opozicije u Srbiji.

Janko

pre 1 godinu

Dokle ce ovi kreteni iz opozicije da rade protiv interesa Srbije?Narod Srbije nije lud.

Andrijana

pre 1 godinu

Posto ne mogu da se suzdrzavaju od napada na Vucica i Srbiju, mora im se stati na put.

Vojka

pre 1 godinu

Opozicija sve zna a nista ne razume,prica o svemu a ne nudi resenja,velika je samo u svojoj bahatosti.

Marko

pre 1 godinu

Ljubomora je pogana stvar, zavist ce ih pojesti pa se koriste nasiljem u nedostatku reci i pameti!

Tijana

pre 1 godinu

Koliko jadan i bedan moras biti da radis protiv svoje zemlje i svog naroda kao sto rade ovi nesrecnici iz opozicije?

Ana

pre 1 godinu

Pa kada su stali na Kurtijevu stranu izdali Srbiju, da su na vlast ko zna sta bi uradili

Kosta

pre 1 godinu

Opozicija pokusava da se nadje u centru paznje, ne birajuci nacine,samo da skue koji poen

Milica J

pre 1 godinu

Obradoviću, Nejaki, i kompanjoni, imate vašu braću po lažima, Jeremića, Tadića i slične... pa njih linčujete! Okanite se Vučića, ima čovek preča posla od vaših neistinitih trabunjanja.

Nikola

pre 1 godinu

Opozicija je svoje pravo lice pokazala još u Skupštini, kada su sukobom i vredjanjem pokušali da ostvare svoje ciljeve. Vreme je da shvate da u ovako izgrađenoj državi ništa ne mogu postići nasiljem.

Marko

pre 1 godinu

Oni misle tako da sruse Vucica, a ovamo izadli srpski narod pa kako ce narod da bude uz njih kad bi prodali sve nas

Sandra 60

pre 1 godinu

Patetika "Jana" koalicije je već neizdrživa i sve je jasnija njihova prljava namera i želja da se dočepaju neke fotelje i da opustoše Srbiju. Sada se polako otkrivaju i njihove prljave namere izlaze na svetlo dana.

Tane

pre 1 godinu

Opozicija u Srbiji nije politička opcija. Oni su petokolonaši.

Neda

pre 1 godinu

Pravo u metu: antidrzavna opozicija u svakom pogledu.

đml

pre 1 godinu

Opozicija i Kurti imaju isti zadatak, da sruše Vučića, kako bi se priznala nezavisnost KiM i kako bi se punili džepovI!

Maki

pre 1 godinu

Vucic je svojom politikom pokazao veliku lekciju tesko da moze neko da mu parira

Pajko

pre 1 godinu

Nije njih briga z aSrbiju i narod. Oni gledaju samo svoje interese i kako da sruse Vucica.

Joca

pre 1 godinu

Pripadnici antidržavne koalicije su priznali da ih nikakva politika ne zanima i da im je jedini cilj nasilna smena predsednika Vučića. U tome naravno, neće uspeti.

Danijel

pre 1 godinu

Svi žele da ruše Srbiju ali im to ne polazi za rukom !

Nina

pre 1 godinu

Ako je neko unistio Srbiju to su opozicionari, lazne patriote. Zahvaljujuci njima, Vucic sada mora da obnavlja Srbiju.

Ana

pre 1 godinu

Opravdana je sumnja u iskrene i dobre namere ove '"patriotske" opozicije.

ERA

pre 1 godinu

Ova tzv.opozicija nikad nije ni marila za drzavu i narod, samo za svoje dzepove.

Sofija M

pre 1 godinu

Lažnjaci sa sto lica (Obradović, Jovanović M, Tadić, Jeremić, Đilas & CO...) vašim lažima ne štetite samo Vučiću, već celoj Srbiji. Pokušavate da linčujete predsednika, a na kraju će narod linčovati vas.

Milan

pre 1 godinu

Jaka Srbija mnogo boli ove moralne i političke kreature iz opozicije.

Marko

pre 1 godinu

Opozicija moze pricati sta god oce ali predsednik Vucic je uradio dosta za nasu zemlju.

Ognjen

pre 1 godinu

Opozicija želi sve da ruši pred sobom ali bezuspešno!

Maki

pre 1 godinu

Srbija veruje samo Aleksandru Vučiću! Politika mira i stabilnost uliva sigurnost građanima Srbije!

Maja

pre 1 godinu

Vuciceva politika je politika mira i bezbednosti i zato ce ga narod uvek birati. Narod ne zeli huligane, vandale, nasilnike i lazove koji bi da vode i uniste drzavu.

Jela

pre 1 godinu

Antidržavna opozicija želi nasiljem do vlasti.Građani Srbije to neće dozvoliti.

Aca

pre 1 godinu

Antidrzavna grupa radi protiv Srbije. Samo im je cilj da preuzmu vlast ali im Vucic to nece dozvoliti.

Obren

pre 1 godinu

Opozicija je svoje ponašanje dokazala poslednji put u Skupštini. Pokazali su samo huliganstvo,divljaštvo i nekulturu.

Milan

pre 1 godinu

Opozicija ne moze da pridje Vucicu, on je pokazao kako se vodi jedna drzava i kako se bori za nju! A ti iz opozicije neka se pridruze Kurtiju posto su izdali svoj narod

Jela

pre 1 godinu

Predstavnici antidržavne koalicije nasilje uvek najavljuju kada treba da pokažemo jedinstvo i odbranimo naše nacionalne interese.

Lepomir

pre 1 godinu

Svako ko želi da ruši svoju vlast može se smatrati izdajicom i kukavicom!

Stefan

pre 1 godinu

Ruše državu na dan državnosti. Propagiraju nasilje i divljaštvo. Izdali su narod za malo novca

Lazar

pre 1 godinu

Opozicija svojim skandaloznim ponašanjem bi samo da ruši državu i sprovodi naselje.

Jelena

pre 1 godinu

Stavovi antidržavne koalicije su neprihvatljivi i u najmanju ruku zabrinjavajući. Ni jednom normalnom čoveku nije u interesu rušenje države.

Lena

pre 1 godinu

Opozicija misli da ce narod trpeti nasilje i divljacko ponasanje. Sve se vidi, sve se zna.

Kaca

pre 1 godinu

Narod vidi ko se bori za Srbiju, a to je Vucic. Antidrzavna opozicija samo steti Srbiji.

Mare

pre 1 godinu

Predstavnici opozicije mogu samo da se sramote svojih pokušaja!

Stefan

pre 1 godinu

Nasilje i divljaštvo. To je ono što propagiraju. Prodali su se za malo novca i izdali i narod i državu.

Jelena

pre 1 godinu

Једини и прави борац за интересе Срба је Вучић. Његови резултати оправдавају поверење грађана, док опозиција нема шта да им понуди.

Mile

pre 1 godinu

Opoziciji je jedini cilj dolazak na vlast, da li ce nesto unistiti srusiti, brinuti o narodu i drzavi, to njima nije bitno

Jela

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je garant ostanka i opstanka našeg naroda na KiM i garant odbrane naših državnih i nacionalnih interesa. Zato ga svi i napadaju.

Stefan

pre 1 godinu

Ruše svoju državu. Propagiraju nasilje. Prodali su se strancima za šaku novca. Treba da ih bude sramota.

Milena

pre 1 godinu

Vandalistickim ponašanjem i nasiljem opozicija ništa ne može dobiti. Srbija je jedna napredna država u kojoj se održavaju mir i stabilnost, takvi ispadi opozicije nisu primereni.

Kata

pre 1 godinu

Državotvornos je kada sa karabinom uz preteće povike pozivate na ubistvo predsednika Vučića???

Ljubomir

pre 1 godinu

Lažne patriote mogu da Srbiju dovedu u potpuni haos i pometnju!

Dara

pre 1 godinu

Opozicija nema plan za napredak,ali zato u nasilju ide uvek korak napred

Stefan

pre 1 godinu

Bitnije su im pare od svog naroda i države. Kako ih samo nije sramota.

Ana

pre 1 godinu

Nije mi jasno sta opozicija postize ovim osim sto sramote Srbiju i same sebe.

Poslastica

pre 1 godinu

Meni je simbol srpske opozicije Obradović koji upada u javni medijski servis sa motornom testerom .

Ljubodrag

pre 1 godinu

Ovo je svakako jadno kada neki pojedinci rade protiv Srbije a zapravo glume neke rodoljube!

Stefan

pre 1 godinu

Izdajnici. Ruše svoju državu. Izdali su svoj narod.

Jelena

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će pokazati veliku borbu za naš narod, svima u lice reći i podvući naše crvene linije, zato što mu je za razliku od antidržavne bande, Srbija uvek iznad svega.

Una

pre 1 godinu

Antidržavna opozicija želi samo Srbiju na dnu,njima interesi zemlje nisu prioritet.

teo402

pre 1 godinu

Veoma je važno znati ko su ti likovi i prema njima nema milosti.

Ana

pre 1 godinu

Sve što rade rade protiv interesa Srbije, takva nam je opozicija.

jel Rošavi glavoseča vredniji

pre 1 godinu

Čim se vi toliko pravdate, mora da se strašno plašite gubitka vlasti i zatvora koji vas čeka. I treba da se plašite...

Doris

pre 1 godinu

Sve češće pomislim da srpska opozicija tesno saradjuje sa šiptarskim separatistima.

Maja

pre 1 godinu

Dok opozicija laze i napada, Vucic drzi bitne sastanke radi bolje buducnosti Srbije.

Jeca

pre 1 godinu

Neverovatna je količina laži koju su spremni pripadnici antidržavne koalicije da iznesu samo zarad nekoliko minuta medijske pažnje i promocije.

teo402

pre 1 godinu

Ovakve igranke se čak mogu okarakterisati kao terorizam jer je namera očigledna i preteća.

Helena

pre 1 godinu

Opozicija u Srbiji je veliko zlo,udružili se protiv interesa Srbije u srpskog naroda.

Mina

pre 1 godinu

Opozicija je upregnuta od stranaca za koje rade! Sramota je sto pozivaju na rušenje ustavnog poretka i time direktno nanose štetu svojoj državi!

Slava

pre 1 godinu

Pa sigurno ne možemo od opozicije očekivati razrešenje trenutne situacije na KiM.

Žana

pre 1 godinu

Meni zaista nije jasno kako ove ljude više nije sramota, hvala bogu pa su razotkriveni, Boško beži, idi i ne vraćaj se više, dokazao si ko si i šta si, običan izdajnik, pusite predsednika da obavlja svoj posao

Goran

pre 1 godinu

Opozicija svojim postupcima javnih pokazuje da je država ne interesuje već isključivo sopstveni interes

Maja

pre 1 godinu

Sta drugo opozicija zna osim da laze i prikriva stetu koju je napravila.

Ognjenka M

pre 1 godinu

Svi do jednog iz te lažne patriotske opozicije nek pozovu Vučića na tv duel, ako smeju. Oči u oči. Osramotiće ih i pobiti argumentima, kao onomad u skupštini... Da neće znati jesu li došli ili pošli.

Milica

pre 1 godinu

Ova lakrdija od opozije je nanela nepopravljivu stetu kada je KiM u pitanju. Drzavu su doveli do prosjackog stapa.

Jela

pre 1 godinu

Narod Srbije veruje predsedniku Vučiću koji na delu pokazuje da se bori za interese Srbije.

Jovana

pre 1 godinu

Tuga sto postoje ljudi poput ovih miseva iz opozicije.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija nije sposobna da pobedi Vučića na izborima pa zato poziva na nasilje, mislivši da će tako poraziti Vučića

Sara

pre 1 godinu

Opozicionari se konstantno pozivaju na KiM, a prvi su ga i prodali.

teo402

pre 1 godinu

Srbija je stabilna i jaka sa stabilnom vladom i predsednikom koji imaju nikada veću podršku naroda pa ovakve družine nemaju šansu da naprave uspeh.

Jovana

pre 1 godinu

Opozicija svojim lažima i ispraznim političkim stavovima pokazuje samo jedno - potpunu i dominantnu nebrigu za srpske nacionalne interese.

Goran

pre 1 godinu

Opozicija u Srbiji ne vodi normalnu državnu politiku već politiku nasilja i javašluka

MljD

pre 1 godinu

Najvaznije od svega je da ljudi sve vide i znaju: ko je vera, ko nevera. Zato su svim srcem i glasovima uz Vucica.

Gorča

pre 1 godinu

Od opozicionih političkih pilićara ništa pametno ne možemo ni da očekujemo ni da vidimo. Oni samo propagiraju nasilje i nemire.

Ogi

pre 1 godinu

Opozicija je totalno antidrzavna,treba da se srame .

Nikolina

pre 1 godinu

Ako opozicija misli da je narod zaboravio kakvu su nam stetu napravili, grdno se varaju.

Goran

pre 1 godinu

Koalicija "Jana" napada Vučića zbog KiM a ona sama se nikako ne zalaže za zaštitu KiM jer je naša južna pokrajina i narod koji tamo živi ne interesuju

Zoran

pre 1 godinu

Opozicija glumi patriotizam,a u stvari vodi računa samo o sebi i svojim interesima

Srdjan

pre 1 godinu

Narod podrzava vlast a opozicija svojim antidrzavnim ponasanjem nema podrsku ni za cenzus.

Gorča

pre 1 godinu

Opozicija nasiljem hoće da dođe na vlasti da bi uništila našu zemlju. Srbija je uz predsednika Vučića konačno daleko dogurala i procvetala. Nećemo dozvoliti opozicija da sruši ono šta je Srbija postala.

Sofija

pre 1 godinu

Zna narod Srbije odlično ko su antidržavna i antisrpska koalicija -Zavetnici, Dveri, Novi DSS i POKS

Goran

pre 1 godinu

Vučić je javno u narodnoj skupštini rekao da ne priznaje nezavisnost tzv Kosova, ali opozicija je opet našla nešto da mu zameri

Karolina

pre 1 godinu

Uvek je opozicija i bila antisrpski nastrojena.

Milica

pre 1 godinu

Opozicija Srbiji ne zeli dobro, zato i idu protiv Vucica. On im je smetnja da kradu, potkradaju, da budu nasilni.

Gorča

pre 1 godinu

Antisrpski političari koji bi da ruše državu i stvaraju nemire bi trebalo da odgovaraju za svoje postupke i neodgovorno ponašanje.

Jelena

pre 1 godinu

Srbija je uz vodjstvo Vucica sve jaca i jaca,a sta pricaju ovi jadovi iz opozicije,potpuno je svejedno.Hvala Bogu pa se nista ne pitaju,jer narod ih ne podnosi organski.

ana

pre 1 godinu

Opozicija je u jednom segmentu odlična,u kreiranju laži i izazivanju sukoba i nasilja

Jasna

pre 1 godinu

Nista se od opozicije pametno nije ni ocekivalo.

Mira

pre 1 godinu

Jel to opozicija pocela da laze iz sopstvenih uverenja?? Presmesni su

Tanja

pre 1 godinu

Nista oni nemaju pravo da sruse jer nista nisu ni sagradili ni izgradili.

Maki

pre 1 godinu

Građani Srbije su jasno mogli da vide ko brani a ko rusi državu

Tomo

pre 1 godinu

Opozicija treba da podnese ostavku na mestu poslanika i da ide da kopa, za drugo i nisu.

Saša

pre 1 godinu

Kakva nam je opozicija neprijatelji nam nisu ni potrebni

Đorđe

pre 1 godinu

Srbija je postala ekonomski stabilna država zahvaljujući radom i trudom predsednika Vučića. Nećemo dozvoliti da to ološi iz opozicije unište.

Marko

pre 1 godinu

Na gluposti i nebuloze opozicije ne treba uopste vise ni obracati paznju

Stevan

pre 1 godinu

Jos jednom su raskrinkani lideri opozicije u svojim podlim namerama.

Miloš

pre 1 godinu

Ljudi koji su u opoziciji se stvarno ponašaju sramotno.

Ana

pre 1 godinu

Antisrpska opozicija radi isključivo protiv države

Marko

pre 1 godinu

Opozicija stalno izmišlja i radi protiv državnih interesa.

Goran

pre 1 godinu

Sitne prodaje duše čine našu opoziciju jer je rodjenu državu prodala zarad ličnog interesa i satisfakcije

Urke

pre 1 godinu

Opozicija je dokazala delima da im nije stalo do drzave vec iskljucivo do sopstvenih interesa.

Đorđe

pre 1 godinu

Veliko bravo i hvala funkcionerima SNS-a na hrabrosti da stanu u odbranu državnih institucija i interesa Srbije i njenih građana.

Tina

pre 1 godinu

Narod Srbije je uz Vucica u dobru i zlu,narod nece dozvoliti sljamu da pravi nerede i da ruse nasilno bilo sta.

Rade

pre 1 godinu

Ni na jednim izborima vise opozicija nema cemu da se nada.

Miki

pre 1 godinu

Opozicija je potpuno zasluzila da se protera iz zemlje

Ena

pre 1 godinu

Opozicija ne vidi bas nikakav problem u tome sto se ujedinila sa onima koji su doneli najveću štetu zemlji po pitanju KiM??

Tamara

pre 1 godinu

Nasiljem se ne postize nista dobro za drzavu i narod.

Miki

pre 1 godinu

Ovo im je klasican nacin za pridobijanje jeftinih politickih poena.

Ilija

pre 1 godinu

Opozicija želi samo jedno, to je vlast. Sad je došla do stadijuma da neira kako će do nje doći. Nasilje će postati sredstvo njihove borbe, pokazale su to tzv patriote nedavno.

Đorđe

pre 1 godinu

Bravoi veliko hvala za ove mlade ljude koji se bore za našu zemlju. Oni su naša budućnost i naš ponos.

Jovana

pre 1 godinu

Samo se kod nas opozicija kune u patriotizam, a ni p od njega nemaju! Imaju, ustvari, ono plaćenika.

Anka

pre 1 godinu

Srbija je jaka i može da se izbori i sa opozicionim zlom

Rade

pre 1 godinu

Za opoziciju je odavno kasno da ponovo pridobije podrsku i poverenje gradjana Srbije.

Eva

pre 1 godinu

Jadna je ova oopzicija koja nasiljem zeli sebi da ostvari korist. Bednici.

Branislav

pre 1 godinu

Sve je objasnjeno, opozicija radi za one ko im plati a ne za Srbiju.

Rade

pre 1 godinu

Na politickoj sceni Srbije opozicija odavno vise nema sta da trazi.

Svetlana

pre 1 godinu

Sve sam sljam se skupio u opoziciju pa glume patriote. Olosi!

Đorđe

pre 1 godinu

Opozicija svakom novom izjavom samo dokazuje koliko mrzi Srbiju i koliko žele da je unište. Naravno da im to neće poći za rukom!

Rade

pre 1 godinu

Dzabe se opozicija nada da ce ponovo u Srbiji biti na vlasti.

Viki

pre 1 godinu

Opoziciji je malo bilo nasilja ispred Predsedništva.

Miki

pre 1 godinu

Nikada nista pripadnici opozicije nisu korisno i dobro uradili za Srbiju i gradjane.

Nenad

pre 1 godinu

Nema tu mi trunke patriotizma medju opozicijom. Sve sam sljam. Jadan je narod koji glasa za njih.

Anka

pre 1 godinu

Našu opoziciju čine nečasni i pokvareni ljudi

Đole

pre 1 godinu

Predsesniku Vučiću je Srbija na prvom mestu. Nikakve antidržavne koalicije neće sprečiti Vučića da se bori za Srbiju i njene interese.

Viki

pre 1 godinu

Opozicija je dokazala da vodi antidržavnu politiku.

Nikola

pre 1 godinu

Narod zato podržava Vučića, jer radi u državnom interesu.

Smiljka

pre 1 godinu

Interes opozicije jeste nasilje i rusenje drzave.

Lazar

pre 1 godinu

Opozicija se raspala davnih dana tako da su ovo bedni pokusaji da se narusi drzava.

Viki

pre 1 godinu

Ujedinila se opozicija sa izdajicama ove države, sramota.

Daca

pre 1 godinu

Posle skandala i cirkusa koji je napravila opozicija u Skupštini treba da ih je sramota bilo šta da kažu.

Tara

pre 1 godinu

Ne moramo da brinemo dok je Vučić na čelu države

Đole

pre 1 godinu

Svaka država ima pravo da se bori protiv onih koji žele da je ruše. Podržavam borbu protiv takvih antidržavnih grupa i puna podrška za predsesnika Vučića.

Lena

pre 1 godinu

Da li taj sverc i prevara kao neko krivicno delo mozda zastareva posle 10 god.?Pa se Bosko bas sada javno hvali kako je varao i koristio drzavu,jer zna da ne moze da odgovara.

Viki

pre 1 godinu

Ponovo pozivaju na nemire što je za svaku osudu.

Goran

pre 1 godinu

Jedino važno im je da lažu dižu buku i viku, izazivaju nerede. Za državu i narrod nemaju ni poštovanja ni brige!

Denov93

pre 1 godinu

ne moze se nasiljem na vlast to mora da vam bude jasno svima

Mira

pre 1 godinu

Opozicija je placena od stranaca za koje neumorno rade i izazivaju nerede u zemlji.

mile

pre 1 godinu

ko je sve u koaliciji , smešno je i pričati o nekoj opoziciji

Viki

pre 1 godinu

U momentu kada su u svetu sve veći sukobi, kada će biti sve teže, Srbiji zaista ne trebaju nemiri.

Denov93

pre 1 godinu

smučili ste se narodu, uvek neka nova koalicija sa akterima koji pre svega mrze Srbiju a i mrze jedni druge medju sobom

Ema

pre 1 godinu

Naša opozicija ima politički program u kome je prva i jedna tačka smena Vucica.

Đole

pre 1 godinu

Velika podrška SNS- ovim članovima i svima onima koji se bore protiv ološa koji žele da unište našu Srbiju.

Nenad

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić je najbolji izbor za Srbiju.

Vojin

pre 1 godinu

Siguran sam da nece uspeti ovim bednim pokusajima da prevare gradjane jer narod jako dobro zna da su u opozociji sve sami olosi.

mile

pre 1 godinu

to su ljudi koji isključivo rade protiv Srbije i Srpskog naroda

Jeki

pre 1 godinu

Svi smo nažalost imali prilike da učimo da ovi ljudi imaju samo jedan interes, a to je rušenje Srbije!

Miloš

pre 1 godinu

Žalosno što se na opoziciju uopšte troše reči.

Urke

pre 1 godinu

Rusenjem drzave sebi zele da steknu korost. To svakako nije patriotizam.

Đole

pre 1 godinu

Svi oni koji glume patriotizam su najveći izdajnici i rušitelji Srbije. Članovi opozicije su na prvom mestu.

mile

pre 1 godinu

da dodjete na vlast treba da imate podrsku naroda, a to se nece destiti niakda jer narod daje podrsku predsedniku VUčiću jer se on istinski bori za Srbiju

mile

pre 1 godinu

dosta nam je laznih patriota koji samo gledaju kako ce da upropaste drrzavu

Nikola

pre 1 godinu

Naša opozicija želi samo jedno, smenu Vucica, a samim ti i propast Srbije. Jer istog tog Vucica je izglasao narod a oni to ne mogu da podnesu.

Lana

pre 1 godinu

Sigurna sam da gradjani jako dobro znaju ove olose iz opozicije i da nece nasesti na ove bedne pokusaje.

Goran

pre 1 godinu

Opoziciji je jedino bitno da dođe na vlast i sve njih ne interesuje Srbija već njihov lični interes.

Nina

pre 1 godinu

Sve utemeljeno na lažima nema dugoročne mogućnosti.

Kata

pre 1 godinu

Srbiaj ne naseda na provokacije i jeftine trikove opozicije

Jovana

pre 1 godinu

Pokazali su oni svoje i nasilje i namere i ponašanje pre neki dan, a po ko zna koji put.

Vladana

pre 1 godinu

Opozicija je klasicna bagra koja je unistila Srbiju kada je imala vlast u svojim rukama

Nenad

pre 1 godinu

Pa dobro, oni i jesu plaćeni da upropaste državu. Džabe.

Jeki

pre 1 godinu

U pokušaju da lažima nanesu štetu predsedniku samo su narodu dokazali koliko su bezvredni.

Jelica

pre 1 godinu

Gradjani veruju u predsednika i zele da uz njega nastave da jacaju i napreduju

Sara

pre 1 godinu

Opozicija je svesna toga da nikada neće uspeti da političkim putem pobedi Vučića i sruši vlast i zato to pokušava nasilnim putem, ulicom čak i likvidacijom predsednika.

Oleg

pre 1 godinu

Predsedniku Vučiću je interes srbije uvek bio na prvom mestu

Milos2

pre 1 godinu

Opozicija nema nikakav politicki program njihova politika se svodi na rusenje sadasnje vlasti i rusenje Srbije.

Marija Mara

pre 1 godinu

Patriotska opozicija=laž Njihovo rodoljublje=laž Njihove optužbe na račun Vučića=laž Sve što izgovore=laž, laž i samo laž!

Tina

pre 1 godinu

Opozicija nece poljuljati predsednika o stavovima za predstojeci sastanak kao sto ni nece poljuljati narod po pitanju podrske i vere u vucica

Milan

pre 1 godinu

Zna narod sta opozicija hoce i nece joj to dozvoliti.

Milica

pre 1 godinu

SNS pokazuje koliko joj je stalo do Srbije i njenih građana isključivo delima a ne praznim rečima i obećanjima kao što to radi opozicija.

Fiki

pre 1 godinu

Opozicija dotakla dno dna, smeta im Vucic toliko da ne priznaju poboljsanja u sopstvenoj drzavi

Vera

pre 1 godinu

Foliratni opozicije pokušavaju da unište državu i lažima sakupe političke poene.

Bojan

pre 1 godinu

Pokazala je opozicija da ih ne zanimaju interesi drzave vec samo sopstvena korist, umesto da pokažu jedinstvo da bi se sačuvala celovitost Srbije.

Igor

pre 1 godinu

Srpski narod jedino veruje politici Aleksandra Vučića! Opozicija urušava ugled Srbije!

Emilija M

pre 1 godinu

Isplivaće sva njihova zlodela protiv Srbije, vrlo brzo... Biće manji od makovog zrna i Obradović, M. Jovanović, Tadić, Jeremić, Đilas...i svi koji su u talu s njima.

Milos

pre 1 godinu

Jedino sto opozicija zeli je da se srusi vlast i razvoj Srbije al narod je prozreo vase namere.

Milan

pre 1 godinu

Narod je uz SNS i Aleksandra Vučića. Opozicija je pokazala neozbiljnost za istorijski trenutak u kojem se nalazimo.

Lea

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala koliko brine za Srbiju i srpski narod! Lažne patriote, samo na svoje interese gledaju!

Lilemi

pre 1 godinu

Opozicija ima samo jedan cilj srušiti Vučića a samim tim i Srbiju vratiti u vreme pre 2012. godine, vreme beznađa, vreme najveće nezaposlenosti, vreme uništavanja vojske, vreme kompletne propasti Srbije, ali im narod to nikada neće dozvoliti.

Biljce

pre 1 godinu

Šta će jadni predstavnici antidržavne koalicije kada su napunili svoje džepove i sad moraju da odrade zadata naređena, a to je da smene Vučića.

Mila

pre 1 godinu

Opozicija nikako da shvati i prihvati da se na vlast dolazi pobedom na izborima a ne nasiljem i ulicom.

Branko

pre 1 godinu

Kakva crna opozicija,pa oni samo najgore zele nasoj drzavi i nista vise. Nemaju oni domacinskog ponasanja

Petar

pre 1 godinu

Jasno je kao dan da opozicija ne bira sredstva da dodje u poziciju da pljacka drzavu

Bibi

pre 1 godinu

Stav opozicije zgrazavajuci rade za strane placenike ,gaze po svojoj drzavi po svom naradu,da bi skinuli Vucica sa vlasti spremni su da nas sve odvedu u ambis

Sava

pre 1 godinu

Opozicija nikad nije zelala da ova zemlja napreduje,zato uvek i pozivaju na nasiljee i lom

Mrka

pre 1 godinu

Nemaju oni nikakav plan da pomognu zemlji,znaju samo da uruse sistem i da nas brukaju svuda u svetu,kakva crna opozicija

Vida

pre 1 godinu

Opozicija ima veliku korist od stranih plaćenika, jadnici, pa će u svojoj zemlji da prave nerede i da ruše vlast.

Jelka

pre 1 godinu

Gradjani odlično znaju da interes opozicije nije Srbija i njen napredak i razvoj već ispunjenje zahteva njihovih stranih mentora i finansijera kojima je cilj Srbija na kolenima ali taj film nikada više neće gledati.

Uroš

pre 1 godinu

Podrška predsedniku koji državu vodi najbolje od svih do sad, dok opoziija ima cilj to da zaustavi samo joj to neće uspeti.

Jagodica

pre 1 godinu

Opozicija ništa drugo i ne preostaje, nego da napadaju, lažu i obmanjuju! Kriv im je Predsednik Vučić što našu Srbiju vodi na način na koji mogu da nam pozavide i najprosperitetnije države!

B0ban

pre 1 godinu

Na izborima su svi imali šansu da predstave svoj program i na taj način pridobiju glasače. Glasači su odlučili i glasali. Ne mogu strane institucije da menjaju volju naroda. Apozivanje na nasilje je za svaku osudu.

Milena

pre 1 godinu

Ostavite Vučića na miru, čovek još uvek ispravlja vaše greške iz prošlosti, zapravo ne greške, već pokušava na sve načine da povrati ono što ste vi prodali

aca

pre 1 godinu

Opozicija da je malo ozbiljnija branila bi interese Srbije zajedno sa pozicijom... umesto što se raduje kada je Srbiji teško.

Tea

pre 1 godinu

Neki iz opozicije javno i jasno rade protiv drzave, pa dovoljno je da se setimo bivse zute vlasti, a svi znamo da su ti na nekim mestima opozicije.

Ana

pre 1 godinu

Skupili su se Zavetnici ,Poks ,Obradovic i svi ti izmisljeni likovi pa misle da manipulisu narodom ,porazavajuce je koliko nisu svesni da ih narod prezire kao i svaki potez njihov .

Lora

pre 1 godinu

Upravo tako, na okupaciju pozivaju oni koji su odavno prodali KiM, i sad kad se Vučić bori protiv svih, vi prvi, koji sebe nazivate Srbendama podmećete nogu

Hektor

pre 1 godinu

Brane svoje džepove i fotelje i ruše Srbiju, ,,Jana" bednici.

aca

pre 1 godinu

Kada je država u pitanju tada nema podela, a naša oozicija je spremna da se udruži i sa najgorim svetskim ološem samo kada su protiv vlasti u Srbiji. Sramota!

aca

pre 1 godinu

Svojim ponašanjem opozicija dokazuje da je još uvek nezela i da je zanimaju samo vlastiti interesi.

Uroš

pre 1 godinu

Opoziciji nema pomoći, traže podršku naroda a mrze sopstvenu Otadžbinu.

Bojan

pre 1 godinu

Razumem da je neko opozicija vladajucoj stranci, ali biti opozicija svojoi drzavi i narodu, to ne razumem.

aca

pre 1 godinu

Upravo zbog ovakvog ponašanaja opozicije, naš narod nikad neće glasti za opoziciju.

Goran

pre 1 godinu

Pa kada nemaju politiku, jedino sto vide kao mogucnost za uzimanje vlasti su neredi i nasilje.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da na dnevnom nivou radi protiv drzave i naroda konstantno.Bolesno !

Stefan

pre 1 godinu

Naravno da će se prvi javiti, ovi koji su zlo i napravili, lepo se kaže za neke ljude, da se uvek vraćaju na mesto zločina, bruka i sramota, ako su već opozicija, ne moraju da uništavaju sopstvenu zemlju

Mira

pre 1 godinu

Opoziciju nista ne zanima osim vlastitog interesa!

Kum

pre 1 godinu

Jedini remetilački i rušilački faktor u zemlji je ova bajata opozicija.

Mile

pre 1 godinu

Opozicija bi da bude vlast, ali im smeta Vucic.

aca

pre 1 godinu

Sve podške predsedniku Srbije na hrabroj borbi za bolju budućnost naše države i našeg naroda!

Nikola

pre 1 godinu

Sve ono što se desilo u parlamentu, naulicama, ispred Predsedništva, imalo je samo jedan cilj, rušenje predsednika države. Naravno da to nije naivno jer žele da to urade nasiljem. Sve podseća na vreme ubistva Đinđića, zato svi u državi treba da rade svoj posao

aca

pre 1 godinu

Srbija nikog nikog ne ugrožava i neće dozvoliti ni nju niko da ugrožava, pa makar to bila i domaća opozicija!

Ostoja

pre 1 godinu

Nema tu normalne glave u opoziciji, sve neki umišljeni rodoljubi i ljigavi koristoljupci.

dusan

pre 1 godinu

opoziciji nije stalo do drzave i naroda, oni samo zele da uniste vucica. a narod jasno vidi da vucic radi najbolje u interesu srbije i zato narod daje vucicu podrsku.

Ana

pre 1 godinu

Nikada nece opozicija uspeti da narusi jedinstvo naroda koje je najvaznije u danima pred nama.

aca

pre 1 godinu

Opozicija je svesna svoje slabosti u državi i zato na sve načine pokušavaju da se dočepaju vlasti.

Jovana

pre 1 godinu

Naša država neće dozvoliti nasilje na ulicama naše zemlje!

Uros

pre 1 godinu

Opoziciju cine lopovi i prevaranti, cast izuzetcima, ako ih ima..

Gaga

pre 1 godinu

Češće da ih podsećaju ovi klinci iz SNS-a ko su i šta su. Po mogućstvu svakodnevno.

Jovanica

pre 1 godinu

To što oni rade više nije vodu, narod ni slep, odavno je video njihove laži

Sanja

pre 1 godinu

Lazne patriote kojima je samo bitno da se domognu vlasti... Samo ako narod dobije kolektivnu amneziju!

Mila

pre 1 godinu

Velika podrška svima koji se bore protiv sitnih političkih igrača koji žele da unište Srbiju.

Jovana

pre 1 godinu

Opozicija konstantno pokušava da izazove nemire na ulicama, to mora da prestane!

aca

pre 1 godinu

Čudno je to kolkio su opozicionari Srbije ljubomorni na predsednika Srbije i trenutnu vlast. Nije im lako i umesto da se opamete, oni i dalje prave gluposti.

Nina

pre 1 godinu

Neverovatno je da ovi antisrbi od opozicije hoce da nas ubede da su oni patriote tako sto ruse po ulicama i gaze Srpsku zastavu

momcilo

pre 1 godinu

Preko ulice hoce da ruse ustavni poredak? Niko nije jači od države!

aca

pre 1 godinu

Srpska opozicija nikad neće dorasti srpskoj poziciji.

Ana

pre 1 godinu

A šta drugo od njih i očekivati, na to su jedino i spremni da ponude ovom narodu, proteste, nemire, razbinjene izloge, pokradene novce, pretnje smrću, laži, dezinformacije i ništa više.

Poki

pre 1 godinu

Miriše na laganu pobedu Vučića i SNS-a na narednim izborima. Ova opozicija se raspada.

Milan

pre 1 godinu

Lazna opozicija zeli samo da srusi vladu i Vucica. Jedini cilj su im jeftini poeni.

Emilija

pre 1 godinu

Velika podrška vlasti u borbi protiv korupcije i opstrukcija koje nanose štetu Srbiji.

Olja

pre 1 godinu

Narodu Srbije je jasno da opoziciju Srbija ne zanima.

Maja

pre 1 godinu

Dokle vise sa pokusajima da ocrne Vucica? Imaju li neku granicu?!

Jovana

pre 1 godinu

Plan opozicije da nasiljem sruši vlast neće uspeti!

aca

pre 1 godinu

Opozicija je sa svojim lošim ponašanjem najgora sama za sebe.

Joksi

pre 1 godinu

Propala opozicija misli da ce pozivanjem na ubistvo predsednika drzave i rusenjem ustavnog poretka nesto dobro da donesu svojoj zemlji

ana

pre 1 godinu

Jedino za šta se opozicija zalaže jeste rušenje Srbije.

zeljko

pre 1 godinu

Zahvaljujuci Vucicevom vodjstvu Srbija nastavlja ekonomski da jaca ,jer samo jaka Srbija moze da se izbori sa svim izazovima. Srbija treba da cuva mir i stabilnost jer to je nasa buducost.

Mira

pre 1 godinu

Ljudi, shvatite da vase misljenje vise nikoga ne zanima... Narod je odlucio koga zeli da vodi Srbiju!

Milan

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala samo nasilje i poziva se na isto. Nemaju argumente sa kojima mogu izaci i osporiti sve sto Vucic radi za narod.

moma1965

pre 1 godinu

Svaki poziv na nasilje je udar na drzavu, opozicija se neozbiljno ponasa i cini ogromnu stetu samom ugledu nase zemlje.

Nikola

pre 1 godinu

Pozivam sve patriote da se ujedine i podrže vlast u borbi protiv ovakvih antidržavnih grupa!

Olivera

pre 1 godinu

Propali politicari koji sebe nazivaju opozicijom, patriotama, ujedinjuju se samo oko jednog cilja jer f+drugi nemaju- da sruse Vucica jer znaju da drugacije ne mogu ni da prismrde vlasti

Hana

pre 1 godinu

Opozicija umesto da se pokrije usima i cuti, oni nastavljaju medijski cirkus i propagiraju nasilje.

Ana

pre 1 godinu

Opozicija želi da uništi Srbiju ali joj Vučić to nikada neće dozvoliti.

Jovana

pre 1 godinu

Nasiljem u Srbiji se više nikad neće dolaziti na vlast!

Petar

pre 1 godinu

Opozicija danonocno laze i napada Vucica sa ciljem da ga srusi i da pokradu drzavu

Lola

pre 1 godinu

Vučić je tu da zaštiti Srbiju od opozicionog ološa.

Juca

pre 1 godinu

Nekim ljudima iz tzv. opozicije ništa nije sveto, kad tako olako prodaju svoju zemlju.

Jovana

pre 1 godinu

Prošlo je vreme kada se na ulici rešavalo pitanje ko će da vodi državu!

Milan

pre 1 godinu

Lažnim patriotama je samo bitno da Vučić nije na vlasti, ne interesuje njih ni država ni narod.

Damjan

pre 1 godinu

O KiM danas pametuju oni koji su 2008. godine dozvolili proglasenje lazne drzave i koji nista po tom pitanju dobro po Srbiju nisu uradili. I tada su bili placene marionete kao i danas

Robinjo

pre 1 godinu

Lazna opozicija zeli da rusi Srbiju i ide protiv narod. Rade sve protiv naroda a misle da im ide u korist.

Nina

pre 1 godinu

27 drzava je zahvaljujuci Vucicevoj politici povuklo priznanje lazne drzave! Ovi iz opozicije da ustanu kada spomenu Vucica

Olja

pre 1 godinu

Narod Srbije ne naseda na provokacije opozicije.

mile

pre 1 godinu

Ono sto je bitno je da velika vecina naroda ne naseda na pisanje tajkunskih medija i provokacije tih bundzija koji prete ubistvom

Posa

pre 1 godinu

Opozicija koristi nasilje da bi dosla do svojih politickih ciljeva.

Jovana

pre 1 godinu

Opozicija bi ovako na ulici maltretirala narod da je na vlasti!

ana

pre 1 godinu

Dok opozicija priželjkuje nasilje Vučić se zalaže za mir i stabilnost.

Jana

pre 1 godinu

Antidrzavna opozicija nema nikakav plan, ideju, politiku, jedina im je svima zajednicka da su protiv Vucica, a za sta su, ni sami ne znaju

Pera

pre 1 godinu

Opoziciju ne zanima pitanje KIM,nego samo kako da smene Vucica.

Lela

pre 1 godinu

Vučić ima neizmernu podršku naroda i opozicija mu to nikada neće oprostiti.

Nenad

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala svoje pravo lice,kada su karabinom krenuli na protest,i priznali su sta im je cilj.

woJislaw

pre 1 godinu

opozicija nista ne ume da uradi, zato i prave probleme, da deluju bitno

Darko

pre 1 godinu

Antisrpska opozicija ima samo nasilne metode kako stići do vlasti, jer nemaju jaku politiku, niti kvalitete da to učine regularnom putem.

Isidora

pre 1 godinu

Od ove opozicije smo nebrojeno puta culi cak i datume kada ce Vucic da prizna laznu drzavu Kosovo i ti datumi prodjose a to se ne dogodi. Dogodi se da Vucic kaze da crvene linije necemo prelaziti i da 27 zemalja zahvaljujuci njemu povuce priznanje

Lola

pre 1 godinu

Narod je uz Vučića i ima neizmernu podršku, i šta god opozicija pokušavala i podmetala nogu, to se neće promeniti.

Kole

pre 1 godinu

Nasilje je opoziciji normalna stvar,a to nasilje su nedavno primenili u skupstini i narod ih je uzivo gledao.

sarmojed

pre 1 godinu

nemaju podrsku naroda pa zato prizivaju anarhiju , da ugrabe sebi jos nesto u svom tom neredu

Nina

pre 1 godinu

Vucic ce se u Briselu samo boriti za nas teritorijalni integritet i insistirati na formiranju ZSO, sto je dogovoreno jos 2013.

dzofalkon

pre 1 godinu

nikad nista konstruktivno nisu uradili, pa sad opozicionari zele da uniste i rezultate tudjeg rada

Jovana

pre 1 godinu

Lopovi, lažovi i tajkuni koji sebe nazivaju opozicionim političarima više nikad neće doći na vlast!

Mile

pre 1 godinu

Srusiti sve sto je dobro u Srbiji,to je cilj opozicije koja sigurno ima podrsku i stranih sluzbi,znaci prodane su duse.

Jovana

pre 1 godinu

Svaka čast funkcionerima SNS-a na izrečenoj istini!

woJislaw

pre 1 godinu

zalosno je sto opozicija ne samo da ne radi nista, nego i smetau drugima u radu. ruse citav sistem zarad njihovog malog ega

Saska

pre 1 godinu

Opozicija bi pokazala da zaista brine o nasoj juznoj pokrajini kada bi sada pokazala jedinstvo i preuzela odgovornost za situaciju sa KiM, jer sve sto danas Vucic radi jeste da ispravlja njihove greske

Maja

pre 1 godinu

Opozicija radi ono što jedino zna a to je da sprovodi nasilje

Jovana

pre 1 godinu

Naše institucije će da spreče opozicione političare da maltretiraju narod na ulici!

paparot

pre 1 godinu

a kako drugacije opozicija da se domogne polozaja ? podrsku naroda nemaju pa misle na silu da otmu funkcije

Nina

pre 1 godinu

Šta god opozicija uradila nikada neće imati podršku građana Srbije niti će ikada više doći na vlast

Cica

pre 1 godinu

Antisrpsku opoziciju KiM interesuju samo u tom kontekstu ako na ime toga mogu da napadnu Vucica, ni malo vise

Jelena

pre 1 godinu

Znamo svi da opoziciju boli podrška koju Vučić ima od strane građana

Jovana

pre 1 godinu

Opozicioni političari treba da odgovaraju pred zakonom zbog izazivanja haosa na ulicama i maltretiranja poštenih građana Srbije!

Jana

pre 1 godinu

Opozicija može samo da sanja o podršci koju Vučić ima

Marina

pre 1 godinu

Građani žele da žive u pristojnoj zemlji za koju se Vučić zalaže, a ne da nam zemlju vode cirkuzanti iz opozicije

Maja

pre 1 godinu

To što je lešinarska opozicija predsedniku države pretila ubistvom, to je zaista skandalozno i za svaku osudu

Kosta

pre 1 godinu

Osuda za opoziciju, treba da pocnu da se bore za interes Srbije.

Goran

pre 1 godinu

Osuda za opoziciju, treba da pocnu da se bore za interes Srbije a ne sopstveni.

Jelena

pre 1 godinu

Vučić se iskreno bori za interes Srbije i srpskog naroda, zato će uvek imati poverenje i podršku građana, za razliku od opozicije koja sve radi zarad ličnog interesa

Goran

pre 1 godinu

Osuda za opoziciju, treba da pocnu da se bore za interes Srbije a ne licni.

Maja

pre 1 godinu

Svima nam je jasno da je opoziciju baš briga za Srbiju njima je jedini cilj da napadaju Vučića i da na silu dođu na vlast

Kosta

pre 1 godinu

Opozicija radi protiv sopstvene drzave i naroda.

Jana

pre 1 godinu

Opozicija je toliko očajna da više ne znaju ni šta rade, izgubili su se u vremenu i prostoru

Marina

pre 1 godinu

To što su pripadnici opozicije pretili ubistvom Vučiću, samo su pokazali lice zla i da u njima nema ništa ljudsko

Ana

pre 1 godinu

Antidrzavna opozicija nikako da shvati da od naroda imaju samo prezir za sve sto rade ! Narod je solidaran i jedinstven u odbrani interesa drzave

Ivana

pre 1 godinu

Manir opozicje je nasilje sto je za svaku osudu

Emilija

pre 1 godinu

Opozicji je Vucic trn u oku i to je ocigledno

Jovana

pre 1 godinu

Opozicji je Vucic trn u oku i to je ocigledno

Gospodja

pre 1 godinu

Čim je ponestalo argumentacije, opozicija krenula sa nasiljem, hoće da tuku!

Gospodja

pre 1 godinu

Čim je ponestalo argumentacije, opozicija krenula sa nasiljem, hoće da tuku!

Marina

pre 1 godinu

Osudjujem svaki vid poziva na nasilje,a ovo sto radi opozicija je prevrsilo svaku meru

Gospodja

pre 1 godinu

Čim je ponestalo argumentacije, opozicija krenula sa nasiljem, hoće da tuku!

Ivana

pre 1 godinu

Nasa opozicija postaje sve vise nasilna i to je za najostriju osudu i kritiku

Milicaaa

pre 1 godinu

Sadašnja opozicija je i zaslužna za sve dosadašnje uspehe Šiptara prilikom otimanja srpske teritorije Kosova i Metohije.

Tijana

pre 1 godinu

Mrznja prema Vucicu je to sto spaja opoziciju,inace,oni nemaju plan i program za narod

radovan677

pre 1 godinu

Nasilje, laži i manipulacija, to je jedino što opozicija ume. Sramota.

Marina

pre 1 godinu

Ovakvu bandu od opozicije Srbija nikada nije imala,bruka i sramota

Milicaaa

pre 1 godinu

Vandalsko ponasaje i propagiranje nasilje je jedino sto odlikuje i prikazuje nasu opoziciju

Marija

pre 1 godinu

Narod vrlo dobro zna kakava je nasa opozicija i zato nemaju poverenje gradjana

radovan677

pre 1 godinu

I do sada se znalo da opoziciji nije uopšte stalo do KiM i ni do našeg naroda koji živi na KiM, a sada su to i potvrdili.

Pedja

pre 1 godinu

Opozicija je upravo dokazala da sve resavaju nasiljem, uvredama i provokacijama.

xxx

pre 1 godinu

Opozicija je upravo dokazala da sve resavaju nasiljem, uvredama i provokacijama.

mimaaa

pre 1 godinu

Dok se predsednik Vučić bori za svoj narod,opozicija uporno ispoljava nasilje,što nas ništa ne čudi.

Joki

pre 1 godinu

Ništa drugo osim nasilja opozicija i nema narodu da pokaže.

Jelena

pre 1 godinu

To kako bi opozicija vodila nasu drzavu pokazali su na sednici narodne skupstine kada je bio Vucic. Vodili bi je tako sto bi rusili Srbiju, pozivali na ubistvo i nasilje.

Snezana

pre 1 godinu

Da opozicija iole zeli dobro nasoj drzavi ne bi izazivala sukobe ni na ulici ni u narodnoj skupstini. Pokazali su oni odavno da sa njima na celu Srbija moze samo da ode u propast.

Jovica

pre 1 godinu

Opozicija moze da pokusava da obmanjuje svojim pricama narod, ali svojim delima se vrlo brzo pokaze zapravo kakvu bi oni politiku vodili kada bi dosli na vlast - politiku rusenja, nasilja, nemira.

Jelisaveta

pre 1 godinu

Nikada necemo dozvoliti da nasom drzavom vladaju stranci, tj. potkupljena opozicija. Nama treba drzavnik kao sto je Vucic, ko vodi nezavisnu politiku, politiku mira i stabilnosti.

Milica

pre 1 godinu

Iako opozicija pokusava demagogijom da se dodvori narodu, svojim delima pokaze svoje pravo lice, a to je lice nasilnika i lazova. Zato podrsku gradjana nikada nece ni dobiti.

nele

pre 1 godinu

U Srbiji može da vlada samo onaj,koji nudi mir,saradnju i napredak.A to je Vučic

Mila

pre 1 godinu

Neshvatljivo je kako pojedinci idu protiv svoje drzave, protiv svog naroda. U najmanju ruku, treba da ih je sramota!

Milivoj11

pre 1 godinu

Lazna opozicija bi samo rusi ustavni poredak

Milivoj11

pre 1 godinu

TA lazna opozicije kako ih ja zovem ekstremisti treba da idu na goli otok

stefi

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da joj nije stalo do interesa građana Srbije nego samo do ličnih interesa!

Sanja

pre 1 godinu

Od opozicionara ništa pametno ne možemo ni da očekujemo nego samo nasilje.

Miro

pre 1 godinu

Takozvanim patriotama je bitno samo da Vucic nije na vlasti.

Miro

pre 1 godinu

Takozvane patriote ne interesuje ni drzava ni narod ves samo licni interes.

Miljan

pre 1 godinu

Lazne patriote su samo sitni politički igrači koji žele da destabilizuju Srbiju.

Miroslav

pre 1 godinu

Nikakve antidržavne koalicije neće sprečiti Vučića da se bori za Srbiju.

Miljana

pre 1 godinu

Opozicija svakom novom izjavom i potezom samo dokazuje koliko mrzi Srbiju.

Sanja

pre 1 godinu

Narod Srbije više ne naseda na provokacije laznih patriota, njihovo vreme je proslo.

Sanja

pre 1 godinu

Antidržavna opozicija, u stvari te velike patriote su najveće izdajnice naše zemlje.

Miljan

pre 1 godinu

Ovi iz opozicije pokusavaju na sve nacine da dobiju paznju i naslovnu stranu u novinama.

Jovana

pre 1 godinu

Strasno, umesto da pomognu svom narodu kada na nasu drzavu vrse pritiske sa raznih strana opozicija odmaze i steti drzavi.

Jovana

pre 1 godinu

Opozicija glumi patriotizam a ovamo pozivaju na rusenje drzave.

Banćo

pre 1 godinu

Ponašanje opozicije je zaista bruka i sramota. Pozivanje da se nasilno ruši vlast u Srbiji je za svaku osudu.

Milanko V

pre 1 godinu

Ti bednici nikako da shvate da su prošla vremena kada je se vlast osvajala na ulici uz upotrebu bagera i paljenjem Narodne skupštine. Sada se vlast u Srbiji osvaja voljom naroda na izborima.

Branko N

pre 1 godinu

Narod niko neće da prevari. On najbolje zna da se Vučić iskreno bori za očuvanje nacionalnih interesa Srbije i njemu najviše veruje i daje mu nesebičnu podršku.

Branko N

pre 1 godinu

Više puta je se narod uverio da je našoj opoziciji samo stalo da se dočepaju vlasti, a interesi Srbije i njenih građana su im na poslednjem mestu.

Mitar O

pre 1 godinu

Gde god je se Vučić našao on je maksimalno zastupao interese Srbije i njenih građana i verujemo da će tako biti i u buduće.

Veljko M

pre 1 godinu

Pa ti bednici su tvrdili da će Vučić odmah po završetku izbora priznati lažnu državu Kosovo i evo skoro godina dana je prošla od završetka izbora pa se to nije desilo.

Biljana

pre 1 godinu

Naravno da Vucic treba da ode u Brisel, ko moze i da pomisli da je bolje da Kurti tamo bude sam i da prica a da nemamo nekog ko ce ga demantovati.

Mićaga

pre 1 godinu

Što se tiče KiM, Srbija je zacrtala svoje crvene linije preko kojiu neće preći, a to je da ona nikada neće priznati nezavisnost lažne države kosovo, niti će dozvoliti da postane članica UN.

Dejan

pre 1 godinu

Kako to iko moze da pomisli da su ovi iz opozicije patriote?Oni nemaju ni P od patriotizma.

Tomislav

pre 1 godinu

Pa nego sta?Treba ove likove iz opozicije konacno postaviti na svoje mesto!

Mićaga

pre 1 godinu

Laž je opozicije da Vučić u ponedeljakide u Brisel da nešto potpisuje ili da pregovara. On ide samo da potvrdi stav Srbije da nema nastavka dijaloga dok Priština ne formira ZSO.

Jovance Ilic

pre 1 godinu

Pa ovi iz opozicije su dokazani hostapleri koji tu rec patriotizam koriste samo za politicke poene.

Mićaga

pre 1 godinu

Aleksandar Vučić je odgovoran državnik, priznat u celom svetu i građani u Srbiji se ponose što imaju takvog predsednika.

Dragi

pre 1 godinu

U hrvatskom jeziku postoji jedna reč, koja verno odslikava stanje u SNS-u: "Visoko sjedeći pod rep gledajući gospodin". Za prevod nisam baš stručan, ali imam pitanje za ove mlade dame iz SNS-a: zašto ne govorite o Zorani Mihajlović, o Nebojši Stefanoviću, o Mariji Obradović, o žutom Bujketu...o lopovluku, o izdaji, o kočijašima...

Veljko M

pre 1 godinu

Dok je Aleksandar Vučić na čelu Srbije, ona je u sigurnim rukama.

Tanja

pre 1 godinu

Ovo sto pojedinci u opoziciji rade nikako, ni u jednom slucaju ne moze biti patriotizam vec losu glumu jos goroj predstavi!

Dejan

pre 1 godinu

Mnogima iz opozicije su usta punih patriotizma a sa druge strane omalozavaju institucije, pozivaju na ubistva i slicno. To je kriminal a ne patriotizam.

Jovance Ilic

pre 1 godinu

Ne volim tako pausalnu upotrebu reci "patriotizam" od strane opozicije posebno nakon desavanja prethodnih dana.

Maksim

pre 1 godinu

Frustrirani, iskompleksirani ljudi poput Boska, Milice i ostalih ne mogu biti patriote. Umesto jedinstva koje nam je neophodno u ovom trenutntu oni propagiraju rusenje i anomiju. Ne ne to ne ide tako.

Sara

pre 1 godinu

Opozicija je bruka ove države što je i pokazala pošanjem u Skupštini, uz peedsednika su gradjani koji žele alobodnu, nezavisnu i naprednu zemlju

Laki

pre 1 godinu

Ovi cirkuzanti u opoziciji nisu patriote vec mufljuzi kojima se u ocima vidi mrznja i frustracija.

Danilo

pre 1 godinu

Ne mogu se nazivati "patriotama" oni koji koriste svaku priliku da rade protiv sopstvene drzave i gradjana.

Saška

pre 1 godinu

Opozicija protiv naroda i predsednika ne može ništa, gradjani daju vetar u ledja predsedniku u svim naporima za Srbiju

Gavrilo

pre 1 godinu

Patriote nikada nece biti oni koji konstantno rade na rusenju sopstvene drzave samo i iskljucivo da bi dosli na vlast.

Sara

pre 1 godinu

Opozicija nema nimalo časti, ponosa i želje da nešto postigne za ovu zemlju, sem svog interesa ništa je ne dotiče

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija svesno radi protiv Srbije, jer su im licni interesi ispred svega.

Dragan

pre 1 godinu

Predsednik Vucic zbog svoje dosledne politike trpi velike uvrede, a sve zato sto radi u interesu Srbije.

Dragan

pre 1 godinu

Aleksandar Vucic se drzi svojih stavova, koji su iskljucivo u interesu Srbije. Opozicija nema nikakav program, vec radi sta im strane ambasade naloze.

Dragan

pre 1 godinu

Aleksandar vucic vodi politiku koja je dobra za Srbiju.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija nema politiku ni znanje, i to je svima jasno. Sve sto rade je protiv nase zemlje.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija u trenutku kada je svet u ratu, pita zasto se srbija naoruzava i jaca vojsku. A sta treba da radimo, da pretapamo tenkove kao Ponos?!

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija stalno pronavlja brutalne lazi, to je zaista strasno. koliko god puta da ih demantuju, oni ce ponavljati istu laz.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija je pre trinaest godina spojila 94 tacke dnevnog reda, i sada ima neke primenbe u Skupstini. Strasno.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija se odrice svih postupaka svojih stranaka koje su radili dok su bili na vlasti. I sad sa naknadnom pamecu kazu da to nije valjalo. Licemeri obicni iz opozicije.

Dragan

pre 1 godinu

Vreme je da Srbija vodi mudru politiku, da misli na svoje interese. Dosta smo ratovali za druge.

Mirko

pre 1 godinu

Ne znam.šta očekuje opozicija kad sem nasilja ništa nije ponudila narodu!Bruka!

Ana

pre 1 godinu

Neverovatno je da se sva politika opozicije svodi na rusenje i mrznju protiv Vicica. A Vucuc nas podigao iz pepela.

Sima

pre 1 godinu

Antidrzavnu koaliciju pkacaju stranci i njihov jedini cilj je rusenje coveka koji brani i radi za Srbiju.

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Navodne "patriote" žele da sruše vlast i svojim rukama dokusure zemlju. Taliko i njihovoj brizi o zemlji.

Bojana

pre 1 godinu

Danasnja opozicija ne radi protiv vladajuce stranke vec protiv drzave.

Virdzoni

pre 1 godinu

Opozicija se trudi nasilno da dođe na vlast, pošto su na izborima jedva prešli cenzus

virdžoni

pre 1 godinu

Opozicija sa snajperima ide na proteste, i pokušavaju da naprave nasilan prevrat u državi

Loka

pre 1 godinu

Mladi pametni obrazovani kulturni sjajni kadrovi SNS-a sa A,Vucicem Demistifikuju antidrzavnu opoziciju i spletkarose koji bi da uruse stabilnost i izvazovu haos

Djidja

pre 1 godinu

Divni mladi ljudi koji moraju da se bave idiotima iz opozicije. I da cuvaju stabilnu Vucievu politiku svaka cast na tome.

MIODRAG

pre 1 godinu

„Jana koalicija“, okupila se da prosipa prazne floskule i glumi patriotizam. Odvratni su.

Duci

pre 1 godinu

Ne mogu oni pobeći od sebe i svoje prirode. Ostaće zauvek u jedinoj ulozi koju umeju da odigraju i iznesu do kraja - u ulozi sitnih političkih pilićara, kukavica i običnih račundžija za sopstveni interes.

Radak

pre 1 godinu

Vucic ima sjajan mladi kadar i pametne i postene . Bore se Srpsku politiku Vucica ibrane je zivotom bravo.

Mitar

pre 1 godinu

Antidrzavna koalicija siri antidrzavnu propagandu.Samo bi silom da dodju na vlast.E pa nece moci.

Vojko

pre 1 godinu

Nelogično mi da podržavaju Rusiju,bar na rečima,a opet ovamo ruše Srbiju.

Marija

pre 1 godinu

Opozicija ima samo jedan plan a to je rusenje Vucica. Ne biraju sredstva da to ostvare

Petra

pre 1 godinu

Nasilnici nikad nikome nisu doneli dobrog. Svojim delima samo otežavaju našoj zemlji i potpomažu njenom nazadovanju. Čemu to?! Čemu rušenje države i pozivanje na nasilje, kad treba gledati da se država ujedini i napreduje.

Mr Stefanović

pre 1 godinu

Do rušenja Srbije neće doći dokle god je Vučić na vlasti!

Mile

pre 1 godinu

Opozicija jedino želi da se dočepa vlasti, njih Srbija i interesi srpskog naroda, Kosovo, srpska ekonomija, vojska ne interesuje. Njihov interes se zasniva na ličnom nivou. Ali narod pamti i zato oni nemaju ono što ima Vučić, a to je poverenje građana Srbije.

Marija

pre 1 godinu

Opozicija želi, ali jedno su želje, drugo mogućnosti. Toliko smo jaki da nam niko ne može ništa, to ne dozvoljavamo, vidljivo je koliko se naš Prrdsednik bori za sve nas i svoju politiku!

Elena

pre 1 godinu

Srbija je nasa posebna i nama veoma draga zemlja, nećemo dozvoliti da je sruše.

Marija

pre 1 godinu

Srbija na celu sa Vucicem kao uspesna zemlja sa ozbiljnom politikom je na dobrom putu ka EU. I sacuvacemo nasa srpska vekovna ognjista na KiM

Uros

pre 1 godinu

Tesko Srbima na KiM kada bi o njima i njihovim ognjistima brinuli rodoljubi iz opozicije

Vojka

pre 1 godinu

Opozicija nudi samo agresivne obmane sta joj se ne svida u resenjima koje ima neko drugi

Bilja

pre 1 godinu

Tesko nama, umesto da se fokusiramo na Kurtija, mi moramo da razmisljamo i o ovim nasim izdajicama koji vrebaju svaku priliku da skinu Vucica a posle sta ce biti, nije ih briga

Uros

pre 1 godinu

Prodala bi se antidrzavna opozicija zapadu samo da bar mako doje do vlasti. Toliko su jadni i dvolicni

Uros

pre 1 godinu

Njima je KiM na zadnjem mestu, njihove brige su lazne

Uros

pre 1 godinu

Svi su oni iz opozicije sirovina i lose glume patriote

Bilja

pre 1 godinu

Bravo za ove mlade ljude sto su uvek tu da podrze politiku predsednika kao jedinu ispravnu u borbi za napredak Srbije.

Uros

pre 1 godinu

Trebali bi iz opozicije prvo da obidju nas narod na KiM, pa da onda pricaju o patriotizmu

Dejana

pre 1 godinu

Umesto sto lazu i glume lazne patriote, treba da se ugledaju na Vucica koji se danonocno bori za KiM i srpski narod i srpske interese

Biljana

pre 1 godinu

Opozicija godinama toliko laze da i sami pocinju da veruju u svoje lazi.

Dejan

pre 1 godinu

Svima je vec odavno jasno da lazne patriote uopste i ne misle dobro Srbima na KiM

Dejan

pre 1 godinu

Ne mari antidrzavna opozicija za KiM, niti je ikada marila, sve je to njihova jeftina gluma

Uros

pre 1 godinu

Nikada nisu iz opozicije ni pokazali ni mrvu interesovanja za pomoc Srbima na KiM

Branko

pre 1 godinu

Cela Srbija je videla kako opozicija incidentom koji je u stvari bio i napad na predsednika pokušava da osvoji vlast. Zaklinje se iza patriotizma, a oni su ti koji su dozvolili da Priština proglasi nezavisnost, prstom nisu mrdnuli da to spreče.

mile

pre 1 godinu

Tzv. patriotama je bitno samo da Vucic nije na vlasti, ne interesuje njih ni drzava ni narod.

dule

pre 1 godinu

Svaka država ima pravo da se bori protiv onih koji žele da je ruše, podržavam borbu protiv takvih antidržavnih grupa.

jovo

pre 1 godinu

Prave patriote da se ujedine i podrže vlast u borbi protiv ovakvih antidržavnih grupa.

sava

pre 1 godinu

vlast i treba da preduzima oštre mere protiv onih koji pozivaju na nasilje i rušenje države.

gagi

pre 1 godinu

Opozicija svakom novom izjavom i potezom samo dokazuje koliko mrzi Srbiju i koliko zele da je uniste.

Mile

pre 1 godinu

Opozicija svim snagama pokušava da ruši Vučića, nije im bitno i što govore protiv interesa Srbije.

vlada

pre 1 godinu

Ovi politički pilićari glume da su velike patriote,a najveći su izdajnici naše zemlje!Narod Srbije više ne naseda na provokacije,, njihovo je odavno prošlo

Nada

pre 1 godinu

Antidrzavna koalicija ne odustaje od svog cilja da srusi i unistio sve dobro sto je Aleksandar Vučić stvarao decenijama. Obicni strani placenici koji rade protiv svoje zemlje.

Jaca

pre 1 godinu

Stalno govore o nekoj predaji i sporazumima za koje niko nije ni rekao da ce biti potpisani. Hoce predsednika da predstave kao izdajnika iako to nije.

Mitar

pre 1 godinu

Nije to opozicija.To je gomila aferaša,prevaranata i malverzatora.

Maki

pre 1 godinu

Opozicija želi samo da se bavi nasiljem da bi uništila Srbiju I Aleksandra Vučića

Maki

pre 1 godinu

Posle bruke koju su priredili ispred Predsedništva, priznali su sve, da su isti, da ih nikakva politika ne zanima i da im je jedini cilj nasilna smena predsednika Vučića.

Maja

pre 1 godinu

Umesto da se raspravljaju između sebe ko je veću štetu Srbiji naneo, jer to je jedino što su u svom političkom delovanju postigli, ove štetočine udruženo najavljuju nova nasilja i napadaju.

Maja

pre 1 godinu

Da li je moguće da napadaju Aleksandra Vučića koji je vodio kampanju na prethodnim izborima pod sloganom mir I stabilnost i koji tu politiku sprovodi u delo.

Nina

pre 1 godinu

Zna narod Srbije odlično da antidržavna i antisrpska koalicija, svi do jednog lažu.

Dunja

pre 1 godinu

Vucicu je Srbija otisla na prvom mestu,TACKA KRAJ!!

Ivan

pre 1 godinu

Narod odlicno zna ko su pomenuta gospoda i za koga rade! Tajkunska posla.Misle tako ce da zavaraju narod jer ce kupovinom odredjenih medijskih kuca da sire lazi i neistine. Budale koje potcenjuju narod nista drugo.

Mira

pre 1 godinu

Vucic je stvorio jaku Srbiju a opozicija bi da je rusi.

Dion

pre 1 godinu

Lazne patriote i najveći izdajnici to je opozicija

Mirkan

pre 1 godinu

Sta drugo jade iz opozicije mogu osim da prodaju veru za veceru.

Nevena

pre 1 godinu

Opozicija je bruka za politicku scenu Srbije.

Maja

pre 1 godinu

Opozicija jedino ato zna je da siri nasilje i mrznju.

Dusan

pre 1 godinu

Ovaj šljam nikada neće na silu doći na vlast. Sve dok narod bira i podržava predsednika Vučića, opozicija može samo da sanja o državnom vrhu.

Jole

pre 1 godinu

Mržnja je jedini politički program raspale opozicije

Pavle

pre 1 godinu

Vise i nema potrebe da se objasnjava sta je i kakva je opozicija to se vidi iz aviona.

Sonja

pre 1 godinu

Nema opozicija ni ideju ni program znaju da ih gradjani ne podržavaju i misle nasiljem da dodju na vlast.

Vladana

pre 1 godinu

Opozicija je sramota političke scene Srbije

Vladana

pre 1 godinu

Opozicija ima jedan jedini cilj a to je da dovede državu do dna

Sanja

pre 1 godinu

Opozicija zeli da vidi Srbiju na kolenima,mozda ce tada biti srecni

Dana

pre 1 godinu

Opozicija zeli da srusi Vucica i unisti Srbiju,sve mi lici na to ,da zele da je nema mislim na Srbiju

Ljubica

pre 1 godinu

Ovi ljudi su lepo objasnili. Opzicija želi da uništi Srbiju koju je Vučić digao na noge od nule, to im je jedini cilj. Nikakav program nemaju. Izmišljaju, lažu. Narod ih neće, jer ih zna.

aki

pre 1 godinu

Strašno je videti da se opozicija bori protiv interesa svog naroda i države.

miki

pre 1 godinu

Kako se ponašaju prema svojoj zemlji toliko će glasova i da dobiju. Verovatno nijedan.

roki

pre 1 godinu

Narod sve vidi i pamti pa tako i ovo njihovo sramno ponašanje.

Nina

pre 1 godinu

Kad ne može na izborima opozicija bi nasilno da ruši Vučića.

Dule

pre 1 godinu

Narod je izašao na izbore i jasno rekao ko treba da ga predstavlja u zemlji i u inostranstvu.Svaka druga priča ne pije vodu,predsednik države i vlada vode ozbiljnu politiku i ozbiljno se bave državom i to svi vide.

Marija

pre 1 godinu

Ništa drugo od njih nismo ni očekivali. Žele samo nekome da naruše mir i uspeh. Mi to nećemo dozvoliti, nastavljamo da se borimo za mir i stabilnost!

Misa

pre 1 godinu

Opozicija nema nikakav plan i program,samo pozivaju na nasilje i rušenje Srbije!

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Sadašnja opozicija je sramota za Skupštinu državu politiku i predstavnike opozicije treba naučiti kulturi i ponašanju da bi se ostali njihovi članovi ugledali na njih.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Nasiljem i zlodelima ćete odbiti ljude od sebe a nećete ih privući. A Opozicija sve to radi i oko sebe ima samo ološ.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicija neka primenjuju silu i zločine ali onda treba da budu kažnjeni a ne da Obradović organizuje haos sedi u kafani leka rezultate i posle na Kalenić pijaci kupuje za kuću sveže voće i povrće. Zatvoriti ga kao glavnog kao primer njegovim sledbenicima.

Nataša

pre 1 godinu

Srbija nikada nije bila jača zahvaljujući politici Aleksandra Vucica i nećemo dozvoliti da nam lažne patriote to unište.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicija je tu ne da podrži nego da ruši sistem i to je takav sklop ljudi da sami to i rade.

misterijanemoguca

pre 1 godinu

Opozicija da je normalnijamne bi bilo ovih problema. Da rade za svoju zemlju ne bi bilo problema. A pošto su u dosluhu sa Albancima Amerikancima tu se dobro ne dešava unutar zemlje prave nemire i narušavaju mir koji se gradi godinama.

Rastko

pre 1 godinu

Deo naše opozicije je zaista udario na državu, prvenstveno na predsednika Vučića. Toliko daleko su ušli da im nisu bili dovoljni događaji u parlamentu, nego su se neki priključili i ekstremistima ispred Predsedmištva.

Stoja

pre 1 godinu

Opoziciji nisu bitni opsti interesi drzave, vec prioritet daje nekim ličnim potrebama

Ljilja

pre 1 godinu

Bez obzira na cenu, opozicija zeli da se otarasi Vucica.

Ilija

pre 1 godinu

Potpuno su u pravu ovi mladi članovi predsedništva SNS, svako na svoj način je objasnio koji su motivi, šta već neko vreme pokušava tzv patriotska opozicija. Potpuno preskače prošlost, kao da nimalo udela nema za situaciju sa KIM koju je SNS nasledio. A istina je da je njihova odgovornost ogromna, onih koji su 2004 i 2008. ili deo vlasti.

Ljilja

pre 1 godinu

Kada neko stavlja svoje licne interese ispred interesa države, veliki je problem

Sasa

pre 1 godinu

Sramora srpskog roda su svi oni koji rade protiv svoga naroda

Nena

pre 1 godinu

Antidržavna opozicija svakako ne želi ništa dobrog Srbiji.

Nena

pre 1 godinu

Antidržavna opozicija je tu samo.da bi otežavala u svemu !

Goran

pre 1 godinu

Sadasnja opozicija ne zna nista drugo osim da nasilno pokusa da dodje na vlast.posto ih narod ne zeli.

Nena

pre 1 godinu

Ovi iz antidrzavne opozicije pozivaju opet na rušenje ustavnog poretka ne mareći za to da direktno nanose štetu svojoj državi i svom narodu.

Nena

pre 1 godinu

Ne znam da je opozicija ikada mislila dobro nesto za svoju zemlju.

Nena

pre 1 godinu

Nama je naša opozicija najveće zlo i veći neprijatelj od nih nam ne treba.

Aca

pre 1 godinu

Svako ko ima i malo pameti moli Boga da A Vucic ostane sto duze predsednik drzave

darko

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala da je interesuje samo novac.

Maki

pre 1 godinu

Dok su svi drugi gledali kako sto vise da uniste nasu zemlju jedino je A Vucic uspeo da pomogne nasem narodu

darko

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala mnogo puta da radi protiv države jer je interesuje samo novac.

Joka

pre 1 godinu

Naravno da ce da moli Boga, pa svima je jasno da je A Vucic taj koji je podigao Srbiju iz pepela

Nena

pre 1 godinu

Kako to da opozicija uvek najavjuje neko nasilje kada treba da pokažemo jedinstvo i odbranimo naše nacionalne interese!?

marko

pre 1 godinu

Opozicija samo želi da bogati na račun običnih građana.

Aca

pre 1 godinu

Dok su svi drugi gledali kako sto vise da uniste nasu zemlju jedino je A Vucic uspeo da pomogne nasem narodu

darko

pre 1 godinu

Opozicija želi na vlast samo da bi se bogatila na račun običnih građana.

Aca

pre 1 godinu

Pogledajte sta je sve izgradio,drugi su samo pricali,a Aleksandar Vucic je delima sve pokazao

Ana

pre 1 godinu

Pa naravno, ne treba nam opozicija koja samo misli samo na svoj dzep

jelena

pre 1 godinu

Opozicija samo želi nemire i incidente jer znaju ništa drugo. Žele da destabilizuju vlast.

Maki

pre 1 godinu

Rogatu ooziciju ne interesuje nista drugo sem licnog interesa,strasno je i sto imamo ovakvu opoziciju

marija

pre 1 godinu

Opozicija smeta jaka Srbija i jaka ekonomija. Oni žele na vlast samo da bi se obogatili na račun građana.

Joka

pre 1 godinu

Ne bih ja ovu rogatu opoziciju ni nazivao opozicijom,svi smo svesni da su to sve prodane duse, za sitne pare se prodali

darko

pre 1 godinu

Opozicija želi nemire i incidente. Smeta im jaka Srbija i toliko stranih investicija.

Aca

pre 1 godinu

Rogata opozicija ne moze da podnese Vucica jer su svesni da nikad nece biti kao on, on ne unistava Srbiju on je gradi

mario

pre 1 godinu

SNS je pokazala da zna kako da vodi državu, da stvori jaku ekonomiju, daprivuče investitore.

Ana

pre 1 godinu

Rogata pozicija je imala priliku, bili su na vlasti i samo su nas potapali sve dublje,nema sta vise da trazi

marija

pre 1 godinu

SNS je jedina stranka koja može da stvori jaku Srbiju, jaku ekonomiju. Stranke iz opozicija samo bi da ruše i da prave incidente.

darko

pre 1 godinu

SNS ima podršku građana jer privlači investicije, gradi škole i bolnie. Opozicija to nikad ne biuradila. Opozicija bi se samo bogatila na račun građana.

Milica Simic

pre 1 godinu

Antidrzavnoj opoziciji porucujemo: nece uspeti u rusenju Srbije, niti rusenju Vucica, branicemo ga jos jace!

Lazar

pre 1 godinu

Ova mlada ekipa dala je sebi u zadatak da svaku laž, neistinu, nelogičnost, do kraja razjasne i pokaže narodu šta je istina. U tome su perfektni, dosledni i samo činjenicama demantuju neistine.

Ceca

pre 1 godinu

Opozicija se mnogo batrga. Povlace ocajnicke i cirkuske poteze. Nikako da shvate da time jos vise skupljaju gnev naroda.

Nevena

pre 1 godinu

Nasilje i rusenje Srbije nije izvodljivo. Srbija je uredjena drzava, sa predsednikom uz koga je narod.

Saša

pre 1 godinu

Ova mladost ne dozvolava da neistina u Srbiji caruje. To kao da je postao trend u opoziciji. Svi pametuju, izmišljaju, prekrajaju istoriju, onu u kojoj su direktni učesnici. Jednu po jednu laž, svakog ko u njoj učestvuje, Zoran, Milica, Nevena ali i drugi pokažu da to zaista jeste sa brojnim dokazima. To je novost na političkoj sceni i već imaju podršku javnosti.

Nikola

pre 1 godinu

Nasilje u parlamentu, nasilje, pretnje pred predsedništvom, sve je to maslo dela opozicije, koja bi nasilno da dođe na vlast, bez izbora, bez građana koji odlučuju. neće to moći tako, ovi mladi SNS-ovci znaju šta rade, ne daju lažovima da ruše državu.

Maki

pre 1 godinu

Sve koji su učestvovali u protestima na kojima se pozivalo na smrt Vučića treba pohapisiti i zatvoriti! Za primer svima ostalima!

Jana

pre 1 godinu

Pojedine opozicionare stranci finansiraju da rade protiv svoje zemlje.

Bojana

pre 1 godinu

Dobro znamo ko su opozicionari koje stranci finansiraju da rade protiv interesa svoje zemlje

Tanja

pre 1 godinu

Neke ljude iz naše opozicije finansiraju stranci kako bi radili protiv interesa Srbije.

Lenka

pre 1 godinu

Nama su veći neprijatelji pojedini opozicionari nego ustaše i Šiptari.

Jana

pre 1 godinu

Pored pojedinih opozicionara nama Šiptari i ustaše nisu potrebni..

Nena

pre 1 godinu

Našu poziciju, poziciju naše zemlje uništava opozicija

Nevenka

pre 1 godinu

Ova opozicija tajkunska ništa dobro nije uradila za Srbiju.

Miljana

pre 1 godinu

I kada nam najviše treba jedinstvo opozicija pokazuje da ne mogu da budu jedinstveni.

Srdjan

pre 1 godinu

Nasa Drzava štiti interese građana i drži do svog stava dosledno, uvek i na svakom mestu.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!
Hronika

Veštačenje ubica Danke Ilić pokazalo važnu činjenicu! Evo u kom stanju su bili kada su počinili monstruozan zločin!

Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić dvogodišnje devojčice iz Bora koja je nestala 26. marta u mestu Banjsko Polje, dok je bila pod nadzorom majke, Dejan Dragijević iz Zlota i Srđan Janković iz Luke, za koje je utvrđeno deset dana kasnije da su devojčicu udarili službenim kolima tamošnjeg vodovoda, a potom je udavili, bili su na psihijatrijskom veštačenju u bolnici u okviru Centralnog zatvora u Beogradu.

19.05.2024

20:53

Sport

Planeta

Rusija ponudila pomoć Iranu! "Pažljivo pratimo"
Planeta

Rusija ponudila pomoć Iranu! "Pažljivo pratimo"

Rusija je spremna da pruži pomoć u potrazi za helikopterom u kojem se nalazio predsednik Irana i istrazi uzroka incidenta, saopštila je zvanična predstavnica Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova za Sputnjik.

19.05.2024

22:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12