• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

28.02.2023

16:50

PREDSTAVNICI ANTISRPSKE OPOZICIJE ISPALJUJU NAJOGAVNIJE LAŽI! Đurić: Sve što oni žele je da se reše predsednika Aleksandra Vučića

printscreen

Politika

PREDSTAVNICI ANTISRPSKE OPOZICIJE ISPALJUJU NAJOGAVNIJE LAŽI! Đurić: Sve što oni žele je da se reše predsednika Aleksandra Vučića

Podeli vest

Nevena Đurić, potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke odgovorila je opoziciji koja je danas u Narodnoj skupštini bez imalo stida i srama izgovarala najogavnije laži.

Saopštenje Nevene Đurić prenosimo u celosti:

Poput narikača su se danas u Narodnoj skupštini okupili predstavnici antisrpske opozicije da ponavljaju svoje baljezgarije i da bez imalo stida i srama ispaljuju najogavnije laži! 

Moraju da opravdaju ukazano poverenje i zasluže neki tekst u Šolakovim i Kurtijevim medijima.

Do guše su zaglibili u najprljavije blato laži i poput dvorskih luda svojih sponzora pokušavaju da poprave očigledno loš utisak koji su ostavili. Misle da će povećanim brojem saopštenja i bučnim konferencijama nadomestiti evidentno odsustvo argumentacije. 

Neće, jer je istina samo jedna i uvek nađe svoj put!

A istina je da je Aleksandar Vučić pitanje Kosova i Metohije vratio u arenu međunarodne politike, borio se i izborio za to da 27 država povuče priznanje lažne države Kosovo, borio se juče, i tek će se boriti! O tome koliko poverenje ima svedoči plebiscitarna podrška koju ima od strane Srba sa Kosova i Metohije.

I baš Srbi sa Kosova i Metohije znaju ko su svi "rodoljubi" koji na njihovoj grbači i na muci koju svakodnevno preživljavaju žele samo da - masno profitiraju! Znaju da su u ekipi nadripatriota oni koju su iz zatvora pustili dželate srpske dece, koju su prespavali pogrom 2004, prećutali proglašenje tzv. Nezavisnosti Kosova 2008, učestvovali u sramnim pljačkama našeg naroda po Kosovu i Metohiji, na pregovore baš po ovom pitanju išli sa Tačijem i ostalim mrziteljima Srbije. 

Sve što oni žele je da se reše predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, kao nepremostive prepreke u jedinoj nameri koju imaju - vlast i fotelje, a svu svoju "brigu" sveli su na divljanje u Narodnoj skupštini, isprazne priče, transparente koje vuku sa sobom dok narod pozivaju na ulice. Ni najmanje se ne osvrću na to koliko veliku štetu svojim neodgovornim ponašanjem nanose sopstvenoj državi - jer ih to ni najmanje ne interesuje. 

Usput zaboravljaju na najvažniji stvar - Aleksandar Vučić je tu gde jeste voljom naroda! Ogromnom većinom, po drugi put. Jer narod zna i oseća na koga može uvek da se osloni i da računa!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cea

pre 1 godinu

Opozicionari mogu da udaraju koliko hoće na Vučića, on će sve više da se bori za Srbiju!

Bilja

pre 1 godinu

Zele da se rese Vucica i to na najbrutalniji nacin. Non stop prizeljkuju ulicu jer nema tog legalnog puta kojim bi oni dosli na vlast.

Bilja

pre 1 godinu

Mrze Vucica jer on radi ono sto oni nisu, vraća KiM za pregovaracki sto.

Bilja

pre 1 godinu

Strasno da je opozicija nasla da strancari nad temom KiM.

Ona

pre 1 godinu

Opozicija je spremnanda pogazi Srbiju i sve dobre političkebpoteze samo da bibuništili Vučićaz ali narod je na stranini Vučića koji se jedino i iskreno bori za Srbiju

Zoki

pre 1 godinu

Opozicija može da govori kakve hoće gluposti i laži,važno je da narod zna da se Vučić iskreno i predano bori za Srbiju,za KiM zato mu je i poklonio većinsko poverenje.

Zoro

pre 1 godinu

Antisrpskoj opoziciji smeta Vučić jer im neda da obavljaju svoje prljave poslove.

ivan

pre 1 godinu

Za razliku od opozicije ,Vucic se bori za svoj narod!

Mile

pre 1 godinu

Opozicija zeli samo vladt i nista drugo ih ne interesuje

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)
Planeta

Lom u Parizu, uhapšeno više od 170 ljudi! (VIDEO)

Više od 170 klimatskih aktivista uhapšeno je zbog nasilnog učešća u protestima u sedištu francuske investicione kompanije "Amundi" u Parizu koja je veliki akcionar francuske energetske i naftne kompanije Total Energies kada je osam pripadnika obezbeđenja investicione kompanije povređeno, saopštila je policija.

25.05.2024

09:58

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija