• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Nebojša Bakarec

06.03.2023

14:33

Nebojša Bakarec: Obmane bivšeg lidera opozicije, Đilasa!

nebojša bakarec

Politika

Nebojša Bakarec: Obmane bivšeg lidera opozicije, Đilasa!

Podeli vest

Bivši lider opozicije, Dragan Đilas, uspeo je u jednoj rečenici da slaže, i da prizna da je slagao. To teško kome polazi za rukom. Dragan Đilas je dao intervju tajkunskom antisrpskom listu „NovaS“ koji se štampa u Hrvatskoj. Intervju je objavljen 6.3.2023. pod naslovom „Dragan Đilas: Da vlast nije zaustavila evropske integracije, nikad ne bi dobila ovakav sporazum“

 

Da dodam, da čitaoci sigurno primećuju da retko kada pišem o Đilasu. Prvo, unazad godinu dana, a posle susreta sa predsednikom Vučićem, Đilas je odustao od ekstremizma koji je krasio njega i njegovu stranku, što pohvaljujem. Drugo, Đilas je postao prilično nebitan na političkoj sceni, i više nije lider opozicije.

U intervjuu tajkunskom listu „NovaS“ Dragan Đilas iznosi niz neistina. Navešću samo nekoliko.

Prvo, vlasti Srbije nisu zaustavile evropske integracije, kako to tvrdi Đilas, već je EU, zbog niza razloga usporila EU integracije svih, pa i Srbije (Kovid, KiM, rat u Ukrajini, neslaganja u EU…).

Drugo, Đilas obmanjuje javnost da je Vučić prihvatio predlog EU o KiM. On kaže: „Jasno smo rekli da je besmisleno raspravljati o prihvatanju nečega što je već prihvaćeno, ali i da ne možemo da podržimo tekst u kome stoji da se Srbija neće protiviti članstvu Kosova u UN. Činjenica je i da odbacivanje teksta koji je već prihvaćen i koji nije dobar za Srbiju ne bi bilo dobro za Srbiju jer bi posledice bile katastrofalne“.

Kao što i vrapci na grani znaju, plan EU o KiM, nije prihvaćen. Postoji samo konačni tekst predloga EU. Plan će biti predmet daljih pregovora. Eventualnom prihvatanju plana EU, mora da prethodi formiranje ZSO, od strane prištinskih vlasti, što Kurti, za sada odbija. Dakle, lopta je u albanskom dvorištu. Ta pesmica - da Đilas i SSP, ne prihvataju članstvo tzv. Kosova u UN, je izlišno ponavljanje crvenih linija koje je odredio predsednik Vučić – nema priznanja lažne države Kosovo, i nema članstva Kosova u UN.

Foto: nebojša bakarec

Treće, Đilas obmanjuje javnost u pogledu sankcija Rusiji. On u intervjuu kaže: „Još aprila meseca predložili uvođenje delimičnih sankcija Rusiji... Vlast i veći deo opozicije su i ovo odbili“.

Tačno je da je vlast odbila da uvede sankcije Rusiji. Međutim Đilas, krije, a time obmanjuje javnost da su upravo on i njegova stranka- SSP, odlučno bili protiv uvođenja sankcija Rusiji, do 4.4.2023., dok je trajala izborna kampanja. Đilas je 11.3.2022. na TV „NovaS“ oštro izjavio: „Srbija nikada nikome ne treba da uvodi sankcije, jer je sama bila pod sankcijama i zna da sankcije pogađaju samo običan narod“. Kako je prestala potreba da SSP obmanjuje građane u kampanji, Đilas je obrnuo ploču i počeo da zagovara uvođenje sankcija Rusiji. Ponoviću, Đilas je u martu 2022. rekao da „Srbija nikada nikome ne treba da uvodi sankcije“. Zbog čega je slagao, i promenio stav?

Na kraju dolazimo do početka ovog teksta i činjenice da je Đilas, uspeo je u jednoj rečenici da slaže, i da prizna da je slagao. Na pitanje novinarke „NovaS“: „Vučić vas je očigledno slagao da će biti beogradskih izbora u decembru i martu…“, Đilas odgovara: „Vučić nije slagao mene nego građane Srbije jer je njima javno obećao da će beogradski izbori biti raspisani u martu, sakrivajući se iza rečenice – ako ih opozicija bude tražila. Stranka slobode i pravde ih je tražila. Jedina. Ostali su, verovatno zadovoljni svojim rezultatom, odbijali da traže izbore“.

Đilas prvo iznosi neistinu da je predsednik Vučić bilo koga slagao u vezi održavanja izbora. Potom, Đilas sam priznaje svoju laž i kaže da je Vučić obećao izbore, ukoliko ih opozicija bude tražila. Kako je istina da je tako rekao predsednik Vučić, onda je laž da je bilo šta slagao. Ko laže? Đilas laže! U daljem tekstu Đilas se još više upliće u svoju laž, i objašnjava da veći deo opozicije neće izbore i kaže: „SSP ih je tražila. Jedina. Ostali su, verovatno zadovoljni svojim rezultatom, odbijali da traže izbore“. I iz ove Đilasove rečenice je jasno da predsednik Vučić nije ništa slagao, zbog toga što samo SSP traži izbore, a ostatak opozicije ne. Opozicija je nesložna i posvađana, i ne može da se dogovori ni oko jednog pitanja.

Đilas je prestao da bude lider opozicije, zbog toga što on i SSP, šalju nejasne poruke biračima i medijima. Čas bi da uvedu sankcije Rusiji, čas su oštro protiv toga. Čas podržavaju plan EU, čas kažu da je on loš. Šalju dvosmislene poruke. SSP stalno vređa predsednika Vučića, a trebao bi da ga hvali! Međutim, u jednoj stvari Đilas je saglasan sa ostatkom opozicije – u mržnji prema predsedniku Vučiću!

Autor je poslanik i član predsedništva SNS


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Crna Leptirica

pre 1 godinu

Djilas to jedno veliko zlo od coveka....

vlajko

pre 1 godinu

Djilas je propali tzv politicar koji vise nije u fokusu ni u opoziciji a kamoli ne u javnosti !

Luka

pre 1 godinu

Dragan Đilas je istrošeni bezidejni političar koji nema svoj konkretni stav.

Dejan

pre 1 godinu

Đilas je jedno veliko dno i bruka za našu državu.

Petar

pre 1 godinu

A, ko još normalan veruje i laži i nebuloze Dragana Đilasa? Lik je odavno provaljen tako da sve što sada priča i radi je smešno!

Dejan

pre 1 godinu

Narod je rekao šta misli o Đilasu na izborima i opet bi rezultat bio isti na nekim novim izborima.

Snezana

pre 1 godinu

Izgleda da se bivši lider opozicije, Dragan Đilas, uhvatio u laži! Hvala Nebojši Bakarecu na tome što otkriva istinu o Đilasovim obmanama.

Dejan

pre 1 godinu

Dok su žuti vladali i generale smo isporučivali Hagu,to je njihov patriotizam.

Slobodan

pre 1 godinu

Đilas je odavno pokazao da nije nikakav političar i da gleda samo svoju ličnu korist.

Ognjen

pre 1 godinu

Dragan Đilas očigledno ne bira gde će dati intervju, pa tako svoje izjave daje i tajkunskom antisrpskom listu. Sve u cilju sticanja političkih poena.

Marko

pre 1 godinu

Dobro je što se Nebojša Bakarec bavi razotkrivanjem Đilasovih laži, jer je važno da javnost dobije prave informacije o političarima.

Milos

pre 1 godinu

Kada se političari hvataju za slamke, kao što je Dragan Đilas, jasno je da nemaju argumente za svoje stavove.

Milos

pre 1 godinu

Sve više se vidi da bivši lider opozicije, Dragan Đilas, nije vredan poverenja. Hvala Nebojši Bakarecu na tome što nam otkriva njegove obmane.

Sara

pre 1 godinu

Đilas ne može u jednoj pameti da se obuje i izuje a kamo li da bude dosledan u svojim stavovima.

Laza

pre 1 godinu

Đilas je politička istorija ,on nema nikakvu podršku u narodu.

Mario

pre 1 godinu

Nebojša Bakarec je hrabar političar koji se ne boji da otkrije istinu o svojim političkim protivnicima. Svaka mu čast na tome!

Nena

pre 1 godinu

Djilas, stari prevarant i lazov, vise ni sam ne zna sta muti, pa ne zna ni sta prica

Sava

pre 1 godinu

Svi bi trebalo da slede primer Nebojše Bakareca i da se zalažu za istinu, umesto da se hvataju za laži i obmane kako bi ostvarili političke ciljeve.

Marko

pre 1 godinu

Đilas nema političku budućnost jer narod zna šta je sve preživeo dok su žuti vladali Srbijom.

Lilemi

pre 1 godinu

Vučić je mali milion puta ponovio da nikada neće priznati nezavisnost KiM kao ni članstva Kosova u UN.

Milos

pre 1 godinu

Nebojša Bakarec jasno ukazuje na obmane bivšeg lidera opozicije, Dragan Đilasa, koji u svojim izjavama često pokušava da ospori i umanji zasluge aktuelne vlasti.

Mila

pre 1 godinu

Đilas mora da se dogovori sam asa sobom trebali uvesti sankcije Rusiji ili ne, treba li prihvatiti frnacusko - nemački plan ili ne a ne da svako malo menja svoje mišljenje.

Dejan

pre 1 godinu

Slažem se sa Bakarecem čak i u ovom delu da je Đilas bivši lider opozicije,jer su i njegovi glasači uvideli da je sklon manipulisanju i lažima.

Draško

pre 1 godinu

Đilas je kao i njegove kolege iz opozicije strašno razočaran što Vučić nije ništa potpisao u Briselu jer za šta će sad da ga optužuju.

Ruška

pre 1 godinu

Za nastavak dijaloga Beorada i Prištine preduslov je implementacija dosadašnjih potpisanh sporazuma a prvenstveno formiranje ZSO.

Mika

pre 1 godinu

Uvek je i lagao i varao narod, to ne prolazi vise kod Srpskog naroda

Milica

pre 1 godinu

Kakva crna opozicija? Onog dana kada budu ponudili narodu nešto više sem mržnje prema Aleksandru Vučiću, mogu da se nazovu opozicijom. Do tada su samo stranke koje ni među sobom ne mogu da se dogovore, već svako izlazi sa pričom koja im u tom trenutku odgovara, bez obzira što će za par dana da promene ploču.

Goran

pre 1 godinu

Djilas od samog starta obmanjuje javnost i govori neistine,ali on je totalno nebitan na političkoj sceni.

Milica

pre 1 godinu

Djilas je pokusavao da skupi poene za nepostojece izbore, pa sada kada je shvatio da ih nece biti optuzuje Vucica, iako ga je ranije podrzavao. I kako da narod veruje takvom coveku.

Erna

pre 1 godinu

Evrointegracije nisu zaustavljene kao sto tvrdi Djilas, Srbija napredujre i ekonomski se razvija

Caca

pre 1 godinu

Rast Srpske ekonomije je sve veci, blizimo se Evropi i nastavljamo evrointegracije, podrska

caca

pre 1 godinu

Od Đilasa samo laži možemo i da očekujemo,on ne zna ni za šta drugo!

Andrijana

pre 1 godinu

Najveca obmana je 618 milionceta koje je ukrao od naseg naroda.

Panta

pre 1 godinu

Plan nije prihvacen i nece dok se ne formiraju ZSO, podrska Vucicu

Emina

pre 1 godinu

Vucic nikada nece priznati laznu drzavu niti ce dopustiti njihov ulazak u UN

Kokica

pre 1 godinu

Pokusavaju na sve nacine da ukaljaju ugled Srbije, vide napredak i nema im spasa na izborima jer nece preci cenzus

Tiha

pre 1 godinu

Iznose lazi u javnost i lazu narod, treba ih kazniti i proterati iz Srbije

Tijana

pre 1 godinu

Samo to i znaju da rade, da obmanjuju narod ne bi li dobili po koji jeftini poen dok istina ne izadje na videlo. Ko jos slusa i cita sta oni izjavljuju.

Jelica

pre 1 godinu

Djilas je sklon obmanama i to za njega nije nista novo. On je sposoban da u jednom trenutku izgovori laz i da prizna da je slagao. Njegov obraz je ,,kao opanak", I nikada se nece postideti svojih lazi.

Jagoda

pre 1 godinu

Kod Djilasa se nizu lazi jedna za drugom,bez da trepne. Kao da je uspeo sam sebe da ubedi u istinitost tih lazi, pa ih iznosi narodu. Smatramo da je dotakao dno i da dalje od ovoga ne moze.

Mile

pre 1 godinu

Djilas nikad nije bio bitan političar, ustvari on nije političar nego tajkun. A o tajkunu kao sto je on sve se zna, a zna se da je sve radio protiv Srbije da bi se obogatio.

Jelena

pre 1 godinu

Najgore je kada se Djilas uplete u sve svoje lazi,pa vise ne zna ni sta prica,ni kada prica. Ovo je zaista uzasno. Velika podrska za naseg predsednika.

Tara

pre 1 godinu

Prvo ZSO pa dalji pregovori. Nista nije prihvaceno. za KiM

Katarina

pre 1 godinu

Djilas je covek koji menja price ,,kako vetar duva".Gde njemu odgovara,tamo se i priklanja. Ali mu je zasigurno sa opozicijom jedna osobina ista-da su ljubomorni na naseg predsednika i da zele da ga sklone sa vlasti. Medjutim,to im nikada nece poci za rukom.

Kristina

pre 1 godinu

Podrzavamo naseg predsednika u svim svojim ciljevima i namerama,jer znamo da su istiniti i pravicni. To su oni stavovi koje opozicija,a narocito Djilas,nikada nece imati.

Bojana

pre 1 godinu

Đilas je poznat po tome da voli da obmanjuje javnost, misli da je do istine teško doći. Grdno se prevario.

Nikola

pre 1 godinu

Đilasova izjava o zaustavljanju evropskih integracija od strane vlasti Srbije nije tačna, jer je EU zbog mnogih faktora, uključujući pandemiju i neslaganja u EU, usporila proces integracije svih zemalja, uključujući i Srbiju.

Nemanja

pre 1 godinu

Đilas obmanjuje javnost tvrdeći da je Vučić prihvatio predlog EU za KiM. To nije tačno, jer nije usvojen nikakav plan, već samo konačni tekst predloga koji će biti predmet daljih pregovora. Đilasove tvrdnje su izlišne, jer nema priznanja lažne države Kosova i nema članstva Kosova u UN.

Ivan

pre 1 godinu

Đilas obmanjuje javnost u vezi sa sankcijama Rusiji. Iako je vlast odbila da uvede sankcije, Đilas i njegova stranka bili su protiv uvođenja sankcija Rusiji tokom izborne kampanje. Međutim, nakon završetka kampanje, Đilas je promenio stav i zagovarao uvođenje sankcija.

Ivan

pre 1 godinu

Đilasova izjava u intervjuu za "NovaS" je apsurdna, jer je dao intervju tajkunskom i antisrpskom listu koji se štampa u Hrvatskoj. Ovo pokazuje njegovu neodgovornost prema sopstvenoj zemlji i narodu.

Sara

pre 1 godinu

Đilas više nije lider opozicije, iako se ponekad ponaša kao da jeste.

Nevena

pre 1 godinu

Opozicija, uključujući i Đilasa, nije ponudila nikakav konstruktivan program za rešavanje problema u zemlji. Umesto toga, fokusirali su se na napade na vlast i lične kritike.

Minja

pre 1 godinu

Đilasova prošlost je obavijena sumnjama i skandalima, što ga diskvalifikuje kao ozbiljnog političara i lidera.

Ivan

pre 1 godinu

Đilas je izgubio poverenje naroda zbog lošeg upravljanja gradom Beogradom tokom njegovog mandata.

vesna

pre 1 godinu

Đilas i opozicija su pokušali da delegitimizuju izbore u Srbiji bez ikakvog dokaza o prevari, što ukazuje na njihov nedostatak poštovanja prema demokratiji.

Sara

pre 1 godinu

Umesto konstruktivne politike, Đilas i opozicija se fokusiraju na širenje dezinformacija i propagande kako bi postigli političke ciljeve.

ceca

pre 1 godinu

Djilas nista drugo nije radio nego kovao planove kako da se obogati

Mile

pre 1 godinu

Djilas je skroz postao nebitan na političkoj sceni Srbije

Goran

pre 1 godinu

Djilas menja mišljenje kao čarape i stalno obmanjuje javnost

Goran

pre 1 godinu

Djilas kao i ostatak opozicije ima cilj da širi mržnju prema Vučiću

Aca

pre 1 godinu

Da li je Djilasov blam ili ne, taj covek uporno nanosi stetu svojoj drzavi! Ako mu nije stalo do nje neka ode i ostavi nas koji drugu drzavu nemamo niti je zelimo!

Maki

pre 1 godinu

Djilas I slicni njemu pokusavaju na sve nacine da pokopaju politiku predsednika Vucica.

Zoki

pre 1 godinu

Nećeš ti više nikad biti vlast, pomiri se s tim

Aca

pre 1 godinu

Djilas je strucnjak kada su lazi i obmane u pitanju. Vrhunski manipulator i lopuza

Maki

pre 1 godinu

Sa ovakvom politikom Đilas se neće nikada dočepati vlasti.

Aca

pre 1 godinu

Djilasova politika vise nigde ne prolazi ,pa pokusava na sve nacine da bude primecen.

Maja

pre 1 godinu

Opozicija samo širi laži. Niko više ne želi da ih sluša.

Aca

pre 1 godinu

Ovakvi Djilasovi pokusaji su stvarno jadni i bedni.

Maki

pre 1 godinu

Djilas covek iz proslog vremena dobro poznat Po svojoj prljavoj politici.

Aca

pre 1 godinu

Nasa spoljna politika je odlicna, mnoge zemlje su povukle priznanje nezavisnosti KiM, saradjujemo i sa istokom i sa zapadom vodeci racuna o sopstvenim interesima! Mozda to Djilasu smeta!?

Viki

pre 1 godinu

Đilas je dokaz kako neko može postati nebitan na političkoj sceni.

Viki

pre 1 godinu

Teorije zavere i obmane kojima se Đilas bavi su odavno poznate građanima.

Viki

pre 1 godinu

Izgovaranje laži je ono po čemu je Đilas poznat.

Viki

pre 1 godinu

Predsednik Vučić ne laže građane, već je uvek bio iskren.

Ana

pre 1 godinu

Zašto ne priča na koji način je stekao veliki kapital i kako je iz zemlje iznosio novac. Dok su ljudi grcali u dugovima, boreći se za egzistenciju on se bahato bogatio!

Jeca

pre 1 godinu

Djilas obmanama pokušava da narod stavi na svoju stranu

Ena

pre 1 godinu

Đilas i njegovi pajtaši mrze sve što je srpsko, jedino vole da pljačkaju srpski narod.

Jana

pre 1 godinu

Djilas je potpuno postao nebitan , jedino ga tajkunske novine izbacuju jer moraju

Ivana

pre 1 godinu

Opozicija i njihove lazi su jedan krug bez prestanka

Iva

pre 1 godinu

Djilas izmislja i laze, pokušava da dobije malo paznje naroda

Lola

pre 1 godinu

Ništa Djilas nije bolji od njegovih kolega iz opozicije.

Kika

pre 1 godinu

Nauceni sii da Djilas mlati praznu slamu. Da je ista vredelo sto kaze, ne bi pukao.

Ivica

pre 1 godinu

Djilas lazima u datom trenutku pokušava da diskredituje drzavni vrh

Aca

pre 1 godinu

Vucic nema razloga da Laze, pogotovo za održavanje izbora, na kojima ima potpunu podršku

Aca

pre 1 godinu

Narod vidi ko govori istinu a ko Laze i manipuliše, svi znaju kakav je Djilas prevarant

Jana

pre 1 godinu

Narod ne zaboravlja Djilasu privatizacije i pljačkanje drzave

Ivana

pre 1 godinu

Opozicija nema politiku , sve im se zasniva na lazima i spinovanjima

Stevan

pre 1 godinu

Djilas je lazov,nikakvog potpisivanja nije bilo u Briselu nece ga ni biti u nastavku dijaloga.

Masa

pre 1 godinu

Ne znam kako ce se Djilas ispetljati iz sopstvene mreze lazi!

Milos1989

pre 1 godinu

Đilas je jedan lopov i skroz nebitna ličnost, uopšte ne treba raspravljati o njemu.

Draga

pre 1 godinu

Djilas ispada i smešan i budala šta god da kaže,a i narod je upoznat sa svim njegovim aferama i lopovlucima odavno.

Mile

pre 1 godinu

Djilas nema ni stida ni srama kada su u pitanju lazi, ali mu nista ne moze pomoci, jer je narod svestan cinjenice da je njemu najbitnija vlast i licna korist.

Pavle

pre 1 godinu

A kad je Djilas istinu govorio,pa da nas ovo začudi sad?

Duca

pre 1 godinu

Ne znam ko je mogao i da pomisli da Djilas može da govori istinu

Maja

pre 1 godinu

Đilas obmanjuje javnost da je Vučić prihvatio predlog EU o KiM. Srbija ce se uvek protiviti članstvu tzv.Kosova u UN.

Vojka

pre 1 godinu

SSP odavno ni sam ne razume svoju politiku i isprobava ispravnost svojih stavova kroz javno mnjenje sto je tragicno

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Djilas se topi u sopstvenim lažima. Ni sam ne zna šta ponekad priča.

Nikola

pre 1 godinu

Đilas bi malo levo,pa bi malo desno pa se zapetlja u svoje laži ko pile u kučine.

Saki

pre 1 godinu

Đilas više nikome nije bitan. On je prošlost polotičke scene.

Nana

pre 1 godinu

Ne znam da li je Đilas bilo kome važan, posle svih izrečenih laži.

Nana

pre 1 godinu

Nekada je zaista teško priznati poraz i istinu pogledati u oči. A Đilas se trenutno nalazi u takvoj situaciji

Milan P

pre 1 godinu

Đilas je juče pričao jedno, danas priča drugo, sutra će pričati treće...

Jovan

pre 1 godinu

Ko o čemu, Đilas stalno o novim izborima. I uvek isto prođe, nije najgori a daleko je miljama od najboljih. Vučić nikada nije slagao kad su izbori u pitanju. Kad ih opozicija bude želela, imaće ih. Ali, ne kad ih Đilas samo želi, ili se pretvara da ih želi, nego kad ih svi zatraže.

Tane

pre 1 godinu

Đilas je neko ko se obogatio na račun države i treba da plati ekstra profit minimum. Lopov i ništa drugo.

Jelena

pre 1 godinu

Ma Djilas je svima poznat kao lopov i prevarant, ko njemu jos veruje kad govori bilo sta.

Djordje

pre 1 godinu

Djilas, najpoznatiji zuti lopov. Treba on da se drzi svog zanata a ne politike, samo neka ode u Italiju npr pa neka tamo operise.

Dragan

pre 1 godinu

A, pa proslo je vreme kada su ljudi verovali Djilasu. Sada im je samo ostao odvratan.

Nemanja

pre 1 godinu

Djilas moze da obmane jos jedino zenu da ne ide kod svalerke. Nas ne moze!

Sonja

pre 1 godinu

Da li u nasoj zemlji postoji jos jedan jedini covek koji veruje DJilasu, a da mu nije rod? mada mu ni oni svi ne veruju.

Dragan

pre 1 godinu

Djilas ne moze sam sa sobom da se dogovori sta je rekao, ali se odlicno dogovarao sa tadasnjim saradnicima kako da pokrade narod i da skloni pare u inostranstvo!

Dragana

pre 1 godinu

Mene prosto nekad sramota sto se zovem Dragana kad vidim ovog zutog lopova Djilasa i na slici!

Davor

pre 1 godinu

Pokusao je Djilas da obmane narod ali se toliko pogubio sam sa sobom u prici da mu stvarno nije uspelo. Samo se izblamirao.

Djordje

pre 1 godinu

Ja Djilasu mogu da poverujem samo ako kaze koji je najlaksi nacin da se ukrade. Drugo nista!

Nemanja

pre 1 godinu

Buduci da Djilasu vise ni mama ni tata ne veruju, tesko ce on da obmane i prevari nekoga. Moze samo da pokusava.

Marina

pre 1 godinu

Đilas više ne zna ni koga ni šta laže, u lažima se upleo.

Djurdja

pre 1 godinu

Djilas je lopov, lazov i prevarant. Dokaza ima za svaku od ovih tvrdnji.

Maja

pre 1 godinu

Kao što i vrapci na grani znaju, plan EU o KiM, nije prihvaćen. Postoji samo konačni tekst predloga EU. Plan će biti predmet daljih pregovora. Eventualnom prihvatanju plana EU, mora da prethodi formiranje ZSO, od strane

Maki

pre 1 godinu

Dragan Djilas je maestro za neistine, manipulacije i budalastine bilo kog tipa!

Danijel

pre 1 godinu

Šta možemo očekivati od Djilasa, coveka koji je pokrao 619 miliona eura od gradjana?

Nevenka

pre 1 godinu

Djilas bi mogao bar malo inteligencije da unese u ovo sto prica.

Danijel

pre 1 godinu

Da je Djilas više gledao da radi za državu i narod, ne bi bio u opoziciji sada. Pokrao je sve sto je mogao i izdao narod!

Rankica

pre 1 godinu

Sramota treba da bude ovog Djilasa za sve lazi koje izgovara.

Đml

pre 1 godinu

Opozicija je pokazala i dokazala da im Srbija nije bitna x već samo lični interes!

Danijel

pre 1 godinu

Djilas se služi lažima, kao sto je uvek i radio. Gostuje po tajkunskim televizijama i pljuje Srbiju.

Danijel

pre 1 godinu

Po tajkunskim televizijama može samo Djilas i opozicija da ide i blati narod i Vucica. Rade protiv države, Vucic jedini ispravan.

Bojan

pre 1 godinu

Djilas mora da shvati da Vucic pravi iskljucivo mudre politicke poteze, za razliku od njega.

Danilo

pre 1 godinu

Djilas lopov, kao sva opozicija u Srbiji. Bili su vlast i narod ih je kaznio.

Mile

pre 1 godinu

Od Djilasa sem obmane nista se ne moze ni ocekivati.

Danilo

pre 1 godinu

Djilas placa prostor na tajkunskim televizijama parama koje je ukrao od gradjana Srbije.

Anica

pre 1 godinu

Djilas je bivsi politicar, samo nikako da shvati da njegove reci nemaju tezinu.

Danilo

pre 1 godinu

Puna podrška Vučicu protiv korumpirane bande.

Danilo

pre 1 godinu

Vucic jedini pravi predsednik države. Mudra i odgovorna politika koju vodi, rešava sve protivnike. Djilas lažov i lopov!

Danilo

pre 1 godinu

Djilas da je imalo radio za narod, bio bi deo vlasti. Ovako je pokrao sve sto je mogao i sada placa prostor na tajkunskim televizijama od para gradjana.

Gagi

pre 1 godinu

Djilas se ni ne trudi da unosi inteligenciju u ono sto prica.

Slavica

pre 1 godinu

Predstavnici opozicije su prevaranti i hoštapleri. Izdali su KiM. Sve su radili u svoju korist, a predstavljali se kao velike patriote.

Tika

pre 1 godinu

Opozicija ne voli Vučića zato što su zavidni, zato što je on dokazao da je neuporedivo sposobniji od njih.

Ana

pre 1 godinu

Boli Đilasa što nikad neće imati podršku naroda kao što je Vučić ima. On nikako da shvati da treba da prestane da se bavi politikom.

Mirko

pre 1 godinu

Samo se nerviram kad vidim kakve su izjave Đilasa. On i njegovi opozicionari prodali bi Srbiju ne trepnuvši. Malo im je bilo šta su radili, pa bi da ojade Srbiju još više.

Gaga

pre 1 godinu

Nije se narod dao obmanuti. Kaznili smo ih na izborima, zato što nam je bilo muka od njihove bahatosti i arogancije. Srbiju su unazadili. Nikad više neće doći na vlast.

Dina

pre 1 godinu

Đilas je odavno izgubio poverenje naroda. Jedno je obećavao, a drugo radio. Nije mario za narod uopšte. Sve što je radio bilo je samo u njegovu korist.

Mario

pre 1 godinu

Đilas je radio sve po nalogu stranaca i punio sebi dzepove. Kako se Vučić bori za svoju zemlju! Odoleva svim pritiscima svetskih moćnika i ne dozvoljava da nas niko ponižava.

Strahinja

pre 1 godinu

Cela opozicija kao da je produkt zapada. Oni se polomiše ko će pre da se dokaže, da Srbiju vrate u srednji vek. Izdali su Kim i sve što su radili bila je propast za sve nas.

Taša

pre 1 godinu

Đilas i njemu slični nikada nisu marili za narod. Sve su radili ispod žita, što bi narod rekao. Kod Vučića nema ništa skriveno. Sve kaže kako jeste i ništa ne krije od naroda, bilo da je dobro ili loše i zato ga narod ceni.

Zaga

pre 1 godinu

Šta imaju više da pričaju o KiM, o Vučiću, o Srbiji, pa kako ih nije sramota sa tri posto u skupštini da se izjašnjavaju po bilo čemu. Opozicija je dno dna i niko ih više i ne sluša.

a od kuma McLaren

pre 1 godinu

Ustaški dupelizac zaboravio da je vođa Đikiju oprostio onih 619 miliona ?

Boba

pre 1 godinu

Ovu žutu barabu više niko i ne sluša. Đilas je truli mediokritet koji je krao Srbiju. Ni sam ne zna koliko je ukrao.

Zoka

pre 1 godinu

Djilas je neko ko nije vredan da se uopste prica o njemu.

Elaa

pre 1 godinu

Djilas toliko laze,da ni sam sebi ne veruje kad izgovori nesto.

minja1986

pre 1 godinu

Tako su obmanjivali i 2008 sa 1000 eu gradjanima

Milivoj corkovic

pre 1 godinu

Samo to i zna da radi obmane i da krade

Dragan

pre 1 godinu

Srbija se nece nikome dodvoravati, Srbija ce cuvati mir i gledati svoje interese.

Dragan

pre 1 godinu

Opoziciju treba da bude sramota, u vremenjihove vlasti su albanski teroristi pusteni, u njihovo vreme je lazna drzava Kosovo proglasila nezavisnost. Kome dragan Djilas sme da drzi pridike?!

Dragan

pre 1 godinu

Srbija ce razgovarati i boriti se za svoje interese. A opozicija treba da se stidi koliko je unazadila Srbiju za vreme njihove vlasti.

Dragan

pre 1 godinu

Jedina politika opozicije dok su bili na vlasti je dodvoravanje.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija Srbiji nanosi veliku stetu. Nanosila je u vreme njihove vlasti, a i sada svojim ponasanjem.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija bi da dodje na vlast po svaku cenu.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija je dobila na svaku rec i izmisljotinu odgovor od predsednika Vucica, i sada zele jos energicnije da divljastvom dobiju neki politicki poen, a tako samo stete svojoj zemlji.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija slaze kako zine, i kada se jave za rec u Skuostini lazu u svakoj recenici, iako ih demantuju, niko iz opozicije i ne pocrveni, ma ne postide se.

Dragan

pre 1 godinu

Opozicija se uhvatila KiM kao teme, da na tome podizu svoje rejtinge. jadno je i bedno to sto opozicija radi. Srbija ce sacuvati KiM, sacuvace mir koji nam je potreban.

Dragan

pre 1 godinu

Srbija ce razgovarati, mi zelimo da se cuje istina. Samo nemoj da ljudi iz opozicije govore o izdaju, pa u vreme vladavine ljudi koji su danas u opoziciji je Srbija vracena decenijama u nazad.

Lena

pre 1 godinu

Djilas je najveci neprijatelj srpskog naroda. Narod ga nikada nece podrzati,jer je odavno video koliko je licemeran i pokvaren.

Rade

pre 1 godinu

Đilas samo pokušava da obmane narod ali mu to ne polazi za rukom. Narod zna ko je on i sta je sve radio.

Kosta

pre 1 godinu

Điki je odavno izgubio politički kompas, ali nije izgubio silne račune po svetu!

Nebojša Bakarec: Kada DSS i Miloš Jovanović na slobodu puste Kurtija i 1800 terorista, to je rodoljublje? Kada se Vučić bori za mir na KiM, to je izdaja?
Kolumne

Nebojša Bakarec: Kada DSS i Miloš Jovanović na slobodu puste Kurtija i 1800 terorista, to je rodoljublje? Kada se Vučić bori za mir na KiM, to je izdaja?

Unazad mesecima, povodom novog plana EU za KiM, deo opozicije (DSS-Miloš Jovanović, NS-Vuk Jeremić, Dveri-Boško Obradović, Zavetnici-Milica Đurđević, POKS-Vojislav Mihailović i Srbija Centar- Zdravko Ponoš) bez razloga optužuje predsednika Vučića da je izdajnik. SNS i predsednik Vučić, sa druge strane, sa razlogom prebacuju tim strankama da su, kada su bile na vlasti, nizom poteza narušile državni suverenitet i integritet. Na primer, DSS, DS i DOS su 2001. godine, protivzakonito pustili na slobodu Aljbina Kurtija i 1800 albanskih terorista. Taj deo opozicije, što je apsurdno, već 10 godina optužuje predsednika Vučića da je izdao KiM. Svake godine se ispostavi da je to laž. Predsednik Vučić nije potpisao novi plan EU za KiM. Da li će se to ikada desiti, zavisi od pregovora, i od toga da li će albanska strana osnovati ZSO, kao obavezu od pre 10 godina i kao pitanje koje prethodi usvajanju novog plana EU. Predsednik Vučić nije u Briselu ništa potpisao, nije kapitulirao, nije izdao, kako tvrdi pomenuti deo opozicije. Sa druge strane, pomenuti deo opozicije, kad je bio na vlasti, itekako je potpisivao, kapitulirao, i narušavao državni suverenitet i integritet. Na vlasti su bili Miloš Jovanović, Vuk Jeremić, Vojislav Mihailović i Zdravko Ponoš.

03.03.2023

13:07

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?
Live TV

Bude se sile iz senke i slobodan svet! Zašto Iran ćuti o smrti predsednika Raisija?

Još dva dana ima do bruke i sramote u Savetu Evrope. Još veća parodija je što će Nemci sve to da otvore. I dalje se čekaju informacije o padu helikoptera u kom je bio predsednik Irana. Na ove teme u "Info večeri" govorili su novinarka Olivera Miletović, narodni poslanik SNS Uglješa Mrdić i dr Dragan Petrović, Institut za međunarodnu politiku i privredu.

21.05.2024

22:22

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu
Crvena zvezda

Ocene Crvena zvezda: Ivanić i Spajić potvrdili fantastičnu sezonu

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su Kup Srbije, pobedivši u finalu Vojvodinu 2:1 (1:0). Igra crveno-belih bila je ubedljivija nego što rezultat pokazuje, a posebno su se izdvojili Uroš Spajić i Mirko Ivanić. Uz malo sreće, igrač utakmice mogao je da bude Šerif Ndijaje, ali su mu poništena dva gola.

21.05.2024

23:00

Planeta

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane
NAKON SMRTI IRANSKOG LIDERA

Putin poslao poruku u Iran! Stiže uoči Raisijeve sahrane

Ruski predsednik Vladimir Putin sastao se sa predsednikom Državne dume Vjačeslavom Volodinom, s kojim je razgovarao o pitanjima formiranja vlade i od koga je zatražio da prilikom odlaska na sahranu Ebrahima Raisija prenese iranskom rukovodstvu da Moskva očekuje da će se saradnja između dve zemlje razvijati na isti način kao i do sada i nakon smrti iranskog lidera.

21.05.2024

23:00

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!
Uskoro i premijera

(VIDEO) Poljski režiser prikazao Putina u pelenama i na kraju ga ubio! Uradak prodat u 50 zemalja! Bljuvotina kakva još nije viđena!

Poljski režiser Patrik Vega napravio je, blago rečeno, skandalozan film o lideru Rusije Vladimiru Putinu koristeći za te svrhe veštačku inteligenciju. On je lice vladara Rusije nakalemio na telo pravog glumca i snimio verovatno najveću bljuvotinu otkako postoji sedma umetnost. Film, naime, prikazuje Putina od 10. godine do njegove izmišljene smrti i već je prodat u 50 zemalja. Makar tako tvrde njegovi producenti.

21.05.2024

22:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija