• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.04.2023

15:44

VUČIĆ PORUČIO VUČIĆEVIĆU: Dragane, ja razumem tvoje motive, ali TI IMAŠ ŠESTORO DECE - IMAŠ OBAVEZU DA BRINEŠ O NJIMA, TO JE NAJVEĆA OBAVEZA! (VIDEO)

Aleksandar Jovanović Cile

Politika

VUČIĆ PORUČIO VUČIĆEVIĆU: Dragane, ja razumem tvoje motive, ali TI IMAŠ ŠESTORO DECE - IMAŠ OBAVEZU DA BRINEŠ O NJIMA, TO JE NAJVEĆA OBAVEZA! (VIDEO)

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da presuda glavnom i odgovornom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću zbog verbalnog delikta nije pravdena ni pravična

- Mislim da nije pravedno ni pravično da čovek koji je u tim stvarima, nevezano za to koliko pozitvno ja o njemu mislim ili ne, nije važno i to ne sme da bude predmet bilo čijeg, pa ni mog izjašnjavanja, već je suština u tome da pogledate razloge zbog kojeg inače tuže nekoliko puta - rekao je Vučić.

Podsetio je da je njega tužio jedan funkconer Dveri koji je rekao da će da siluje po kućama žene i ćerke onih koji su u Srpskoj naprednoj stranci, a Vučićević mu je na to rekao da je lud i na kraju je dobio prvostepenu presudu. Objasnio je da je Vučićevića tužio novinar kolega.

- Zamislite da sam ja vas tužio zbog svih gadosti koje ste govorili o meni i da vi morate da idete u zatvor, tako kako sada treba da ide Vučićević i da platite kaznu, pa da nećete ili nemate pa da odete u zatvor, to je za mene neshvatiljivo - rekao je on i dodao da ne može da ruši pravni poredak ni na koji način, može samo da zamoli Vučićevića i njegovog branioca da se uplati kaznu, jer to ne može niko drugi.

 

 

 

- Najavio je štrajk glađu i ja ne znam šta bih vam rekao, on se već nalazi na odsluženju kazne, to nije dobra vest za Srbiju, ali ćete videti sve to licemerje, jer nećete čuti reč izvini od onih koju su pravili naslovnu stranu da nikad neće otići u zatvor - ocenio je Vučić.

Prema njegovim rečima postoje propisana krivična dela u zakonodavstvima u svetu.

- Problem je u tome što postoji raznovrsna praksa kod nas i što to nije pravedno i pravično, ja neću da ulazim u presude i nemam pravo kao predsednik da kritikujem - rekao je Vučić.

Objasnio je kako je jedanput pomenuo predmet ali je pogrešio.

- Jedanput sam jednog pametnog koji kritikuje sve na svetu, jedino što zna je da ide sa prijema na prijem, iz američke, engleske do nemačke ambasade Majić ili kako već, pomenuo jedan predmet njemu, gnjilanski gde je sve ona Albance pustio na slobodu i tu sam pogrešio i zato neću da ulazim ni u ovaj predmet - rekao je Vučić i poručio:

- Nadam se da će u danima koji su pred nama da će to da se reši. Ali ima nešto opasnije od toga, za šta je Vučićević u pravu a to je što se u krivično-pravnoj evidenciji vodi kao kriminalac. A zašto je kriminalac, zato što je odgovorio na uvrede nekome?!? Iz tog ugla ja razumem njegove motive, ali on ima šestoro dece i mora da misli i o njima. Dragane, imaš šestoro dece, imaš obavezu da brineš o njima. To je mnogo veća obaveza nego da svima otvaraš oči i ukazuješ nam na to kakav nam je sistem, koliko nepravde ima i koliko licemerja ima!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lola

pre 1 godinu

Ovo je zaista najsramnija odluka suda, sprečava se sloboda govora.

Koštunica

pre 1 godinu

Kad padnu Djilas i Šolak sa vlasti naplatiće sve.

Lara

pre 1 godinu

Sudije sude izgleda po tzv slobodnom sudijskom uverenju pozivajući se na tzv nezavisnost sudstva što je zapravo antisrpska i tajkunska agenda sa ciljem da se hapse oni koji su prepoznali energiju predsednika

Miki

pre 1 godinu

Stvarno je Vucic u pravu! Reakcija ovog novinara je znak da je njegov kolega bio u pravu - na zalost tako ispada... Da nije ovo uradio Vucicevic - dokazao bi da je on u pravu! Gladovanje je samo dokaz da je on veoma podneo tesko presudu koja je po njemu pogresna, ali bas zato trebao je da plati njegov advokat i da dokaze suprotno - tako sto ce ponovo da ponovi to sto je rekao kolegi. Znaci - plati, pa ponovi isto javno na tviteru i ponovo ces biti na sudu i uzmi boljeg advokata - na primer Filu...

Vuk

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je potpuno u pravu. Dragan je roditelj i potreban je svojoj deci. Više će koristiti narodu da ga slusaju i gledaju nego da čami u zatvoru.

Raja

pre 1 godinu

Predsednik je zaista realno rekao,odluka suda je sremna

jelica

pre 1 godinu

Vucicevic ce ici do kraja, da dokaze da je sud pogresio...

marija

pre 1 godinu

Vucicu je u pravu totalno, ali ne sumnjam u Vucicevicevu odluku.

Olja

pre 1 godinu

Ovo je pre svega savet predsednika kao roditelja da Vučićević ipak napred treba da misli na svoju decu

seka

pre 1 godinu

Pravodudje ovo sebi nije smelo da dozvoli, cak je i predsednik Vucic rekao da ima propusta u pravosudju.

Sasa

pre 1 godinu

Poruka Vucica Vucicevicu je skroz u redu, deca su najbitnija, sve drugo je sporedno.

Cvetke

pre 1 godinu

DJV je principijalan i dosledan čovek. Pobediće u ovoj borbi. Sva podrška da istraje u svojim namerama.

stanka

pre 1 godinu

Proci ce i sest meseci ako stvarno ode u zatvor da odsluzi, da bi dokazao da je ucinjena nepravda.

Marija

pre 1 godinu

neću da ulazim u meritum tog predmeta. Ali nije pravedno i pravično, bez obzira koliko pozitivno o njemu ja mislim, da on bude u zatvoru. U ovom predmetu ga je tužio kolega. To je za mene neshvatljivo. Ja mogu samo da ga zamolim da zamoli svog advokata da uplati tu kaznu - rekao je Vučić

marija

pre 1 godinu

Mozda ga predsednikove reci malo otrezne, da ipak uplati kaznu, da ne ide u zatvor i ne strajkuje gladju.

goran

pre 1 godinu

Ocigledno je da pravosudje ne dozvoljava slobodu govora u 21. veku.

marko

pre 1 godinu

Podrska Vucicevicu, ucinjena je velika nepravda.

mirko

pre 1 godinu

Nadajmo se da ce poslusati predsednikove savete, da ce se boriti na drugaciji nacin protiv ove nepravde.

Darko Bogdanović

pre 1 godinu

Presuda je svakako sramna, ali podržavam čvrst stav DJV da izdrži u borbi za bolje sutra i pravedniju Srbiju.

Pera Detlić

pre 1 godinu

Jeste, tačno je sve, tebi gospodine Vučićeviću i tvojoj porodici biće najteže, treba da se reši to, da se plati kazna i da izađe iz zatvora. I ako izađete ranije biće tada još žešćih napada, samo tada treba ostati hladne glave. Samo hrabro. Cudni su ideali i principi.

Jovan Kursula

pre 1 godinu

Pobediće DJV u ovoj borbi. Siguran sam u to.

Dragi

pre 1 godinu

Čekaj bre malo...pa ko je tvorac ovog i ovakvog (nezavisnog) Pravosuđa? Pa Aleksandar Vučić. A zašto je to uradio? Zato što je to tražio Brisel, odnosno Evropska unija. Da li postoji ovakvo (copy-paste) Pravosuđe u bilo kojoj državi članici EU? Ne, ne postoji. Da li će Srbija ikada ući u EU? Nece nikada. Znači sve je laž i sve je prevara. Pouka: Vučko ostani u zatvoru tih 6 mjeseci i ne brini...doći će red i na njega.

Keti

pre 1 godinu

Ne slažem se sa odlukom suda, na Vučićevićevoj sam strani, ali mislim da je predsednik u pravu. Treba da misli o deci.

Jasna

pre 1 godinu

Vucic gleda Vucicevicev položaj sa jedne ljudske strane, a opet na drugi stranu kao i svima nama jasno mu je da je ovo otvaranje očiju narodu, na nepravdu, na licemerstvo.

Dana

pre 1 godinu

Sramno!Nikada vise ,posle ovoga,necu verovati sudstvu! Ionako ih bije los glas,nije cudo sto se boje! Treba da se bojite Boga najvise,fuj gamad!

Mia

pre 1 godinu

Vučićevic da misli na decu,plati kaznu i izadje iz zatvora.

Obilić

pre 1 godinu

Čvrst stav i jak karakter odličnog novinara DJV koji se bori za pristojnu Srbiju nema cenu. Žrtva će se podneti, ali DJV će izaći iz svega jači i odlučniji u borbi za normalnu Srbiju.

Cvetke

pre 1 godinu

Predsednik kao čovek pre svega brine o deci DJV, ali sam siguran da odlučnost da istraje u borbi za pristojnu Srbiju nema cenu. Puna podrška DJV za svaku njegovu odluku. To je borba za bolju Srbiju sutra.

Zoki

pre 1 godinu

Свима је јасно шта Вучићевић жели да покаже и докаже, али ако то ремети његово здравље онда то није прави пут.

Ana

pre 1 godinu

Sramna odluka srpskog pravosuđa, podrška Vucicevicu!

Petar

pre 1 godinu

Neko mora da brine o toj deci, zaista sramna sudska odluka pod pritiskom javnosti i tajkuna koji zele zlo Srbiji

Pera

pre 1 godinu

Novinar bi trebao da plati kaznu i izbegne robiju.

Petar

pre 1 godinu

Svako treba da odgovara za svoje geske ,ali sto se tice Vucicevica ovo je bas preterivanje, da covek robija zbog iznosenja svog misljenja

Ivana

pre 1 godinu

Najveca obaveza svakog roditelja je da brine o svojoj deci.

Rada

pre 1 godinu

Kako je sud osudio oca sestoro dece zbog twita. Sramno i neshvatljivo. Sramno

Simonida

pre 1 godinu

Ovde je debelo zatajila advokatura.Jasno je da je Vučićevićev koega sve dobro osmislio.No ,sada šta je tu je.sačuvati zdrav razum mislim da je najvažnije u ovom trenutku!

ante

pre 1 godinu

hahha javio se pickousno vaginalni vucic, kim yung aleksandar, a gde mu je bre danilce diler heroina. tatin sincic s rolex-om :) hahaha. koji patnici. hahahahah. glupi retardrirani majmuni zajedno s direktorom informera.

Pera

pre 1 godinu

Plati kaznu i mani se zatvora jer zatvor nikom nista dobro doneo nije.

Aha

pre 1 godinu

Precednik drzave ne veruje u pravosudni sistem Bravo!!! Pa sta radi 20 godina?

Kaća

pre 1 godinu

I više nego sramna odluka! Oni koji prete javno su na slobodi, a ovog čoveka strpaše u zatvor. Pitam se gde je ovde pravda?!

Sardina

pre 1 godinu

Nije legitimno ovo što se dogodilo.Pa zar nije demokratija,zar danas ne postoji više slobodea mišljenja.Vučićevićev kolega je zabpravio onu staru,,sve se u životu plaća" .

PetarS

pre 1 godinu

"DRUGOSRBIJANSKOJ" AZDAJI je MORA STATI NA PUT !! Oni su vec duze vreme ZASELI na MEDIJSKOJ , PRAVNOJ a JA SE BOJIM I OBRAZOVNO-EDUKATIVNOJ Sceni Srbije! Dali u Srbiji postoji telo koje kontrolise efekat sirenja anti-srpskog fedetizma kod nas! JER NEMA NIKAKVE VAJDE sto radim osve ovo ako "drugosrboijanci" nam EDUKATICNO PROZDIRU DECU! "Drugosrbijanci su jako dugo tu, I NIKO U REGIONU IH NEMA ZA RAZLIKU OD SRBA. A TU SU JOS OD KAD IH JE OPISAO ARCIBAD RAJS U SVOJOJ KNJIZI "CUJTEME SRBI" !

Slavica

pre 1 godinu

Predsednik je posavetovao Vučićevića najdobronamernije!

Vera

pre 1 godinu

Istina boli, a ponos je nešto što čovek nosi u sebi!

Lana

pre 1 godinu

Ako ni zbog čega drugog,zbog svoje dece da izuzme taj riuik i da sebe nedovodi u opasnost gladovanjem.

Marta

pre 1 godinu

https://robaizkine.com Puna Podrska Vucicevicu! Ovo je stvarno sramno!!!

Ksenija

pre 1 godinu

Znači ,Vučićević koji je branio majke i sestre će biti kažnjen a funkcioner Dveri koji je najavio silovanje istih neće.Pa gde je tu logika?I dokle će više opozicija da maltretira narod u ovoj zemlji.

Marija

pre 1 godinu

Predsednik zaista treba da izdrži do kraja i ići će, verujemo da će dokazati sudu da su itekako pogrešili!

Marija

pre 1 godinu

Predsednik zaista treba da izdrži do kraja i ići će, verujemo da će dokazati sudu da su itekako pogrešili!

Marija

pre 1 godinu

Predsednik zaista treba da izdrži do kraja i ići će, verujemo da će dokazati sudu da su itekako pogrešili!

Sasa

pre 1 godinu

Vucic apeluje na Vucicevica i nadam se da ce Vucicevic uslisiti njegov apel

Julijana

pre 1 godinu

Sve sto rece predsednik Vucic je istina.Tacno i da su deca najveca obaveza,ali ipak treba Vucicevic da ide do kraja,jel ovo je strasno,ima i predsednik troje dece,pa toliko zla su naneli i predsedniku i njegovoj deci,i dalje se pljuje po predsedniku koji podrzava vecinski narod Srbije. Pa sta da ocekujemo mi obicni gradjani ako se ovako nastavi ,toliko gadosti nekaznjeno, a pravo slobode govora ,kaznjava - sto znaci ako odgovorimo na uvrede bicemo kriminalci.

Sanja

pre 1 godinu

Treba razumeti Vučićevića ali je Vučić u pravu. Porodica je na prvom mestu.

Ljilja

pre 1 godinu

Jako je žalosno da budeš osuđen i kriv za nešto jer imaš svoje,drugačije mišljenje!Podrška Vučićeviću!

Sima

pre 1 godinu

Vučić je pre svega dobar čovek, koji itekako odvaja dobro od lošeg i ne želi da iko bude oštećen u Srbiji, kako kod novinara, tako i kod građana...

Mira

pre 1 godinu

Vučićević želi da istera stvar do kraja, jer ima ponosa i obraza. Odlaskom u zatvor i sada štrajkom glađu zapravo pokazuje svoje dostojanstvo i nesalomivost, ali i apsurdnost sramne odluke suda. Svaka mu čast!

Marko

pre 1 godinu

Sramna odluka suda,uz Vučićevića smo...svakako je pokazao da je u pravu.Drži se legendo!

prija

pre 1 godinu

Sramna odluka suda koji bi trebao da je nezavisan.

Solo

pre 1 godinu

Kao Vucic razume Dragana Vucicevica sto ga je Opozicijoni Sudija poslao u Zatvor a u stvari to je Vuciceva ogromna greska jer nije na vreme delovao i Izreformirao Sudijsku Kliku povezanu sa Opozicijom kad su smenili 300 sudija po celoj Srbiji kad su vladali..I sad nama Vucic izjavljuje pre neki dan da nece da tuzi nijednog urednika ili novinara koji su ga blatili 10 godina podlim lazima i kriminalnim recnikom i onda sta moze da ocekuje Dragan Vucicevic koji ga brani i pise istinu godinama.??.Jedan ustajali Sudiski krug nedodirljiv koji tiho radi za Opoziciju godinama a Vucic,Ana i Dacic jos uvek nista nerade po tom pitanju i zato se ovakve sudske odluke desavaju i bice ih jos ako se nesto neuradi prtiv takvih Sudija..Vucic nije dobar vladar i zato nam se to desava.. jedino je dobar Ekonomista i graditelj..Zalosno koliko smo neinteligentni i gledamo samo sebe dok se drugi kao Dragan zrtvuju istinom za nas..a specijalno za Vucica i to Vucic jos uvek nevidi..!!!

Sandra 60

pre 1 godinu

Sramna presuda koja pokazuje da i sudstvo u Srbiji ima dvostruke aršine. Vučićević ne bi trebao da se junači već da misli na svoju decu.

Žex

pre 1 godinu

A gde su ostale presude višeg suda u BG. O apelacionom gde sedi Majić neću ni da govorim sem da je dno pravosuđa. Kada osude nevinog a nepoznatog i običnog čoveka, onda nikom ništa. A za ovog i Vučić interveniše

Makica

pre 1 godinu

Čemu ova nepravda? Čovek je ostavio svoju decu i otišao u zatvor nepravdom suda.

Dragana

pre 1 godinu

Jeste to obaveza svakoga ali covek je nepravedno optuzen i to ne sme tako proci!

Jelena

pre 1 godinu

Presuda je sramota za nase pravosudje! Znaci neko vama sme da preti najgnusnije moguce, a kada vi odgovorite, vas osude?!

Srdjan

pre 1 godinu

Preispitati ovu presudu pod hitno jer nije u redu!!!

Djordje

pre 1 godinu

Covek i misli na svoju porodicu i zato i ne dozvoljava da ga pojedini placenici u pravosudju ovako ponizavaju!

Srdjan

pre 1 godinu

Boga mi i ja bih bio kao Vucicevic! To sto su coveku priredili je sramota!

Sanja

pre 1 godinu

Presuda nije u redu. Razumem coveka, ja bih bila bre milion puta gora da mi neko porodici preti!

Srdjan

pre 1 godinu

Najbitnije je da se Vucicevic vrati kod svoje porodice. Ali i presuda mora na preinacenje!

Sanja

pre 1 godinu

Za twit osuditi oca sestoro dece na zatvor je suludo!

Una

pre 1 godinu

Šta sve drugi nisu govorili pa nisu dobili kaznu kao Vučićević.

Jelena

pre 1 godinu

Drago mi je što predsednik Vučić brani novinare i poziva na fer suđenje.

Mijat

pre 1 godinu

Činjenica da novinar Dragan J. Vučićević ide u zatvor zbog izražavanja mišljenja je zabrinjavajuća.

Predragm

pre 1 godinu

Sve vesti koje se objave u Vucicevim tabloidima su lazne. Na prime danas 1. Kao Vucicevic u zatvoru zbog verbalnog delikta a ne zbog kazne sto nece da plati. 2. Prebijeni muzicari zbog ljubomore a oni muslimani. 3. Prebijen pevac zbog parkinga a prebio ga policajac....

Lidija

pre 1 godinu

Treba misliti o deci, njima je otac potreban. Ova presuda je van svake pameti.

Danijela

pre 1 godinu

Bruka za naše sudstvo...presudu Vučićeviću treba poništiti !

Uroš

pre 1 godinu

Mislim da je Vučićević na drugačiji način trebao da se bori za pravdu. Porodica na prvom mestu, pa sve ostalo. Javost svakako zna šta je istina.

Azrael

pre 1 godinu

Nisam ni znao da je uvreda sad po zakonu krivicno delo za koje ti drzava izrice kaznu. Pa to je strasno,treba to ukidati odmah,to je ko u Severnoj Koreji. Ko je uvredjen neka trazi novcanu odstetu zbog dusevnog bola.

Vanja

pre 1 godinu

Presuda je sramna, slažem se, ali isto tako , iako razumem reakciju Vučićevića, ipak mislim da treba da istera pravdu na drugačiji način.

joka

pre 1 godinu

Vucic je pokazao da je covek koji ima empatiju i to je u ovom slucaju nedvosmisleno pokazao.Mali broj novinara ga je podržao što je katastrofa za slobodno novinarstvo. Hoće čovek da istera pravdu i istrajan je u tome pa ćemo videti šta će se desiti.

Vlada

pre 1 godinu

Ovo je Vučićevićev način da se bori za istinu. Ne mislim da je to najpametniji način, ali razumem ga. Zbog nekoliko tvitova osudiše čoveka. A, šta je sa onima koji prete i pozivaju na linč, ubistvo, a koje mediji kojima pripada i Ćosić zdušno brane?

mimi

pre 1 godinu

Mnogo je propusta i cudnih odluka u pravosidju i glavni urednik Informera ode u zatvor ni kriv ni duzan.Vučićević se dostojanstveno bori protiv onih koji su mu napravedno sudili.

Maja

pre 1 godinu

Slažem se da zbog dece, zbog porodice nije trebao da ide u zatvor, već da plati kaznu, a potom da se za istinu i pravdu izbori na drugačiji način.

laza

pre 1 godinu

Pravosudje da se dozove pameti. Osudili bez veze oca sestoro dece.Nije u redu da čovek nepravedno ode u zatvor.

Andrijana

pre 1 godinu

Nista nije bitnije nego da se deci bude otac.. Ima nacina da se dokaze ko je u pravu

zora

pre 1 godinu

Menjajte sistem ako nije dobar, neko verovatno na to ima pravo.

Tijana93

pre 1 godinu

Predsednik Vučić je uvek na strani pravde. U ovom slučaju je nema nimalo.

Lazar

pre 1 godinu

Strašno je ovo što se dešava. Presuda nije pravedna, a Vučićević sada pokušava da istera pravdu, ali preča je porodica od svega. U svakom slučaju, javnost je već na njegovoj strani.

Lazar

pre 1 godinu

Trebao bi da posluša predsednika, ne treba da se preda već da se bori snažno...to njih boli!

Ljubica

pre 1 godinu

Tretirati nekoga kao kriminalca samo zato što je rekao istinu i to na svom privatnom profilu. Strašno... Mnogo gorih i strašnijih neistina je izrekao taj koji ga je tužio zbog povređene sujete. Novinar udario na novinarstvo. Sramno.

Ratko

pre 1 godinu

Nemoj da se predaješ Vučićeviću, nemoj da dozvoliš lopovima i ološima da im bude drago što si tu gde jesi...pokaži zube a pravda će doći po one koji strane plaćenike.

mira

pre 1 godinu

Nadamo se da situacija neće eskalirati i da ničije zdravlje neće biti narušeno.Neka se srame svi koji su bili deo ovakve presude

nina

pre 1 godinu

Velika podrška Draganu! Nadam se da ce izdržati i ovo.

Filip

pre 1 godinu

Razumemo ga svi ali zbog dece nije trebao ovo da uradi. Do isitine i pravde se može doći i na drugačije načine.

joja

pre 1 godinu

Pitam se ko je sve kumovao ovakvoj presudi.Podrška Draganu, izaće samo jači!

Višnja

pre 1 godinu

Ovo je strašno. Objavite istinu o nekome, i to na svom profilu, pri tom dokažete na sudu da ste govorilli istinu, a oni vas osude za uvredu. Vučićević se ovako bori sa tim, ali nije trebao da ide u zatvor, ako ni zbog čega drugog, onda zbog dece.

Nađa

pre 1 godinu

Vučićeviću, drži se! Nije rešenje odlazak u zatvor, ali razumljiva je ovakva njegova reakcija. Ipak, bojim se da ovakvo šteti svojoj porodici, a štrajk glađu je ipak previše.

Zora

pre 1 godinu

Obaveze prema decu su na prvom mestu,ali odbrana casti i imena kada ste izuzetak od sudske prakse je veoma bitna i steta sto druge kolege nisu podrzale Vucicevica.Novac moze dosta da uradi ali ne moze da kupi njegovo ime i cast tako da mislim da je u pravu sto nije platio kaznu u zamenu za zatvor.

Nena

pre 1 godinu

Vučić je u pravu. Deca su najvažnija i za njih je ovo udarac. Pravda može biti i drugačije zadovoljena.

MITTA

pre 1 godinu

VUCKO,OVO NISI TREBAO DA URADIS ZBOG POSTOVANJA PREMA VUCICU...JUG. COSICA PAMTIMO IZ SAJKASKE ULICE KAO VELIKU PIJANDURU

Odvjetnik

pre 1 godinu

Stvarno sramna odluka, ovog jadnog poltrona koji je sam otiso u zatvor i sad nesto kuka.

Aleksandar Veliki

pre 1 godinu

Kazu kad se Dragan J. Vucicevic rodio da su ga kotrljali stapom jer su mislilu da mu se majka posrala koliko je ruzan. A vidimo da je i karakterom slican govnima. Tako kazu ovi moji iz Ivanjice

Dule

pre 1 godinu

Vučićeviću, nemoj da si tvrdoglav. Plati taj iznos nečastivom s***** imaš čoveče decu. O njima misli! A pravdu će neko durgi da istera!

Lola

pre 1 godinu

Sramna odluka suda, nisu trebali ovako da rade.

Jelena

pre 1 godinu

I onda kažu da sud radi po nalogu Vučića. Pa da je tako Vučićević ne bi ostavio decu i išao u zatvor već bi u nekom restoranu slavio pobedu u sporu.

joka

pre 1 godinu

Neko ima principe i od njih ne odustaje ali zbog toga ispašta nedužna porodica i deca.

Iva

pre 1 godinu

Vučićević ima podršku gradjana, jer zašto drugi novinari smeju da rade ono zbog čega je on dobio kaznu.

Nune

pre 1 godinu

Moraš malo da razmišljas drugačije malo je nezgodno jer imaš svoju porodicu decu...

Mila

pre 1 godinu

Ovo je velika nepravda koja je učinjena Vučićeviću. A on kao ponosan čovek ne želi da odustane od svojih uverenja.

Nina

pre 1 godinu

Predsednik je u pravu,bez obzira na sve ipak su deca najpreča i treba da misli o njima.

Jastreb

pre 1 godinu

Sve je to Vučiću tačno, samo mnogi u politici nemaju ni K od karaktera i poštenja da po cenu svega ukažu na nepostojanje prava i pravde u Srbiji. Malo će te naći ovakvih ljudi koji su odlučni da svima pokažu postojanost karaktera, potrebne pravde za kojom srbi vape kao žedan vode. Sve čestitke čoveku koji je poveo veliku borbu za istinu i pravdu i da se i u Srbiji može doći do pravde a ne da lažovi preko trulih mozgova u pravosudju budu nedodirljivi iako im je rečeno i napisano dokazano.

Nesa

pre 1 godinu

Iskreno se nadam, da ce nepravda ucinjena Vucicevicu, sto pre biti ispravljena

Nikola

pre 1 godinu

Koliko se borimo za Srbiju a koliko poteskoca ima, kao da je bacena crna magija.

Deja

pre 1 godinu

A najjjace su izjave ovog tvora od oredsednika!Samo piuce!Taj je 12 god na vlasti,a i dalje nista nije promenio!Svi zajedno vi treba u te zatvore!Pa na tu foru sto je kriminozovan vucicevic,tako je cela Srbija.Napravili ste zakon da je kriminalac svako kog pozele sudije koje su korumpirne!ma gradjanski nama treba.povraca mi se od vas.narod 30 god trpi nepravdu od sistema.nema zakona opste.ne sudi se po nikakvim utemeljinim zakonima nego po sudskoj samovolji!i sad kao nama vucocevic otvorio oci!idi vucicu i ti da vidis koliko tamo kriminlaca ima,pa ces videti da ih tamo najmanke ima.najvise ima bede i sirotnje po zstvorima!sve ste vi ista bagra.

Mina

pre 1 godinu

Kad čovek nije kriv onda se zainati da istera pravdu, tako je i u ovom slučaju. Deci će biti najgore, ali valjda će uraditi nešto da čoveka oslobode.

Sneza

pre 1 godinu

Podrška Vučićeviću koji nedužan ide u zatvor,a predsedniku hvala na upućenim lepim rečima!

lol

pre 1 godinu

kakva patetika.. ne zna se ko je veca krindzara.. ja se taman ponadao da cemo se odmoriti od ovog novinarcica kad je u tvorza kad ono jok...

Cica

pre 1 godinu

Svaki normalan covek odgovorio bi kao Vucicevic...pravosuđe da se uzme u pamet i da ne deli presude uz vetar

Ana

pre 1 godinu

Da je suđeno drugima za sve gluposti koje su pisali,zatvori bi bili puni.

Mirka

pre 1 godinu

Treba da se dobro ispita gde je uvom slučaju nestala demokratija i šta je sa slobodom goora i iskazivanja svog mišljenja.

Ceca

pre 1 godinu

Vučićević je odgovorio na uvrede i to nije krivično delo,a ako jeste zašto onda krivično ne odgovaraju i neki pojedinci opozicije koji stalno vredjaju.

Marija

pre 1 godinu

Vucic je u pravu. Potreban si deci Vucicevicu. Nedaj se Srbija je uz tebe.

Maja

pre 1 godinu

Najveća obaveza svakog roditelja su deca. A Vučićević treba da ide u zatvor da ostavi decu, zbog neviđene glupe presude.

Rada

pre 1 godinu

Ova odluka suda protiv Vučićevića nije dobra.

Aco

pre 1 godinu

Nazalost pravde nema. Da su novinari N1 otisli ovako u zatvor bio bi skandal svetskih razmera.

Nina

pre 1 godinu

Ovo sto se dešava Vucicevicu je užasno podska ovom čoveku

Dad

pre 1 godinu

Za mene je Vucicevic prava Srbenda. Sestoro dece, svaka cast. Vucic je u pravu. Plati kaznu izadji brini o svojoj deci, kad vec pravde nema

Darko

pre 1 godinu

Podrška ovom čoveku koji se samo istinski borio za Srbiju i za sve ljude i za istinu

Branimir

pre 1 godinu

Podrška čoveku koji se samo bori za istinu ,puna podrška Vucicevicu

Minja

pre 1 godinu

Razumem Dragana u potpunosti, tako bih i ja reagovala. Podrska za njega

Nervozni

pre 1 godinu

Slažem se da Dragan Vučićević ne treba da ide u zatvor.

Mica

pre 1 godinu

Velika podrška čoveku koji je bez pravde osuđen

Danka G

pre 1 godinu

Odluke suda ne bih da komentarisem, ne razumem se u to. Ali kolege novinari, kako nema podrske. Mozda se sutra vi nadjete u takvoj situaciji. Podrska za kolegu Vucicevica

Ana

pre 1 godinu

Puna podrška za Vucicevica i za njegovu porodicu da izdrže

Dragana

pre 1 godinu

Vučićevića su tužili zato što je kolegi rekao da je lud, a na primer Vučić nije tužio lažnu opoziciju zbog izmišljanja neistina.

Toma

pre 1 godinu

Vučićević mora da se bori za svoju decu. Ne sme da štrajkuje glađu.

Ivica

pre 1 godinu

Dok jednog novinara kriju po svetu , koji jos preti vredja, izmislja, drugog strpase u zatvor. Smetaju mi ti dvostruki arsini, ne branim DJV, ali nek bude jednako za sve. Novinari moraju da imaju slobodu govora.

Magdalena

pre 1 godinu

Vučićević ovo nije zaslužio,ali na žalost nepravde ima svuda

Dragana

pre 1 godinu

Vučićević mora da se bori, ali bez štrajk glađe. Štrajk glađu mu ne može pomoći.

Spasoje

pre 1 godinu

Podrska za Dragana. Za mene je on legenda. Da svi imaju po sestoro dece gde bi nam kraj bio.

Maja

pre 1 godinu

U Srbiji je novinarstvo slobodno i nezaviso. Opozicija svakog dana vredja i za to ne snosi posledice. Demokratija je kad svako moze slobodno izneti svoje misljenje .

Nikola

pre 1 godinu

Vučićevia, čovek koji je profesionalac u novinarstvu, a pre svega veliki rodoljub srpskog naroda

Sanja

pre 1 godinu

Vučićević je uvek govorio isključivo istinu! Uvek je radio u interesu naroda,

Ceca

pre 1 godinu

Tajkunskim medijima uvek je uređivačka politika ona koja vređa i krši osnovne kodekse, pa ne vidim da je neko od njih zbog toga bio krivično gonjen.

Ivana

pre 1 godinu

Vučićević je ozbiljan novinar i ovakva presuda je prestroga.

Maja

pre 1 godinu

Zbog čega Vučićević ide u zatvor, a na tajkunskim medijima imate 24h najveće uvrede od strane kvazi novinara koji napadaju Vučića i njegovu porodicu i vređaju sve redom.

Jela

pre 1 godinu

Ovo je zaista najsramnija odluka suda, sprečava se sloboda govora.

Nikola

pre 1 godinu

Napadi koje trpi Dragan J. Vučićević predstavlaju odraz nervoze tajkuna i stranih plaćenika i njihov pritisak na slobodno novinarstvo i za svaku su osudu.

Sanja

pre 1 godinu

Princip i odluka Vučićevića da ode u zatvor i ne plati kaznu za uvrede je potrebna kako bi se ukinula novčana kazna za sve one novinare koji lažu, vređaju, prete kao Ivan Ivanović i ne snose nikakve posledice jer će njegovi vlasnici tajkuni platiti kaznu.

Ceca

pre 1 godinu

učićević ide u zatvor za verbalni delikt što je čist presedan,

Zika

pre 1 godinu

Sramna presuda izrečena novinaru Vučićeviću je atak na slobodno novinarstvo.

Maja

pre 1 godinu

Jako je žalosno da budeš osuđen i kriv za nešto jer imaš svoje,drugačije mišljenje!Podrška Vučićeviću

Dani

pre 1 godinu

Da, motivi mu jesu jaki, sve i ja to razuem, i srpski inat, ali on je deci potreban

Mina

pre 1 godinu

Veoma je zalosno ovo sto se desava jer Vucicevic je samo odgovori ona uvrede

Aca

pre 1 godinu

Nadam se da ce se uskoro ovo razresiti i da ce Vucicevic uskoro izaci iz zatvora...

Jana

pre 1 godinu

Covek je velikom nepravdom otišao u zatvor,ostavio je svoju decu zbog nepravde koja je doneta,tužno!

Mina

pre 1 godinu

Zalosno je ovo sto se desilo Vučićeviću ali nadamo se skorijem razresenju problema

Nina

pre 1 godinu

Presuda nije pravedna i to treba da se ispita do kraja

Mina

pre 1 godinu

Licemerje je kada neki ljudi kritikuju druge za različita mišljenja, a sami ne prihvataju kritike...

Maja

pre 1 godinu

Pravda za Vučićevića, on to nije zaslužio zato i ima podršku predsednika što nije mala stvar

Maja

pre 1 godinu

Vučicevicu je učinjena nepravda ali najgore je što i mediji o tome ne govore

Jovana

pre 1 godinu

Sve pohvale Vucicu sto ne mesa u pravosudni sistem i ne kritikuje sudsku odluku. A Vucicevica su nepravedno osudili.

Nina

pre 1 godinu

Nepravedna presuda prema Vučićević koji je rekao nešto što bi rekao svaki građanin Srbije na uvrede koje Opozicija poručuje.

Jela

pre 1 godinu

Veoma je zalosno ovo sto se desava jer Vucicevic je samo odgovori ona uvrede.

Ivan

pre 1 godinu

Sramna je odluka suda koja sprečava slobodu govora.

Jovan

pre 1 godinu

Sramota treba da bude Opoziciju koja nema stida.

Iva

pre 1 godinu

Kakvu sliku Opozicija srpske političke scene šalje u svet. Sramota.

Sava

pre 1 godinu

Odluka suda je stvarno sramna. Podrška za Dragana.

Mia

pre 1 godinu

Nepravda prema Draganu V. Podrska za njega i da se sto pre resi situacija i da covek ide kuci.

Ana

pre 1 godinu

Vučićević može biti osuđen ali narod u njemu je prepoznao nekog ko se bori za svoj narod.

Mara

pre 1 godinu

Podrska Draganu V. Nadam se da se ova ruzna situacija sto pre resi u njegovu korist. Nisu vredni zdravlja.

Vule

pre 1 godinu

Koliko ja primecujem na Vucicevu adresu svakodnevno stizu uvrede pa niko do sada nije bio kaznjen.

Tara

pre 1 godinu

Ovo je sramota sta su uradili Vučićeviću. Nadam se da će se ova situacija što pre da se razreši. Nadam se da ce Dragan poslušati našeg predsednika koji mu želi najbolje.

Daca

pre 1 godinu

Sloboda govora je ovom odlukom suda zabranjena.

Baja

pre 1 godinu

Vucicevic se branio casno i posteno, a ne nekim nasiljem.

Nada

pre 1 godinu

Vucicevic nije batinas pa da se brani batinama.

mile

pre 1 godinu

Pravosudje da se dozove pameti. Osudili bez razloga oca šestoro dece .

dule

pre 1 godinu

Neka se srame svi koji su bili deo ovakve presude.

jovo

pre 1 godinu

Vučić je pokazao zrelost i odgovornost u ovom slučaju, ne kritikujući presude već poštujući pravni poredak.

sava

pre 1 godinu

Vučićević se hrabro bori za istinu .Svaka mu čast.

gagi

pre 1 godinu

Ovo je velika nepravda koja je učinjena Vučićeviću. A on kao ponosan čovek ne želi da odustane od svojih uverenja.

Ana

pre 1 godinu

Vučić je lepo posavetovao Vuciccevica. Vučićević treba da misli na decu, i da dozvoli da mu se plati kazna da se ne buni.

vlada

pre 1 godinu

Razumem inat Vucicevica, ali to nicemu ne vodi. Pravda je spora, ali dostizna.

goran

pre 1 godinu

Ostavio je svoju decu da bi osluzio jednu veliku nepravdu koja je doneta a nije trebala biti!

Bojana

pre 1 godinu

Vucic se i dalje ne slaze sa odlukom Dragana Vucicevica ali Dragan ima svoje principe i hoce da pokaze da je u pravu, i to je ok.

NekoKo

pre 1 godinu

Plašim se da je država ozbiljno podbacila odavno na ovoj temi i da aršini nisu ni blizu istinza sve. Opozicija upada motornim testerama i brutalno preti rušenjem države, predsedniku i nikom ništa. Recimo gospodina Obradovića nismo videli ni mesec dana u pritvoru a svi smo videli šta je radio. Onda se uhapsi onaj nesrećni novinar Petar Zlatanović, invalida policija obara i hapsi kao da je vođa Isisa. Preterivao je strašno, ostrašćen je do bola, ali realno i on je zbog verbalnog delikta već uhapšen. Ružan je poklič koji je upotrebio ali ...Na kakve linčeve je sve potivao Čanak i koliko je puta uriniraomi defekovao po državi i srpskim nacionalnim pitanjima i nikada nije bio uhapšen ? Dakle ili hapsimo sve ili se ponašamo kao demokratsko društvo. Gospodin Vučićević sada diže belosvetsku frku pa se i predsednik uključuje kao da je on jedina i najveća žrtva. Glupo je to. Vidi to sav narod bez obzira ko za koga glasa. Vlast je u očima naroda najbolja onda kada je pravična i dosledna. Ova vlast ima ogroman kredit u narodu, ali minusi se ipak beleže i kad tad će doći na naplatu.

Jovana

pre 1 godinu

Istina! Jeste da je zakon isti za sve ali generalno da li je bilo potrebe tuziti Vucicevica, pa i nije bas

Djdjdj

pre 1 godinu

Kakav je sklop osobe, koja je ovog mandrila pustila medju noge, i rodila mu decu....o boze....i nemojte da spinujete,...ideš u zatvor jer nisi platio kaznu,a ne zbog slobode govora

zoran

pre 1 godinu

Strpali ste Zlatanovića u zatvor...neka i Vučko omiriše zatvor i da ga jebu u dupe..ok?

Milutin

pre 1 godinu

Svi koji vređaju bilo koga treba da leže u zatvor.ne ličimo na državu.nevaspitanost je previše uzelo maha mod maskom takozvane demokratije.verbalni delikt treba kažnjavati sa najmanje 3 meseca zatvora i to na rudu u farmi svinja.

Boyan

pre 1 godinu

Drzi se Dragane legendo. Ne saginji se za sapunom. ;)

Kentaur

pre 1 godinu

Zamolite vucica da naredi drugim portalima da se malo vise pise o ovom dogadjaju. Koliko vidim ostale zabole k***c za ovog vaseg urednika. Bukvalno niko i ne pominje , kako bese, osumnjicenig za ucesce u ubistvu, da ponovim, u ubistvu Zorana Djindjica. Koja ste vi stoka

OBAVEZNO POGLEDAJTE! DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ, POSLEDNJI INTERVJU PRED ODLAZAK U ZATVOR! IDEM DO KRAJA! Robijaću i odmah ću započeti štrajk glađu
Politika

OBAVEZNO POGLEDAJTE! DRAGAN J. VUČIĆEVIĆ, POSLEDNJI INTERVJU PRED ODLAZAK U ZATVOR! IDEM DO KRAJA! Robijaću i odmah ću započeti štrajk glađu

Danas idem u zatvor i odlučan sam da u borbi za pravdu idem do kraja! Krivično sam osuđen samo zato što sam rekao istinu o Jugoslavu Ćosiću i sa tim ne mogu i neću da se pomirim! Robijaću šest meseci, neću tražiti nikakvo smanjenje kazne, a čim uđem u zatvor, započeću strajk glađu sve dok se ne ispune dva moja zahteva: tražim reviziju sudskog postupka i dekriminalizaciju uvrede!

04.04.2023

12:07 >> 12:06

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...
Partizan

„Grobarska molitva“: Kup naš nasušni daj nam danas...

Navijači Partizana, naviknuti od košarkaša iz crno-bele porodice da pola veka unazad raznoraznim trofejima pune riznicu, teško su podneli sušan period od odlaska Duška Vujoševića do povratka Željka Obradovića i „dana pobede“. Posebno pamte generaciju koju je pre šest-sedam godina vodio Aleksandar Džikić i koja se poput Spartanaca u Termopilima srčano i do poslednje kapi znoja suprotstavljala daleko moćnijem protivniku.

24.04.2024

08:00

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija