• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.04.2023

20:55

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Kaić: Vučićević je jedan od najobrazovanijih i najsposobnijih novinara u Srbiji, njegov gest gađa zastareli pravosudni sistem!

printscreen

Politika

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Kaić: Vučićević je jedan od najobrazovanijih i najsposobnijih novinara u Srbiji, njegov gest gađa zastareli pravosudni sistem!

Podeli vest

Medijski analitičar Ištvan Kaić oglasio se povodom sramne presude kojom je glavnom i odgovornom uredniku Informera Draganu J. Vučićeviću određena kazna od šest meseci zatvora zbog tvitova o novinaru i nekadašnjem direktoru Televizije N1 Jugoslavu Ćosiću.

Medijski analitičar ističe da gest Vučićevića gađa pre svega zastareli pravosudni sistem.

- Iako gest Dragana J. Vučićevića, jednog od najobrazovanijih i najsposobnijih novinara u Srbiji, gađa pre svega zastareli pravosudni sistem i nosioce sudijskih funkcija, svi vrlo dobro znaju da su pravi uzrokovači protiv kojih se Vučićević ovde s pravom bori svi oni sadisti iz medija koji su se toliko osilili da su se iz čiste obesti, a najčešće zbog svojih životnih poraza i ličnih neuspeha i frustracija, odlučili krivično da gone ljude iz provladinih medija, umesto parnično - kaće Kaić.

On dodaje da su mislili da će im to proći ispod radara.

- I mislili su da će im to proći ispod radara, da niko neće primetiti, još i da će se naslađivati time. A pogledajte sad samo onog Jugoslava Ćosića kako se zavukao u mišiju rupu Insajdera, gde je taj gotovo decenijski pljuvač broj jedan Telekoma sada uhlebljen. Ona kukavica što je tokom rata pobegla u Australiju, a onda se vratila kao tobože viliki borac protiv Miloševića... FUJ!

Kaić ističe da  se Ćosić sada ograđuje  kako celokupan slučaj nema veze sa njim.

- Kako se sad ograđuje da sve ovo navodno nema nikakve veze s njim i laže kao pas da je Vučićević osuđen jer je nešto lagao, iako je na sudu priznao da je sve što je ovaj napisao istina. Šta mislite, zašto sada toliko njih iz njegovog dojučerašnjeg korporativnog čopora namerno prenebregava tu činjenicu i ponavlja za Vučka da je osuđen za laž-klevetu-klevetu-laž, iako je kleveta dekriminalizovana još 2012.?  Pa zato što je mnogo zgodnije uvek bilo plasirati da Vučićević, Informer, ali i drugi provladini mediji uvek nešto lažu, nego priznati da ga je grupa bednih obesnika iz čistog sadizma krivično tužila ne zato što je rekao nešto što nije istina, već samo zato što su se našli uvređeni zbog onog što je izgovorio - verbalnog delikta. E zato Vučićević mora istrajati do kraja i mi svi zajedno sa njim, da tu bandu zauvek razbucamo - zaključuje on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni
Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

06.05.2024

09:07

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija