• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.04.2023

14:13

STUB I SMISAO ŽIVOTA JE PORODICA! Palma: Da se živi za državu, a ne da sa gine!

printscreen

Politika

STUB I SMISAO ŽIVOTA JE PORODICA! Palma: Da se živi za državu, a ne da sa gine!

Podeli vest

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma za TV Pink je danas rekao da je poenta da se živi za državu, a ne da se gine.

- Danas je poenta živeti za državu, za veru, a ne da se gine za državu i veru. I mi u Srbiji danas na sreću na čelu države imamo predsednika Aleksandra Vučića i za ministra inostranih poslova Ivicu Dačića i zato danas Srbija ima dobar pravac i u političkom i ekonomskom smislu - izjavio je danas Palma za televiziju Pink.

Kako je Palma istakao, Evropa treba da prestane da vrši pritisak na Srbiju. 

- Ja pozivam danas, na Uskrs i pravoslavne Ukrajince i pravoslavne Ruse da sada i odmah prestane rat i utihne oružje i da sednu za pregovarački sto. Ta dva pravoslavna naroda moraju da se dogovore i da ne dozvole razbijanje pravoslavne vere. Što se Koosva i Metohije tiče, Evropa treba da prestane da vrši pritisak na Srbiju, nego da vrši pritisak na one koji ne poštuju potpisane sporazume, a to su kosovski Albanci - kazao je Marković.

Foto: printscreen

 

Palma je rekao da su stub i smisao života porodica. 

- Stub i smisao života je porodica i mi koji se bavimo politikom, onako kako vodimo računa o svojoj porodici, tako ćemo voditi računa i o drugim porodicama. I današnji dan, dan vaskrsenja Hristovog treba da donese sreću i radost u svaku porodicu i da eliminiše svađe. Trebamo svi da se okupimo, da očuvamo našu pravoslavnu veru i da ne dozvolimo dam niko ne prekraja našu biografiju i identitet i da nam kaže da mi nismo to što jesmo - poručio je predsednik Jedinstvene Srbije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Murto

pre 1 godinu

Ајде једи тамо јањетину,а не говна

ispod Palme na obali mora

pre 1 godinu

Ako arkanov tigrić tako kaže, onda je OK ?

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija