• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Marija Stanković

02.05.2023

07:00

ZSO ZA BRISELSKIM STOLOM, "CRVENE LINIJE" JASNE! Predsednik Vučić danas zastupa sve nas u EU -  Znamo da će uraditi najbolje za Srbiju!

Tanjug

Politika

ZSO ZA BRISELSKIM STOLOM, "CRVENE LINIJE" JASNE! Predsednik Vučić danas zastupa sve nas u EU - Znamo da će uraditi najbolje za Srbiju!

Podeli vest

Najnoviji kosovsko-metohijski dan D donosi, čini se, veliku neizvesnost... barem dok se u Briselu danas ne završi sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija, uz posredstvo EU zvaničnika Miroslava Lajčaka i Đuzepa Borelja.

Očekivanja od novog sastanka nisu velika, a susret dolazi usred napetosti izazvane bojkotovanih kontejnerskih izbora na severu južne pokrajine, kada su Srbi rekli: DOSTA JE! 

Delegacije Beograda i Prištine sastaće se u Briselu da razmotre dalju primenu martovskog sporazuma iz Ohrida, samo 10-ak dana nakon lažnih izbora u četiri opštine na severu KiM, koje su Srbi bojkotovali.

Srpska strana dosledno insistira na ZSO, na miru, na očuvanju i poštovanju teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije. Prištinska strana se i dalje nada samo jednom: Da će kao i uvek biti podržana od strane koja je stvorila i dala joj lik i govor. Ne i sluh - jer su ogluveli da čuju vapaj ljudi kojima je dosta nasilja i terora. 

Foto: informer.rs

- Svaka strana treba da uradi nešto kako bi dobila nešto - rekao je portparol EU Peter Stano, najavljujući ovaj "sudbonosni" susret. 

Da, saglasni smo, potreban je kompromis. Kompromis jedino i želi Srbija na čelu sa Vučićem. 

Te upravo stoga srpska strana je uradila sve i ponudila dosta toga zarad očuvanja, pre svega, ljudskih života, a onda i mira i spokoja. 

I šta se desilo? Dijalog ostade u pat poziciji, Srbija je ispunila sve obaveze. A ZSO?

Ah, da. ZSO je ipak samo srpski uslov nad uslovima, crvena linija Beograda i tračak nada da će se nemiri i zulumi stišati. 

Dačić: Srbija ima čvrst stav! 

Srpski zvaničnici su poručili da će Kurti ponovo izbegavati temu Asocijacije, za koju insistiraju da vodilja budu dogovori iz dosadašnjeg dijaloga.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je da Kurti svakodnevno stvara nove krize, kako bi skrenuo pažnju sa problema na terenu i došao do zaključka da još uvek nema uslova za formiranje Asocijacije.

Foto: Tanjug

- Oni svakako očekuju da će Srbi biti proterani i da neće biti potrebe za Zajednicom srpskih opština. Srbija ima čvrst stav. Bićemo uz naš narod na Kosovu. Pre sutrašnjeg sastanka jedno je izvesno – Srbija će biti konstruktivna i predsednik Vučić je spreman za taj sastanak - izjavio je Dačić.

No, i dalje nije jasno šta se može očekivati od ovog sastanka, posebno što je Kurti pred domaćim javnostima nastavio da demonstrira silu, nepopustljivost i tvrdoglavost. 

Pa u skladu sa tim, lažni premijer lažne države započeo je predigru sastanka, rekavši da se nada da će se na sastanku u Briselu pričati o temi nestalih lica.

Foto: EPA

- Očekujem da se 2. maja hitno tretira pitanje nestalih, jer ovde žrtve nisu samo nestali i njihove porodice, već čitav naš narod - izjavio je Kurti na Nacionalni dan nestalih na KiM, koji je obeležen 27. aprila.   

Potpisivanje deklaracije za nestale iz proteklog rata i nacrt statuta Zajednice srpskih opština pitanja su o kojima će se sigurno razgovarati na sastanku. 

Foto: Informer

Ali naše pitanje je jednostavno: Da li će Kurti večno moći da izbegava formiranje ZSO?

Za Srbiju i Srbe formiranje ZSO ostaje uslov svih uslova. Za Prištinu i Kurtija Briselski sporazum i ZSO su nešto neprihvatljivo. 

Sastanak počinje danas u 18 časova popodne, a kada se završi, da li će se makar na kratko stišati strasti? Ostaje nam da čekamo i nadamo se, jer smo u jedno sigurni - predsednik Vučić će se zalagati za mir! 

Ovaj razgovor Vučića i Kurtija uz EU medijatore stiže bukvalno u poslednjem trenutku, ili čak "posle poslednjeg trenutka", pošto je Priština uporna u svojoj netrpeljivosti prema svemu srpskom. 

Organizovali su oni i lažne izbore u četiri opštine na severu Kosmeta, na kojima je glasalo tek tri odsto građana, a za gradonačelnike su izabrani etnički Albanci.

Foto: Informer

Takvi izbori, kao i činjenica da ih je međunarodna zajednica načelno prihvatila, unela je još veći nemir među ljude i iznervirala je predsednika Vučića, koji je na pitanje novinara "šta u takvoj atmosferi očekuje u Briselu" kratko odgovorio:

- Od sastanka 2. maja ne očekujem ništa.

Foto: Tanjug

Šta god pričali, kakvu god prljavu kampanju vodili, svi znaju, pa i oni najogorčeniji mrzitelji, da će predsednik Vučić danas u Briselu uraditi najbolje za Srbiju.

I najviše će poludeti kada vide da nema parafa za lažnu državu, kada vide da nema nikakve "kapitulacije" koju tako silno priželjkuju takozvane patriote.

Paradoksalno, ali istinito - "patriote" će se najviše razočarati kada vide da nema potpisa kojim bi oni dokazivali nekakvu 'izdaju'!

Izdaja je ostala daleko za nama, kao pseudonim kvazipolitičara koji su na slobodu pustili Aljbina Kurtija, koji su dozvolili pogrom Srba sa Kosmeta, bežali u Rumuniju kada je bilo najteže srpskom narodu, koji poželeše da uđu u NATO...

Možda oni zaboravljaju, ali narod ne zaboravlja! Narod danas podržava u Briselu lidera koji zna da čuje i sasluša, koji zna da čuva nacionalne vitalne interese Srbije! 

Vi znate i svi znamo, istina je jedna jedina - predsednik Aleksandar Vučić u Briselu će uraditi najbolje i najviše moguće za Srbiju! 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rade

pre 1 godinu

Ne sumnjam ni u jedan Vučićev potez, znam da su mu na prvom mestu srpski interesi. Srećno danas!

Ana

pre 1 godinu

Vučić ne zastupa sebe nego Srbiju. On tamo ide da se bori za Srbiju

Ana

pre 1 godinu

Pred Vučićem je težak dan. Treba izdržati par sati u istoj prostoriji sa Kurtijem

Rade

pre 1 godinu

Predsednik ce na sve nacine pokusati da pomogne Srbima na KiM.

Ljubisa

pre 1 godinu

Medjunarodna zajednica bi trebala, umesto sto daje Albancima vetar u ledja, da zaustavi teror i nasilje nad Srbima.

Ruza

pre 1 godinu

Danas cemo videti da li ce Pristina nastaviti u maniru izbegavanja sprovodjenja potpisanih obaveza.

Goran

pre 1 godinu

Znamo da Vučić neće pristati ni na šta što bi bilo suprotno interesima Srbije i njenog naroda

Goran

pre 1 godinu

Vučić će se boriti da izdejstvuje ono što je najbolje za Srbiju i Srbe na KiM

Jana

pre 1 godinu

Predsedniku svaka cast za volju i energiju da se bori za interese Srbije i Srba sa KiM u nepravednim okolnostima koje je kreirala Medjunarodna zajednica.

Goran

pre 1 godinu

EU mora da urazumi Kurtija, dosta mu je već dala i dopustila, sad treba i on da uradi nešto od svojih obaveza

Goran

pre 1 godinu

Srbija je dosta toga uradila od svojih obaveza kako bi sačuvala mir

Goran

pre 1 godinu

Srbija neće nikada odustati od svojih crvenih linija

Boban

pre 1 godinu

Vucic zeli konstruktivni sastanak jer ce ponuditi nacin formiranja ZSO a na Kurtiju je da ga prihvati.

Biljana

pre 1 godinu

Bezrezervna podrska Vucicu jedini moze sacuvati i celovitost i mir.

Cedomir

pre 1 godinu

Evropska Unija mora da natera Kurtija da formira ZSO, zatim da se radi na normalizaciji odnosa i deklaraciji nestalih osoba.

Biljana

pre 1 godinu

Ne mogu da zamislim nikog drugog ko bi se jace borio za Srbiju

Pera

pre 1 godinu

Predsednik se uvek bori za Srbiju i njen narod.

Biljana

pre 1 godinu

U jako smo teskoj poziciji. Razume se da je medjunarodna na njihovoj strani.

Veka

pre 1 godinu

Verujem da će Vučić zastupati Srbiju najbolje što zna.

Biljana

pre 1 godinu

Vucic nikada nista nece uraditi na stetu Srbije.

Sudija Ris

pre 1 godinu

Samo formiranjem ZSO štite se srpski interesi i srpski narod na Kosmetu

Pera

pre 1 godinu

Kurti ne zeli mir vec Kosovo bez Srba,samo sto to tako nece ici.

Pera

pre 1 godinu

Kurti zeli rat i proterivanje Srba sa Kosova,samo sto mu taj plan nece proci.

Pera

pre 1 godinu

Vucic se uvek i svugde bori za Srbiju i njen narod.

Cedomir

pre 1 godinu

Da bi ovaj sastanak bio prekretnica i da bi doneo neke promene moraće da se sprovede u delo sve dogovoreno i potpisano.

Petar

pre 1 godinu

Stav Srbije je jasan nema pregovora dok se ne formira ZSO.

Aleks

pre 1 godinu

ZSO mora biti formirana. Vucic zastupa jasan stav i vodi odlicnu politiku.

Nemanja

pre 1 godinu

Izričiti su stavovi i crvene linije koje Srbija ima u daljim pregovorima, znači kad druga strana ispuni svoje obaveze može se dalje pregovarati.

Snežana

pre 1 godinu

Uz prisustvo evropskih zvaničnika danas će se u Briselu sastati Vučić i Kurti i nadamo se dobrim vestima. Deklaracija o nestalim licima i nacrt ZSO su teme sastanka i Kurti mora da shvati da ZSO mora biti formirana. Crvene linije su jasne i Vučić će uraditi najbolje za Srbiju.

Milica

pre 1 godinu

Jasno k Je da će biti pregovori biti teški, al Srbija treba da ostane čvrsta u svojim stavovima i da ne ide iznad predviđenih crvenih linija.

Ana

pre 1 godinu

Vucic nece odustati od trazenja ZSO na KiM, jer se Pristina obavezala na njeno formiranje potpisivanjem Briselskog sporazuma 2013. godine.

Cedomir

pre 1 godinu

Vučić se zalaže za normalizaciju odnosa, dok Kurti pokušava da izazove haos da ne bi formirao ZSO. Ako je EU stalo do mira moraće da nateraju Kurtija da odustane od ideje otvaranja mosta u Kosovskoj Mitrovici.

Pajko

pre 1 godinu

Verujemo da ce Vucic dati sve od sebe iako nece biti lako.

Alex

pre 1 godinu

Sa Kurtijem i sa Albancima je odavno svaki smisao razgovora izgubljen...ali ne treba upadati i vatru i samo smireno i na ovim pregovorima kao i do sad!

Helena

pre 1 godinu

I danas će Kurti pokušati da prolongira formiranje ZSO, ali na to Vučić neće pristati.

Miloš

pre 1 godinu

Srbija ima kasne i nedvosmislne estavove po pitanju KiM, a to je ono iznad čega se neće ići i bez čega neće biti daljih pregovora.

Maki

pre 1 godinu

Prvo i osnovno šta Srbija želi je formiranje ZSO.

Kole

pre 1 godinu

Uvek će na prvom mestu biti formiranje ZSO, i od toga ne odustajemo!

Paja

pre 1 godinu

Kurti ce uciniti sve da Srbija ne dobije ono sto zeli.

Novak

pre 1 godinu

Vucic se drzi iskljucivo potpisanih sporazuma i trazi da se to ispuni ,a Kurti vecito krsi sve i vodi prazne price . Ne verujem u bilo kakav pomak danasnjih pregovora

Pera Detlić

pre 1 godinu

Srbija ima čvrst stav što se tiče KiM i nikada neće od njega odustati. Prvo formiranje ZSO pa sve ostalo.

Dragan

pre 1 godinu

Vucic nece odustati od ZSO! Kurti ce morati to da prihvati! Pa o drugim temama da se prica.

Daca

pre 1 godinu

Srbija je uvek bila korektna ali Kurti sve to narusava jer ne zeli saradnju.

Cesomir

pre 1 godinu

Ako je EU stalo do mira moraće da nateraju Kurtija da formira ZSO I da ne otvara most na Ibru.

Jana

pre 1 godinu

Vucic je institucija za sve njih. Dosledan i dostojanstven, principijalan, unistice siptare u pregovorima

Neca

pre 1 godinu

Kurti ni za sto godina zivota ne moze biti na intelektualnom nivou Vucica ... tako da on pored njega i ne zna sto je upste na tom sastanku!

Daca

pre 1 godinu

Ma, nema nikakve druge priče dok se ZSO ne formira i tačka!

Aca

pre 1 godinu

Jasne su crvene linije i stavovi naše zemlje. Od toga ne odstupamo.

Ana

pre 1 godinu

Verujemo predsedniku da će se izboriti za našu zemlju i narod.

Jana

pre 1 godinu

Predsednik Vucic danas u borbi za KiM i formiranje ZSO. Verujemo u njegovu borbu i ocekujemo najbolje.

Dute

pre 1 godinu

Vučić je veliki patriota i borac za Srbiju,lider i državnik koji je dosledan u svojim stavovima. Najbolji pregovarac kojeg Srbija ima

Cedomir

pre 1 godinu

Kurti će i danas pokušati da izbegne formiranje ZSO, Srbi na to neće pristati.

Aki

pre 1 godinu

ZSO se mora formirati. Naš stav po tom pitanju je jasan i neće se menjati.

Tatjana

pre 1 godinu

ZSO I SAMO ZSO! Stav u prregovorima i ovom i svim narednim

Una

pre 1 godinu

Predsednik Vucic ce se lavovski boriti za interese svog naroda!

Sara

pre 1 godinu

Pružamo podršku predsedniku i nadamo se da ćemo čuti dobre vesti nakon sastanka.

Iva

pre 1 godinu

Potreba naše zemlje je formiranje ZSO. Od toga nećemo odustati.

Jana

pre 1 godinu

Hvala predsedniku što ne odustaje od borbe. Naši stavovi su jasni i nastavljamo dalje.

Maki

pre 1 godinu

Србија на челу са председником државе неће одустати од црвених линија ни данас на састанку у Бриселу нити било где и када. Председник ће недвосмислено бранити интересе своје земље и то сви знамо.

Milovan

pre 1 godinu

Srbija jasno i tvrdo zastupa stav koji je druga strana potpisala pre 10 godina.

Cedomir

pre 1 godinu

Srbi 10 godina čekaju da se formira ZSO, više nemaju strpljenja. EU da natera Kurtija da ispuni dogovoreno.

vesna

pre 1 godinu

Jako je važno da srpska strana ostane dosledna u svojim zahtevima za ZSO i zaštitu teritorijalnog integriteta. To je ključno za očuvanje mira i stabilnosti u regionu.

desa

pre 1 godinu

Prištinska strana ne sme ignorisati zahteve Srbije za ZSO i teritorijalni integritet. Ako žele postići održivo rešenje, moraju slušati i uvažavati srpske interese.

sara

pre 1 godinu

Srpska strana ima pravo da zahteva poštovanje teritorijalnog integriteta, kao i zaštitu svojih interesa na Kosovu i Metohiji. To nije samo pitanje politike, već pitanje pravde i ljudskih prava.

tara

pre 1 godinu

Srbija ima pravo na ZSO, a Priština mora da uvaži tu činjenicu i radi na zajedničkom rešenju.

Jaca

pre 1 godinu

Jasan je stav Vučića da se zalaže za očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije, kao i za mir i stabilnost na ovim prostorima

vera

pre 1 godinu

Prištinska strana bi trebalo da se okrene dijalogu i razgovorima umesto da nastavlja sa jednostranim postupcima. Samo kroz dijalog može se postići dugoročno održivo rešenje.

Aca

pre 1 godinu

Srbija neće odustati od svojih principa i stavova.

fedor

pre 1 godinu

Srbija neće prihvatiti nikakva rešenja koja ugrožavaju interese srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. To je jedan od ključnih principa srpske politike na KiM.

tara

pre 1 godinu

Međunarodna zajednica bi trebalo da uvaži stavove i zahteve srpske strane i da posreduje u postizanju održivog i pravičnog rešenja za Kosovo i Metohiju.

Vuk

pre 1 godinu

Puna podrška predsedniku u ovim teškim pregovorima.

Miki

pre 1 godinu

Bez formiranja ZSO Srbija nema više o čemu dalje da pregovara.

jela

pre 1 godinu

Očuvanje teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije je osnovni princip kojeg se Vučić drži u pregovorima, a to je i u skladu sa međunarodnim pravom

Maja

pre 1 godinu

Srbija je pokazala da želi mir u pregovore,ali neće popustiti pred ucenama Kurtija.

ema

pre 1 godinu

Prištinska strana bi trebalo da shvati da su uslovi srpske strane realni i da je ZSO ključno pitanje koje treba da se reši kako bi se postigao održiv i dugoročan mir.

Vuk

pre 1 godinu

Zapad će morati da utiče na Kurtija ako misli da razgovori imaju neki efekat.

Jana

pre 1 godinu

Vučić strpljivo pregovara ,znamo da će učiniti ono što je najbolje za Srbiju i da neće popustiti pred ucenama.

Ana

pre 1 godinu

Srbija ima podrsku velikog broja drzava po pitanju KIM.

Tea

pre 1 godinu

Vucic se bori za svoj narod i drzavu i zasluzuje podrsku.

Nina

pre 1 godinu

Srbija ima svoje crvene linije i nece podleci pritiscima.

Jovan

pre 1 godinu

Ne smemo da odustanemo i necemo nikada odustati

Ana

pre 1 godinu

Vucic ce doneti odluke koje su najbolje za svoj narod.

Ema

pre 1 godinu

Vucic ce uraditi sve da sacuva mir i svoj narod.

Tika

pre 1 godinu

Jedno od glavnih pitanja koja je mora naći na stolu je formiranje ZSO na severu KIM. Verujem da će Vučić uspeti

Mia

pre 1 godinu

Kao i uvek, i svuda...predsednik brani i zastupa Srbiju i naše interese najbolje što zna, narod ne sumnja uopšte! Podrška bezrezervna, samo jako!

Sima

pre 1 godinu

Upravo zbog crvenih linija Srbija traži da ZSO budu formirane, onako kako je dogovoreno prošlu deceniju.

Boško

pre 1 godinu

Prvo treba Priština da formira ZSO, pa tek onda da se razgovara o primeni francusko-nemačkog plana.

grbica

pre 1 godinu

Kurti da ispoštuje ranije potpisane sporazume o formiranju ZSO a ne da daje svoje predloge kako bi pravno trebalo da funkcioniše zajednica.

Boris

pre 1 godinu

Bez formiranja ZSO nema daljih pregovora. Stav naše delegacije je kristalno jasan

Žika

pre 1 godinu

Nadamo se da će evropski zvaničnici podržati predlog Srbije i da će se prvi korak dijaloga realizovati a to je zaštita života srba na KiM formiranjem ZSO.

Gojko

pre 1 godinu

Srbi na KiM deset godina čekaju da se Priština smiluje da formira ZSO i više nemaju strpljenja da to čekaju. ZSO se mora da formira i to odmah.

Goksi

pre 1 godinu

Narod ima poverenje u Vučića. Bez formiranje ZSO po dogovoru iz Ohrida, nema daljih razgovora.

Kaca

pre 1 godinu

Ovde je vec svima jasno da EU ne zeli mir na KIM. Predsedniku zelimo puno uspeha u daljim pregovorima.

Bole91

pre 1 godinu

Formiranje ZSO je dogovoreno pre deset godina i o tome treba prvo razgovarati , pa tek onda o svemu drugom.

zoki

pre 1 godinu

Vucic ce uraditi najbolje za Srbiju.Nadamo se da ce se postici dogovor oko formiranja.

Daki

pre 1 godinu

Ako neko može da se izbori za ZSO, onda je to Vučić.

Jaca

pre 1 godinu

Kurti je neophodan EU da pravi krizu na KIM. Razgovori nisu nikako jednostavni. Predsedniku zelimo da istraje u svojim namerama.

Vojka

pre 1 godinu

Borba naseg najboljeg diplomate se nastavlja...

KT

pre 1 godinu

Srbija je jasna u svojim uslovima za normalizaciju odnosa. Kurti treba da ispuni svoj deo dogovora.

Branka

pre 1 godinu

Vučić danas zastupa Srbiju u EU držeći se jasno zacrtanih crvenih linija koje štite interese naše zemlje.

krompirko

pre 1 godinu

Normalizacija odnosa nije moguća dok se Kurti ne urazumi i ispuni sve svoje obaveze.

Mirka

pre 1 godinu

Predsednik danaa vodi teški borbu za našu zemlju i Kosovo i Metohiju.Veliki pritisak je na njemu, borba za formiranje ZSO što Priština dugo izbegava.

Gaga

pre 1 godinu

Po svemu sudeci,EU je odavno mogla da insistira na osnivanju ZSO. Ocito da im to nije u interesu. Podrska Vucicu u naporu koji ulaze za KIM.

Tanja

pre 1 godinu

Srbija pokazuje i volju i želju za dijalogom i pronalaženjem rešenja, što se ne može reći i za Prištinu i Kurtija.

Vojka

pre 1 godinu

Pritisci su sve veci jer im se zuri ali smo i mi mudriji i imamo najboljeg da nas provede kroz minsko polje.

Dr

pre 1 godinu

Očekujemo najbolji ishod za Srbiju, a predsednik Vučić će uvek zastupati odlično našu zemlju.

Mara

pre 1 godinu

Ova zemlja je jaka i stabilna i nadamo se uspesnom sastanku!

Miki

pre 1 godinu

EU zeli krizu na KIM i za tako nesto potreban im je Kurti. Vucicu zelimo dostojanstvene pregovore koje je i do sada vodio.

Savo

pre 1 godinu

Ako je EU stalo do mira,onda neka malo kontrolisu Kurtijevo ponasanje

Vojka

pre 1 godinu

ZSO je opet na stolu pa ce Kurti obesmisliti jos jednom pregovore.

Mira

pre 1 godinu

Velika podrska predsedniku Vucicu danas u Briselu. Neka ostane hrabar i dostojanstven kao i sto je do sada bio. Uspecemo!

zagorkapatrnozic

pre 1 godinu

Predsednik Vučić uvek zastupa interese Srbije i isto će činiti ponovo u Briselu

Bole

pre 1 godinu

Ne treba da bude samo za stolom,mora da bude pod hitno implementiran!

Pera

pre 1 godinu

Vučić nastavlja pregovore na isti način, politikom mira i stabilnosti. Želim mu uspešan današnji susret sa Kurtijem

Krivi

pre 1 godinu

Vučić zastupa sve nas...Ma nije moguće?! Vi ste stvarno dno dna.

Danko V

pre 1 godinu

I Borelj i Lajčak moraju da znaju da za Srbiju i dalje ostaje glavni uslov formiranje ZSO.

Uki

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se svim silama bori za diplomatsko resavanje problema.

Dragan

pre 1 godinu

Zao mi je sto neke zemlje u nasem okruzenju priznaju laznu drzavu Kosovo.

Dragan

pre 1 godinu

Bezbednosna situacija je teska za Srbe na KiM, zato cemo se boriti za njih jos jace i jos odlucnije.

Danko V

pre 1 godinu

Prvo će Vučić iskoristiti priliku da prisutne upozna da Srbi sa KiM neće priznati nakaradne Kurtijeve izbore koji su održani pre desetak dana.

Kiki

pre 1 godinu

Vucic nece odustati od borbe za KiM, nece popustiti Kurtiju koji maltretira Srbe na KiM, Vucic dobro zna sta radi i sta je najbolje za narod.

Dragan

pre 1 godinu

Kurti se jako bezobrazno ponasa, a sve to uz podrsku zapada.

Hrabar

pre 1 godinu

Vucic ce danas, opet, pokusati da urazumi drugu stranu i one koji su posrednici. Tesko ce biti, ali luksuz da odustajemo, to ne, nikako!

Dragan

pre 1 godinu

Nadam se da ce ova runda dijaloga izroditi nesto novo, a to je da se formira ZSO, nakon deset godina cekanja.

Fiko Halimić

pre 1 godinu

Prvo treba da se vidi dokle je se stiglo sa formiranjem ZSO, pa onda da se razgovara o drugim temama.

Dragan

pre 1 godinu

Nadam se konacnoj normaliaciji odnosa, ali EU mora odlucnije da radi i da sprovodi dogovorene sporazume.

Fiko Halimić

pre 1 godinu

Srbi sa KiM su poručili da neće nikada pristati da im Albanac bude na čelu njihove opštine.

Dragan

pre 1 godinu

Kurti i njegovi saveznici rade na tome da Srbe izbace iz procesa odlucivanja u mestima gde je vecinski Srpski narod.

Esperanza

pre 1 godinu

Danas su na stolu dve teme- nacrt statuta ZSO i Deklaracija o nestalim licima. Borba za Srbiju traje!

Bojan

pre 1 godinu

Vučić je uvek spreman za dijalog videćemo šta će biti u Briselu sa Kurtijem oko formiranja ZSO!

Dragan

pre 1 godinu

Cutanje medjunarodne zajednice u mnogome otezava proces normalizacije odnosa na KiM.

Ana

pre 1 godinu

Vucic se bori za diplomatsko resavanje problema. Ima punu podršku svog naroda..

Dragan

pre 1 godinu

SAD su kada su priznale laznu drzavu Kosovo, u mnogome dale podrsku i vetar u ledja Kurtiju.

Ana

pre 1 godinu

Predsednik uvek uradi sve najbolje za nas,ZSO mora biti formirana.

Maja

pre 1 godinu

Predsednik Vucicu je za normalizaciju odnosa i da sacuva mir i stabilnost na KiM,zelim mu uspesne pregovore sa Kurtijem.

Bojana

pre 1 godinu

Predsednik ce danas imati tezak posao, sigurno. Medjutim, nema odstupanja od nasih stavova!

Dragan

pre 1 godinu

Cak i oni koju sponzorisu laznu drzavu Kosovo, moraju da znaju da naterivanje priznanja nece pomoci da njihovo cedo opstane.

Glasinac

pre 1 godinu

I ovaj sastanak će biti veoma težak, kao što su bili i prethodni kada je se razgovaralo o KiM, jer će biti raznih pritisaka, ali će Vučić i dalje maksimalno zastupati interese našeg naroda sa KiM.

Mira

pre 1 godinu

Nadam se da će Kurti konačno prihvatiti da formira ZSO

Dragan

pre 1 godinu

Previse se tolerisu neke stvari pristini, kao sto je hronicno zlostavljanje Srba na KiM.

Bojana

pre 1 godinu

Srbija je uvek bila za mirno rešavanje problema i ispunjava svoje obaveze dok se druga, Prištinska strana, oslanja na podršku zapada i ne ispunjava ništa. Prioritet razgovora biće formiranje ZSO i nećemo odstupiti od svojih stavova ili ti crvenih linija.

Dragan J

pre 1 godinu

Srbi sa KiM deset godina čekaju da se Priština smiluje i da formira ZSO i više neće da čekaju i zahtevaju da se ZSO formira i to odmah.

Miloš

pre 1 godinu

Prioritet nam je da građani na teritoriji Kosova i Metohije ne strahuju za svoje živote i svoju slobodu.

Cecilija

pre 1 godinu

Vucic se lavovski bori za Srbiju. U Briselu su dve glavne teme Deklaracija o nestalim i formiranje ZSO.

Simeon

pre 1 godinu

Treba se dogovarati sa nekim ko nema ni reč ni obraz . Samo insistirati na ZSO pa da vidimo šta dalje ništa više na reč ?

Sansa

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se istinski bori za interese srpskog naroda na KiM.

Rita

pre 1 godinu

U Vucica verujemo,jer je pokazao da se bori za Srbiju,ali pitanje je kakav stav ce zauzeti predstavnici medjunarodbe zajednice.

Mira

pre 1 godinu

Naše crvene linije su jasne, ali svakako treba pregovarati jer mir nema cenu

Drina

pre 1 godinu

Ako je Borelju i Lajčaku stalo do mira na KiM, onda moraju da upozore Kurtija da ne otvara most u K.Mitrovici, jer će to dovesti do nereda.

Vojko

pre 1 godinu

Vučić je tamo uvek u manjini jer Brisel i Kurti imaju isti cilj da pobede Beograd.

Zagorka

pre 1 godinu

Ptedsednik Vucic ce uraditi sve najbolje za srbiju.On zna sta radi.Srecno predsesnice.

Predrag

pre 1 godinu

Čovek je jako pametan i izuzetno staložen i daje najbolje, i moramo biti svi uz njega i narod na KiM i nije on kriv za Kosovo, Kosovo su nam otimali godinama, a naši ljudi ga prodavali

Rajko Ć

pre 1 godinu

Vučić se zalaže da se normalizuju odnosi između Beograda i Prištine, ali to ne znači da će priznati lažnu državu Kosovo.

Tara

pre 1 godinu

Zaista je najvažnije da sačuvamo mir, pregovori su najvažiji

Zagorka

pre 1 godinu

Predsednik je uvek radio najbolje za Srbiju i za svoj narod.Ocekujemo to i ovaj put.Volimo te predsednice.

Radenko

pre 1 godinu

Srbija je spremna i sposobna da zaštiti naš narod na KiMi nikada ga neće ostaviti na cedilu.

Sara

pre 1 godinu

Pregovori u vezi KiM nikada nisu laki, zadatak je da sačuvamo mir i sigurnost. To je najvažnije

Maja

pre 1 godinu

Predsednik vodi politiku na pravi način uz očuvanje mira i bezbednosti i formiranje ZSO

Beba

pre 1 godinu

Važno je to da imamo najbolju osobu da nas zastupa. Osobu koja zna šta želi i za šta se bori, a to je Vučić. Vučić zna koje su crvene linije koje je postavio i dalje od toga neće ići.

Sara

pre 1 godinu

Puna podrška za Vučića danas koji ima jako težak danas sastanak

Marija

pre 1 godinu

Oreko crvene linije neće se preći, to je sigurno.

Zvončica

pre 1 godinu

Nadamo se da se nastavak pregovora doneti boljitak Srbima na KiM-u!

Emilija

pre 1 godinu

Obe teme su jako bitne,nadamo se da ce obe da se rese.

Jelena

pre 1 godinu

Danas je jako težak dana za Vučića nadamo se da će dobro proći sve

Nikolina

pre 1 godinu

Jedno je jasno, Vučić sam protiv svih, ali za svoj narod, za srpsko pitanje, i nema nazad.

Zvončica

pre 1 godinu

Nadamo se da će Evropa podržati zahteve Srba da se formira ZSO!

Ana

pre 1 godinu

Obzirom da je Kurti bio spreman na nedemokratske i lažne izbore u opptinama sa većinskim srpskim stanovništvom na severu KiM, biće i za razne druge ideje koje ne idu u prilog Srbiji, jedina nada nam je Vučićeva uporna i predana borba za svoj narod, vera u Boga i njegovu moć da se uspostavi mir na KiM za Srbe.

Borivoje

pre 1 godinu

Podrška Vučiću danas koji ima jako težak dan ni malo lak dan Briselu

Lela

pre 1 godinu

Vucic ce uraditi najbolje za nasu zemlju i nas narod!

jovana

pre 1 godinu

Вучић ће данас У Бриселу урадити оно што је најбоље за Србију

Zvončica

pre 1 godinu

Ne sumnjamo da Vučić štiti srpski narod na KiM-u i da će da se bori za njihovo bolje sutra!

Mina

pre 1 godinu

Sve dok Borelj i Lajčak ne reaguju na Kurtijevo bahato ponašanje, neće biti normalizacije odnosa.

Mare

pre 1 godinu

Nadama se da ce se nesto promeniti, da ce se ZSO konacno formirati!

Ana

pre 1 godinu

Nadamo se da će se neki pomak desiti znamo da će Vučić uraditi sve za Srbiju i za Srbe na KiM

Ana

pre 1 godinu

Pravda je na našoj strani, Vučić će upornim i predanim radom postići mnogo za Srbe na KiM, pomoći im kroz današnje pregovore sa Kurtijem i formirati ZSO, kao jedan od delova koji se nalaze u sporazumu od pre 10 godina.

Ana

pre 1 godinu

Vučić nastavlja borbu za Srbe na KiM. ZSO primarni cilj.

Mirko

pre 1 godinu

Ni Kurti, ni niko iz svite lažova, neće naterati Vučića da izda svoj narid, kao ovi predhodnici.

Jovan

pre 1 godinu

Vucic ce uraditi ono sto je najbolje za Srbiju!

Bogdana

pre 1 godinu

Svi znaju da će se Vučić danas lavovski boriti za Srbe na KiM

Zvončica

pre 1 godinu

Srbija želi mir i stabilnost ali ne po svaku cenu!

Maja

pre 1 godinu

Prvo što treba je piaiti Kurtija šta je učinio za 10 godina oko formiranja ZSO.

jovana

pre 1 godinu

Надамо се томе да Курти неће моћи да избегне формирање ЗСО

Sofija

pre 1 godinu

Važno je da ono što je dogovoreno da se ispoštuje

Niki

pre 1 godinu

Vučić neće odustati dok svim Srbima ne obezbedi svetlu, sigurnu i stabilnu budućnost!

Vesna

pre 1 godinu

Podrška za Vučića danas koji ima težak razgovor u Briselu

Maja

pre 1 godinu

Ne znam koliko Srbija da se osloni na datu reč Brisela i Prištine.

Stojan

pre 1 godinu

Kurtijevom teroru mora da se stane na kraj. Nadam se da ce se bar formirati ZSO!

Nina

pre 1 godinu

Predsednik Vučić se neprestano bori za interese svih Srba!

Dora

pre 1 godinu

ZSO je nešto na čemu treba konstantno da se insistira.

jovana

pre 1 godinu

Српска страна увек инсистира на формирању ЗСО и на дијалогу

Hana

pre 1 godinu

Predsednik Vučić će danas imati veliki zadatak, zato smo uz njega svim našim mislima..

Marija

pre 1 godinu

Kompromis jedino i želi Srbija na čelu sa Vučićem

Jelena

pre 1 godinu

Predsednik Vučić ima stav, i zastupa svoj natid i Srbiju. Kurti je lažov, livmcemer, i zlo.

Mima

pre 1 godinu

Ono što je glavna stvar i jedino izvesno je da će Vučić da se bori za naše nacionalne interese.

Mira

pre 1 godinu

Jako je bitno za ljude na KiM da se zavrse pregovori.

jovana

pre 1 godinu

Народ Србије је данас уз Вучића који се бори за интересе Србије

Drakce

pre 1 godinu

Bice ovo jos jedno demonstriranje samovolje Kurtija. Crvene linije su jasne i nece nas ucenjivati ni jedan agresor.

Tina

pre 1 godinu

Vučić neprestano radi na tome da zaštiti interese Srpskog naroda!

Gaga

pre 1 godinu

Sastanak sigurno neće biti lak ali sam sigurna da će predsednik učiniti sve ono najbolje za sve nas

Iva

pre 1 godinu

Crvena linije su jasne. Od ZSO nema odustajanja ni cm nazad.

Sara

pre 1 godinu

Vučić će učiniti sve za dobrobit srpskog naroda.

Ana

pre 1 godinu

Kao što se borio za nacionalne interese u Ohridu tako će se Vučić boriti i sad.

dan

pre 1 godinu

Vučić će kao i do sada dati sve od sebe da dobije najbolje za Srbe na KiM

jovana

pre 1 godinu

Свима је доста насиља и нереда

Slavica

pre 1 godinu

Kao i uvek Vučić naporno radi za Srbiju kao i za ljude na KiM. Uz njega smo!

Dana

pre 1 godinu

EU deset godina nije u stanju da obezbedi da se formira ZSO, tako da ne verujem ni sad u njihovu dobru nameru.

Kriss

pre 1 godinu

Danas smo svi uz predsednika,dajemo mu punu podrsku

Lela

pre 1 godinu

Danas je vazan dan. Vucic se bori za interese svih Srba!

Tanja

pre 1 godinu

Srbija na čelu sa Vučićem daje sve od sebe da Srbima obezbedi miran, lep i lagodan život!

jovana

pre 1 godinu

Срби су сигурни у то Да ће Вучић инсисттирати на дијалогу и на миру

Gaga

pre 1 godinu

Sastanak sigurno neće biti lak. Ali sam sigurna da će predsednik učiniti ono najbolje za sve nas .

dan

pre 1 godinu

Vučić neće odustati od svojih stavova kada je u pitanju formiranje ZSO

Mima

pre 1 godinu

Kada pričamo o ZSO koja je dogovorena pre više od 10 godina, teško je verovati EU da će i sada učiniti nešto da se ispoštuju Kurtijeve obaveze.

Ceca

pre 1 godinu

Srbija je ponosna na Vučića, ne sumnjamo u današnji razgovor.

Dona

pre 1 godinu

Kurti ne postuje ove sastanke, da nije tako ZSO-na bi bila vec oformljena.

jovana

pre 1 godinu

Очекујемо позитивне резултате од Вучића данас у Биселу

Sneza

pre 1 godinu

Vučić će svojim zastupanjem pokazati da i dalje Srbiju ima ko da štiti, i niko neće nametati ništa ..

jovana

pre 1 godinu

Вучићу јеприоритет мир и формирање ЗСО

Lili

pre 1 godinu

Predsednik Vučić neće odustati dok ne obezbedi svetlu, sigurnu i stabilnu budućnost svih Srba!

Jana

pre 1 godinu

U ovakvim uslovima je teško da se Srbija izbori za ZSO, bez pomoći Zapadaa on godinama Kurtiju toleriše sve.

Gaga

pre 1 godinu

Crvene linije koje smo postavili nećemo preći

dva

pre 1 godinu

Velika podrška za predsednika... narod ima beskrajno poverenje u njega

wera

pre 1 godinu

Valjda je došlo do kraja odlaganje formiranja ZSO i da se u najkraćem roku formira

Kika

pre 1 godinu

Ja Kurtiju nista ne verujem. Prrdsednik ce braniti interese srba na KiM,-u.

Daca

pre 1 godinu

Vučić je jedan pametan čovek, koji zna šta može i koliko može. Zato će on stititi Srbiju, kao i sve naše ljude na KiM.

Dragana

pre 1 godinu

Srbija ima jasan stav i neće odustati od formiranja ZSO-a.

Lila

pre 1 godinu

Vučiću su glavni prioriteti očuvanje mira, postizanje dijaloga i formiranje ZSO!

jovana

pre 1 godinu

Вучић ће данас заступати територијални интегритет и суверинитет Србије

haha

pre 1 godinu

ZSO mora da se formira onako kako je to predvidjeno sporaztumom i tu ne sme da bude i neće biti kompromisa

Vera

pre 1 godinu

Kao i uvek, predsednik će dati maksimum u Briselu.

Nena

pre 1 godinu

Verujemo u Vučića I znamo da će nas zastupati kako dolikuje.

Anika

pre 1 godinu

Crvene linije su jasne i pticama na granama. Vučić na priznaje ništa drugo.

Mina

pre 1 godinu

Predsednik Vučić daje sve od sebe da sačuva mir, postigne dijalog i formira ZSO!

Mimaa

pre 1 godinu

Danas smo svi Vučić, njegova snaga, podrška, vera u pozitivno i najbolje rešenje za Srbiju

Branka

pre 1 godinu

Izborice se nas predsednik Vučić za SZO, kao i za sve sto se za našu Srbiju izborio. Verujemo mu i svi smo iz njega.

Maja

pre 1 godinu

Očekujemo uspešan razgovor, ako tako može da se kaže.

Nena

pre 1 godinu

Verujem da će Vučić uraditi najbolje za Srbiju danas u Briselu!

Ana

pre 1 godinu

Neizvesnost je velika,oseca se pritisak i nervoza. Treba sacuvati mirnu glavu. Vucic ce zastupati najbolje interese Srbije.

dva

pre 1 godinu

Niko ne može više učiniti za naš narod od Vučića...očekujemo dobre vesti

Lila

pre 1 godinu

Očuvanje mira, postizanje dijaloga i formiranje ZSO su Srbiji sa Vučićem na čelu glavni prioritet!

Vera

pre 1 godinu

Srbija je istakla ono preko čega neće preći i o čemu nema diskusije.

Jelena

pre 1 godinu

Predsednik svaki dan radi ono što je najbolje za Srbiju, a pogotovo danas, ali neće prekrsiti svoje crvene linije o odustati od formiranja ZSO.

Jeca

pre 1 godinu

Predsednik uvek radi najbolje za nas i nasu zemlju.

Zana

pre 1 godinu

Preko crvenih linija Vučić neće preći. I to svima treba da bude jasno.

Iva

pre 1 godinu

Treba sacuvati mir i bezbednost srpskog naroda na KiM. Prioritet je ZSO i tu neka kompromisa.

Goca

pre 1 godinu

Srbija se zalaže za mir. Nadamo se da će posle razgovora izneti pozitivan govor.

Jelena

pre 1 godinu

Srbija ne odustaje od svojih cvrstih stavova!

Nena

pre 1 godinu

Šiptari očekuju da će Srbi biti proterani i da neće biti potrebe za Zajednicom srpskih opština ali su se malo prešli.

Mima

pre 1 godinu

KiM je sastavni deo Srbije tako je uvek bilo i biće!

Katarina

pre 1 godinu

Predstojeci pregeovori bice teski, Vucic se lavovski bori da zastiti svoj narod na KiM, a Kurti mora da se urazumi i ispuni obaveze.

dva

pre 1 godinu

Srbija ima čvrst stav i spremna je za današnji sastanak

Vera

pre 1 godinu

Uzdamo se u veštine našeg predsednika da pregovore vodi u našu korist.

Sehemimi1

pre 1 godinu

Srbija je uradila sve i ponudila mnogo toga, sve samo za očuvanje ljudskih života, a onda mira i spokoja.

Nina

pre 1 godinu

Vucic je jedini koji moze zastititi srpski narod i obezbediti mir.

Vera

pre 1 godinu

Sa Kurtijem nema dogovora, ali ni Srbija ne ustupa pred njegovom samovoljom.

Zaga

pre 1 godinu

Vucicu danas nije mi malo lako. Želim mu mnogo sreće.

Ivan

pre 1 godinu

Srbija ima jasan stav po pitanju KiM-a i ZSO-a.

Ema

pre 1 godinu

Srbija veruje Vucicu i njegovoj borbi za mir i stabilnost u regionu.

tri

pre 1 godinu

Očekujemo nastavak razgovora o ZSO jer je to jedno od najbitnijih tema za Srbiju

Tea

pre 1 godinu

Ko drugi sem Srba može da upravlja sastavnim delom Srbije!

Zora

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se na sve načine bori da bude formirana ZSO.

Goran

pre 1 godinu

ZSO je važna inicijativa koja može doprineti poboljšanju života ljudi na Kosovu i Metohiji, i treba je podržati iako se druga strana ocigledno ne zalaze za to.

Saša

pre 1 godinu

Vučić će se izboriti za svoj narod. Ima jasan stav.

Nena

pre 1 godinu

Delegacije Beograda i Prištine sastaće se danas u Briselu da razmotre dalju primenu martovskog sporazuma iz Ohrida, nekoliko dana nakon lažnih izbora u četiri opštine na severu KiM, koje su Srbi složno bojkotovali.Nemam neka velika očekivanja obzirom da se Kurtiju mnogo popušta!

Bojana

pre 1 godinu

Vučić neće pristati ni nasta sto nije u interesu građana Srbije.

Vera

pre 1 godinu

Od Srbije se danas može očekivati fer stav i korektan dijalog, i odbrana svog stanovišta.

Sale

pre 1 godinu

Jasan i nedvosmislen stav Srbije je da nikada nece priznati laznu drzavu Kosovo.

Zora

pre 1 godinu

Predsednik Vucic se danas bori za sve Srbe na KIM kao i u celoj Srbiji.

Lena

pre 1 godinu

Srbija ne odstupa od svojih crvenih linija. Kurti mora spustiti loptu.

Jovana

pre 1 godinu

Konstruktivan dijalog između srpske i kosovske strane je od suštinskog značaja za postizanje dugoročnog mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji.

tri

pre 1 godinu

Sigurno je da će se na današnjem sastanku Vučić zalagati za mir i siguran život Srba na KiM

Jefimija

pre 1 godinu

Važno je da se konflikti rešavaju na miran način, bez nasilja i terora.

Nena

pre 1 godinu

Ne očekujemo mnoogo od ovog susreta danas jer svi znamo da Kurtiju čuvaju ledja I dozvoljavaju svasta!

Sasa

pre 1 godinu

Podrska Vucicu u lavovskoj borbi za mir i stabilnost na KIM. Srpski narod veruje u svog predsednika.

Brankica

pre 1 godinu

Formiranje ZSO je prioritet koji treba da se ispuni kako bi doslo do normalizacije odnosa Beograda i Pristine.

Nena

pre 1 godinu

Svaka strana treba da uradi nešto kažu da bi dobila nesto!?Da li će prištinska strana da uradi nešto jer srpska jeste j to dosta!

danI

pre 1 godinu

Priština je uporna u svojoj netrpeljivosti prema svemu srpskom ali Vučić je pre svega mudar političar i vodi politiku mira ali i ne odustaje od svojih stavova

Slava

pre 1 godinu

Puno srece predsedniku. Danas se bori za svoj narod!!

Ljubodrag

pre 1 godinu

Srpska strana pokazuje hrabrost i istrajnost u pregovorima i zalaže se za pravedno rešenje koje će biti u interesu svih.

Ljuba

pre 1 godinu

Mora se naci resenje. Srpski narod vise ne sme da pati.

Iv

pre 1 godinu

Srbija ima jasne crvene linije, preko kojih nikada neće preći.

Milan

pre 1 godinu

Snažno podržavamo sve napore koji se čine u cilju postizanja dugoročnog mira i stabilnosti na Kosovu i Metohiji.

dani

pre 1 godinu

Biće ovo veoma težak sastanak ali kao i do sada svo poverenje i podrška je upućena Vučiću i nadamo se dobrim vestima

Vojin

pre 1 godinu

Crvene linije su jasne, a Srbija je pri svom stavu i borice za svoje interese!!

Iv

pre 1 godinu

Kurti neka spusti loptu i neka se ne nada da može biti jači od Srbije!

Rada

pre 1 godinu

Nadam se dobrim pregovorim i mirnom dojalogu koji ce doneti resenje!

mima

pre 1 godinu

Vučić je u veoma teškom položaju jer mora da ispravlja greške predhodnih vlasti u Srbiji koje su olako rasparčavale našu zemlju.Zato mu pružamo punu podršku

Iv

pre 1 godinu

Verujem da će predsednik sa uradi samo ono što je najbolje za Srbiju i srpski narod na Kosovu.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31