• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

14.05.2023

15:46

Brnabić sutra na sastancima s Kopmanom i Edštadler

Tanjug/Vlada Srbije/Slobodan Miljević

Politika

Brnabić sutra na sastancima s Kopmanom i Edštadler

Podeli vest

Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić razgovaraće sutra u Beogradu s generalnim direktorom u Generalnom direktoratu Evropske komisije za susedstvo i proširenje Gertom Janom Kopmanom, a sastaće se i sa saveznom ministarkom za EU i Ustav Austrije Karolinom Edštadler.

Sastanak premijerke i ministarke Edštadler najavljen je za 11.30 časova, u Vladi Srbije, saopštila je Kancelarija Vlade za saradnju s medijima.

Za 16 časova najavljen je sastanak predsednice Vlade Srbije i Kopmana.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Aca

pre 11 meseci

Sve radi kako bi zaštitila svoj narod, poput predsednika.

Iva

pre 11 meseci

Veoma važni sastanci su pred našom premijerkom.

Obi

pre 11 meseci

Nadama se da će rezultati sastanka biti povoljni po nas.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija