• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

19.05.2023

21:06

S LJUBAVLJU IZ HRVATSKE Novinarka N1 se šlihta "VIJEĆNICI" koja je iz Zagreba došla da blokira Srbiju

printscreen

Politika

S LJUBAVLJU IZ HRVATSKE Novinarka N1 se šlihta "VIJEĆNICI" koja je iz Zagreba došla da blokira Srbiju

Podeli vest

Reporterka sa N1 predstavila je jednu učesnicu blokade Srbije iz Zagreba.

- Nikolina Rajković je VIJEĆNICA iz Zagreba, rekla je na čistom hrvatskom novinarka.

- Došla sam da dam podršku svima koji su žrtve okidača, najveća jeka se izražava tišinom, živimo u traumatizovanom društvu, ovo je kap koja je prelila čašu". Kaže novinarka N1 da ju je viđala i ranije na sličnim događajima, ona redovno ide na proteste protiv Srbije.

Sramno...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jelena Djun

pre 11 meseci

Placenici Djilasovi i Solakovi u transu dok s ljubavlju razgovaraju sa komsijama!!! Beda! Otpad ljudski!

Rade R

pre 11 meseci

Odlično! Jasno su nam pokazali, ovi sa N1, da su ustaše "zabrinute" za našu "slobodu"! Naši veliki "prijatelji", ustaše i opozicija u Srbiji, opozicija Srbiji!

sasa1

pre 11 meseci

Šta ona ima da protestuje u tudjoj zemlji? Mars iz Srbije!

Milenko

pre 11 meseci

Vidimo da i iz Hrvatske duva vetar u opoziciona jedra. Kada treba rušiti Vučića svi se ujedinjuju ali i otkriju ko za koga i šta radi.

zoran

pre 11 meseci

Ima 100 000 ustaša u Beogradu, došli srušiti režim i baciti u Savu Kvazimoda... ... a Kvazimodo pobegao na PINK ... to je onaj usranko koji ima principe, pa pobegao iz zatvora da ga ne karaju ... pička od čoveka, lopov, prevarant, nije Srbin

Ena

pre 11 meseci

Svi neprijatelji Srbije se udružuju i koriste sva sredstva, a sve samo sa jednim ciljem - da sruše Vučića. Sram ih bilo sve zajedno.

Srđan

pre 11 meseci

Gde god se nešto radi protiv Srbije, tu su i hrvatski političari da zdušno pomognu.

Nina

pre 11 meseci

Zarad publiciteta, opozicija krenula da se slihta i Hrvatima. Sramota!

Mara

pre 11 meseci

Zašto je susedima toliko zanimljivo šta se dešava u Srbiji nego li u svojoj zemlji da li je to Hrvatska ili neka druga.

Ceca

pre 11 meseci

Još jedan pokazatelj da su se okupili mrzitelji Srbije.

Maja

pre 11 meseci

Opozicija ovom podrškom Hrvata samo potvrđuju da su antisrbi, da ovo nije skup protiv nasilja, nego skup nasilja.Moraju da traže podršku Hrvata,kada nemaju podršku naših ljudi.Sramno

Nikola

pre 11 meseci

Šta je ovo pitam? Pa neka ide u LIJEPU SVOJU pa šeta i radi šta hoće. Baš je slučajno došla u Beograd da se spontano pridruži šetačima nasilnicima, koji ne šetaju "šutke" kako kaže, već viču. Užas

Sanja

pre 11 meseci

Svako zlo koje mrzi Srbiju tu je da podrži antisrpski nasilni protest,a neka se zapita "gospodična" šta rade u EU sa onima koji blokiraju saobraćaj i pozivaju na nasilje.

Ivana

pre 11 meseci

Na protestima opozicije ima svega i svacega a najmanje gradjana RS.

Ivana

pre 11 meseci

Opaaa...čim su i Hrvati učesnici protesta, sve vam je jasno! Idi bre u svoju državu, pa tamo rušite vlast, da vidimo kako ćete proći!

Maja

pre 11 meseci

I Hrvati podržavaju opoziciju, vidimo da i sa te strane duva vetar.

Nikola

pre 11 meseci

Koju god podrsku da ima opozicija Vucica uplasiti necete.

Sanja

pre 11 meseci

Brine se "vjećnica" iz Hrvatske za Srbiju? Kaže, ne može ovo više da se trpi..ona...Možda je i u pravu, samo zavisi na šta misli?

Ivana

pre 11 meseci

Sta ona ima da protestuje u tudjoj zemlji. Mars iz Srbije!

Rade R

pre 11 meseci

Da bi radio za N1 moraš da budeš ustaša! Što ne podrazumeva da si i Hrvat! U obzir dolazi još da si civilno lice u službi ovk, a ni to ne podrazumeva da si Šiptar! U svakom slučaju, moraš da budeš neko ko mrzi Srbiju, a Srbe pogotovo! I to su stvari koje su obavezne u sv-ju! E da, mora da te finansiraju neke strane organizacije, domaći tajkuni, odnosno lopovi! E onda možeš i da pričaš šta hoćeš, pričaš kako hoćeš, intervjuišeš koga god hoćeš! A taj koga intervjuišeš, nije bitno odakle je, bitno je da mrzi Srbiju, a Srbe pogotovo! I ti si onda "profesionalni i objektivni novinar"! To je onda "profesionalno i objektivno novinarstvo"! Niko u Srbiji ne sme ni da pomisli da si ti izdajnik ili strani plaćenik, jer ti se boriš za to da te plaća država Srbija a ne ti stranci i lopovi tajkuni, oni treba samo da skidaju kajmak sa budžeta države Srbije, koju će onda "zavoleti" i ti stranci i lopovi tajkuni koji su sad onemogućeni da pljačkaju tu omraženu im državu Srbiju! E zato je ova vlast i omražena, na čelu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem!

Nana

pre 11 meseci

Opozicionari plaćaju ljude iz drugih drzava,u Srbiji ih niko ne podržava.

Mirka

pre 11 meseci

Vijećnici bi bolje bilo da je ostala u svojoj državi da tamo rešava njihove probleme i da tamo zaustavlja saobraćajnice

Jelena

pre 11 meseci

Vraćaj se u Hrvatsku ovde došla da širi mržnju i uživa u ovom što se dešava u Srbiji.

Jelena

pre 11 meseci

Samo su nam trebale lujke ko ova. Vraćaj se odakle si došla i ne nasladjuj se mukom drugog.

Izbori 2024

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija