• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.06.2023

13:48

DRAGAN BJELOGRLIĆ SE "BORI" PROTIV NASILJA! Najrealnija fotografija KARAKTERA protesta (FOTO)

Tanjug

Politika

DRAGAN BJELOGRLIĆ SE "BORI" PROTIV NASILJA! Najrealnija fotografija KARAKTERA protesta (FOTO)

Podeli vest

Glumac Dragan Bjelogrlić, koji je jedan od govornika na današnjem protestu prozapadne opozicije u Beogradu, otvoreno podržava srpsku opoziciju, koja nedelja unazad poziva na takozvani protest „protiv nasilja“, a zapravo maltretira građane Beograda blokadama!

Na društvenim mrežama kruži fotografija iz Bjelinih mlađih dana, na kojoj vidimo da se u noćnom provodu grli sa Đorđem Božovićem Giškom, dobro poznatim kriminalcem.

Danas malo pljuvanja po Vučiću jer je citirao Gišku a ovaj što ga grli večeras vam drži govor.E Srbijo među šljivama – piše u opisu fotografije koju je podelio korisnik Tvitera.

Foto: printscreen Tviter

I tako će se još jedan lažni borac protiv nasilja pojaviti na današnjem protestu opozicije. Sramota!

Podsetimo, Dragan Bjelogrlić prisustvovaće protestu protiv nasilja, dok se protiv njega vodi krivični postupak zbog brutalnog prebijanja Gage Antonijevića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jova

pre 11 meseci

Kako on da promoviše proteste protiv nasilja kad je sam kao javna ličnost, koja ima uticaj na javnost, napao i prebio čoveka?

Madkic

pre 11 meseci

Jel bese on nasrnuo na covek u kaficu a sada se bori protiv nasilja

Maki

pre 11 meseci

Nasilnik ce biti na protestu protiv nasilja malo nerealno.

Roki

pre 11 meseci

Jako licemeran čovek, alkoholičar i nasilnik. Neka prošeta lepo na skupu "protiv nasilja", da im bude u prvim redovima, da se vidi kakve su tabadžije među njima!

joj kad stigne poternica iz DE

pre 11 meseci

Frka, a? Večeras imamo jako neprijatno iznenađenje za provokatore iz ekipe Aleksandra Vidojevića i glavoseče iz Ritopeka.

Milovan

pre 11 meseci

Glumac u satiričnoj predstavi, nasilnik protiv nasilja. Samo kod nas može. Opozicija se mora sakriti iza nekog

Jelena

pre 11 meseci

On pretukao Gagu Antonijevića i on se bori protiv nasilja. To samo kod nas može.

Jelena

pre 11 meseci

Nasilnik se bori protiv nasilja. Pa to nema nigde.

pera

pre 11 meseci

Moj omiljeni glumac ali mu neide poltika ,poruka za tebe batali politiku i drzi se glume i rezije jer jedino ti to ide kako treba ,jedino narod te takog voli da gleda na velikim ekranima a ne u setnji sa opoziciji ,veruj mi kad tak ce ti okrenuti ledja.!

Mrgud

pre 11 meseci

Taj Bjelogrlić je držao butik u Ateljeu, a kad su ga izbacili držao je protest ispred Ateljea i pretio. Sad je brzo naučio šta je borba protiv nasilja.

E jado

pre 11 meseci

Čovek se namlatio para snimajuci Serije kao režiser u poslednjih 10god. a sad mu kriva vlast. Omogucis mu sve a on te posle jos i zj..Ide na miting protiv nasilja a on prebio čoveka koji je stariji od njega 15 ili 20god

kentaur

pre 11 meseci

A sta cemo sa slikama vucicevog sina? Svako malo izadje slika sa nekim kriminalcima. Jad i beda vucicevicevog informera. Jos malo...

Izbori 2024

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)
Fudbal

Piksi u Loznici! Selektor stigao na finale Kupa! (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Vojvodine večeras na stadionu "Lagator" u Loznici igraju finale Kupa Srbije, a meč je privukao veliku pažnju srpske fudbalske javnosti. Kako javlja naš izveštač iz Loznice, na novootvoreni stadion stigao je i selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi.

21.05.2024

19:54

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija