• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.06.2023

14:13

Šef kabineta Vjose Osmani poručio: Ponosim se ljudima koji protestuju u Beogradu, sve mi miriše na Majdan

printscreen

Politika

Šef kabineta Vjose Osmani poručio: Ponosim se ljudima koji protestuju u Beogradu, sve mi miriše na Majdan

Podeli vest

Šef kabineta predsednice lažne države Kosovo Vjose Osmani, Blerim Vela, poručio je da se ponosi ljudima koji protestuju u Beogradu, te da mu sve miriše na Majdan!

On je to to napisao uz video snimak tajkunske N1  i tako otkrio da je veoma zadovoljan zbog poteza rušilačke opozicije koja bi da se dočepa vlasti preko ulice.

Dobijamo neke vibracije Majdana iz Beograda – napisao je Vela i tako dao punu podršku lešinarskoj opoziciji u Srbiji.

Foto: printscreen

Razumljivo je zbog čega se Vela raduje: što je veći pritisak na predsednika Srbije Aleksandra Vučića, tako Kurtijevci sa KiM vide šansu da dođu do potpunog suvereniteta u čemu ih je upravo zaustavio predsednik Vučić.

S obrizom na to da se na protestima opozicije uvek čuju pretnje ubistvom srpskom predsedniku, Vela se nada i Majdanu te zdušno podržava nasilje koje se promoviše na tzv. protestu protiv nasilja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dja

pre 11 meseci

Kako se neprijatelji Srbskog roda raduju nekoj propasti.

Marija

pre 11 meseci

Očigledno je da opozicija u Srbiji sarađuje sa Kurtijem.

Rada

pre 11 meseci

Takvi nečasni ljudi koji pucaju na nenaoružane srbe na KiM koji samo brane svoj mir mogu da podržavaju samo nasilje i nečasno ponašanje.Srbija je jaka i odoleće svim pritiscima u inat dušmanima koji bi da našu zemlju ruše i uništavaju.

Maja

pre 11 meseci

Vučić nikada neće dozvoliti da se dogodi Majdan.

Viktorija

pre 11 meseci

Moramo te razočarati. Majdana neće biti.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija