• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

08.06.2023

19:15

VUČEVIĆ: Upućujem iskrenu podršku koaliciji "Za budućnost Crne Gore"

printscreen

Politika

VUČEVIĆ: Upućujem iskrenu podršku koaliciji "Za budućnost Crne Gore"

Podeli vest

Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević uputio je danas podršku Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću na predstojećim izborima.

Upućujem iskrenu podršku koaliciji „Za budućnost Crne Gore“ i našim prijateljima Andriji Mandiću i Milanu Кneževiću na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori. 

Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija su stranke srpskog naroda i sa Srpskom naprednom strankom dele isto mišljenje u pogledu interesa Srba ma gde oni živeli i zato želim da istraju u ostvarenju punih prava.  

Posebno treba istaći da ovaj politički savez ima veoma jasne stavove oko boljih odnosa Crne Gore sa Srbijom, ali i sa celim regionom, kao i oko statusa Кosova i Metohije, čime poštuju teritorijalni integritet Republike Srbije. Sasvim se saosećaju sa svojim sunarodnicima van Crne Gore i to je za svako poštovanje.

Verujem da će ZBCG osvojiti veoma dobar rezultat i omogućiti Srbima da kroz izvršnu vlast, konačno, pomognu Crnoj Gori na stazi privrednog i društvenog razvoja. Duboko sam ubeđen da će to Crnoj Gori doneti političku stabilnost, a građanima te zemlje bolji i kvalitetniji život, poručio je predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Isidora

pre 10 meseci

Lep gest Vučevića. Srbija i Crna gora su bratske zemlje koje trebaju uvek da imaju dobar odnos.

Ilija

pre 10 meseci

Interesi Srba su najbitniji za Srbiju! puna podrska!

Petar

pre 10 meseci

Jedinstvo Srba iz Srbije i Crne Gore nam je bitno za dalje uspehe! Srecno koaliciji "Za buducnost Crne Gore"!

Trebinjac

pre 10 meseci

U ovim teskim trenucima, trenucima ogromnih geopolitickih promjena i izazova, potrebno nam je da se ujedinimo i podrzimo jedni druge, ma gdje god se nalazili. Vjerujem da ce "Za buducnost Crne Gore" zajedno sa SNS-om u buducnosti mnogo toga uraditi za sve Srbe i zato puna podrska iz Trebinja i za jedne i za druge!

IvanHN

pre 10 meseci

Srbija i Crna Gora su bratske drzave i nikada necemo dopustiti da nas razdvoje sluge Zapada!

Miljana

pre 10 meseci

Svako ko se bori za interese Srba ce uvek imati podrsku Srpske napredne stranke, u to sam sigurna.

Petar

pre 10 meseci

Bratska Crna Gora u Srbiji ima iskrenom saveznika!

Mila

pre 10 meseci

Srpski narod u Crnoj gori treba da je jedinstven i branik dostojanstva ove države.

Tanja

pre 10 meseci

Srbija i Crna Gora imaju zajedničke korene i odličnu saradnju.

Marija

pre 10 meseci

Srbija pruža podršku Andriji Mandiću i Milanu Knežević na predstojećim izborima.

Tatjana

pre 10 meseci

Našoj braći šaljemo svu našu podršku zbog koalicije Za budućnost Crne Gore i želimo joj da istraje u svojoj borbi za bolji život svojih građana i da jačamo odnose naših dveju zemalja.

Jeca

pre 10 meseci

Snažna podrška koaliciji "Za budućnost Crne Gore" od strane predsednika Vučevića. To je važan korak ka ostvarivanju prava Srba u regionu.

Mica

pre 10 meseci

Izuzetno je važno da stranke srpskog naroda podrže jedna drugu. To jača položaj Srba i otvara put ka boljim odnosima sa Srbijom i regionom.

Mile

pre 10 meseci

Hrabro i odgovorno: predsednik Vučević pruža podršku koaliciji koja se zalaže za teritorijalni integritet Srbije i bolje odnose u regionu.

Irena

pre 10 meseci

Poštujemo svakog i želimo da gradimo mir i stabilnost na balkanu

Goga

pre 10 meseci

Iznenađujuće jasna podrška Srbije koaliciji "Za budućnost Crne Gore". Očigledno je da se stvaraju mostovi za političku stabilnost i prosperitet.

Nada

pre 10 meseci

Veliko priznanje za politički savez koji jasno izražava interese Srba u Crnoj Gori i širi. To je važno za jačanje srpske zajednice.

Lela

pre 10 meseci

Nema sumnje da će podrška predsednika Vučevića dati značajan podstrek koaliciji "Za budućnost Crne Gore". Srbija stoji uz svoje sunarodnike.

Rade

pre 10 meseci

Ohrabrujuće je videti političare koji se zalažu za bolje odnose između Crne Gore i Srbije. To je put ka prosperitetu za obe zemlje.

Iva

pre 10 meseci

Saradnja i podrška između stranaka srpskog naroda ključni su za ostvarivanje prava i interesa Srba u Crnoj Gori. Važno je da ostanu ujedinjeni.

Sale

pre 10 meseci

Iskrena podrška predsednika Vučevića koaliciji "Za budućnost Crne Gore" je signal za političku stabilnost i razvoj u regionu.

Nera

pre 10 meseci

Snažna podrška srpskih političara koaliciji koja se zalaže za bolji život građana Crne Gore i jače veze sa Srbijom. To je put napretka.

Andrea

pre 10 meseci

Verujem da će podrška koaliciji "Za budućnost Crne Gore" doneti pozitivne promene u društvu i ekonomiji. Važno je da se grade mostovi saradnje.

Jelena

pre 10 meseci

Vučevićeva podrška jasno pokazuje da se srpski narod ne deli granicama. Solidarnost je ključna za jačanje Srba u regionu.

Dača

pre 10 meseci

Ujedinjeni politički front za interese Srba u Crnoj Gori. To je hrabar korak i pozitivan signal za celokupnu srpsku zajednicu.

Joka

pre 10 meseci

Pozdravljam angažman koalicije "Za budućnost Crne Gore" na poboljšanju odnosa sa Srbijom. To je put ka miru i prosperitetu u regionu.

marko

pre 10 meseci

srbija i crna gora ce uvek biti jedna zemlja bratska zemlja.

Mara

pre 10 meseci

Velika podrška za pobedu koaliciji za budućnost Crne Gore jer deli isti stav kao i SNS a to je dobrobit svih građana.

Mara

pre 10 meseci

Velika podrška za pobedu koaliciji za budućnost Crne Gore jer deli isti stav kao i SNS a to je dobrobit svih građana.

Ena

pre 10 meseci

Srećno srpskim strankama na izborima u Crnoj Gori.

Predrag

pre 10 meseci

Srbija podržava one koji su za stabilnu Crnu Goru koja ima najbolje moguće odnose sa Srbijom.

Nikola

pre 10 meseci

Bez obzira na sve, Srbija je uvek bila uz Crnu Goru.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija