• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

09.06.2023

15:55

OPOZICIJI JE SRBIJA NA POSLEDNJEM MESTU! Božić: Mogli bi za početak da predlože jednu konkretnu stvar koja bi koristila građanima

sns.org.rs

Politika

OPOZICIJI JE SRBIJA NA POSLEDNJEM MESTU! Božić: Mogli bi za početak da predlože jednu konkretnu stvar koja bi koristila građanima

Podeli vest

Кada kaže da će na drugačiji način morati da se bori protiv vlasti, ako ne pristane na ucene koje nedeljama plasiraju krijući se iza naroda, da li Aleksić zapravo misli na ono čuveno jurenje naprednjaka po ulicama ili na poruku koja je upućena vešanjem predsednika Srbije?

Ovo u svom saopštenju ističe Sandra Božić, član Predsedništva Srpske napredne stranke.

''Mnogo će vam vešala trebati za sve one pristojne ljude koji su prezreli vašu politiku koju sve nespretnije krijete iza lične pohlepe okrenute ka sticanju lične koristi. U slučaju Aleksića ovakve pretnje više liče na ličnu borbu koju sam vodi u želji da u stranci postane kalif umesto dosadašnjeg kalifa Jeremića. Treba ga i razumeti, odavno nije imao priliku da razvija porodični biznis uz pomoć tasta, a na račun građana Srbije. Sigurno je ćup presušio, pa su polako počele nesuglasice oko porodičnog blaga koje je sve oskudnije. Dok s druge strane, gazda Jeremić nije više u prilici da dotira sredstva iz inostranstva kroz kriminalne šeme.

Umesto što svake nedelje predlažu prstenovanje po jedne institucije, mogli bi za početak da predlože jednu konkretnu stvar koja bi koristila građanima Srbije. To svakako nije u njihovom fokusu, jer je cilj njihovog delovanja eliminisanje Aleksandra Vučića iz javnog života i udobna fotelja iz koje će moći da kamče sve ono što smo zajedno u prethodnih 10 godina izgradili. Njihova politika se nikada nije zasnivala na pozitivnim stvarima, već se uvek išlo protiv nečega - bez obzira da li je to dobro ili loše po Srbiju. Jer im je Srbija uvek na poslednjem mestu, daleko iza ličnih prioriteta.

Iako je u školi bio jedva dovoljan, sve češće pokazuje da je na ispitu poverenja naroda već nekoliko puta dobio jedinicu, koju teško može da popravi, s obzirom da pokušava da na vlast dođe putem ulice i pretnjama, a ne putem izbora. Dok se kune u skupštinsku platu i dužnost prema narodu, Aleksić je zaboravio dotacije iz kriminalnih šema Vuka Jeremića i obaveze koje ima prema stranim mentorima koji ga sve češće krunišu titulom “novog lidera opozicije”. Na istim tim krilima će odleteti na smetlište istorije, jer građani Srbije nikada nisu trpeli člankolisce koji su prodavali veru za večeru, a narod za malo vlasti i moći'', piše u saopštenju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 10 meseci

Opozicija nema dobre ideje ni planove za Srbiju

Giga

pre 10 meseci

Opozicija koristi jeftine trikove za licne poene

Marko

pre 10 meseci

Srbija i buducnost Srbije ne zanimaju opozicionare

Mia

pre 10 meseci

Opoziciju ne interesuju ni gradjani ni Srbija,samo licni profit!

Rada

pre 10 meseci

Nema opozicija šta da nudi, oni nude sebe ovako bahate i bezobrazne kao da nekome to treba.

Jeca

pre 10 meseci

Oni nemaju šta da predlože,oni žele da unište to što je predsednik Vučić uradio,to je problem kod njih.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!
PANIKA NA ZAPADU

Stigao odgovor Kineza na brutalne pretnje Amerike! Putin dobio najbolje moguće vesti, ovo im nije trebalo!

Američki državni sekretar Entoni Blinken praktično je zapretio Kini sankcijama SAD tokom sastanka ministara inostranih poslova G7 na italijanskom ostrvu Kapri 20. aprila. Najviši diplomata Sjedinjenih Američkih Država opisao je Kinu kao "glavnog davaoca" tehnologije, pomagaču u naoružavanju Rusije, rekavši da Peking podstiče "najveću pretnju evropskoj bezbednosti od kraja Hladnog rata", a na to je doboi odgovor od profesora ekonomije na univerzitetu u Notingemu, Či Meng Taun, u autorskom tekstu za "Konversejšn".

04.05.2024

05:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija